24.6.2017 - Martin Marcikán

2017-06-23 Aliance Národních Sil – komentáře k aktuálnímu dění

Stáhnout nebo přehrát

 

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D. – předsedkyně Českého mírového fóra

Ing. Jaroslav Tichý  – první místopředseda

 

1. blok – Evropská armáda pod vlivem Německa

Evropská armáda
„Evropská unie vytváří megaarmádu, schopnou zničit Putina jednou provždy“, uvádějí britské noviny The Daily Star.
Vláda ČR předkládá do Poslanecké sněmovny PČR návrh (na 11. 7. 2017) na „posílení předsunuté obrany NATO“

 

2. blok – Nové dělení světa + evropská výměna obyvatelstva Arabsko-sunitská zóna,

v souladu s úmyslem nadnárodních hráčů, musí být partnerským (nevolnickým) územím Západu. Co se týče Číny, ta má za cíl kontrolu šiítské zóny v regionu.

Čína hodlá vyčlenit rozvojovým zemím Hedvábné stezky 8,7 miliardy dolarů
Dalším příkladem motivu snahy Washingtonu kontrolovat křižovatku cest mezi Irákem, Sýrií a Jordánskem je rovnost zabezpečení kontroly realizace čínského nadnárodního projektu Hedvábná stezka.

Destrukce národních států započala s vytvořením euroregionů. Je to zrada, protože to je protiústavní. Vládnoucí politické třídy je v milosti finanční oligarchie, která dělá vše, aby rozbila národní státy, aby mohla eliminovat zákony, které jí brání v tom, aby vládla přímo. Islamistické nebezpečí je jenom lest. Islámská hrozba je pouze záminkou spuštění občanské války, aby mohla být zruinována země a aby bylo navrženo jediné řešení, jak čelit chaosu – napadnout Rusko.

 

3. blok – zvýšení mzdy obyvatel ČR je nutnost

Nejvyšší hrubá průměrná měsíční mzda na světě je ve Švýcarsku, kde činí 186 tisíc Kč, v dalších 11 členských zemích OECD je průměrná měsíční hrubá mzda vyšší než 100 tisíc Kč. Jak vysoká je průměrná měsíční mzda v Česku v porovnání s ostatními zeměmi?

Studio Kadaň / Suverenita aktuality / aliance národních sil / Analytik / ANS / bez cenzury / bez korektnosti / Česká republika / ČR / EU / Evropská unie / Informace / Jaroslav Tichý / NATO / Svobodný vysílač CS / Vladimíra Vítová /