1.12.2017 - Martin Marcikán

2017-11-30 Koule, Ústava suverénních občanů / Piroutek a Dvořák

 

Stáhnout nebo přehrát

 

 

Ústava suverénních občanů KOULE

hosté:
Rudolf Dvořák
Ing. Jan Piroutek

Potřebujeme silného vůdce?

Je pohodlné mít silného vůdce. Ale pohodlnost je smrtonosná past. Silný vůdce nás zbavuje odpovědnosti za naše vlastní rozhodování, a tím i možnosti dělat chyby a získávat osobní zkušenosti. Stávají se z nás ovce, udržujeme se ve stavu otroctví, již po tisíce let, z vlastní vůle !!

Jenže je to jen hra. Odpovědnost z nás nikdo nesejme, není to možné, zákony přírody to neumožňují. Vytváříme tím konflikt s přírodou a příroda nás nutí vrátit se do harmonického stavu. Vytváříme tím konflikt také sami se sebou. Bráníme tak dalšímu rozvoji svých vlastních schopností.

Je čas vzít otěže zpět do vlastních rukou. Každý z nás sám odpovídá za svůj vlastní život a za všechna svá rozhodnutí. Bez výjimky. Každý uvědomělý občan je schopen být vůdcem, ale tuto roli odmítá. Tato role již ztratila smysl.

„Lev nebude ztrácet čas starostmi o názor ovcí“

http://www.kouleso.cz

http://www.funkcnireferendum.cz/

Archiv pořadů / Studio Kadaň / Suverenita aktuality / Česká republika / ČR / funkční referendum / Informace / Ing. Jan Piroutek / Koule / občané / Rudolf Dvořák / suverenita / Svobodný vysílač CS / Tajemství / Ústava / Ústava suverénních občanů /