12.2.2018 - Tapin - Radio

2018-02-12 – Zdrcující fakta a šokující důkazy 1. díl: Kompletní materiál/studie vazeb a vlivu amer. ambasády na české vrcholové politiky, policisty, státní zástupce, min. vnitra, spravedlnosti, školství, žurnalisty (ČT), ekonomy, systémové neziskovky a akademiky z páteřních univerzit.

Stáhnout nebo Přehrát

Hovory u klábosnice

Komentáře

  • petr napsal:

    Pokud platí, že skupina získaná americkou tajnou službou, řízená americkou ambasádou, a to jednoznačně platí (v tomto Bradáčová, Šlachta, a další jmenovaní) šli po Nečasovi protože nepodpořil americké zájmy, zejména Temelín) a že celá tato skupina včetně části policie v podstatě zinscenovala a odkryla Nečasovy neduhy a záměrně jej sesadila. (To také platí) tak se na tomto divadle podíleli i nižší skupiny osob, které byly zapojeny na propagandě k sesazení vlády Nečase až do nejspodnějších úrovní a opoziční lize uličních demonstrantů a ti musí logicky být napojen rovněž. (Věra Řezníčková, Vít Bárta, Klára Samková, Kateřina Šinovská, Robert Vinogradov a další), kteří velmi aktivně napojeni na Šlachtovo oddělení působili proti Nečasově vládě a organizovali proti němu protestní akce a demonstrace. Tato skupina je však propojena různými cestami na ČSSD (Hošek, Škromach) a SPO (Zbytek, Veleba), kteří se přímo podíleli na činnosti proti Nečasově vládě. Na ně jsou přilepeny Nová Republika, Patrioti, Občané 2012 a Asociace národních sil. A to jsou všechno organizace a lidé napojení na Zemana. To nasvědčuje jedné z možností, že Zeman je proruský pouze fiktivně a v skutečnosti sleduje americké zájmy a pro kterého celou politickou hru řídí Mynář, který ovládá televizi Barrandov a jeho žena je připravována jako budoucí kandidát do vysoké politické hry. Napojení je potom i na část vysokého vedení KSČM.

    • Studio Plzeň napsal:

      Hezký den,
      víte, že s vámi souhlasím?! Ano, došel jste logicky k tomu, že politické strany neslouží lidem, ale jen sami sobě a používají pro svůj vlastní prospěch veškeré prostředky. Víte, vlastně píšete to, k čemu já jsem osobně došel již před několika lety a právě proto založil SVCS.
      Vy jste ale na to přišel zatím je na té důsledkové bázi, ale zatím jste se neodvážil do báze (úrovně) příčinné a úmyslové, což je teprve to důkladné a hluboké poznání tohoto zločinného peněžního systému.
      Jak již jsem napsal, došel jste zatím jen na začátek , ale je třeba pokračovat hlouběji a pak zjistíte, že to, co jste popsal, je jen odhalení a pochopení malé horní části systému, ale je třeba jít, pro úplné pochopení a především napravení systému, mnohem mnohem hlouběji.
      Ale jdete na to dobře, ale chce to hlouběji…..podstatně hlouběji…

  • Toš toto je hodně dobré klábos.