19.1.2016 - Studio Plzeň

2016-01-18 – Zeitgeist_14.část

Stáhnout nebo přehrát

Socioekonomika

Komentáře

  • majk napsal:

    Zdravím všechny
    Pavle, neberte si to tak osobně. Všichni asi chápem jaké to je něco vytvořit a pak zjistit že jako tvůrci tohoto ,,dítěte,, nemáte, na něj právo, pak ego bolí. Touha stát se nepostradatelným jest pákou pokroku. Ale brzdou pokroku je naše touha zůstat nepostradatelným.“ Vaši část práce nikdo nezpochybňuje, ale nemáte pocit že někdy ubíráte na kvalitě celého pořadu, z osobního emočně laděného?.
    Ale aby jste neměl pocit že vás jen kritizuji, jsem rád že i přez zdání nepochopení, nebyl z programu svobodného vysílače, pořad ,,zeitgest,, vyškrtnut. Je to důkaz toho že ikdyž si při diskuzích lijete máslo na hlavu, jste ochoten to udělat znovu a znovu. Jakoby by jste to ani nevěděl. Přez to to považuji za přirozenou progresi ve vývoji, každého jednotlivce. Proto vás respektuji, a jsem rád že tu svobodný vysílač je.

    • Studio Plzeň napsal:

      Hezký den Majku,
      opět zajímavý pohled na věc (další úhel pohledu dalšího posluchače). Víte, já jsem právě ten, který začal vše brát z různých úhlů pohledu a netrvá již dávno na tom zůstat nepostradatelný – spíše naopak! Velmi často se snažím o to přenést zodpovědnost a úkoly na jiné, abych je ještě více zatáhl do hry a i oni se stali tou jakousi nepostradatelnou součástí projektů, které jsem rozjel. Velmi často se ale stává, že toho někdo zneužije a převezme to komplet i s know how a přisvojí si i úspěchy, které jsme tvrdě vybojovával zpočátku. Víte, došel jsem již tak daleko, že mne ale ani toto nemrzí (ve společnosti Zetgeist, ale i jiné bezúročné, by se již na toto nehrálo), ale co mne mrzí je to, že se to nikdy neobejde bez mé dehonestace, překrucování a pomluv, neboť se toto bere jako má slabost – a to je to zásadní nepochopení všech, kteří takto jednají přesně, jak „nařizuje“ současná morálka současného systému. Přitom bez mého úsilí by nikdo nic takového zde v Čechách nevytvořil! Asi víte o čem mluvím, a co se v poslední době před 2-mi měsíci stalo – studio Kladno.
      O tom, že by byl vyškrtnut pořad Zetgeist jsem já nikdy neuvažoval – spíše naopak – je to totiž přesně smysl a účel rádia SVCS, kvůli čemu vzniklo – nabízet řešení, nikoliv předhazovat různé kauzy a lumpárny a tím jen jitřit negativní emoce – čehož se ochotně ujali ti, co odešli a s nimi i někteří posluchači, kteří neumí též nic jiného (mám vypozorováno, že je to zhruba 1/3 bývalých posluchačů SVCS, kteří také nyní na nás útočí). Možná ale máte na mysli právě studio Kladno, které s Zeitgeist mělo vždy problém a stále i nyní po oddělení neustále do toho – pro mně naprosto nepochopitelně – šijí. Já jen si mohu myslet, že to je právě kvůli naprosto nedostatečnému poznání v tomto ohledu – že to jde proti jejich vnitřnímu přesvědčení. Ale co to je za přesvědčení a komu to vlastně nakonec poslouží? To je otázka pro vyspělejší posluchače…..

      Pokud si liji přímo máslo na hlavu, je to asi proto, že to tak normálně považuji za přirozené – nemám s tím problém, a také právě proto logicky na to nedbám a udělám to znovu a znovu. Jsem asi nějaký opravdu nenormální v této společnosti a lidé, kteří jsou zabředlí do systému, s tím pak mají problém a tím pádem i s mým vystupováním – ono to již tak nějak samo funguje na té energetické bázi.
      Ale zamysleme se, kdo je dnes vlastně normální a co to znamená být normální v té které společnosti a prostředí?

      za SVCS P.Hlávka