3.11.2017 - Martin Marcikán

2017-10-27 Mimikry mocných – Václav Vrána a jeho nová kniha plná tak krásného humoru, který nám dnes tolik chybí

Stáhnout nebo přehrát

Vážení přátelé, nevím jak dalece jste vystresovaní přemýšlením o nákupu vánočních dárků, ale sám ze své zkušenosti vím, že týden před ježíškem lítám jak idiot, čumím do všech obchodů a na poslední chvíli kupuji dárky, většinou to dopadne tak, že koupím nějakou kravinu a příbuzní při rozbalování dárků neví, jestli se mají smát, brečet a nebo mě přímo zabít.
Přátelé, proto jsem se rozhodl, že vám podám pomocnou ruku, právě mi vyšla kniha MIMIKRY MOCNÝCH a jak jistě budete souhlasit, pes a kniha jsou nejlepší přátelé člověka. Pokud koupíte jako dárek psa, ten se brzy omrzí a pak nacházíme u pankejtu přivázané psy, kterých se po vánocích lidé zbavují, protože neví, co s nimi. Přátelé, ne tak kniha, ta vás potěší v každou chvíli, vždy, když vás přepadne splín, depka, nebo infarkt, vždy můžete vzít do rukou knihu a relaxovat, natož když se jedná o knihu plnou humoru, srandy, parodie a satiry.
Ano, toto vše moje knihy čtenářům nabízí, kniha MIMIKRY MOCNÝCH je parodie na vývoj společnosti v Česku po r.1989 bez ideových slintů a i když by se někomu chtělo při čtení brečet, tak se bude čtenář naopak smát. Ten kdo si koupil a četl moji první knihu KOMUNISTI PŘED PŘEVRATEM ví dobře, jaký je můj styl psaní a že život popisuji s nadhledem a kniha MIMIKRY MOCNÝCH by měla být povinnou četbou ve školách, aby zcela ideologicky zblblí svišti konečně přišli k rozumu, protože vše bylo jinak, než se nám snaží vtlouct do hlav ideologové ze všech velkých stran. Kniha má 487 stran a stojí 380 korun +poštovné a v příloze přináším výňatek z úvodu knihy, abych nastínil, jakým stylem je kniha napsaná.
Proto neváhejte a objednávejte buď na mém FB profilu Václav Vrána nebo Josef Orel, nebo na emailové adrese [email protected] nebo na profilu vk.com Václav Vrána.

Zdroj
Václav Vrána – V kontaktě
Václav Vrána – Facebook

Archiv pořadů / Na pavlači / Studio Kadaň