1.11.2017 - Martin Marcikán

2017-10-29 Komentáře k aktuálnímu dění / ANS a Exanpro /

Stáhnout nebo přehrát

Hosté:
Ing. Jaroslav Tichý – Aliance Národních Sil
Ing. Jiří Wagner – agentura Exanpro
Ing. Josef Kopa – Aliance Národních Sil

1. EXANPRO
Co se týče politického působení ANO, pak je pro ČR naprostou katastrofou, protože „za vlády v čele s Andrejem Babišem bude v České republice zahájeno budování základny amerických sil v rámci JOAC3, případně se o tom začne vážně uvažovat. Babiš to samozřejmě bude pokrytecky pokládat za národní zájem vztažený na bezpečnostní záruky. V tom mu bude čile sekundovat stranický kolega Martin Stropnický, jenž opětovně aspiruje na funkci ministra obrany a jenž v České republice prosazuje zájmy USA, čemuž podřizuje politiku českých ozbrojených sil.”

2.
Připravuje se puč v ANO a bude znemožněno sestavení vlády. Pak bude druhý pokus v čele s nynějším odpovědným min. obrany, ve spolupráci s ODS, TOP a přes polovinu ANO. Tím je většina. Ta vstoupí do „jádra“ EU eurem, snížením soc. dávek, přísunem tzv. „prac.“sil – tedy imigrace legální, KTERÁ NAJEDNOU JIŽ BUDE LEGÁLNÍ – viz. Afrika.

3.
Referendum o vystoupení z EU a z NATO je protiústavní. Pronárodní vlastenecký program má ANS – vždy vystupovala pro vystoupení z EU a z NATO na základě voleb. Jestliže totiž lidé vysloví svoji vůli tímto způsobem, není nutno dělat referendum, které by na tato témata bylo stejně protiústavní. Navíc vystoupení z EU i z NATO není podmíněno nikde referendem.

4.
Fragmentace politických sil je počátek obrovské a zničující společenské krize.
Nejpravděpodobnější realitou zvolení devíti stran je společenská frustrace, dekadence, úpadek společenských hodnot a cílená dlouholetá debilizace mladé generace, která se pohybuje mezi realitou, mladickou nevyzrálostí a permanentním odporem k vylhaným autoritám. Osobně se domnívám, že fragmentace politických sil je počátek obrovské a zničující společenské krize. Pojmy skutečných hodnot politici svou ignorací, mocenskou posedlostí a bezbřehým egoismem ze společnosti odstranili. Místo zájmů vlastních lidí, dětí, nemocných občanům, dali enormní prostor a podporu Euro parazitům v podobě likvidačních fondů národní suverenity. Společenskou a politickou krizi platí z ahranič ní nadace, fondy na to či ono. To největší společenské zlo, jsou všechny open fondy pro společnost, politiku

5.
Více než polovina azylantů v Itálii má mentální poruchu a sklony k agresi, tvrdí studie
Protože berou drogu Captagon, kterou vyrobil PENTAGON.

Více než polovina azylantů v Itálii má mentální poruchu a sklony k agresi, tvrdí studie


http://www.nwoo.org/2016/11/08/captagon-droga-pro-islamske-rebely-podporovane-zapadem/

6.
Šojgu hlásil vyhrocení situace na hranici Ruska a zemí NATO

Vojensko-politická situace u západní hranice Ruska je i nadále napjatá a může se dál vyhrotit, konstatoval ministr obrany Sergej Šojgu na zasedání ministerského kolegia.
„Zvyšuje se intenzita a rozsah akcí pohotovostní bitevní přípravy ozbrojených sil členských zemí Aliance v blízkosti ruských hranic. Pouze během tří posledních měsíců se konalo na území Východní Evropy a Pobaltí víc než 30 vojenských cvičení,“ sdělil Šojgu.

https://cz.sputniknews.com/svet/201710276191461-sojgu-vyhroceni-hranice-rusko-nato/

Archiv pořadů / Studio Kadaň / Suverenita 3. světová válka / aktuality / aliance národních sil / Analytik / bez cenzury / bez korektnosti / Česká republika / EU / Evropská komise / Evropská unie / Exanpro / Informace / Ing. Jiří Wagner / Jaroslav Tichý / NATO / Pravda na dosah / suverenita / Svobodný vysílač CS / Sýrie / Tajemství / Ukrajina / USA /