15.9.2018 - Martin Marcikán

2018-09-14 Hovory u klábosnice s VK a Vítkem

 

Stáhnout nebo přehrát

 

Dnes v pátek od 19:00 na svobodny-vysilac.cz další podrobnosti o zatčení a pozadí konvertovaného I-lámisty, který plánoval bombový útok v Česku. Jaký pražský imám ho radikalizoval? Sám imám je stíhaný za terorismus od konce minulého roku. Nitky vedou až k místopředsedovi Ústředí mu-limských obcí v ČR, se kterým zatčený I-lámista před rokem točil video. Tato osoba byla rovněž soudně stíhána za šíření radikální knihy salafistického I-lámu šířící nenávist a netoleranci k ostatním náboženstvím. Máme detaily o prorůstání radikalizace části mu-limské obce v ČR.

Se šéfem portálu Aeronet.cz probereme i další události, které se přihodily během tohoto týdne.
1. Středeční hlasování 9 Europoslanců pro sankce proti Maďarsku, které torpédují naše dobré vztahy na ose V4. Všímejme si, kdo v EP vlastně sedí! Telička, Ježek, Poche a další.
2. Přenice o velvyslance v Číně prorůstají přes Pocheho až k Jiřímu Rusnokovi (guvernérovi ČNB), Miloše Zemana a skupině PPF Petra Kellnera obchodující v Číně. ČNB chce v Číně svého člověka.
3. Další kauzy Pirátů: Jakub Stacke ve Zlíně posprejoval fasády desítek domů, a Ivan Bartoš se svou ženou Lydií Frankou Bartošovou se účastnili barcelonské výstavy zednářských symbolů, před kterými se fotografovali, a Pirátům fotky rozesílali formou newsletteru.
4. Policistu ze Šumperka a sympatizanta SPD vyšetřuje policejní inspektorát proto, že si dovolil natočit video z Kréty o simulaci topících se mi-rantů. Prudká reakce nasvědčuje tomu, že pan Chrastina natočil něco, co mělo zůstat v naprostém utajení.

Více dnes v pátek od 19:00 na svobodny-vysilac.cz.

Archiv pořadů / Hovory u klábosnice / Studio Tapin-rádio 3. světová válka / Aeronet / aktuality / bez cenzury / bez korektnosti / Česká republika / Charanzová / ČR / Dlabajová / EU / Europoslanci / Evropská komise / Evropská kultura / Evropská unie / Informace / Ježek / Maďarsko / NATO / Niedermayer / Poche / Polčák / Pospíšil / Štětina / Svobodný vysílač CS / Sýrie / Tajemství / Telička / USA / VK / vlastizrádci /