11.1.2019 - Martin Marcikán

2019-01-10 Životně důležité nepříjemné souvislosti X s Richardem – Svatý grál

 

Stáhnout nebo přehrát

 

Richard Zeman

tel.:  792 230 476                                     e-mail: [email protected]

Muj FB-obchod:

Facebook skupina:

Enphienne e-shop: https://enphienne-obchod.webnode.cz Zakoupením těchto výrobků podporujete nastolování světového míru https://ves-mir-iniciativa.webnode.cz

www.weltfrieden.global Ves Mír je československou obdobou německo-švýcarsko-rakouské iniciativy Weltfrieden global. Ve více než dvaceti uplynulých letech jsme se setkaly s názory již tisíců lidí z různých náboženských, společenských, politických, etnických i jiných skupin. Rozhovory s nimi nám vždy velice pomáhaly při našich studiích míru.

Dnes provozujeme Akademii Světomír – zabýváme se informováním a vzděláváním v oblasti míru včetně všech možných souvislostí – a rozšiřujeme své poznatky nejen v těch největších světových organizacích (World Peace Project, Friedensweg, Human Connection,…), ale i v těch lokálních. Pořádáme semináře po celém Československu, spojujeme iniciativy a organizace – a to i mezinárodně.

Každý, kdo si přeje, aby se na Zemi všem dařilo dobře, má i právo se dozvědět, jak můžeme tohoto cíle skutečně dosáhnout. Jádrem výsledku našich poznatků je tzv. „Klíč ke světovému míru“, který by při svém plném pochopení a uvedení do praxe zajistil věčně trvající mír (a tím i spokojenost a blahobyt) pro všechny na Zemi.

Dále jsme na základě „Klíče ke světovému míru“ definovali co znamená “být člověk“ a také jsme sestavili návrhy “Morálního kodexu člověka”. Naše semináře přináší jejich návštěvníkům odpovědi na mnoho otázek, které dnes lidi trápí. Vrací jim naději do života, neboť zjistí, že ještě vůbec není nic ztraceno, a že každý může kdykoli dát svému životu ten skutečný „Vesmírný“ smysl… A tím i smysl tomu, co v životě dělá…

Našimi aktivitami vnášíme jasno do mnoha nejaností dnešního světa. Vysvětlujeme, jak projektům díky „Klíči ke světovému míru“ zajistit dlouhodobý a trvalý úspěch, i to, jak se energie těch, kteří si přejí, aby se na Zemi všem dařilo dobře, také může stát viditelnou a cítitelnou hybnou silou změn, která takový svět vytvoří.

Začněte i Vy s námi spoluhýbat kormidlem světového vývoje ! Ptáte se jak můžete Vy jako jednotlivec všechno tolik ovlivnit ? Proto se i s Vámi rádi setkáme na našich seminářích a besedách. Objednejte si termín, přijeďte za námi, nebo zavolejte či napište.

I Vy jste jednou ze součástí světového míru !!!

Archiv pořadů / Přirozenost / Studio Kadaň aktuality / bez cenzury / bez korektnosti / Česká republika / ČR / důležité / EU / Evropská komise / Evropská kultura / Evropská unie / Informace / láska / mír / nenásilí / nepříjemné / Přirozenost / Richard / Richard promlouvá / Richard Zeman / souvislosti / Tajemství / veganství / vegetariánství / životně /