8.2.2019 - Martin Marcikán

2019-02-07 Komentáře ANS k aktuálnímu dění – Venezuela sem, názor tam

 

Stáhnout nebo přehrát

 

ZEMAN A TRUMP…MADURO A GUAIDÓ"Mnohé věci jsou nám nepochopitelné ne proto, že náš rozum je slabý, ale proto, že…

Zveřejnil(a) Petr Novák dne Čtvrtek 7. února 2019

 

V popisu videa jso odkazy na všechny uváděné články

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000491120287&epa=SEARCH_BOX

 

ZEMAN A SOUKUP – včera o Venezuele.

Proč Zeman a část světa neuznal bývalého prezidenta Venezuely jako pokračovatele v mandátu? Protože Maduro nejdříve ze seznamu kandidátů na prez. vyškrtl všechny, kteří byli sponzorováni ze zahraničí a právě proto všichni tvrdí, že tamní volby svobodné nebyly, protože si jeden z kandidátů, tedy Maduro, upravil pravidla pro sebe – zbavil se konkurence.

Proto je nutné, aby Guaidó uspořádal nové, ovšem svobodné volby, ve kterých prohraje (loutka USA nemá šanci) a vše bude legální, bez střílení a v pohodě.

Včera to jasně řekl Soukup – pokud Guaidó neuspořádá volby, je to na něj past a na to Zeman řekl se smíchem „a proto jsem mu to adresoval jako prozatímnímu prezidentovi“.

Polopatičtěji už to říci nemohli.

Maduro nové volby vyhlásit nemůže, zpochybnil by tím sám sebe, musí to tedy udělat Guaidó, který u obyč. Venezuelanů nemá šanci. Jinak jsem více k tématu psal včera.

Jinými slovy – Guaidó je nyní pro stabilizaci Venezuely mnohem důležitější než Maduro.

Suverenita 3. světová válka / aktuality / aliance národních sil / Analytik / bez cenzury / bez korektnosti / Česká republika / ČR / EU / Evropská komise / Evropská kultura / Evropská unie / Francie / Itálie / Le Pen / NATO / suverenita / Svobodný vysílač CS / Sýrie / Tajemství / Ukrajina / USA / Vanezuela / Zprávy / Zprávy bez cenzury /