26.3.2020 - Martin Marcikán

2020-03-26 VIRUSOVÁ GLOBALIZACE / Aktuální komentáře ANS – PhDr. Vítová a JUDr. Hais

Hosté:

Vladimíra Vítová, předsedkyně ANS

Karel Hais, 1. místopředseda ANS

Adam B. Bartoš

· Ne každý den máme výročí 600 let. Dnes uběhlo přesně 600 let od slavné bitvy u Sudoměře (25. 3. 1420), jedné z nejslavnějších (na dnešní poměry malých, ale významných) bitev našich dějin. Hrstka husitů pod vedením Jana Žižky (národovců, Čechů) porazila mnohem početnější vojsko „globalistů“ – příznivců „mezinárodních“ rytířských řádů (Johanité) a zaprodané šlechty (kolaborantů). Není od věci si tuto slavnou bitvu připomenout zvláště v dnešní době, kdy český národní stát čelí velké výzvě – musí obstát v přesile náporu cizáků, nadnárodních organizací, domácích vlastizrádců. Vyprávějte svým dětem, které máte nyní kvůli „koronavirovým prázdninám“ doma (ve škole by jim to neřekli) o tomto našem velkém vítězství a můžete jim dětským jazykem vysvětlit i přesah do současnosti. I dnes stojí český národní stát proti globalizaci a domácím zaprodancům, kteří globalizaci či zájmům cizích národních států slouží. Krize okolo koronaviru je toho dobrým příkladem: je to problém, kterým nám sem byl záměrně importován a záleží jen na nás, jak se s tím popereme. Války se dnes nevedou meči na jedné nebo okovanými cepy na straně druhé, ale biologickými zbraněmi. A přežití národa je v tom, že se nebojí. Nenechme se ochromit strachem, hysterií a panikou. I hrstka může přemoci přesilu, když je disciplinovaná, chytrá, vynalézavá a hlavně vedená láskou k národu. Proto to husitské, Žižkovo: „Nepřátel se nelekejme, na množství nehleďme!“

24.03.1999 – Zločin proti Evropě – Pryč z NATO!

Od zločinu, které NATO spáchalo na srbském lidu, uplynuly již dvě desetiletí. Srbsko obhajovalo svoji kulturu, tradici křesťanství a celou evropskou kulturu proti vojenské Severoatlantické alianci a teroristickým agentům. Srbský boj proti globalizační a islamistické hrozbě v devadesátých letech je avantgardou dnešního boje evropských nacionalistů proti masové imigraci a islamizaci Evropy.

Zatímco srbští patrioti jsou oprávněně pyšní na neporažené srbské ozbrojence, kteří bojovali ve velmi nerovném konfliktu a dnes,  o dvě desetiletí později, všechny nevinné oběti terroru NATO – především piloti, kteří každou noc bránili srbský vzdušný prostor, umírající pro svůj lid, letěli na věčnost. A abychom uctili jejich památku, posíláme 24. března 2019 znamení solidarity.

Hudba:

Waldemar matuška – Po starých zámeckých schodech

V a W – Pochod stoprocentních mužů

V a W – Naschledanou v lepších časech

Suverenita