15.4.2021 - Martin Marcikán

2021-04-15 Aktuální komentáře ANS

Témata:

– Platforma nespravedlivě stíhaných a perzekuovaných občanů 
 
https://aliancenarodnichsil.cz/platforma-nespravedlive-stihanych-a-perzekuovanych-obcanu-pnspo/ 
 
 
– Ukrajina a pokusy o vyvolání III. světové války

http://www.paratdnes.cz/www.paratdnes.cz/2015/11/Kdy-se-opet-stalo-Rusko-nepritelem-USA-Kdyz-Putin-zabranil-dokonceni-rozparcelovani.html
 
https://cz.sputniknews.com/nazory/2021041513485027-kobza-predluzenost-usa-vyusti-bud-do-krizi-nebo-do-valky-prejme-si-aby-ukrajina-nebyla-sudem-prachu/

  
 
– ANS požaduje po SNR oficiálně zaplacení německých reparací ČR
 
https://aliancenarodnichsil.cz/zadost-na-ministra-zahranicnich-veci-ohledne-nemeckych-reparaci-otevreny-dopis/ 
 
 https://aliancenarodnichsil.cz/petice-pozadujeme-reparace-narovnani-vztahu-s-nemeckem-a-referendum/
 
 
 
 
– Testování na školách je jednoznačně protizákonné – dopis ANS Dr. Fullmichovi       (Norimberský proces č. 2)

https://aliancenarodnichsil.cz/pravnik-reiner-fuellmich-prinasi-novinku-nurnberg-2-svetlo-na-konci-tunelu/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=vk&utm_source=socialnetwork

ČT PŘEKVAPILA!! Po shlednutí čtěte tento text až do konce! NÁRODE ČESKÝ, JEŠTĚ POTŘEBUJETE NĚCO PODKLÁDAT? Prosím sdílejte, kde to jen jde!!

Přátelé, toto video si poslechněte, mohl bych k tomu napsat dlohosáhlej popis, ale nechám to vás, nechám to na vás rodičích a věřím, že pochopíte a i vy ustrašení ředitelé a kantoři!!

Toto je veřejné přiznání trestného činu genocidy, spiknutí a sabotáže, v zájmu cizí mocnosti!. Ještě něco potřebujete vědět?

Co vy korektní ovečky zakydaných politických chlívů, vy co si vás drží samozvaní spasitelé lidstva, jako své donátory ve svých fakebook skupinách, vy si vážně myslíte, že máme čas do jakýchsi voleb, o kterých ani nikdo neví, v jaké budou podobě či vůbec budou?!!

Každopádně na videu něco hodně smrdí, nebo jste někdy na ČT viděli, tak dokonalou novinařinu či moderařinu? Není to začátek pádu vlády?

Ze kterého STBáckého kanálu tohoto užitečného idiota vytáhli do ministerského křesla? Byla to 1,2,3 ….správa STBé?! Jak je jinak možný, že v pandemickém stavu, dají na nejvýznamnější funkci, nějakého dermatologa odborníka přes jebáky, uhráky, je to naprosto stejné, jakoby funkci zastávala hajzlbába z podchodu? Kde je útvar rychlého nasazení, jak to, že ty vládní, senátorské a parlamentní masové vrahy nezatýkají?

Kde jsou státní zástupci s podepsanými zatykači? Copak jste všichni zkorumpovaní? Zde je vše, co chcete víc!



https://vk.com/video-181443339_456240022



Hosté:
 

JUDr. Karel Hais, 1. místopředseda ANS

Ing. Vladimír Prinke, místopředseda ANS

Mgr. Marek Adam, předseda Krajského klubu ANS J. Čechy
 
pplk. v.v. Ing. Ivan Kratochvíl



Použitá hudba:

Bahno všedních dnů (GLANC)

Suverenita aliance národních sil / ANS / Ing. Vladimír Prinke plk. v. v. / internetové rádio / JUDr. Karel Hais / mgr. Marek Adam / pplk. v. v. Ing. Ivan Kratochvíl / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS /