1.5.2021 - Martin Marcikán

2021-05-01 Otázky a odpovědi V V Pjakina ze dne 12-04-2021

Otázka – Odpověď V.V. Pjakina ze dne 12.04.2021 Titulky CZ

Přepis pořadu v textu


1. 00:31 60 let od letu Gagarina. Jaký stát poslal Gagarina do vesmíru? Odstranění nápisu „СССР“ z helmy Gagarina. 

2. 27:38 Co se děje na Donbasu? Co je cílem eskalace napětí na Donbasu? 

3. 43:27 Setkání Erdogana a Charlese Michela a Ursuly von der Leyenovej. 

4. 57:55 Znalosti a jejich šíření jako JEDINÝ způsob k odvrácení války. 

VELMI důrazným výzva na samostudium a čtení knih KSB a DVTR.Knihy vnitřního prediktor SSSR najdete na leva-net.webnode.cz, dotu.ru nebo si je můžete koupit v tištěné formě na ksbpress.cz.

Použitá hudba –

Чичерина – Рвать / ролик посвящен всем бойцам ДОНБАССА

Полина Гагарина – Миллион голосов 

Chór Aleksandrowa – Souliko 


————————————————————————————————————

OBEREG – Dvaadvacet

PŘÁNÍ MOCNÝCH – Petr Novák

To by byla krása, kdyby se ti hloupí Slované začali vybíjet mezi sebou a nebo aby aspoň začali ve velkém jít proti sobě a tím zničili svou schopnost řídit „své“ země. Ideálem by bylo, kdyby došlo k námi řízenému konfliktu s mnoha oběťmi a to do posledního Bělorusa, Ukrajince, Čecha a Rusa.

Nešlo by k nim přihodit i Poláky a Bulhary?

Jak to jenom udělat? Ty rozbroje nesmí jít směrem od nás, to by bylo příliš nápadné, ale musí to vykvasit v těch cílových zemích. Ještě, že tam máme tisíce užitečných idiotů, kteří toužebně a chamtivě touží po našem životním standardu, aniž by jim došlo, že jej máme kvůli tomu, že těžíme z našich kryptokolonií, tedy z jejich domovin a kteří za pár stříbrných udělají cokoliv jim řekneme. A ten zbytek je jenom zmanipulovaný dav, kterému nemusíme dát vůbec nic, jen představu, že k nám patří. Představu, jen tu a ti blbci za nás klidně s radostí třeba chcípnou.

Hlavně ať si ti nebožáci dál lžou v tom, že jsou „suverénními zeměmi“. Což je hlavně u těch ze středu Evropy extrémně komická záležitost. Jejich první prezident se k nám musel přijít poklonit, abychom uznali, že jeho národ má vůbec právo na „vlastní“ stát, a stejně jim nedošlo, že toto „suverénní“ národ nedělá, ten si své kompetence stanoví sám. Ani, když jsme je bez jejich přítomnosti prodali v Mnichově, tak jim vůbec nedošlo, že mají jen možnosti, které jsme jim přidělili a proto nemá smysl se jich na cokoliv ptát – vašeho lokaje se také neptáte, jestli se mu líbí, že mu vezmete jeho cimru v podkroví. Postupimská konference, kde se znovu vymezili hranice států? Ani tehdy jim vůbec nedošlo, že jsou pro nás jen útvarem na mapě a že nemají právo o čemkoliv rozhodovat. Dodáváme jim i potraviny pod stejnými značkami jako se prodávají v zemích na Západ od nich, ale v mnohem horší kvalitě, ale ani tehdy jim nedojde, že jsou pro nás jen „lidmi“ druhé kategorie. Je radost mít je takto dokonale lokajsky zpracované, že jim vůbec nic nedochází.

Sedíme na terase, pijeme kávu u bazénu, občas někomu pošleme pár drobných a oni se mezi sebou rvou jako psi. A to ve starých kronikách psali, že Slované jsou „hrdými a nebezpečnými válečníky“. Jen ať si na to vzpomenou, ale ať tu svou „hrdost“ a „válečnictví“ použijí proti sobě. Jejich zdroje se nám budou v nadcházejících časech velice hodit.

Otázky a odpovědi V.V. Pjakin internetové rádio / KOB / KSB / KSBPRESS.cz / Otázka a odpověď / Otázky a odpovědi / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / V. V. Pjakin /