15.6.2021 - Martin Marcikán

2021-06-15 Nový Apartheid – III. díl / Přirozenost #80

Popis:

Jana Zwyrtek Hamplová: Lidé raději kapitulují, aby měli klid. Ta daň je ale neskutečně vysoká

Žaluje vládní opatření: Chcí jít na pivo bez testu i očkování

Arenberger chce uzákonit segregaci lidí


Lékař Hnízdil bez respirátoru burcuje ostatní: Čas petic skončil. Nadešel čas občanské neposlušnosti!

Kdo odmítá očkování, měl by převzít finanční odpovědnost za testy, navrhují zdravotní pojišťovny

V domově, kde zemřel nakažený senior, dostali covid další dva proočkovaní

Zástupce EMA: Vakcína AstraZeneca by se neměla dávat ani lidem starším 60 let


ŠOKUJÍCÍ STATISTIKA A DŮKAZY ČESKÉHO STATISTICKÉHO ÚŘADU. POLITICI – VLÁDA SVÝMI RESTRIKCEMI PROKAZATELNĚ ZAVRAŽDILA JIŽ TISÍCE DŮCHODCŮ!


Volný blok

Naše média umí opravdu jen a jen lhát!!

Před Sněmovnou bouřily stovky lidí proti omezením a covid pasům

Karla Maříková

Regulace provozu sportovišť, koupališť a wellness zařízení kvůli prevenci šíření koronaviru byla nezákonná, řekl Nejvyšší správní soud (NSS). Zabýval se dubnovým opatřením ministerstva zdravotnictví, podnět mu dalo několik firem, které provozují podobné služby. Ministerstvo náležitě neodůvodnilo konkrétní míru rizika spojeného s nařizovanou regulací ani se nezabývalo její nezbytností, řekl soud.
Celý článek: https://www.idnes.cz/…/stat-soud-covid-opatreni-zakon…
Omezení sportu a koupališť bylo nezákonné. Už se to nestane, slibuje Vojtěch Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/stat-soud-covid-opatreni-zakon-sport-koupaliste-wellness.A210609_104928_domaci_ihal?

Petr Štěpánek

Opravdu by mě zajímalo, podle jakých kritérií se v České televizi rozhodují, ze které demonstrace udělají a ze které neudělají přímý televizní přenos. Zbytečná otázka. Každý, kdo máme v hlavě mozek, přece víme, jaká ta kritéria jsou. Jedno je ale jisté. Ta jejich kritéria jsou nezákonná, neboť povinností veřejnoprávní televize je informovat vyváženě, objektivně a všestranně. Televize, která si z celé reality vybírá jen něco, není ani objektivní, ani vyvážená, ani všestranná.

Fotografie je z právě probíhající demonstrace proti přijetí totalitního zákona o veřejném zdraví, kde kamery České televize samozřejmě nejsou.

Karla Maříková

Sněmovna NESCHVÁLILA stav legislativní nouze pro projednání novely zákona o ochraně veřejného zdraví-covid pas. PRO schválení hlasovalo jen ANO a ČSSD pamatujte si toVeřejnost ukázala jaká je její skutečná síla, že většina poslaneckých klubů couvla od projednávání tohoto zákona. Covid pasy se dnes neschválily díky tlaku veřejnosti. SPD bylo od samého začátku proti této novele, pokud se ji vláda bude snažit znovu zařadit na pořad schůze, tak budeme sněmovnu blokovat.

Tereza Hyťhová – Trikolóra

Vždycky jsem měla a budu mít pouze jeden pas.
A věřte mi, že Trikolóra udělá maximum, aby tento totalitní návrh s COVID PASY byl smeten ze stolu.

Sice nemáme klub a desítky poslanců, to nám ale nebrání rvát se za naše občany jako lvi. A to my také uděláme.


ZKUŠENOST PRAKTICKÉ LÉKAŘKY

Přirozenost comirnaty / COVID-19 / internetové rádio / Nový Apartheid / Přirozenost / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / vakcíny /