30.9.2021 - Martin Marcikán

2021-09-30 Aktuální komentáře ANS

AKTUÁLNÍ KOMENTÁŘE ANS

MUDr. Ivan David

Sudetoněmecký Fiala si dělá starosti s řádným uctěním protifašistických bojovníků

Nejsem přecitlivělý, ale z některých lidí se mi dělá špatně. Příčinou je jejich naprostá absence studu. Petr Fiala, který po léta vystupoval v televizních diskusních pořadech jako „nestranný“ politolog následně kandidoval na předsednickou funkci v ODS. Po tolika privatizačních a jiných skandálech si tato strana zvolila do čela muže, který začínal jako spojenec Sudetoněmeckého landsmanšaftu na Moravě a byl aktivistou Panevropského hnutí. Vadí? Nevadí.

Od Pavla Novotného s jeho památníkem pro spolubojovníky hitlerovské armády se samozřejmě Petr Fiala nedistancoval. Státní zástupci to jako „propagaci hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka“ nevidí. Mají práci se stíháním Karly Maříkové.

Letos 2. března natočil Petr Fiala video, v němž kritizuje předsedu vlády Babiše za nedostatečnou péči o Larischovu vilu v Pardubicích: „Je to připomínka tragických okamžiků našeho národa, tady v této budově nacisté věznili a popravovali lidi spojené s pomocí československým parašutistům… Před dvěma lety tady Andrej Babiš slíbil, že stát na to prostředky dá…“
Není to na zvracení?

Oficiální dějiny jsou přepracovány tak, aby manipulaci nikdo snadno neodhalil, aby nikdo nechápal důsledky. Jsme ve válce na koncepční, chronologické, faktologické, ekonomické a biologické prioritě, Abychom dokázali úspěšně bojovat proti vlastní likvidaci, tak musíme vědět proti čemu stojíme. Lidé si často říkají, že nemá cenu se proti tomu bránit. To je ovšem mentalita otroka, který se smířil se svou situací. V ANS však otroci rozhodně nejsou!


 Velká výměna – Renaud Camus 

O pokrácení zemské populace – zapnout titulky 

Nejvyšší soud USA rozhodl, že očkovaní lidé na celém světě jsou produkty státu, nikoli lidé. Kvůli manipulaci mRNA-DNA ve smrtelné vakcine.

Jakmile jsou očkováni, už nejsou lidé. Stávají se trans lidmi ve vlastnictví organizace, která si genom patentuje.

Manipulace s mRNA je nevratná. Jakmile to bude ve vás,už je pozde.

https://vk.com/video500490649_456239184

Petícia na podporu urýchleného rozhodnutia Medzinárodného trestného súdu v Haagu vo veci zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov ohľadne Covid-19 testovania a aplikovania experimentálnych Covid-19 vakcín.

Petíciu podpíš tu:

https://www.petitions.net/investigation_and_prosecuti..

Zdroj: Advokátska kancelária Weis & Partners

https://akw.sk/covid-19/peticia-na-podporu-urychleneh.. 

Hosté:

Vladimíra Vítová, předsedkyně ANS

Marek Adam, 1. místopředseda ANS

Danile Solis, volební lídr ANS v Praze

Josef Kozák, odborný poradce ANS

Suverenita aliance národních sil / ANS / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS /