10.4.2022 - Martin Marcikán

2022-04-09 O životě živě s Janou Švecovou VII / Přirozenost # 119

Stáhnout nebo přehrát

 
https://odysee.com/@radiosv.studiokadan:6/O-%C5%BEivot%C4%9B-%C5%BEive-VII-s-Janou-%C5%A0vecovou—10.04.2022:d

Jak manipulujete s mozkem ?Téma je:
 
aktuální situace u nás, 
co mohu změnit,
a návod jak konkrétně s tím pracovat,
co je moudrost a co je iluze.
 
 
 
Jana Švecová
 
https://mojeprirozenost.cz
 
 
 
Tím, že vidíte něco, co není skutečné, váš mozek reaguje biochemií, aby vytvořil pocity a pocity, jako by to byly skutečné

To je jako virtuální realita, kde stojíte na vrcholu mrakodrapu, ale vlastně jen ve svém domě na zemi, kde také najednou cítíte strach po celém těle, protože váš mozek si myslí, že jste opravdu vysoko

Nebo když vidíte bolest u někoho jiného, že cítíte, že prochází vaším vlastním tělem, protože si to váš mozek také představuje.. . .

Funguje to stejně jako s vlastními #myšlenkami a #vizualizacemi
Potom vaše tělo také vytváří tu biochemii, na kterou myslíte
Je to zábava, na co přemýšlíte? Nebo jsou to opakující se myšlenkové vzorce, zabývání se svou minulostí nebo budoucností, osobou, na kterou se zlobíte, nebo politikou, nebo

Vězte, že cokoliv si myslíte a hrajete ve své mysli, má stejný efekt

I takto funguje fenomén #placebo a #nocibo .
Že vaše vlastní myšlenky, emoce a přesvědčení vytvářejí biochemii, která s tím pocitem přichází . Myslete na spoustu kortizolu a adrenalinu nebo například serotoninu a oxytocinu. Čím více adrenalinu, tím více vás vyčerpává, jen tím, že na něco přemýšlíte nebo se díváte .

X
Silvie

Klíč ke zdraví. nl
 
 https://www.facebook.com/silviahoevenaar/videos/1114669779293009
 
 
 
Trestné stíhania budú za vlastizradu, za korona fašizmus, za povinné očkovanie… – Štefan Harabin


 https://www.youtube.com/watch?v=tejm0J4Y7do
 
 
 
Sedmá strana kostky – Traktor

 
 https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/traktor/sedma-strana-kostky-1046543
 
 

Životopis:
František Bardon (1. prosince 1909 – 10. červen 1958) byl český hermetik a mág známý také pod pseudonymem mistr Frabato. Pokládal se za jednoho z nejvyšších zasvěcenců, který podle vlastního sebehodnocení vytvořil univerzální nejdokonalejší zasvěcovací soustavu. Některými ze svých žáků je pokládán za inkarnaci Herma Trismegista.

Uznávaný léčitel a mág se narodil 1. prosince 1909 v Opavě. Prožil normální dětství, ale ve čtrnácti letech se začala obyčejnému chlapci měnit povaha a charakter a k údivu jeho učitelů dokonce i písmo. Údajně se do něj tehdy inkarnovala vyšší duchovní bytost, a František Bardon tak prý získal nadpřirozené schopnosti. Názory na původ těchto schopností se sice různí, jejich výsledky ale nemůže nikdo popřít.
Před druhou světovou válkou působil v Německu, kde přednášel o hermetice a během krátké doby se tam prý stal miláčkem publika. Udivoval pokusy, kdy před nevěřícími lidmi předváděl své magické schopnosti, nahlížel lidem do duše, jasnovidecky poznával skryté předměty i jejich historii stejně jako osud jejich majitelů. Jeho schopnosti a sláva způsobily, že se o něj začal zajímat samotný Adolf Hitler. Nabízel mu moc a peníze na oplátku za to, že mu objasní původ svých schopností a bude je využívat pro blaho říše. František Bardon však rezolutně odmítl a z Německa musel uprchnout. Brzy už poznal, jaké to je být v nepřízni velkého vůdce. V koncentračním táboře strávil pět let, byl mučen a na popravištích musel sbírat usekané hlavy. Uprchl na konci války, kdy byl tábor vybombardován. Po válce pak pomocí svých jasnovideckých schopností pomáhal nacházet utopená těla podle fotografií postižených a předvídal také osudy lidí pohřešovaných ve válce.
To, co ho nakonec proslavilo nejvíce, byly jeho léčitelské schopnosti. Studoval v Mnichově na škole pro přírodní léčitele, vyznal se v bylinách, které také pěstoval a z nichž vlastnoručně doma v kuchyni pomocí složitých zařízení extrahoval léky pro své pacienty. Sbíral i rostliny, které jsou známy jako plevel, např. rdesno ptačí. Tvrdil, že v každé rostlině vězí léčivá síla, třeba i v ovesné slámě. Léčil většinou chudáky, u kterých už lékaři ztratili úplně naději. S prosbou o pomoc za ním jezdili lidé z celé Evropy, např. z Německa nebo Švýcarska. V padesátých letech dokonce pracoval jako správce opavské nemocnice U Rytířů.
V té době byl schopen vyléčit např. i rakovinu ve druhém stadiu, a to způsobilo, že na něj zaměřili svou pozornost komunisté. Nelíbily se jim výsledky jeho práce ani odměny, které dostával od svých mnohdy solventních pacientů. Prohlásili ho za šarlatána a uvěznili. V komunistickém žaláři také František Bardon zemřel 10.7. 1958 na zánět slinivky břišní. Dozorci si tehdy prý mysleli, že bolesti simuluje. František Bardon napsal několik knih, které byly přeloženy do většiny evropských jazyků. Odborníci z oblasti a mystiky a hermetiky ho prohlašují za jednoho ze dvou největších mágů dvacátého století!

Zdroj: wikipedia.org

Přirozenost Jana Švecová / manipulace / O životě / Přirozenost / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / vědomí /