16.5.2022 - Martin Marcikán

2022-05-15 Necenzurované net LXXIX – Živý člověk a dnešní dění

Pořad na Odysee –

https://odysee.com/@radiosv.studiokadan:6/Necenzurovan%C3%A9-net-LXXIX—%C5%BDiv%C3%BD-%C4%8Dlov%C4%9Bk-a-dne%C5%A1n%C3%AD-d%C4%9Bn%C3%AD—15.05.2022:a

Jana Izarikova -Skús a uvidíš “

“Každý svojim spôsobom a možnosťami niekomu pomáha.
Všetko je energia, aj keď to nevidíme.
My sme energia, ktorú si treba chrániť.

Je veľmi dôležité, aby sme sa očisťovali. Nie iba fyzicky, ale aj energeticky.

Kedykoľvek si na Teba niekto spomenie, že by si mu práve Ty mohol nejako pomôcť, napája sa na Teba. Sú to éterické napojenia, dá sa povedať nevedomé.
(i keď samozrejme sú aj bytosti, ktoré to robia vedome, aj bez povolenia).

Lenže tieto napojenia nám odčerpávajú energiu, ba až nám vysielajú tú negatívnu.

Tieto energie sú akoby energetické putá, laná, ktoré treba pravidelne čisťiť, aby sme sa neoberali o našu vitálnu silu a drahocennú energiu.

Spôsobov je viac. ?

Ja využívam pomoc od archanjela Michaela. Poprosím ho, aby ku mne zostúpil a presekol všetky putá, všetky negatívne napojenia, ktoré mi odčerpávajú energiu.

Ďaľšia rada je kúpeľ v morskej soli, kúpam tak aj dcérku a očisťujem nasledovne : ponorím sa celá do morskej vody (kupujem morskú soľ) a vedome vyslovím : tu a teraz rozpúšťam a zmývam zo seba všetku negativitu, vonkajšiu aj vnútornú. Použijem aj vizualizáciu, ako to všetko odišlo, vypustím vaňu a osprchujem sa čistou vodou ešte.
Morská voda je skvelá, pretože nás zbavuje negativity a mierne detoxikuje.

Úžasný očistný proces môžeme vykonať aj kedykoľvek v prírode. Avšak, treba to posilniť vedomým čistením. Nestačí sa iba prejsť, áno, samozrejme už len pobyt v prírode lieči ale vedomé spojenie a objatie so stromom, či odovzdanie negatívnej energie do Zeme nás očistí oveľa hlbšie.

Liečivé minerály dokážu takisto pohltiť našu negativitu, treba sa o ne poriadne starať a očisťovať aj ich.

A určite je toho ešte viac….. dôležité je čistiť sa…..

Po takejto vedomej očiste sa človek cíti oveľa lepšie, má viac energie, lepšiu náladu…. možno by to niekoho ani nenapadlo, prečo je stále unavený…

Šárka Nová

Ode dneška se už nebudu starat o včerejšek.
Je to minulost a minulost se nikdy nezmění. Jen já se mohu změnit tím, že se tak rozhodnu.
Ode dneška už se nebudu starat o zítřek.
Zítřek tu bude vždy, čeká, až z něj vytěžím maximum. Ale nemůžu využít zítřek naplno, aniž bych využil dnešek.
Ode dneška se podívám do zrcadla a uvidím člověka hodného mého respektu a obdivu. Tento schopný člověk, který ke mně vzhlíží, je někdo, s kým rád trávím čas a rád bych ho lépe poznal.
Ode dneška si budu vážit každého okamžiku svého života. Vážím si tohoto daru, který mi byl dán na tomto světě, a budu se o tento dar nezištně podělit s ostatními. Tento dar využiji ke zlepšení života ostatních.
Ode dneška si najdu chvilku na to, abych sešel z ubité cesty a vychutnal si tajemství, které nacházím. Budu čelit výzvám s odvahou a odhodláním. Překonám jakoukoliv bariéru, která může bránit mé hledání růstu a sebezdokonalování.
Ode dneška budu žít jeden den za druhým, krok za krokem. Odvaha nebude dovoleno zatemnit můj pozitivní sebeobraz, mou touhu uspět nebo mou schopnost milovat.
Ode dneška otevřu svou mysl a své srdce. Dostanu nové zkušenosti. Potkám nové lidi. Neočekávám dokonalost od sebe ani od nikoho jiného: dokonalost neexistuje v nedokonalém světě. Ale zatleskám pokusu o překonání lidských slabostí.
Ode dneška jsem zodpovědný za své štěstí sám a budu dělat věci, které mě dělají šťastnou. . . . obdivuji nádherné zázraky přírody, poslouchám svou oblíbenou hudbu, hladím koťátko nebo štěně, namáčím se v bublinkové koupeli. . . .
Potěšení lze nalézt v těch nejjednodušších gestech. Ode dneška se naučím něco nového; zkusím něco jiného; vyzkouším všechny různé příchutě, které mi život nabízí. Změním co můžu a zbytek nechám být. Budu se snažit být co nejlepší. Začínám dnes. A každý den.
BALI BALI 



„Žádné dodržování předpisů, žádné potraviny“ – Dr. Mike Yeadon se zamýšlí nad náhlým narušením dodávek potravin

„Jelikož se nejedná o náhodu… existuje plán, jak omezit dodávky potravin do té míry, že budete závislí na státu, abyste se najedli. Nemusí vás tedy nechat vyhladovět; stačí, aby množství dostupných kalorií bylo o něco menší, než byste chtěli, a protože by to vyvolalo potravinové nepokoje, pak zavedou buď stanné právo, nebo přídělový systém, a přídělový systém bude vyhnán z digitálního průkazu totožnosti. Takže mi to připadá, proč to dělají, protože musíte jíst, a oni řeknou: „Žádné dodržování, žádné jídlo.“ Tohle je důvod, proč to dělají. „




Tvorivá sila myšlienky

„Ak sa na niečo sústredíte 17 sekúnd, začnú pôsobiť príslušné vibrácie.
Potom, ako sa sústredenie zvyšuje a vibrácie sú jasnejšie, zákon príťažlivosti vám prináša viac myšlienok, ktoré tam sú.

A ak sa dokážete bez prerušenia sústrediť na konkrétnu myšlienku na veľmi krátky čas, 68 sekúnd, vibrácie budú dostatočne silné na to, aby sa začali prejavovať.

Ak sa znova a znova a znova vraciate k jasnej myšlienke a dokážete sa sústrediť aspoň 68 sekúnd, táto myšlienka sa v krátkom čase stane myšlienkou, ktorá vo vás vládne.

A ak sa myšlienka stane dominantnou, budete zažívať javy v súlade s ňou, kým ju nezmeníte. „




Proč by to Proboha dělali???


https://www.youtube.com/watch?v=zT1nbZe23HQ&t=140s

Přirozenost Necenzurovane.net. / Simona Schubert-Sebova / Simona z Mallorky / Svobodný vysílač CS / Živý člověk /