19.7.2022 - Martin Marcikán

2022-07-19 Jak si představujete naši budoucnost – Debatní speciál


Ing. Jaroslav Tichý
Antonín Roll
a Vy, naši naslouchači…

Future By Design (Jacque Fresco) CZ

https://www.youtube.com/watch?v=ouy04vM0Rzg


Admirál transgender Rachel Levin navrhuje umožnit dětem užívat hormony, aby se děti mohly samostatně rozhodnout, jakého jsou pohlaví

„Musíme změnit naše základní pilíře, podporovat a zvýšit práva mládeže místo toho, abychom omezovali jejich přání a možnosti. Dokonce, i když to souvisí s možností změny pohlaví v našem státě,“ řekl.
Když se dívám na admirála, netroufám si hádat, co má v rozkroku. A to by bylo asi dost zajímavé. Co když tyto kreatury nejsou transgedeři, ale pouze transvestité, tedy oblékají se jako druhé pohlaví, ale to své původní by si nenechali uříznout ani za nic? Je to jenom maska pro obecenstvo? Skutečná operace pohlaví je totiž brutální znetvoření na celý život a tito politici a válečníci to musí dobře vědět….

https://vk.com/video353026901_456241818






Tento muž je Stanley Plotkin, krstný otec vaxíny

Je tiež konzultantom spoločnosti Moderna, jedného z hlavných výrobcov vakcíny Covid. Pod prísahou sa priznal k použitiu fetálneho tkaniva z potratených detí. Zároveň hovorí, že za to, čo urobil, pôjde s radosťou do pekla. 

https://vk.com/video-205669967_456242473






Všechny přístavy v Německu jsou uzavřeny

Kvůli stávce přístavních dělníků, kteří protestují proti vysoké inflaci, se zastavila veškerá práce!

Protesty proti zhoršujícím se životním podmínkám hýbou celou Evropou! 

https://vk.com/video448585010_456245893


Jako první je nový exkluzivní rozhovor s Davidem Martinem

Dr. David Martin v novém rozhovoru uvádí do historického kontextu situaci s covidem, jak vypadá depopulační agenda v praxi, kam věci směřují a co jako lidé můžeme dělat, abychom to zastavili. Více v rozhovoru.

Zhlédnout: Dr. David Martin: O depopulační agendě, plánované genocidě & psychologické válce

Na co se máme připravit? – prof. Peter Staněk

Tematické pořady alternativa / Antonín Roll / debatní speciál / Ing. Jaroslav Tichý / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS /