2.8.2022 - Martin Marcikán

2022-08-02 Great Reset, Green Deal – Debatní speciál

BĚHEM NĔKOLIKA MĚSÍCŮ SE SVĚT ZMĚNÍ TAK, ŽE HO NEPOZNÁMEGeniální pan profesor Staněk a jeho excelentní rozbor a pohled na nový svět. Je to neskutečný člověk!  https://www.facebook.com/100015207282955/videos/1183790765811601/

Kjótský protokol

https://cs.wikipedia.org/wiki/Kj%C3%B3tsk%C3%BD_protokol

Štefan Val´o

Odvodňovanie pevnín = klimatická zmena | Štefan Vaľo | ocenené festivalom Agrofilm 2015

https://www.youtube.com/watch?v=GTyJHt8H3Ag



povodne.sk / Povodne a suchá, dva problémy s jedným riešením


https://www.youtube.com/watch?v=2psEDt65dIQ



Anthropocene rozhovor SK


https://www.youtube.com/watch?v=O9MpetDrsFQ



Velký podvod s globálním oteplováním

The Great Global Warming Swindle – Velká Británie, 2007, 76 min – anglické znění s českými titulky

Představujeme si, že žijeme ve věku rozumu. A poplach kolem globálního oteplování je oblečen jako věda. Ale to není věda, je to propaganda. Neexistuje žádný přímý důkaz, který spojuje globální oteplování ve 20. století s člověkem emitovanými skleníkovými plyny. Přesvědčovatelé říkají, že čas pro diskuzi již minul a jakákoliv kritika, bez ohledu na to, jak vědecky důsledná, je nelegitimní, ba co hůře, nebezpečná. Ale v tomto filmu bude prokázáno, že zemské klima se stále mění, že není nic neobvyklého na současných teplotách a vědecké důkazy nepodporují názor, že klima je ovlivňováno oxidem uhličitým. Člověkem vyrobeným, či jiným. Dokument opatřila dabingem a odvysílala Česká televize pod názvem „Kdo může za globální oteplování?“

http://dokumentarni.tv/zivotni-prostredi/velky-podvod-s-globalnim-oteplovanim-the-great-global-warming-swindle



Kdo zabil elektromobil?

Who Killed the Electric Car? – USA, 2006, 92 min – anglické znění s českými titulky

V roce 1996 se v Kalifornii objevily plně funkční elektromobily, které splňovaly potřeby téměř všech řidičů. O dvanáct let později nezbyly na tato futuristická auta nic než vzpomínky. Kdo je zodpovědný za jejich zmizení? Byl v tom opravdu zásah mocných, nebo je na vině jenom nízká poptávka a nepochopení uživatelů? Dokument přináší pohled na jednu z epizod elektromobilů, které jako alternativa nezaostávají vlastnostmi za benzínovými auty. Naopak je v mnoha ohledech předhánějí. Proč tedy světové automobilky nenabízejí tuto levnější variantu, se kterou můžeme jezdit již od několika desetihaléřů za kilometr? Následující dokument předkládá spoustu argumentů, proč jsou elektromobily trnem v oku snad úplně všem zúčastněným stranám kromě uživatelů.

http://dokumentarni.tv/veda-a-technika/kdo-zabil-elektromobil-who-killed-electric-car


Prohlášení belgického novináře Michela Colonne

které se šíří jako požár:
„Západ je jen civilizace zlodějů!! Pokud Španělsko a Francie za 17. staletí zbohatli, bylo to proto, že kradli zlato a stříbro z Latinské Ameriky a vraždili indiány bez zaplacení. Kdyby Francie, Anglie a USA tak zbohatly díky otroctví a kradení lidských bytostí z Afriky bez zaplacení.
Stejně tak Belgie a Nizozemsko jsou od 19. staletí velmi bohatí, když kradli suroviny zdarma z Afriky a Asie.
Posledních 500 let naše západní společnosti drancují bohatství třetího světa bez placení. Můžeme nakreslit tabulky pro všechny chudé africké země a ukázat, kdo a jak je raboval.
Stručně řečeno, jsme – nebo spíše – někteří z nás zloději, a proto jsme se stali bohatými zeměmi na úkor jiných.“

Michel Colonne, belgický novinář.

POZOR!!!! oznamuje to PLUKOVNÍK‼ a ne ministr zdravotnictví, ale ARMÁDA ‼‼‼‼‼

MADRID
Ve Španělsku probíhá několik rozsáhlých trestních řízení proti výrobcům vakcín.
Tamním vyšetřovatelům se nyní podařilo nade vší pochybnost prokázat, že vakcíny Corona obsahují oxidy grafenu.

Výbušnou skutečností je, že seznamy složek, na jejichž základě byly mimo jiné získány mimořádné licence, neodpovídají skutečně prokázaným složkám vakcíny.

Docházelo k rozsáhlému lhaní a podvádění a lidem byly pod falešnými sliby a nestoudnými lžemi aplikovány experimentální látky.
Zločin století!

„Som CARLOS MARTINEZ -VARA DE REY NOVALES,plukovník španielskeho letectva,Prežívame veľmi temný moment v našej histórii, s nebezpečným sklonom k ​​strate slobôd, kde je obyvateľstvo indoktrinované permanentnými dezinformáciami, cielenými a programovanými, a máme príklad tejto epidémie, v ktorej sa prakticky očkuje skúšobným sérom. celá populácia zahŕňala deti, ktoré neboli ohrozené a ktorých vedľajšie účinky už boli známe bez toho, aby bola umožnená kontrola kvality ampuliek, pre ktoré by ozbrojené sily mohli robiť špecifické analýzy šarží a vykonávať kontrolu kvality za správnych podmienok a ešte viac, keď sa objavia správy ako od doktora Campra, ktorý jasne varoval pred možnou toxicitou.

Som Pablo Campra madrid, UNIVERZITNÝ PROFESOR V ŠPANIELSKU LEKÁR,chemický vedec a licencovaný biológ, na jar 2020 som bol požiadaný, aby som vykonal analýzu ampuliek s vakcínami na covid s cieľom vyhľadať vo vzorkách grafy alebo grafénové materiály. v prvom rade bola ampulka s vakcínou pfizer naskenovaná pomocou urobili svetelné a elektrónové mikroskopy,našli sa nanočastice, ktoré by mohli byť grafénom, mali vzhľad grafénu, chemická alebo štrukturálna analýza stále prebiehala, a to je konečne po lete 2020 s technológiou micro-ramanv dôsledku toho sa vybralo 110 objektov so vzhľadom grafénového materiálu, na ktoré bola aplikovaná mikro-ramanova technika a z nich 28 jasne ukázalo, že grafén-ramanov signál z týchto 28 presne zodpovedal jednému z použitých redukovaných vzorov oxidu grafénu, čo znamená, že 8 povedal s absolútnou istotou, že sa môže stať, že materiálom sú grafénové mandle nie, nie je to deklarované v zozname zložiek alebo v núdzových schváleniach, ktoré existujú v rôznych krajinách, ale nezhodujú sa s ničím, čo je uvedené v zozname zložiek alebo v núdzové schválenie, hoci sú vo značnom rozsahu, je ich veľké množstvo, vyskytujú sa aj niekoľkokrát, čo je znakom toho, že pravdepodobne nepochádzajú z kontaminácie,aspoň nie z nášho laboratória.


https://vk.com/video357888153_456245187

Tematické pořady debatní speciál / Great Reset / Green Deal / Ing. Jaroslav Drobný / Ing. Julius Schuster / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS /