3.9.2022 - Martin Marcikán

2022-09-03 O životě živě s Janou Švecovou XII

S čím mohu pomoci?Čištění rodových linií
Konzultace přes skype, osobně (na téma zdraví, práce, vztahy, atd…)
Čištění prostorů a míst od negativních energií (zharmonizování Vašeho prostoru, abyste se v něm cítili dobře a bezpečně)
Odstraňování příčin poruch a traumat dětí (strachy, pomočování, nesoustředěnost, ADHD, atd…)

O mně

Narodila jsem se 1.2.1966 v Brně. Má Duše si vybrala složité dětství, aby získala zkušenosti, které dnes využívám v mé terapeutické práci.

S klienty řeším jakékoliv fyzické či psychické potíže (chronické potíže, rakoviny, panické ataky, úzkosti, fóbie).

Skrze radikální odpuštění a čištění vzorců a schémat v rodech očistím s Vámi Vaše struktury. Setkání je možné osobní či po skype.

Život je o volbách a naše síla spočívá v tom, jak se rozhodneme reagovat na to, co se Vám stane. 


Můžete se na věci dívat jako na zátěž, nebo se na ně můžete dívat jako na dar. Ano, i ty nejnežádanější věci v sobě mají lekci. Každá nepřízeň osudu má v sobě semínko pro něco velkého, i když občas není snadné vnímat věci, které považujeme za negativní, jako dar.
Vyžaduje to, abyste hledali důvod a účel a k tomu určenou lekci.
To vyžaduje práci.
Až budete příště konfrontováni s výzvou, zeptejte se sami sebe:

„Co se mi to snaží ukázat, naučit mě o životě nebo o sobě?“


Někdy uvidět účel lekce se nezdaří. Někdy nám trvá, než se odtrhneme od události, abychom viděli její význam. Takže v případech, kdy nevidíte žádný důvod nebo účel v tom, čím procházíte, řekněte si:
„Zatím nevidím účel. Nerozumím plánu, ale vím, že z této situace něco vzejde.”


Když se stanete pozorovatelem lekcí , účelu a cílů, překonáte vše, co vám život přinese a nezůstanete při tom zahořklý a rozmrzelí. Zkuste to!

Waleuska Lazo, autor Nejlepšího nejhoršího, co se mi stalo a Modrotisk vděčnosti.

UŽITEČNÉ INFO PRO TY, CO NA SOBĚ PRACUJÍ

Píši zde o tom asi každý rok. Ale znáte to, opakování je matkou moudrosti a také u tohoto tématu platí, že každý měsíc se to děje v jinou dobu, a proto je dobré znát aktuální možnosti pro daný okamžik roku.

O CO SE JEDNÁ?

JEDNÁ SE O MOŽNOST NAVÝŠENÍ MIMOSMYSLOVÝCH SCHOPNOSTÍ CCA O 400%

Během každého dne vzniká 1 hodinu trvající časové okno, kdy lidem stoupají mimosmyslové schopnosti v průměru o 400%. Toto časové okno trvá celkem hodinu, přičemž má postupný náběh, vrchol, a postupný výběh (podle klasické Guaussovy křivky)

Toto časové okno se během roku posouvá, takže není ve stále stejný čas Slunečního času. Je však vždy ve stejný čas Hvězdného času pro danou lokalitu na planetě Zemi.

Jinými slovy, ve Vesmíru existuje NĚCO, nebo spíše jedno určité konkrétní místečko (vědci hledají co a kde to je), ke kterému když je natočena Zeměkoule, tak lidé žijící na Zeměkouli právě v oblasti, která je právě kolmo natočená k onomu záhadnému místu v Kosmu, tak lidem v tu dobu stoupají mimosmyslové schopnosti v průměru o 400%.

Je to změřeno v laboratořích naprosto nezpochybnitelně (zjistilo se to právě na základě Meta Analýzy dat z několika desítek tisíc parapsychologických studií po celém světě).

Jak však Zeměkoule během roku putuje Vesmírem, tak se postupně i každý měsíc mění denní doba pro danou lokalitu, kdy k tomuto efektu dochází.

Pro ČR nyní v srpnu 2022 vychází kulminace tohoto efektu na 17:00 přičemž náběh začíná v 16:30, vrcholí v 17:00 a postupně vybíhá a končí v 17:30.

A protože 17:00 je docela fajn čas, kdy někteří již mají po práci, tak si myslím, že se tato informace někomu může hodit. Přeji hluboké napojování se.

P.S. Na obrázku sice uvádím 08/2022 ale platí to i pro 09.

Zde o tomto úžasném jevu najdete více a také návod, jak si zjistit aktuální časové okno kdykoliv během roku

https://www.centrumserafin.cz/narust-mimosmyslovych…/

Přirozenost Jana Švecová / O životě / Přirozenost / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS /