24.9.2022 - Martin Marcikán

2022-09-24 O společnosti lidství XV – Žena, muž a společnost / Přirozenost # 135

Moudrost stromů

Stůj rovně a hrdě.
Buď uzemněný.
Pamatuj na své kořeny.
Buď naplněný svou přirozenou krásou.
Užij si svůj úhel pohledu.
Pij hodně vody.
Buď přítomný.
Dýchej…


DIVOŠKA – Kolo Roka
https://www.youtube.com/watch?v=5WHd2b08rjQ
 
 
 
V Berlíne a Bruseli padajú sánky a ,,vyrazilo dekle“,
 
Angele Merkel ( striga Ursule von der Leyen ) a lídrom EÚ, ktorí si myslia, že oni sú len tí správni ( globalisti ) , čo budú rozhodovať o všetkom bez nás a viezť do pekla.
Ľudia v Európe sa prebúdzajú a začínajú vymietať chorú LIBERÁLNU demokraciu z Európy, ktorú tu zasiali Američania a globalisti po 1989, pod maskou ich slobody.
Líderkou je Giorgia Meloniová, čo dokazuje toto video.
V Bruseli z nej majú veľký strach. Treba povedať, že oprávnene. 
  
https://vk.com/video-205669967_456243359
 
 
 
Jsme na začátku něčeho, co nelze zastavit a co pohltí celý svět. 

Dochází k historicky bezprecedentnímu globálnímu probuzení, kdy stovky milionů lidí začínají chápat, jak jsou jejich vlády, média a zdravotnické organizace nepopsatelně zkorumpované a lžou jim tak, jak si to nikdo nedokázal představit ani v nejhorších nočních můrách.
Díky tomu se nespočet lidí ve všech zemích už slepě nepodřizuje zločinným plánům svých vládců, ale začíná povstávat a podnikat kroky k vybudování lepšího světa.
Rozsah tohoto celosvětového probuzení je pro každého nepochopitelný. Od počátku věků se nic podobného nestalo. Je to však teprve začátek a nic ve srovnání s tím, čeho bude svět brzy svědkem.
V minulém století měla média monopol na myšlení lidstva a striktně určovala, co si svět smí myslet, čemu věřit a co dělat, aniž by kdokoli tušil, jak s ním zprávy manipulují.
Právě nyní rychle přestává rostoucí procento lidí věřit médiím.
Facebook měl být vojenskou rozvědkou jako nástroj ke špehování a kontrole celého lidstva.
Miliony lidí ji však využily k šíření pravdy mezi svými přáteli a brzy stovky milionů lidí objevily zásadní pravdy, které vláda a zločinecké agentury zoufale chtěly před světem skrýt.
Když to Facebook uviděl, zpanikařil a začal cenzurovat, ale… bylo pozdě. Obrovská část lidstva už pravdu viděla a nyní ji šíří široko daleko i mimo Facebook.
Ačkoli byl Facebook vytvořen jako nástroj k zotročení světa, byl použit k tomu, aby lidstvu otevřel oči.
Na YouTube je to stejné. Desetitisíce videí odhalujících pravdu informovaly stovky milionů dosud neznalých lidí, dokud si majitelé YouTube neuvědomili, že by měli raději začít cenzurovat. I oni však přišli pozdě. Víko bylo odklopené a místnost už naplňovala pára.
I samotný internet byl vytvořen jako systém, který nakonec ovládne celý svět. Ale… používá se k osvobození lidstva. Počet webových stránek, které odhalují pravdu, je nespočetný!
Stručně řečeno: každý plán, který tito psychopati spřádají, se hromadně obrací proti nim a vede k přesnému opaku toho, v co doufají. Místo totálního zotročení celého lidstva způsobí největší masové osvobození všech dob.
Oči se otevřely a skutečně probuzená mysl už nemůže být zavřená. Závoj iluze se zvedá a nikdo ho nebude moci stáhnout zpět.
Zlé elity si myslí, že svět je plný hlupáků, ale zapomínají, kolik milionů moudrých, statečných a dobrých lidí je na světě a oni si budou brzy přát, aby si s nimi nikdy nezačali zahrávat.
Proto vás chci povzbudit… probuzení skutečně teprve začíná. Uvidíme věci, které si ani nedokážeme představit. Vskutku. Nedokážeme si to představit.

Přirozenost O společnosti lidství / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / Yannii Slánská /