29.10.2022 - Martin Marcikán

2022-10-29 Otázky a odpovědi V. V. Pjakina ze dne 10.10.2022

Pamatujte na to, že mnohé věci jsou nám nepochopitelné ne proto, že náš rozum je slabý,

ale proto, že jejich podstata nezapadá do okruhu známých nám pojmů.

Zavádějte do okruhu vašich pojmů porozumění procesům řízení složitých sociálních supersystémů.

Znalosti o tom najdete jen v jednom zdroji, v pracích vnitřního prediktoru SSSR.

Čtěte je, stávejte se konceptuálně mocnými.

Braňte zájmy své i své rodiny.

Přeji vám mírové nad hlavou a štěstí, do příštích setkání.“                      V. V. Pjakin

Vážení čtenáři, rádi bychom vás upozornili na novou knihu vnitřního prediktoru SSSR

pod názvem Státní symboly a státní suverenita.

Bylo by chybou se domnívat, že se světový systém státních vlajek zformoval prostě sám o sobě.

Hodně lidí, kteří se podíleli na rozhodování a schvalování té či oné státní vlajky ve světě, by se upřímně podivilo, kdyby se dozvěděli, že ty myšlenky a ideje, které považovali za svoje a na jejichž základě nakonec vztyčili nad svým státem tu či onu státní vlajku, se dostaly do jejich vědomí na základě schématu řízení lídra. V této knize naleznete informace o tom, jak se formovala světová hierarchie států, jak vypadá a jak je znázorněna pomocí státních vlajek a další státní symboliky.

Tuto knihu a třídílnou práci vnitřního prediktoru SSSR Válka, Stát a Bolševismus

můžete získat v on-line obchodu OZON.ru

Všechny odkazy najdete v popisu k tomuto videu, a také na našich sociálních sítích.

Fond konceptuálních technologií uvádí Analytický pořad Otázka-odpověď

1. Krymský most a dění ve světě – Rusko jako surovinový přívěšek a osud Evropy

2. SVO

Dobrý den Valeriji Viktoroviči.

Dobrý den.

Zdravím naše vážené diváky, posluchače a kolegy ve studiu.

Dnes je 10.10.2022.

Ten výbuch na Krymském mostu je hlavní, no řekněme jednou z hlavních otázek, událostí, které vás prosí okomentovat. K této události došlo 8. října a fakticky tak zastínila některé události z minulého týdne, které vás také prosí okomentovat.

Ano, bezesporu, kvůli tomu se také postarali o ten výbuch, který částečně poškodil Krymský most, kvůli tomu to udělali, aby odvedli pozornost od celého spektra otázek, aby přebili velice důležité, silné politické vítězství Ruska. Nejednou jsme už mluvili o tom, že všechny současné události, které nyní probíhají ve světě, jsou určovány průběhem speciální vojenské operace Ruska na Ukrajině, a že na výsledku této speciální vojenské operace Ruska na Ukrajině závisí, jak bude vypadat svět.

Jak bude vypadat uspořádání světa, jakou podobu získají státy ve světě, to vše závisí na výsledku, s jakým skončí speciální vojenská operace.

Někomu se to může zdát podivné:

A co by se mělo s těmi státy stát?!“

S těmi státy to nyní vypadá tak, že to jsou buď státy prvního světa, podle jejich rozdělení Západem, nebo státy druhého, třetího světa. A my jsme si zvykli na to, že západní státy jsou státy prvního světa, že jsou průmyslově rozvinuté, že jsou lídry ve spotřebě a životní úrovni

a nyní se ukazuje ta velice jednoduchá věc. Že jakmile západní státy přestaly dostávat z Ruska a kolonií bezplatně…

Napřed z kolonií, a potom i z Ruska, bezplatné zdroje, ze kterých žily, tak najednou nemohou být průmyslově rozvinutými, ani mít vysokou životní úroveň. Zdálo by se, co znamená ruský Gazprom? Vždyť jeho kapitalizace je v porovnání s Googlem směšná, stejně jako se společností Apple. A najednou se ukazuje, že takový Apple ani Google nemá v současném světě žádnou cenu s ohledem na zabezpečení výroby, že to právě Gazprom je tím klíčovým nástrojem

pro dodávky energetických nosičů. A že bez těchto energetických nosičů nemůžou fungovat elektrárny.

Ve Velké Británii připravují lidi na to, že jim tuto zimu přinejmenším tři hodiny denně nepůjde elektřina. A teď si představte, že ty elektrárny nebudou pracovat vůbec? Teď je odpojena jen část elektráren, protože není plyn, a tak není ve Velké Británii dost elektřiny pro všechny.

A kdyby ty elektrárny nepracovaly vůbec? Tak k čemu jim bude Google nebo Apple?

To znamená, že ekonomika začíná získávat své reálné obrysy s ohledem na způsob života, že to všechno byly jen pohádky, jak na Západě umějí pracovat, jak umí to a ono a my vidláci neumíme nic. Proto si oni žijí, přestože nemají žádné zdroje a my si to neumíme zařídit, přestože jich máme tolik. A teď se ukazuje, že nás okrádají!

A mohou nás okrádat výlučně z vůle naší rossionské zrádcovské „elity“, z vůle podpindosníků.

Západ sám nemá jedinou vlivovou páku na Rusko! A neměl jedinou vlivovou páku na SSSR, protože Rusko je příliš velký, globální subjekt, aby na něj mohli začít působit nějakým ultimativním způsobem. Jednoduše to není možné, s Ruskem je možné se dohodnout, ale dávat ultimáta a něčeho se tak snažit dosáhnout od Ruska není možné. Je tu jen to přání, nejdříve partajní sovětské nomenklatury stát se otroky…

Oni se jimi reálně chtěli stát, snili o tom a stali se otroky, když náš stát zaprodali do otroctví,

nechali ho drancovat. A sami se cítí velice dobře v postavení dozorců, celá ta rossionská partajní nomenklatura, tedy přesněji sovětská partajní nomenklatura, která je dnes tou rossionskou takzvanou „elitou“, která náš stát zaprodává a přeje si, aby na úkor Ruska vyžil páníček. Veškerá dnešní rossionská „elita“ sní o tom, že dosáhne alespoň desetiny toho „fenomenálního“ politického úspěchu, jakého dosáhl Gorbačov. Co jeho zajímalo jakési Rusko, že řídil jednu šestinu planety a měl pod kontrolou polovinu světa, kde mohl o všem rozhodovat? To přece nic není, ale stát se otrokem u samotného páníčka a moci hrát v reklamě na kečup, na pizzu, to je vrchol všeho, vrchol kariéry. A co je zajímavé? Že se to absolutně shoduje s mentalitou banderovců/benderovců. Nač by nám byl jakýsi vesmír, věda a tak dále? Být lokajem u páníčkova lokaje, to je ten pravý sen banderovce.

Takže co čeká teď ty rozvíjející se státy? Tedy vlastně ty vyspělé státy, státy prvního světa, co je teď čeká? Čeká je osud Evropského islámského chalífátu.

A aby mohl být realizován, musí být Evropa deindustrializovaná. Přece ten proces vidíme.

Chápeme, že bude ještě jedna vlna migrantů, která ty evropské státy smete, a potom vzniknou nové národy s novými jazyky v nových státech. To je v plné shodě s plány globálního prediktoru na přestavbu světa a přenos centra koncentrace řízení z Velké Británie, Evropy a USA do Číny a Íránu. Přece tyto procesy pozorujeme! Je možné je popírat…

Ale ta skutečnost přechodu řídících struktur z Velké Británie do Číny je přece vidět!

Můžete odmítat ten skrytý motiv, ale fakta přece popírat nemůžete! I když se najdou i takoví, kteří ta fakta popírají.

Takže co se děje?

Evropa musí být tak či onak deindustrializovaná a musí tam vzniknout nové národy s novými jazyky v nových státech. A všechno by běželo dobře, jenže ta přestavba Sovětského svazu/Ruska neproběhla bez zádrhelů. Nepovedlo se jim rozložit SSSR, a potom ho znovu poskládat na základě nové „mraksistické ideje“. Vždyť právě s tímto cílem zůstalo zachováno agitační středisko, rudý koutek v podobě Běloruska, „mraksistické“ chráněné rezervace.

Aby lidé měli kam vzhlížet, až budou trpět krveprolitím z vyřizování účtů mezi bandity,

z občanských válek, ekonomického rozvratu:

Jen se podívejte, jak si lidé dobře žijí v Bělorusku!“

Takto to probíhalo, takto na tom pracovali. Jinou věcí je, že celé Bělorusko neustále žije

na úkor Ruska, nemá totiž žádnou jinou možnost. Abyste pochopili, o čem je řeč, podívejte se do naší třídílné knihy, do prvního dílu – Stát. Takže Evropu je zapotřebí přestavět.

A když se z tohoto úhlu pohledu podíváme na to, co způsobilo to vyhození Severního proudu jedna a jedné větve Severního proudu dva…

Není jasné, proč nevyhodili i tu druhou potrubní větev. Může jít o hru a mohlo jít o nějaké technické selhání. Jedno i druhé je v podstatě možné. Budoucnost ukáže, uvidíme co a jak. Ale

v podstatě už je jasné, proč to bylo provedeno. Ta jedna větev mohla být ponechána jako pojistka, aby to nevyvolalo v Evropě úplný technologický krach, aby bylo jak doplnit energetické zdroje a procesy zůstaly řiditelné. Už jsme o tom mluvili. Ale klíčový úkol vyhození toho Severního proudu spočíval v tom, že je lepší způsobit malou lokální ekologickou katastrofu, než přijít o veškerou civilizaci na planetě Zemi. Bylo nutné zastavit sklouzávání celého světa k jaderné válce, ke které spějeme mílovými kroky v důsledku masové zrady rossionské podpindosnické „elity“, která zaprodává a zrazuje zájmy státu, jak jen může. Ve světě už si zvykli na to, že Rusko na nic neodpovídá. Ten strach a úcta, které svět pocítil

k Rusku v březnu tohoto roku, se rozplynuly v důsledku zrady naší „elity“, v důsledku dohod z Istanbulu a dalších dohod, našeho stažení se od Kyjeva a tak dále. Naše rakety přilétaly na celou Ukrajinu, na Javorovském polygonu zcela vyřídily tisícovku žoldáků. To vyvolalo jednu reakci. A když je na západní Ukrajině ticho a klídeček, tak se jen vysmívají. Západní lídři v klidu přijíždějí na Ukrajinu, do Kyjeva. Tam je zcela klidný a pohodlný život, jehož se válka vůbec nedotkla. Slouží jako týl, kde je možné v klidu přeskupit vojenské jednotky, opravovat vojenskou techniku. To všechno je tam, ten týl pracuje jako hodinky, aniž by sebeméně selhával.

Probíhá totální informační zpracovávání veškerého obyvatelstva. Jednou vyřadili z činnosti kyjevskou vysílací věž a hned byl cítit rozdíl ve vnímání lidí. A nyní ji nechávají pracovat, ale to přece znamená, že jde o dohodu, to znamená, že se na tom jasně dohodli! A lidé to přece vidí!

Ale to jsme trochu předběhli.

Jak vypadá tady ta situace? Naše rossionská „elita“ nás zatahuje do jaderné války, protože jen na zradě naší „elity“…

Vždyť když Putin znovu zopakoval, že neblufuje, že budou pro obranu Ruska použity všechny prostředky, tak čím odpověděl Západ? Putin sice neblufuje, ale nebude moci vyplnit tento svůj slib, protože v celém Rusku máme své lidi v „elitě“, a ti sní o tom, jak se zase rozjedou na Západ, sní o tom, abychom jim zase dovolili lízat nám zadek. Takže se Rusku jen vysmívají, ale pro naši rossionskou „elitu“ je to štěstí, protože ta touží, aby jim posloužila. Jejím snem je lízat zadek páníčkovi, jiný sen nemá. A Rusko ti lidé nenávidí, protože Rusko se chce stát státem svobodných lidí, subjektem globální politiky, státem, který o sobě rozhoduje sám. Přece se tak nenamáhali zničit SSSR, aby se teď konkurentem Západu stalo Rusko?! Kvůli tomu se nadarmo nenamáhala partajní sovětská nomenklatura a KGB! Když ve Vídeňském institutu založeném KGB vyučovali lidé z CIA, a připravovali tam budoucí „reformátory“ jako byl Čubajs, Uljukajev, Aven a další. Lidé z CIA je tam školili, jak mají řídit stát tak, aby to prospěch přinášelo USA. A oni ten stát přesně takto řídili. Takže aby nepřipustili totální katastrofu a zánik civilizace na planetě Zemi, byly do vzduchu vyhozeny ty větve Severního proudu.

Ty byly vybudovány kvůli potřebné stabilizaci.

Když nám to zatím s Ruskem nevyšlo, musíme podpořit evropské státy, a když jsou nyní tyto státy zatahovány do války proti Rusku a ve výsledku svět spěje ke globální civilizační katastrofě, musíme jim přinejmenším vytvořit takové problémy, aby se zastavily a neměly dost zdrojů k obsazení Ruska.“

To proto vyhodili do vzduchu ten Severní proud dva. A udělali to tak, aby nezpůsobili žádné cunami v Evropě. Kdyby taková cunami vznikla, znamenalo by to katastrofu především pro globalisty, což jsem minule nedopověděl. A v čem by ta katastrofa spočívala? Zapomínáme na to, že při přestavbě Evropy se realizují dva projekty. Pro západní Evropu je to Evropský islámský chalífát a pro středně-východní Evropu je to Mezimoří. Takže Praha a Vídeň musí být spolehlivě uchráněny a ten nový státní útvar musí získat přístup ke dvěma, a nyní již ke třem mořím: Baltskému, Černému a Egejskému.

Mezimoří musí existovat.

A co vidíme? Kam směřoval Severní proud? Do Německa. To znamená, že Německo se tak jako průmyslový stát, průmyslově rozvinutý subjekt nemělo šanci zhroutit. Ale ve stejný den, kdy byl vyhozen Severní proud, byl spuštěn plynovod Baltic Pipe. A ten ubírá plyn ze stejného plynovodu, který také směřuje do Německa. To znamená, že ta odbočka Baltic Pipe vedoucí do Polska připravuje Německo o možnost získávat plyn i z tohoto plynovodu, protože ta větev směřuje plyn do Polska. Polsko je tak dostatečně energeticky zajištěno, proto také byly v první řadě naplněny právě polské zásobníky a Západ ať si poradí, jak může. Proto Polsko přerušilo dodávky energetických nosičů přes své území do Evropy. Polsko je plně zajištěno, a tím je energeticky zajištěn projekt Mezimoří. A správně jste řekl, že klíčovou událostí tohoto týdne se stal výbuch, částečné poškození Krymského mostu. Což byl velice důležitý projekt. A lidé se ptají, zda tyto dva výbuchy nejsou články jednoho řetězce? To vyhození do vzduchu plynovodů

i Krymského mostu? Podíváme-li se na to z úrovně vykonavatelů, tak ano, jsou to dva články jednoho řetězce, protože ten výbuch na plynovodu zařídily USA a ten na Krymském mostu také. V dané situaci se bezesporu postaraly o to, aby všechny důkazy směřovaly na Ukrajinu jako na viníka. A co měl přebít výbuch na tom Mostě? Něco jiného. Jen se podívejte, jak ten týden začal.

Po takovém zaváhání, kdy 27. září skončila ta referenda, kdy už vše formálně skončilo, najednou u nás v televizi začali omílat zvláštní téma, to je k tomu, jak u nás někteří pořád tvrdí, že ta televize je naše státní. Televize protlačuje názory určitých klanově-korporativních skupin

a jen v jednom televizním pořadu, někdy na Telegramu uvádíme jeho úryvky, probíhá…

Ano symbolické úryvky, kde se mluví o něčem důležitém, kde se baví o možnosti koordinace postojů klanově-korporativních skupin na úrovni koncepce řízení, strategie jejího vypracování pro stát. Všude jinde melou o ničem, jen tam žvaní. Tak důležité rozhovory, jaké se vedou v tomto pořadu, nikde jinde nejsou. A ve všech těch pořadech najednou začali říkat:

Nu tak si to odhlasovali. To je výborná výchozí vyjednávací pozice, teď můžeme lépe smlouvat nejen se Západem, ale i s Ukrajinou.“

A proč jako s Ukrajinou, co je zač ta Ukrajina?

Připomenu, že Zelenskij tenkrát prohlásil, že vyjednávat nehodlají a dal Putinovi ultimátum.

To samozřejmě vším pohnulo, Putin hned 30. září pronesl svůj projev, byly podepsány smlouvy o připojení nových subjektů k Rusku. A teď si to vezměte, 3. října, na začátku týdne byly nové subjekty připojeny k Rusku, což vyvolalo vlasteneckou vlnu, silné hnutí:

Rusko vpřed! Rusko zvítězí!“

4. října dala svůj souhlas Rada bezpečnosti, 5. října Putin podepsal výnosy o připojení nových

subjektů federace k Rusku. Chápejte, ten dopad těch věcí je rozsáhlý. Ukrajina bez ohledu na nějaké své lokální úspěchy, ty válečné, na šesté prioritě, na ukrajinských bojištích v průběhu speciální vojenské operace Ruska na Ukrajině…

Nějaké lokální úspěchy na šesté prioritě Ukrajina má, ale všichni si uvědomují, že nemůže v žádném případě tuto válku s Ruskem vyhrát. Druhý díl naší třídílné knihy se nazývá Válka,

kde je kapitola Marlbrough na pochod se dal. S tou výjimkou, že Ukrajina…

Tedy přesněji s tou výjimkou, že ty důvody, kvůli kterým začaly ty války, se liší. Neboť on tu válku rozpoutal sám, protože si myslel, že je nepřemožitelný, ten, jak se jmenoval… Francisco López (Paraguayská válka), zatímco Ukrajina byla připravena jako beranidlo, úderná síla proti Rusku. Ale na Západě si s tím hlavu nedělali, neměli žádné iluze, věděli, že Ukrajina nedokáže vyhrát nad Ruskem za žádných podmínek, že Ukrajina v tom ohni prostě shoří. Jaký vliv na to mají potenciály subjektů, je právě popsáno v kapitole Marlbrough na pochod se dal, díl druhý.

Takže všichni velmi dobře věděli, že Ukrajina je jen spotřební materiál. Jenže na Ukrajině bylo provedeno ideologické zpracování obyvatelstva: Ukrajina, to není Rusko!

Tato kniha byla přece napsána už v roce 2010!

Už tenkrát měli připravený celý ideologický komplex, aby lidem promývali mozky, aby mohli vrhnout Ukrajinu proti Rusku a ona v té válce shořela s tím, že Rusku způsobí alespoň nějakou škodu. A když proběhly takové symbolické věci, jako bylo přijetí nových oblastí, nových subjektů federace do Ruska, všem začalo být jasné, že už je jen otázkou času, kdy Ukrajina přestane existovat. To už je bez diskuse, je to jen otázka času. A tak je zapotřebí tuto otázku uzavřít. A proto začalo pracovat jak vnější řízení, tak i vnitřní podpindosnické elity.

5. října Putin připojil tyto subjekty federace k Rusku a 6. října Matvijenková prohlásila, že Rusko je připraveno kapitulovat! Samozřejmě to pěkně zaobalila do abstraktních výrazů, když v Djakartě prohlásila: „Jsme připraveni jednat.“

Jednat s kým?

Vždyť bezprostředně před tím jejím prohlášením, se objevily informace, že ukronacisti pořádají masové popravy civilního obyvatelstva na tom území, ze kterého se byla nucena stáhnout ruská armáda. To video se objevilo včera, 9. října. A Matvijenková to tedy již prohlašovala v době,

kdy se fašistický režim na Ukrajině projevil v plné míře.

A ona na to: „My se dohodneme, najdeme (společnou řeč)…!“

No to mi promiňte, jak by mohl Sovětský svaz najít společnou řeč s fašistickým Německem?

Fašistické Německo si vytyčilo za úkol plnou a bezpodmínečnou likvidaci Ruska. Dohodnout se nebylo možné. Dohodnout se je možné jen za podmínek „vlasovštiny“. Tj. hodláte-li se spolupodílet na likvidaci vlastního obyvatelstva. Právě tohle prohlásila Matvijenková v Djakartě, že jsme připraveni, právě teď. A proč to potřebují právě teď? Protože mají v rukou doklad ještě alespoň nějakých úspěchů Ukrajiny, a proto potřebují za každou cenu kapitulovat právě nyní. Ve stejnou dobu se objevila informace o tom, že došlo k určitému rozkolu v nejvyšší ruské elitě a to včetně prezidentovy administrativy. Dokonce i Washington Post

k tomu napsal článek, kde všude figurují nejmenovaní ti a nejmenovaní oni, v tomto duchu.

A oč vlastně jde?

V Rusku je velice mocná vrstva lidí, kteří jsou připraveni kdykoliv, a to mluvím o nejvyšších řídících „elitách“, nejvyšším řídícím sboru Ruska, kteří jsou připraveni kdykoliv podepsat úplnou a bezpodmínečnou kapitulaci a vyplácet kontribuce a reparace Ukrajině za podmínek, jaké určí Západ. Kdykoliv!

Peskov: „Ne, ne, ne, to jsou jen pracovní záležitosti.“

A co s tím, že ty informace v západních médiích, od analytiků, že tu máme takovou „elitu“,

která je připravena kapitulovat v jakémkoliv okamžiku, jsou potvrzovány činy?! Cožpak v poslední době alespoň jedna raketa…

A to nemluvím o dnešku, k tomu se ještě dostaneme. …přiletěla na západní Ukrajinu? Ne!

Měli tam pěkně ticho po pěšince. I když ten jejich klid je satanský. A tohle je nutné zadupat,

ta ruská vítězství něčím přebít. Je nutné formování Ruska, obnovu jeho suverenity něčím přebít.

A v tomto okamžiku došlo k tomu výbuchu na Krymském mostu. Ten výbuch byl více než podivný, opravdu velice podivný! Jednoduchá pohádka o tom, že jelo jakési auto, které vybuchlo, a poškodilo vlakovou soupravu s palivem, která právě jela vedle po železničním mostu, takže to vedlo ke zhroucení dvou silničních dílců toho mostu, nevydrží ani ten nejjednodušší kritický pohled, prostě vůbec ne. Na internetu už se objevily informace…

A já musím hned předeslat, že se nyní objevuje velice mnoho falešných informací, velice mnoho! Spousta různých úvah. A my teď nebudeme zabíhat do analýzy toho či onoho názoru, nás zajímá, jakou to má řídící podstatu. A z hlediska řízení a fyzikálních zákonů to vypadá tak, že ty škody, které byly způsobeny mostu, nemohly být způsobeny jedním výbuchem z jednoho auta. A velice vážení lidé už vynášejí svůj soud, nebo citují názory různých odborníků, kteří říkají, že možná ta auta byla dvě. A možná to bylo auto a nějaký plovoucí prostředek pod mostem, což by už více odpovídalo tomu charakteru poškození způsobeného mostu. Jen si to vezměte, dva dílce se zhroutily, potom dva dílce nic a třetí byl znovu narušen. Nějaká síla to zezdola všechno zpřetrhala, aby se to zhroutilo právě takto. A je-li to tak, nebo třeba tak úplně ne, ale ve výsledku to dopadá tak, že zaprvé v organizaci toho teroristického útoku, i když je to spíše diverze, na Krymském mostu se zcela určitě účastnila rossionská „elita“. Absolutní součinnost ministerstva dopravy, které mělo na starost ten most, s diverzanty, je zcela nepochybná! Dovolit si u tak důležitého infrastrukturního objektu, jehož zbořením neustále hrozila ukronacistická banda, že ho zničí a tak dále, aby ho nepřevedli na jinou kategorii ochrany a nezvýšili úroveň jeho ochrany, to se muselo stát na základě vážného politického rozhodnutí. Museli se rozhodnout, že nejenže umožní, kde a jak může být takový teroristický čin proveden, tedy vlastně diverze, ale že vysloveně vytvoří podmínky pro provedení takové diverze. Jinak si vyložit jednání ministerstva dopravy není možné. Vždyť navíc úspěšně „rozporcovalo“ 17 miliard rublů určených na jeho ochranu, vyčleněných na ochranu toho mostu…

Ty peníze zmizely a potřebnou ochranu mu ministerstvo dopravy nezajistilo. To znamená, že ministerstvo dopravy je plným spoluviníkem té diverze na Krymském mostu. Jinak to prostě být nemůže a ministerstvo dopravy, to je určitá část „elity“. Ale je zbytečné těšit se nějakými iluzemi, že to byla ukrajinská SBU, nebo někdo další, kdo to sám provedl. Kdyby…

…totiž u nás FSB pracovalo pro zájmy našeho státu.

Protože u nás to vypadá tak, že jedni kluci z FSB obětují vlastní životy, když bojují venku s teroristy a tak podobně, zatímco druzí spolupracují s různými teroristy a zajišťují okna na hranicích takovým teroristům, jací zabili Dášu Duginovou, a zajišťují další takové věci, násilně kradou lidem jejich byznys, zastřešují různé bandy…

Nebýt toho podpindosnického segmentu, který tam ale je, stačí si vzpomenout na ty divoké jízdy na terénních mercedesech. Vždyť o čem ty vypovídají? Ti lidé tak říkají, že do FSB nepřišli sloužit Rusku! Nepřišli mu sloužit! Ale plnit jakési policejní funkce a za to očekávají, že si budou luxusně žít. Oni tam přišli, aby si žili v luxusu, a to znamená, že tam přišli jako četníci cizího okupanta. Ten skandál zametli pod koberec, systém zůstal stejný a neustále to někde vyplouvá na povrch. To znamená, že těch zrádců ve FSB je obrovské množství. Byla to snad náhoda, že v okamžiku výbuchu tudy projížděl ten vlak? A proč se tam zastavil? Jak se mohl na tom mostu zastavit a proč vůbec? V okamžiku výbuchu ten vlak buď stál, nebo velmi pomalu jel. Ty informace se různí a my přece…

Nemáme žádné důvěrné informace,

abychom věděli, jak to tam konkrétně probíhalo. My používáme jen dostupné zdroje informací.

Ale to, že umožnili těm cisternám hořet, aby tím plamenem narušovaly pevnost konstrukce,

deformovaly ji, to už muselo být řízené. Proč ten vlak hned neodjel? A vždyť se to odehrálo na mostu. Jak se tam vůbec ocitnul? Jen si vezměte, jakou tu tedy máme zhruba situaci. A navíc je nutné vysvětlit, kde se vzal ten druhý výbuch. Ze zápisů některých videokamer je velice dobře vidět vyšplíchnutí vody. Kde se vzalo? Buď od dopadu konstrukcí, nebo to vyšplíchlo kvůli výbuchu pod mostem, který ho nadzvedl a pobořil, tomu totiž to jeho poškození tomu odpovídá. A když se podíváte, odkud zpod mostu vyšlehnul plamen? Ten plamen toho výbuchu, který vyrazil společně s vodou. To je vidět už jen z toho, co bylo přístupné. Vyvolává to ohromné množství otázek. A zkombinovat tohle všechno mohla jen FSB. To znamená, že tu je část lidí, které zcela konkrétně FSB aktivovala, aby mohl být proveden ten teroristický útok.

A oni se ani neschovávají, neschovávají se! Oni jen dělali svou práci, tu, kterou přišli odvézt

pro zahraničního páníčka, sloužit mu proti Rusku. A těmi, kteří skutečně Rusku slouží, oni opovrhují, kteří venku riskují své životy a skutečně je obětují.

Uvedu takový příklad.

Na rockovém festivalu v Moskvě v Tušinu se odehrál teroristický útok. Bylo to v roce 2002 nebo 2003, teď přesně nevím. A co tam bylo podstatného? Díval jsem se tehdy na televizi a na prvním televizním kanálu informovali, že došlo ke třem výbuchům, vyjmenovali přesná místa a uvedli časy těch výbuchů s přesností na minuty. Uplynula určitá doba a najednou se ukázalo, že to tak nebylo, že ve dvou bodech se místo výbuchu přibližně shoduje, stejně jako jejich čas,

ale k žádnému třetímu výbuchu nedošlo. Takže v roce 2003. A potom se ukázalo, že děvče, které mělo provést se svým batohem sebevražedný útok a spustit bombu, se ocitlo na jiném místě, z nějakého důvodu ta bomba nevybuchla, a potom si jí všimli v jedné z moskevských kaváren. Ona vyšla, svůj batoh položila na ulici a náš důstojník z FSB, pyrotechnik, přistoupil

k té výbušnině, aby ji zneškodnil. A jakmile se k němu přiblížil, tak ji někdo na dálku odpálil a toho důstojníka zabil. Organizace celého tohoto teroristického útoku napovídá, že ho zorganizovali pracovníci FSB. Takže vlastně zabili toho, kdo by měl být jejich kolegou!

Nenechte se proto mýlit, ve FSB jsou zrádci, kteří slouží cizímu státu. A to je dědictví té KGB, která založila institut ve Vídni jako jeden z kroků likvidace SSSR. Jsou to ti stejní lidé, které nabírali už tehdy, ty zrádce. Kdy si váží státu a počítají s ním? Když vědí, že jakýkoliv zločin proti tomuto státu, jakýkoliv přestupek proti němu, bude vždy potrestán. A naše podpindosnická „elita“ vždy vysílá jiný signál. Principiálně opačný signál. Všechny kroky proti Rusku nejenže nejsou trestány, ale naopak jsou ze strany rossionské „elity“ odměňovány!

Jen si vzpomeňte, jak jsme mluvili o tom boření památníků v Pobaltí a dalších věcech. Podívejte třeba na Ukrajinu, platíme jim peníze za tranzit plynu a ať provádí, co chce, nic se s tím neděje. Naše „elita“ se prohýbá pod Západem a říká:

Likvidujte Rusko! My jsme připraveni ho zlikvidovat!“

A to vyhození…

…Krymského mostu, je fakticky velice důležitý znak, že naše podpindosnická „elita“, je už připravena plně zajistit možnost provedení rozsáhlého jaderného útoku na Rusko. Ti pitomci si neuvědomují, že by v tom jaderném požáru sami zdechli. My se dostaneme do ráje a ti podpindosničtí zmetkové zdechnou! Podívejte se, jak se chová ta takzvaná „elita“ na Ukrajině a jak se chová tato takzvaná „elita“ v Rusku. Vždyť ti oligarchové si ve svém životě vůbec nic nevydělali. Nic z toho, co vlastní, nevzniklo z jejich práce, všechno to bylo vytvořeno v době SSSR a oni to jednoduše ukradli. ,

A ještě přesněji, bylo jim to přiděleno pracovníky amerického Státního departmentu:

Ty budeš takový oligarcha, tobě jako oligarchovi přiděluji tohle…“

Ukrajinští oligarchové byli jmenováni úplně stejně. A oni v průběhu této speciální vojenské operace s cílem likvidace teroristů na Ukrajině všemožně zásobují ty teroristy. Nakupují jim výzbroj, výstroj, nakupují jim drony, všechno. Zajišťují jim všechno. A co naši takzvaní „oligarchové“? Ti rossionští? Co ti dělají? Ti také, ti také všechno zajišťují, vším zásobují, jenže ne naši domobranu ani naši armádu. Ti naší armádě nenakupují tanky, letadla, drony, vůbec nic. Zato naopak platí za takové vybavení určené pro ukrajinské teroristy!!! Ukrajinské proto, že je to na území Ukrajiny, ne proto, že by to byli jen Ukrajinci. Tam už je dávno sebranka z celého světa! Oni jim vyplácejí peníze, buď přímo, jako to udělal Aven a myslím Fridman. A dělají to jinou cestou, přes prostředníky, ale zajišťují vším tu druhou stranu, té všechno nakupují, termovize, zaměřovače, pušky, prostě všechno pro tu druhou stranu!

Protože jim za to slibují, že ty peníze, které jim zmrazili tam na Západě, jim potom po zhroucení Ruska zase vrátí. Vědí to úplně všichni! Ví to i FSB! Mají konkrétní materiály na každého oligarchu! Jak přesně provádí to financování. A co? Přišli snad za někým? Obvinili snad někoho, že financuje TERORISMUS?! A Ukrajina je teroristický stát. Když nám vykládají o nutnosti jakéhosi jednání, nebo požadují uznat Ukrajinu za teroristický stát…

Co je to hlavní? Abychom ji uznali STÁTEM!

Když ruský prezident, gosudar Ruska Putin vystupoval 10.10. na Radě bezpečnosti, tak řekl… Když vyjmenovával, nejen ten výbuch na Krymském mostu, ale i pokusy vyhodit Turecký

proud, vraždu Dáši Duginové, vyhazování do vzduchu elektrického vedení a mnohé další teroristické akce, kterým zabránili normální vlastenci ve FSB u nás v Rusku, tak řekl:

Tímto způsobem se kyjevský režim svými kroky fakticky postavil na roveň s mezinárodními teroristickými FORMACEMI, s těmi nejopovrženíhodnějšími skupinami. SKUPINAMI!

Ponechat zločiny podobného druhu bez odpovědi, již prostě není možné.“

To už je k našim podpindosníkům. A v čem je ta podstata? Že Ukrajina není stát! Na Ukrajině byl v roce 2014 proveden státní převrat, to potvrdil náš ruský soud! Prezident Putin, gosudar Ruska řekl, že zdrojem moci na Ukrajině je státní převrat! Na Ukrajině neexistuje stát! Jednoduše neexistuje. Už dávno jsem o tom mluvil a říkal jsem, že na Ukrajině nepůsobí ozbrojené síly, že tam nemají armádu.

(1)

Říkal jsem, že na Ukrajině působí ukrajinská ozbrojená sebranka! Nyní se v našich médiích objevila korektní formulace ukrajinské ozbrojené formace. Protože tam žádné státní ozbrojené síly jako takové nejsou. Jsou tam nějaké ozbrojené formace, které jednají v zájmu klanově korporativních skupin, které provedly státní převrat na Ukrajině, kde teď stát jako takový neexistuje. To je správné nastolení té věci. Ale například naše Ria Novosti mluví výlučně o ukrajinských ozbrojených silách! O tom, jak vyzdvihují vlasovce, už jsme mluvili nejednou, třeba i v minulém pořadu Otázka-Odpověď. A zde se dostáváme k rozcestí. Pro naši podpindosnickou „elitu“ již nastoupila katastrofa, ale oni si to ještě neuvědomili. Ukolébává je to, že zdánlivě jednají společně se Západem, ruku v ruce. Jen si to vezměte, najednou se v západních médiích začaly objevovat takzvané protiukrajinské publikace.

Jednou v New York Times zveřejnili: „Jen si to vezměte, oni zavraždili Dášu Duginovou

a ani se s námi o tom neporadili. To byla jejich iniciativa, to oni jsou těmi teroristy.“

Potom zase Washington Post vykládá:

Ne, to je teroristický útok Ukrajiny proti Rusku. To Ukrajinci jsou těmi teroristy.“

A naše… A co to znamená pro naši podpindosnickou „elitu“?

Páníček se s námi chce dohodnout a my tomu jen musíme napomoci.“

A co dělá Západ? Přesněji americká státní „elita“? Říkají našim:

Z naší strany vám poskytneme nic neznamenající publikace, které je možné vykládat tak i tak,

a vy výměnou za to proveďte státní převrat!“

A oni na to přistupují a vnucují nám tady jednání. A s kým máme jednat? S nacisty? S fašisty, kteří zabíjejí civilní obyvatelstvo?

(2)

A Matvijenková: „My s nimi najdeme společný jazyk. To přece nic není! Jen si s námi sedněte k jednacímu stolu. Koho zajímá jakési vraždění civilistů? My s vámi společný jazyk najdeme!

Máme společné postoje!“

A čemu se tedy divíme, když se takto chová naše „elita“ například i v případě Kazachstánu?

Když naše ministerstvo zahraničí absolutně oprávněně poukázalo kazašskému ministerstvu zahraničí a kazašské vládě na to, že Kazachstán nesplnil svůj slib. Mám na mysli ukrajinského velvyslance, který řekl (přímo na kameru), že je nutné zabíjet Rusy a čím víc jich bude zabito, tím lépe, protože tím méně práce s tím zabíjením budou mít jejich děti. Že proto je nutné pozabíjet co nejvíce Rusů. Tenkrát tento průšvih vyřešili tak, že odjel na dovolenou a Kazachstán se Rusku zaručil, že se tento člověk jako velvyslanec již do Kazachstánu nevrátí.

A on znovu do Kazachstánu přijel. Naše ministerstvo zahraničí samozřejmě namítlo: „Co to má být? Vždyť jste něco řekli, něco slíbili, tak si to zodpovězte.“

A oni si pozvali našeho velvyslance na jejich ministerstvo zahraničí a povídají mu:

A my jsme s tímto názorem s ukrajinským velvyslancem v plné ideologické shodě! A jestli se vám na tom něco nelíbí, ruský dobytku, tak raději sklapněte a mlčte.“

To jsou zajímavé rozhovory, no ne? Takto se jedná s velvyslancem? A probíhá to tak jen proto, že naše „elita“ podporuje právě jen takové nakládání s Ruskem. Aby ho jen ponižovali, uráželi, a drancovali ho. Právě za to rossionská „elita“ všechny odměňuje. A s největší pravděpodobností byl tento postoj kazašského ministerstva zahraničí podmíněn výlučně plánovou, dlouhodobou prací naší rossionské podpindosnické „elity“. Oni s tím Kazachstánem zapracovali. Potřebovali, aby se do Kazachstánu vrátil výslovně tento člověk. Vysvětlili jim: „Když ho nevrátíte zpátky, odnesete si to tím, tím a tím. My ty páky máme a o tyto zdroje vás připravíme.“

A tak ho samozřejmě vrátili a uráželi Rusy a Rusko, protože jde o požadavek podpindosnické rossionské „elity“. A opět si připomeňme to boření památníků v Pobaltí, jak to proběhlo.

Elon Musk prohlašuje: „Pojďme jednat, pojďme si sednout ke stolu. Rychle pojďme jednat.“

Trump: „Musíme rychle jednat!“

A proč?

Protože projekt Ukrajina se blíží ke svému konci. Už tam nebude žádné AntiRusko, bude tam normální Ukrajina, jako je nyní například normální Sibiř nebo Ural, Povolží. Bude tam normální území, kde spolu lidé žijí v harmonii, kde se rozvíjí všechny kultury, nikdo nikoho nezabíjí, kde není ten útočný fašismus. Fašismus je nutné zlikvidovat všude. Včetně rossionských podpindosníků, kteří ten fašismus šíří u nás, pokouší se ho tu zavést. Západ už říká, že Zelenskij je něco jako Frankenstein, který se vymknul kontrole. Co tím chce ten Západ vzkázat?

Musíte o tom mlčet. Nesmíte na ty protiruské kroky ze strany Ukrajiny nebo kohokoliv jiného reagovat. Musíte naopak platit těm, kteří podnikají všechny ty zločiny proti Rusku. Musíte vůči nim být vstřícní.“

A naše rossionská „elita“ se tomu podřizuje. Postupuje tak. Už jsem mluvil o oligarších. Jen si to vezměte, máme tu mobilizované, že? Ti mobilizovaní mají úvěry. Aby stát smazal tyto jejich úvěry, nebo aby je smazaly banky, není žádný problém, vůbec žádný problém. Všem válčícím vojákům, všem dobrovolníkům, všem mobilizovaným, všem by mohli ty úvěry smazat. Bez jakýchkoliv potíží. Ani by si toho nevšimli. Jenže to udělat nesmí. Protože je to zavedeno tak,

že platit se smí pouze za protiruský postoj! Musí být placeno jen zrádcovství! A jste-li ruským vlastencem, tak vás naopak musí ze všech sil deptat.

A proto jen ty prázdniny:

Dokud za tu Rašku bojuješ, tak dobrá, nedokázali jsme zastavit Putina, nějak to před páníčkem ospravedlníme, ale až se vrátíš…

A tím spíš, pokud se vůbec nevrátíš, tak tvoji rodinu zadupeme do země, jednoduše ji ožebračíme. Ukážeme všem, co to znamená bojovat za Rusko! Být ruským vlastencem!“

Další fakt protiruského chování, protiruského chování bank.

Sberbank a VTB zvyšují hypotéční úrokovou sazbu o 0,5%. To znamená, že podnikají konkrétní kroky! Za jakousi mrkvičku pověšenou jim před nosem.

My si potom s vámi promluvíme,“ naznačuje jim Západ.

A tito hajzlíci už teď zase poškozují ruskou ekonomiku. A k tomu společenskému konsensu v Rusku… Vždyť co oni vlastně dělají?

Dávají najevo všem lidem:

Podívejte se, my jsme byli nuceni schválit ty prázdniny těm, kteří bojují za tu Rašku. A za to vám to všem ostatním spočítáme. Odrbeme o ty peníze vás! Abyste, vy ruští zmetci pochopili, že se máte před páníčkem plazit po břiše! Před USA! Že tady žádné Rusko nemá existovat!

Tady má všemu vládnout jen páníček.“

Ale já opakuji, že se „elita“ přepočítala, ta podpindosnická. Všichni ti zrádci se totiž vždy přepočítají.

Vždy si myslí, že když přijde nějaký okupant, tak je to navěky: „On teď to Rusko srovná!“

Ano, okupant USA, díky zradě partajní sovětské nomenklatury, už prakticky třicet let řídí Rusko.“ Ale podívejte se, jak postupně ztrácí svou moc. Všude o ni přichází. Stává se čím dál víc nemohoucím. Pokoušíte se ho zachránit… Mám na mysli tu podpindosnickou „elitu“.

Myslíte si: „Teď všechno to bohatství Ruska dáme USA a bude to jako v roce 1991, kdy se USA málem zhroutily, a my je zachránili, když jsme o půl roku dřív odrovnali SSSR a svými zdroji zajistili nadvládu USA a západního světa o dalších třicet let. Teď tedy jen uděláme to samé!“

To se vám ale nepodaří! Mluvili jsme o vzájemných souvislostech, zda to jsou články jednoho řetězce, nebo různých. To vyhození Severního proudu a Krymského mostu. To jsou různé věci.

Protože tam byli hlavním iniciátorem, aby nepřipustili zhroucení civilizace na planetě Zemi, globalisté, přičemž výkonné ruce byly americké. A Krymský most, to je americká iniciativa.

Jenže ten úkol zachovat civilizaci na planetě Zemi zůstává pro globalisty neměnným. A podívejte se, jaká kataklyzmata začínají v USA, tedy přesněji, jak jejich počet stále vzrůstá.

Je tedy otázkou, kdo to ustojí a všechny šance k tomu má jen Rusko. Tím vyhozením mostu nedosáhli svého konečného cíle, společnost se zase jen více konsolidovala. Zápaďáci a rossionská podpindosnická dosahuje vždy stejného efektu opičí pracky, kdy je získaný prospěch vždy mnohonásobně znehodnocen vyvolanou průvodní škodou. Most nebyl zničen úplně, takže dopravní tepna zůstala zachována. Navíc teď bude vést i po souši přes Doněckou a Luhanskou republiku a Záporožskou a Chersonskou oblast, takže spojení s Ruskem bude posíleno. Takže to tam jen urychlí vytvoření potřebné logistiky. A to nejdůležitější, když se nechali zatáhnout do této avantýry, znovu do těch jednání, do toho výbuchu, aby zatlačili na Putina, na Rusko, aby kapitulovalo, dokud má Ukrajina alespoň trochu sil předvádět nějaké úspěchy…

Oni se nás přece snaží dotlačit k tomu formátu Atavia-Proxima, do takového scénáře. Tedy poziční válka dvou válčících stran, Ukrajinu by podporoval celý svět, Rusko by se nakonec vyčerpalo, protože bojuje osaměle a navíc je vnitřně rozpolcené…

Přece máme toho dvouhlavého orla. Vnitřně rozdělený dům neobstojí! Projevuje se to absolutně ve všech krocích naší státní politiky. V SSSR jsme měli konceptuálně vyvážený erb a politika byla také do samotného konce vyvážená, a stát se zhroutil až v důsledku zrady! Výslovně zrady! A nyní je v našem státě ta rozpolcenost, nemůžeme kvůli tomu nic normálně vyřešit. Takto to dál nejde. Pod dvouhlavým orlem zkáze propadaly všechny státy. A ta věc je zase aktuální! Tento stát zahyne. Otázkou jen zůstává, co to Rusko bude stát, než se z toho vyhrabe a získá nový erb a vlajku! A já připomenu, že k těm vlajkám už jsme vydali knihu. Ptají se mne, proč prý tam nejsou uvedeny žádné zdroje. A jaké byste chtěli zdroje? Jaké zdroje? To je absolutně unikátní produkt, nikde jinde tyto informace nenajdete! A všechno to ostatní, co se chcete dozvědět o heraldice a vexilologii, si můžete přečíst v dostupných zdrojích. Nic moc tam nenajdete, je jen jeden zdroj, který vám umožní porozumět té světové heraldice a vexilologii!

Znalosti vlajek a erbů, a tím jsou práce vnitřního prediktoru SSSR. Tam všechny teoretické znalosti jsou. A všechno, co je zpracováno v práci Státní symboly a státní suverenita, je rozbor reálných státních symbolů přes Koncepci sociální bezpečnosti, přes Dostatečně všeobecnou teorii řízení. Tohle je tam zpracováno, takže nejsou-li k dispozici zdroje, které by z tohoto úhlu hodnotily ten problém, tak na koho se jako máme odkazovat? To jsme ale odbočili.

Takže s tím je konec, už není jiná možnost. Tím, že se zase podílela na této situaci, zase zasáhla do voleb a podílela se na té diverzi na Krymském mostu, se rossionská „elita“ s konečnou platností v očích globálního prediktoru odepsala. Bude teď odstraňována tím nejtvrdším způsobem. Sami si o to řekli! Kolikrát jim to Putin říkal? I s ohledem na jejich peníze, že budou jen polykat prach, aby si je udrželi. Neuvěřili mu to a dojeli na to! A nyní jste zase dostali možnost, abyste se napravili a káli před ruským (mnohonárodnostním) národem. Mohli jste použít ty peníze, které máte a ten hospodářský mechanismus, který řídíte ve prospěch Ruska,

k získání suverenity. Jestliže se nevzpamatujete, nic dobrého to nepřinese! Už vyletěly rakety!

Dnes, 10.10.2022 vyletěly rakety na západní Ukrajinu a Putin varoval, že to tak bude. Řekl velice zajímavou větu, kterou je zapotřebí vyložit si správně. Mnohokrát jsem říkal, že červená

čára se vyznačuje tak, že napřed jim dáte do zubů, a až potom řeknete:

Překročili jste červenou čáru.“

A u nás dělali ramena: „Tohle je červená čára, tamto je červená čára…“

Vždyť proč to odnesl Krymský most? Protože o Krymském mostu jako o červené čáře promluvil sám Medvěděv! Náměstek předsedy Rady národní bezpečnosti! Tak mu to předvedli a ten útok provedli s jedním jediným cílem, aby ukázali:

Podívejte, tato červená čára byla překročena a Rusko ničím neodpovědělo!“

A Rusko skutečně včera neodpovědělo. Včera nemohlo být připraveno odpovědět, 9. října, nemohlo na to být připraveno, protože celý systém byl nastaven tak, aby ta odpověď nenásledovala. Ale desátého ty rakety vyletěly. A ten, kdo si myslí…

Putin varoval:

Pokud si vy na Západě myslíte, že se Rusko nebude bránit, tak se pletete. Rusko použije veškerý potenciál, který má k obraně, protože svět, ve kterém nebude Rusko, je nám k ničemu!“

To podpindosnická rossionská „elita“ kašle na Rusko a chce jiný svět. Nechápe, že společně s Ruskem zmizí i ona, že není nic jiného než spotřební materiál! Stejný jako Zelenskij, kterého teď mimochodem připravují k likvidaci. A v potřebném okamžiku, až se jim to bude hodit, ho jednoduše zlikvidují. Samozřejmě, že prohlásí, že to bylo Rusko. Nu, jako vždycky.

Takže oč jde?

Rusko je daleko hlubší a fundamentálnější, než kam dohlédnou západní analytici a prozápadní polithňupové. Oni Rusko nechápou. Nevědí, odkud se co bere. A myslí si proto, že vše vyřeší,

když se zbaví Putina, že potom žádná odveta následovat nebude, že se všechno okamžitě sesype. Ve skutečnosti skončí civilizace na planetě Zemi. Rusko jen tak neodejde. Globalisté si to uvědomují, ale stejně tak si to uvědomují i podpindosníci, tedy přesněji americká státní „elita“.

A když Putin oznámil, že Rusko použije veškerý arzenál prostředků pro svou obranu, tak řekli:

Putinovi to věříme, ale přesně víme, že Putin tohle nedokáže udělat. Přece vidíme, jak pracuje finanční blok v Rusku.“

Který se orientuje celý tam…

Vidíme, jak probíhá mobilizace, vidíme, kolik je v generálním štábu vlasovských generálů,

kteří chodí posraní, promiňte mi to, strachy, protože se bojí samotné myšlenky, že by Rusko mohlo ve speciální vojenské operaci vyhrát. A potom o ty kapitály nakradené v Rusku, kterými jim za zradu zaplatili jejich páníčkové ze zahraničí, a leží u nich na zahraničních účtech, že o ně přijdou. A proč potom zaprodávali svůj stát? Jsou to snad důstojníci profesionálové?

Ne, jsou to profesionální vlasovci, ti šli a oblékli si uniformu s frčkami jen s jedním cílem, aby zradili stát!

A Západ se na to dívá a říká: „Putine, nemáš nic v rukou, nic nedokážeš udělat.“

A on jim ukázal: „Ne, pánové, to se mýlíte! Vy si ani neumíte představit, jak jste už vytočili celý stát i armádu! Vždyť tam nejsou samí vlasovci!“

Ti jsou především papíroví, dřepí na ministerstvu obrany v Moskvě a v generálním štábu.

A jinde po celém státě téměř žádní zrádci nejsou.

A celý ten hlubinný ruský (mnohonárodnostní) národ je pro suverenitu a pro stát!

A ten nezlomíte! A on vám odpoví!“

A když se dnes rozletěly rakety, tak je to ukazatel toho, že podpindosnickým „elitám“ v Rusku nic nevyjde, s tou kapitulací, s vyjednáváním, se státním převratem. Nic z toho jim nevyjde! A pokud se o něco pokusí a budou v něčem úspěšné, tak se to jen obrátí proti Západu totální katastrofou. Nebude to mít kdo zastavit.

Nebude to mít kdo zastavit!

Velká Británie se potopí okamžitě. A v USA hříbky vyrostou všude! A pokud pro Rusko… Vždyť o čem je ta speciální vojenská operace? Zda ve světě bude existovat Rusko nebo ne!!!

Jedná se o tu otázku, zda vůbec bude existovat Rusko a ruský (mnohonárodnostní) národ!

Naše podpindosnická „elita“ dělá všechno pro to, aby Rusko nebylo a nechápe, že zmizí společně s ním. Těch informací o zradě „elit“ je až nad hlavu! Už se to vše valí na povrch!

Protože všude sedí zrádci! Abychom ozdravili naši ekonomiku, musíme postřílet celé představenstvo centrální banky a veškeré vedení ministerstva financí, celé! Ostatní se rozutečou sami a zůstanou tam jen profesionálové, kteří budou pracovat pro zájmy Ruska, kteří nebudou zrazovat zájmy Ruska. A Siluanova se všemi těmi courami a pederasty, kterými se obklopil,

tedy přesněji, oni už tam byli, jen si ho postavili do čela jako frontmana, je nutné všechny zlikvidovat. Oni sami o to usilují a dosáhnou toho. Sami to na sebe přivolají!

Stojí teď před volbou:

buď si uvědomí, že v případě vítězství Západu je žádná budoucnost nečeká, že budou sdílet osud Ruska, což je plná likvidace, nebo budou zlikvidováni v boji Ruska o své přežití. Oligarchové si mohou pomoci jednoduše, stačí vším zajistit všechny mobilizované. Vždyť jaké máme problémy? Doposud je bordel ve cvičebních střediscích, v mobilizačních střediscích.

Nebudu to rozebírat, abych tu špínu dále nerozviřoval, ale je to strašné…

Ministerstvo obrany to nezvládá. Nedokážou je dokonce ani normálně obléknout! A to vůbec nemluvím o další potřebné výbavě. A co na to rossionští oligarchové? Dál budou financovat výslovně teroristy na Ukrajině? No tak to mi promiňte, ale s tím je konec! Ukrajina je teroristická organizace. Vláda v Kyjevě je teroristická organizace a speciální vojenská operace má za úkol obnovit státní řízení Ukrajiny. V rámci jakého státu, to už je jiná věc, absolutně jiná.

Teď už zřejmě v rámci Ruska, jak se to vyvíjí, hned, bez přechodné etapy. Ale tu otázku likvidace teroristické organizace „USIL“ je třeba nastolit.

Nikdo nevyhlašoval válku teroristům ISIL v Sýrii, protože teroristická organizace, to není stát.

Takže ani Ukrajině není nutné vyhlašovat válku, protože to není žádný stát. Ale uznat ji za teroristickou organizaci, a vyhlásit ukrajinskou státnost po provedení státního převratu v únoru roku 2014 za teroristickou organizaci, to nutné je, a potom…

A není nutné nic přejmenovávat, slovíčkařit:

protiteroristická operace, válka, speciální vojenská operace…

V boji proti teroristům v sobě speciální vojenská operace zahrnuje vše potřebné. Rozsah této speciální vojenské operace už nehraje žádnou roli. Co do této speciální vojenské operace začleníme, to tam bude. V daném případě je to denacifikace, demilitarizace a likvidace teroristického útvaru pod názvem Ukrajina. Ne Ukrajinu jako státnost, ale ten teroristický útvar,

teroristické klanově-korporativní skupiny. Ty je nutné zlikvidovat.

Rakety vyletěly a Rusko zvítězí!

O tom není žádných pochyb. Nesmí být žádná panika ani malomyslnost!

Musíme si uvědomovat, že ta situace je těžká, ale není beznadějná! A je třeba si uvědomovat, že zatímco v obyčejné válce vyhrává ten, kdo má lepší pušku a lépe ji ovládá, kdo v obyčejné válce lépe střílí, tak v informační, hybridní válce vyhrává ten, kdo má informace a lépe s nimi umí pracovat.

Řízení složitých sociálních supersystémů, to je klíč k pochopení všech procesů.

Když prohrajete tady, prohrajete celý stát. Sovětský svaz měl skvělou armádu, neporazitelnou

a legendární, a přesto v důsledku vnitřní zrady prohrála. A toto vnitřní zrádcovství je nutné překonat a zlikvidovat. Ale jen když víte, jak jsou řízeny složité sociální supersystémy

a co musíte dělat pro to, aby to bylo překonáno, na svém konkrétním místě. Takové znalosti získáte jen v jednom zdroji, v pracích vnitřního prediktoru SSSR. Studujte je, stávejte se konceptuálně mocnými, braňte zájmy své i své rodiny. Pamatujte, že naše věc je spravedlivá,

nepřítel bude poražen a vítězství naše!!!

A mně už nezbývá než se rozloučit a popřát vám mírové nebe nad hlavou a štěstí. Do příštích setkání!

POZNÁMKY:

(1)

V LĽR informovali o prestrelke medzi poľskými žoldniermi a „Pravým sektorom“

https://sk.news-front.info/2022/10/26/v-llr-informovali-o-prestrelke-medzi-polskymi-zoldniermi-a-pravym-sektorom/

(2)

Vyšetrovací výbor Ruskej federácie zverejnil meno generála Ozbrojených síl Ukrajiny, ktorý nariadil použiť obyvateľov Mariupoľu ako ľudské štíty.


[…] „Bola zistená identita veliteľa zoskupenia vojsk „Juh“ a „Východ“ – generálporučíka Alexandra Pavljuka, ktorý vydal rozkaz zablokovať humanitárne koridory, aby sa zabránilo odchodu civilného obyvateľstva z mesta a využitie obyvateľov ako tzv. ľudského štítu,“ uvádza sa vo vyhlásení.
Tieto údaje boli získané pri výsluchoch nacistov „Azova“, ktorí až do ich zajatia vykonávali všeobecnú koordináciu akcií v Mariupole.
[…] „Obranný štáb pod velením Pavljuka dostal rozkaz zlikvidovať všetky osoby pohybujúce sa územím Mariupoľu, vrátane žien a detí, aj keď nepredstavujú hrozbu pre ukrajinský vojenský personál. V súčasnosti bol Pavljuk zapísaný na zoznam hľadaných osôb.“
/Jevgenij Poddubnyj/

Aniž si to člověk uvědomuje, může být vtažen dovnitř.“ Střelkyně, která spolupracovala s ukrajinskými speciálními službami, řekla, jak využívají civilisty.

https://vk.com/video655367599_456240585

Francúzsky televízny kanál náhle „prerušil“ vysielanie s korešpondentkou, ktorá začala hovoriť, že Ukrajina útočí na civilnú infraštruktúru a dokonca aj na nemocnice.

https://vk.com/video465198416_456240347

Ramzam Kadyrov:

Venované tým, ktorí obdivujú ideály americkej demokracie.


Dnes som čítal, že v New Yorku súd nedávno rozhodol v prospech polyamorických rodín rovnakého pohlavia. Nebudem sa rozpisovať o tom, čo sú to „rodiny“. V skratke poviem: to sú také „rodiny“, kde sú napríklad traja a viacerí manželia (أستغفر الله)! To znamená, že súd prirovnal takúto nevysvetliteľnú a morálne nemožnú rodinu k tradičnej rodine.

Všetko to začalo súdnym procesom medzi majiteľom bytu, ktorý si prenajali otroci Satana. Podrobnosti o tomto procese nájdete na internete. Prekvapivé je nasledovné: súd rozhodol, že tretí manžel, napriek tomu, že ktorý žil oddelene od ostatných dvoch, je legálnym členom rodiny a má všetky práva, ktoré majú bežní členovia tradičnej rodiny. Je až strašidelné, ako veľmi tieto preteky v podpore neprirodzených a nekonvenčných vzťahov naberajú na obrátkach. A to všetko sa prezentuje ako modernosť, demokracia, liberalizmus.

Tu by sa vzdali a nechali im ich hodnoty. Nech sa tam vysporiadajú s ovocím Iblisových trikov. Pozor však ešte na jednu vec. Polygamné islamské manželstvá, ktoré existujú už viac ako tisíc rokov a ktoré boli posilnené dávno pred vytvorením americkej demokracie, nie sú v štátoch vítané, respektíve sú kategoricky a vehementne odsúdené.

To znamená, že jeden manžel s dvoma manželkami je v očiach americkej spoločnosti niečo barbarské. Práva moslimov sú ignorované, Korán je spálený. A traja alebo viacerí manželia spolu sú podľa amerického súdu silnou roľníckou rodinou, apoteózou demokracie. Navyše sa ukazuje, že dieťa v Spojených štátoch môže mať viac ako dvoch zákonných rodičov: otca, nalíčeného otca a… tú zvláštnu tetu s Adamovým jablkom a tetovaním.

Bojím sa predstaviť si, koho v Štátoch držia na psychiatrických klinikách, ak takíto ľudia chodia na slobode.
Nesnažte sa nájsť logické vysvetlenie. Ono nie je. Toto je skutočný satanizmus. Tmárstvo a ohavnosť, ktorú sa nám snažia vnútiť.

Knihy vnitřního prediktoru SSSR v češtině i slovenštině naleznete na www.leva-net.webnode.cz, https://ksbzdroje.cz/, https://www.vodaspb.ru/ nebo můžete zakoupit v knižní podobě na KSBPRESS.cz

Otázky a odpovědi V.V. Pjakin informační válka / Otázky a odpovědi / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / V. V. Pjakin /