4.2.2023 - Martin Marcikán

2023-02-04 O životě živě s Janou Švecovou XVI

O mně

Narodila jsem se 1.2.1966 v Brně. Má Duše si vybrala složité dětství, aby získala zkušenosti, které dnes využívám v mé terapeutické práci.

S klienty řeším jakékoliv fyzické či psychické potíže (chronické potíže, rakoviny, panické ataky, úzkosti, fóbie).

Skrze radikální odpuštění a čištění vzorců a schémat v rodech očistím s Vámi Vaše struktury. Setkání je možné osobní či po skype. Při práci na dálku prosím o platbu předem. Na vyžádání zasílám číslo účtu.

Monika Lee

Vesmír reaguje na vašu frekvenciu.

Neuznáva vaše želania, túžby
a osobné potreby. Rozumie len frekvencii, na ktorej vibrujete.

Ak napríklad vibrujete na frekvencii strachu, viny a hanby, budete priťahovať veci s podobnou vibráciou.

Ak vibrujete na frekvencii lásky, radosti a hojnosti, budete priťahovať veci, ktoré túto frekvenciu podporujú.

Je to trochu ako vyberanie rozhlasových staníc.

Musíte si „otvoriť“ stanicu s hudbou, ktorá sa vám páči; rovnako je to s energiou, ktorú chcete vo svojom živote, musíte sa na ňu naladiť.

Zmeňte svoj spôsob myslenia, zmení to váš život.

5 ZNAMENÍ, ŽE JSTE STARÁ DUŠE

1 Vysoký stupeň zralosti:
Tito lidé jsou na svůj věk velmi vyspělí, vyvolávají problémy, na které jejich vrstevníci ani nemyslí a často dělají velmi chytré závěry, ukazují nad normálem určitý stupeň uvažování.

2. Užívám si samotu a introspekci:
Lidé s dávnou duší jsou často v pohodě v samotě, nepotřebují stálou společnost, protože jejich vnitřní svět je dostatečně bohatý. Také často věnují tento čas k zamyšlení, hledání většího smyslu života a prohloubení toho, co se děje kolem a uvnitř nich.

3 dává duchovnější smysl existence:
Ačkoliv jsou lidé velmi reflexní, starodávné duše jsou poháněny vášní, rádi pracují na něčem, co je baví a neustále hledají seberealizaci. Jsou to lidé schopní ocenit hodnotu jednoduchých věcí a často ignorovat materiální výhody. Mohou tvrdě pracovat, aby zvládly dovednost a poté ji opustit, protože často najdou potěšení na cestě, ne v cíli.

4. Má velmi rozvinutý instinkt:
Starodávné duše mají vynikající instinkty a pokud se tímto řídí, je nepravděpodobné, že selžou. Je to proto, že jsou velmi pozorní a mají skvělou schopnost vytvářet ve svých myslích úplné obrázky situací, které většina lidí zůstane bez povšimnutí.

5. Vysoká úroveň empatie a citlivosti:
Tito lidé jsou obzvláště empatičtí, snadno se dokáží vžít do jiné situace a porozumět jim, i když to nikdo jiný nedokáže. To proto, že dokáží vidět za hranice činů a pochopit motivy nebo způsob myšlení druhého člověka. Umím odpustit, nechat jít a poradit bez souzení.
Laureát Goncalves

Prvním krokem k likvidaci národa je vymazání jeho paměti. 

Zničte jeho knihy, jeho kulturu, jeho historii. 
Pak nechte někoho napsat nové knihy, vytvořit novou kulturu, vymyslet novou historii. 
Zanedlouho tento národ začne zapomínat, čím je a čím byl.
Boj člověka proti moci je bojem paměti proti zapomínání.

– Milan Kundera –



Je to na nás !!

 Nepřijde nikdo, kdo by nás/vás před vámi samými zachránil, čili nepřijde žádný spasitel, ani ufouni, ani druhý příchodu Krista. Druhý příchod Krista znamená uvědomit si Kristovu úroveň vědomí v sobě a začít ji pro tvoření své osobní a kolektivní reality už konečně používat. Pokud se spoléháte, že vás někdo zachrání, tak se vám může stát, že opět přijde nějaká bezduchá entita či umělá inteligence vydávající se za spasitele a opět si z vás udělá otroky a zdroj přísunu energie!

Níže uvedené, s funkčním odkazem na níže uvedený článek rozesílejte všude, kam se jen dá, aby se o tom všem dozvědělo co nejvíce lidí.

(nadpis: Je to na nás !!!)
Uvědomte si, že jste/jsme v prvé řadě organické a tudíž tvořivé vědomí, které je schopné vytvořit cokoliv, co si jen dovede představit. Přepišme tedy svými záměry a představami program kolektivního vědomí, ať se všechny organické bytosti konečně dostanou ven z tohoto bezduchými entitami ovládaného Matrixu, který funguje jako vězení. Čím více nás začne svými mentálními představami tvořit tzv. ráj na Zemi a čím více se s těmito novými frekvencemi ztotožníme, tím dříve se to pro všechny projeví i ve hmotě. Je to na nás, tedy i na vás. Podrobnosti najdete v článku: 2. část – Jak se stát vědomým tvůrcem své osobní reality a pánem svého osudu Uvedeno je zde: http://inner-light.ning.com/forum/topics/jak-se-stat-vedomym-tvurcem-sve-reality-a-panem-sveho-osudu-2

Přirozenost Jana Švecová / O životě / odysee / Přirozenost / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS /