7.2.2023 - Martin Marcikán

2023-02-05 Otázky a odpovědi V. V. Pjakina ze dne 23.01.2023

Pamatujte si, že mnohé věci jsou nám nepochopitelné ne proto, že náš rozum je slabý, 

ale proto, že jejich podstata nezapadá do okruhu známých nám pojmů. A proto si rozšiřujte své pojmy,

stávejte se konceptuálně mocnými a znalosti, které vám umožní stát se konceptuálně mocnými a porozumět  procesům řízení ve složitých sociálních supersystémech, jsou vyloženy jen v jednom zdroji, v pracích  vnitřního prediktoru SSSR.

Jsou to práce Koncepce sociální bezpečnosti.

Studujte je, stávejte se konceptuálně mocnými, braňte zájmy své i své rodiny.




Čo je to bojovník? Nie je to spotrebiteľ, ktorého zaujíma len jeho vlastný záujem. Bojovník je ochotný zaplatiť cenu, aby vyhral vojnu. Bojovník je ochotný trpieť, aby porazil súpera. Skutočný bojovník nebojuje za seba, ale za slabých a utláčaných. Bojovníka nevedie strach, ale riadi sa láskou.

Nestačí si uvedomovať len povrchné symptómy, ako sú vakcíny, plánované pandémie a zmanipulované voľby, ale musíme pochopiť, čo je koreňom týchto zločinov proti ľudskosti. Je to oveľa viac ako len peniaze a kontrola…

Snaha o genetickú úpravu ľudstva a program nahradenia živých ľudí neživými kyborgmi, umelou inteligenciou a digitálnymi falošnými realitami má temný duchovný pôvod, ktorý musíme odhaliť a vyrovnať sa s ním.

Je to skutočný boj medzi silami temnoty a kráľovstvom svetla.

Otázky a odpovědi V.V. Pjakin alternativa / Informace / informační válka / KSB / KSBPRESS.cz / KSBzdroje / Otázky a odpovědi / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / V. V. Pjakin /