4.3.2023 - Martin Marcikán

2023-03-04 O společnosti lidství s Yannii Slánskou XVII / Přirozenost 146

JAK NÁS PŘEPROGRAMOVALI
Už před narozením děťátka jsme v očekávání – 
Co to bude? – Sháněli a kupovali jsme výbavičku podle toho, zda to bude děvče anebo chlapec. Pro děvčata jsme kupovali červené, růžové, oranžové a pro chlapce modré, zelené. Ale ono to s těmi barvami je celkem opačně. 
Z energetického hlediska žena vytváří barevné spektrum modré a zelené, a muž červené, fialové a oranžové barvy. Oblékáním dětí do opačných barev, se rozrušovalo Jemnohmotné energetické pole. A o to tu šlo. Změnit chování, myšlení i konání člověka. Přeprogramovat.
Len přemýšlím, proč jsme na hodinách tělesné výchovy nosili my, děvčata modré trenýrky, a chlapci červené. Že by páni z …. udělali někde chybu?

Nizozemská vláda hrozí, že vykoupí a zavře 3 000 zemědělských podniků, které nesplňují požadavky EU na dusík.

Místní obyvatelé podporují zemědělce tím, že zakládají potravinová družstva a farmářské trhy, místo aby nakupovali potraviny přímo v supermarketech…A přesně tohle je řešení, odpoutat se od systému.

Uzemnění (angl. grounding anebo earthing) je proces, při kterém se člověk vystavuje přímému kontaktu se zemí bez vrstvy izolace, jako například obuv, a to buď přímo přes pokožku anebo pomocí speciálně navrhnutých zařízení.

Tento proces má pozitivní vliv na organizmus, protože umožňuje tok elektrických nábojů z těla do země, čím dochází ku stabilizaci elektrického potenciálu organizmu.

Některé studie ukázali, že uzemnění může mít určité zdravotní výhody, včetně zlepšení spánku, snižování bolesti a zápalů (zánětů), zlepšování nálady, snižování hladiny kortizolu v krvi a zvyšování imunitní odpovědi organizmu.

Uzemnění se používá jako doplňková terapie při některých onemocněních, ale není to univerzální lék na všechny zdravotní problémy.

Zázrak „chůze na boso“
Vraťte se OPĚT / jako při všem ‚původní‘ přirozené/ do dětství a CHOĎTE NA BOSO 
Chůzí na boso /=uzemněním/ vstupují ze země do těla elektrony do krevních destiček a tím se buňky od sebe odpuzují. To ZABRAŇUJE VZNIKU KREVNÍCH SRAŽENiN  

Pivo a vodka na Rusi
Pivo je výluh ze zrn. Zalili je vodou, a pak pili. Taková voda čistí tělo a dodává sílu – pitná voda (zkráceně jako pivo).

Vodka je bylinný nálev. Určité byliny byly přidány do pramenité vody a ponechány na slunci – voda s bylinami (zkráceně vodka).

Pivo a vodka jsou nealkoholické posilující nápoje, které se v lidovém léčitelství stále hojně používají. Naši předkové také pili tyto nálevy během svátků (v původním ruském slova smyslu). Svátky v ruské kultuře jsou globálními přechody, kdy se mění příroda (viz Kologod – Kolo roku). V této době je nutné pomoci tělu přestavět se, proto během těchto cyklů Slované pili pivo a vodku, které čistí tělo a jsou zdrojem vitamínů a mikroelementů.

Recept na pivo (ovesné vločky)
* Zalijte ovesná zrna studenou vodou v poměru 1:10 a nechte 1 den, poté přeceďte. Vezměte 1/2 – 1 sklenici před jídlem 2-3krát denně.
Ovesné pivo se používá jako tonikum, normalizující metabolismus, omlazující, protizánětlivé, proti pocení a diuretikum.

Můžete také připravit ječmenové pivo, žitné, atd. – každé má své vlastní účinky. Například pšeničné pivo je preventivním lékem na mnoho nemocí; bylo používáno místo vody při přípravě polévek a kvasu.

Recept na vodku
* Nasbírané byliny zalijte pramenitou vodou a nechte působit 4-5 hodin.

Vodka je takzvaná studená metoda přípravy bylinných nálevů, tj. bez tepelného zpracování. Je k tomu potřeba 1,5 až 2krát více bylin na porci než při máčení ve vroucí vodě, ale všechny prospěšné látky zůstanou. Recept na výrobu vodky se zdá jednoduchý, ale ve skutečnosti je to celá věda. Musíte vědět, kdy bylinky nabírají maximální sílu, jak je správně sbírat, sušit, skladovat.

Přeložila Ivanka Marešová
Článek rusky zde: https://www.facebook.com/groups/2512597362379948/post..
……………………………………………………………………….

Sluneční kvas neboli surja (surica)
https://www.facebook.com/ivanka.maresova.79/posts/pfb..

Přirozenost O společnosti lidství / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / Yannii Slánská / změna myšlení /