27.6.2023 - Martin Marcikán

2023-06-25 Necenzurované net XCVII se Simonou

Vatikán vstoupil do globální aliance s největšími světovými bankami, mezinárodními korporacemi a globalistickými nadacemi. 

 Tato globální aliance nese název “Rada inkluzivního kapitalismu”. Tato rada se již aktivně podílí na tom, jak vytvořit jednu globální vládu. Lze si o tom informace snadno dohledat na internetu. Pravda je taková, že Vatikán patří mezi nejkrutější a nejdemagogištější struktury, které nás ovládají už přes 2.000 let. Po celá staletí měl Vatikán obrovský vliv na mnoho procesů probíhajících po celém světě. Činnost Vatikánu a celé římsko-katolické církve ve skutečnosti nemá a ani nikdy neměla s Bohem a s Láskou absolutně nic společného. 
Skutečná tvář této náboženské organizace je mnohem horší, než jaké jsou naše nejhorší sny. Vatikán dlouhodobě a systematicky ničil naši historii i tradice. V průběhu staletí bylo spáleno římskokatolickou církví stovky tisíc knih. V tak obrovském měřítku pálily knihy v dějinách v Evropě jen dvě mocenské skupiny. Tou první jsou katolíci a tou druhou skupinou byli nacisté. 
Pod maskou šíření víry a slova božího umíralo tisíce a tisíce nevinných lidí a byla zpustošena celá města. Bibli, kterou zná dnes celý svět, nesestavovali lidé, kteří si skutečně přáli zachovat učení Ježíše v co nejčistší podobě. Naopak. 
Byli to lidé, kteří učení Ježíše, které vedlo lidi k Lásce a k Bohu, ukradli a použili toto učení jako nástroj k upevnění politické moci. O tom, co bude do Bible zařazeno a co ne, rozhodovali biskupové společně s císařem na takzvaných církevních koncilech. Například roku 325 svolal císař Konstantin takzvaný první nikajský koncil, kde se sešli významní katoličtí vůdcové, aby projednali legalizaci církve a ustanovili základní dogmata. Avšak nyní, kdy probíhá proces odhalení, tak začíná být i odhaleno pravé učení Ježíše Krista, které skutečně vedlo lidi k lásce a svobodě. Například bylo v archeologických vykopávkách nalezeno evangelium Tomášovo nebo evangelium Marie Magdaleny. Velmi mnoho informací a archeologických artefaktů z různých starověkých civilizací je také možné najít v knize AllatRa, která velmi srozumitelně ukazuje, že ať už se jedná o kultury staré Evropy, Afriky, Asie či Severní nebo Jižní Ameriky, tak ve všech těchto kulturách je možné dohledat stopy přítomnosti stejného duchovního poznání. Bůh v tom pravém významu a smyslu není žádný zarostlý chlapík, kterého bychom se měli bát nebo kterému bychom se měli skrze jeho samozvané prostředníky v kostele zpovídat. Bůh – to je ve skutečnosti Láska. A Láska – to je právě to, co všechno prostupuje a všemu dává Život. Můžeme to třeba nazvat i silou. Je to síla, která je věčně přítomná. Je to síla, která je zdrojem Života. A to, že existuje v našem vesmíru síla, která dává život, už začínají potvrzovat například i kvantoví fyzici. A k podobným závěrům dochází i vědci v dalších oborech. Současná doba je ve skutečnosti pro nás dobou, kdy se můžeme jako lidstvo vrátit k tomu, co nás všechny spojuje a přesahuje.  Je nejvyšší čas přestat se nadále obelhávat představiteli náboženské či politické moci. Je nejvyšší čas, abychom jednoduše začali měnit sebe a tím přispěli k proměně celého světa. 

Mgr. Daniela Šenarová – Právo – smlouvy – zákony

https://www.facebook.com/jura.cina.3/videos/965734671240303

Quasi Bible of the New World

Bývalý zvláštny agent FBI odhaľuje prichádzajúcu falošnú mimozemskú inváziu, Satanských globalistov

Bývalý zvláštny agent FBI John DeSouza sa pripája k Márii Zeee, aby odhalili prichádzajúcu falošnú mimozemskú inváziu bežne známu ako „Projekt Blue Beam“ a tiež okultné, satanské praktiky neviditeľnej globálnej vlády, ktorá tajne riadi svet.

https://vk.com/video648724520_456242459

Cestui Que Vie Trust je fiktívny koncept.
Je to dočasný testamentárny trust, ktorý bol prvýkrát vytvorený za vlády anglického kráľa Henricha VIII. prostredníctvom zákona Cestui Que Vie z roku 1540 a aktualizovaný Karolom II. prostredníctvom zákona CQV z roku 1666, v ktorom môže byť dedičstvo vykonané v prospech osoby, o ktorej sa predpokladá, že bola stratená alebo opustená na „mori“, a preto sa považuje za „mŕtvu“ po siedmich (7) rokoch.

Oddiel 4 cestui que vie:

Ak sa ukáže, že predpokladaný mŕtvy muž je nažive, titul je udelený. Akcia pre priemerné zisky s úrokmi. Tieto aktíva v dôvere po celý čas, ktoré boli držané v dôvere, som ja a vy, naše telá, naše mŕtvoly, naša právnická osoba bola držaná v dôvere ako záruka voči mene v systéme, ktorý sa tlačí, takže sme zárukou proti peniazom, ktoré míňame v priebehu času, ktoré sme kapitálom a oni obchodovali s našimi telami a premenili energiu na peniaze, z ktorých profitovali. Robili veci s peniazmi bez toho, aby nám o tom povedali, a obchodovali na našich zvereneckých účtoch, zisky, ktoré z týchto účtov dosiahli, k nám mali prichádzať po celý čas ako akcionári globálneho majetku. Súhlasili sme s parazitom, ktorý nás vysáva.

Váš rodný list má velkou cenu

Uvádí se, že jeho hodnota se může vyšplhat až na 19 mil. eur!
 Hodnota, množství peněz, se odhaduje podle vašeho věku a povolání.
 Rodný list je ceninou, opatřenou pořadovým číslem a opravňuje stát začlenit novorozeného člověka mezi platiče daní, je to zkrátka list vlastnictví, který je zobchodovatelný na celosvětové burze. Děje se to prostřednictvím vydávání například státních dluhopisů. Stát (korporace) si napůjčuje peníze a občan (otrok) to svou prací splácí a to včetně úroků!
 Ve vatikánském archivu má každý člověk
„svou“ složku a podle zákona Cestui que act
anno z roku 1666 jste vždy majetkem vatikánské korporace!

Tematické pořady církev / Necenzurovane.net. / NWO / Robert Novotný / Simona Schubert-Sebova / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / Yannii Slánská /