25.10.2023 - Martin Marcikán

2023-10-22 O životě živě XXII

https://odysee.com/@radiosv.studiokadan:6/O-%C5%BEivot%C4%9B-%C5%BEiv%C4%9B-XXII-22.10.2023:f

https://mojeprirozenost.cz/

Jana Švecová
Narodila jsem se 1.2.1966 v Brně. Má Duše si vybrala složité dětství, aby získala zkušenosti, které dnes využívám v mé terapeutické práci.

S klienty řeším jakékoliv fyzické či psychické potíže (chronické potíže, rakoviny, panické ataky, úzkosti, fóbie).

Skrze radikální odpuštění a čištění vzorců a schémat v rodech očistím s Vámi Vaše struktury. Setkání je možné osobní či po Skype. Při práci na dálku prosím o platbu předem. Na vyžádání zasílám číslo účtu.

Krásně vysvětleno…..

Toto je také skvělé učení!!! ☝
Dávej na sebe pozor, synu můj.
“ Věz, že každý může dávat len z toho, co má. Štěstí můžeš získat od šťastného člověka, ne od nešťastného člověka. Pomoc může jen silný, ale slabí ne. Vědomosti vám může odevzdat někdo, kdo se je sám naučil a nejenže věří, že to ví, ale i to životem dokázal. O cílech může hovořit někdo, kdo je měl a dosáhl jich, a cestu, jak se tam dostat, ví ukázat někoho, kdo jimi prošel….
Vyjednávač vás nemůže naučit respektu a zloděj vás nemůže naučit cti. Není možné od vás požadovat usilovnost, může vám byť sebrána pozice a chování zbabělce může být od vás požadováno.
Protože každý může dávat jen z toho co má. „!!!
(Tamas Sun)

Je na svete príliš veľa ľudí ?

Kdyby všichni lidé světa (9.000.000.000), byli stlačeni jeden vedle druhého (4 lidé na 1 m2), celé lidstvo by se vměstnalo na povrch velikosti Istrijského poloostrova (2.820 000 000 m2). Pokud by každému živému člověku na světe (9 000 000 000) bola poskytnuta půda o rozloze cca 1000 m2, pokud by si sám pěstoval obživu, celé lidstvo by se vměstnalo na povrch rovný Brazílii (8.456.510 000 000 m2). Pokud by každá čtyřčlenná rodina (9 000 000 000) měla prostor o rozloze cca 700 m2 na vlastní pěstování obživy, celé lidstvo by se vměstnalo na povrch rovný Iránu (1648.000 000 000 m2). V roce 2019 se odhadovalo, že na světe žije okolo 7,7 miliardy lidí. Téměř všechno potřebné množství zeleniny pro čtyřčlennou rodinu se dá vyprodukovat na cca 200 m2 zahrady. Je známé, že orná půda dnes pokrývá rozlohu přibližně 31 000 000 000 m2. Na této ploše by se mohlo vypěstovat množství zeleniny, která by nasytila 155 miliard lidí! Není tu příliš mnoho lidí! Je tu více než dost místa na všechno, mimo chamtivosti.

MÉDIÁ MLČIA ‼‼

  1. května 2023 v 19:40 hodin
    „Rozsudek Nejvyššího soudu USA:
    ■ Covid vakcíny nejsou vakcíny“

● Málokdo si všiml, že Robert F. Kennedy Jr. vyhrál soudní spor se všemi farmaceutickými lobbisty. Covid vakcíny nejsou vakcíny.
Nejvyšší soud ve svém rozsudku potvrzuje, že škody způsobené genovými terapiemi Covid mRNA jsou nenapravitelné.
Vzhledem k tomu, že Nejvyšší soud je nejvyšším soudem ve Spojených státech, neexistují žádná další odvolání a všechny možnosti odvolání byly vyčerpány.
● Robert F. Kennedy v prvním prohlášení zdůraznil, že jde o úspěch, který byl možný pouze díky mezinárodní spolupráci velkého počtu právníků a vědců.

● Tento rozsudek otevírá možné mezinárodní důsledky:
Mělo by to dělat vlny i ve Švýcarsku, protože
🇨🇭Švýcarsko má se svou federální ústavou zvláštní postavení: Norimberský kodex je v ústavě s článkem 118b a ve Švýcarsku je podle článku 119 federální ústavy zakázáno zneužívání genetického inženýrství u lidí.
To je doplněno o § 230 trestního zákoníku‼ To znamená, že pachatelům hrozí až 10 let vězení.
● Tento rozsudek by měl přimět i zbytek světa, aby se posadil a vzal si na vědomí, protože Norimberský kodex má mezinárodní platnost a je také zahrnut v článku 7 Mezinárodního paktu o občanských a politických právech.
V případě trestních obvinění musí prohlášení odkazovat na skandál Contergan, aby byl význam tohoto obvinění kladen zvláštní váhu.
● Politiku proto čeká horký podzim. Veřejnost by také měla vědět, že v těchto procesech německý právník Dr. Zapojil se Rainer Füllmich a více než 100 dalších právníků.

https://www.foxnews.com/us/new-york-supreme-court-rei..

■ Žádné médium o tom nemluví, ani ve Švýcarsku, ani v Evropě⁉…
Pokud ano, tak bohužel jen s časovým zpožděním a v oslabené podobě.
● Předejte proto rozhodnutí svým nejdražším přátelům a známým.

„Nemáte artritidu, nemáte rakovinu, nemáte všechny tyto zdravotní poruchy, to co máte je CHRONICKÝ ZÁNĚT!!!“

  • Dr. Stephen T. Sinatra, kardiolog
    Pokud je příčinou všech těchto zdravotních poruch zánět, pak víme, že neuzemnění je příčinou zánětu.
    https://stop5g.cz/dolu-k-zemi-zanety-jako-zdroj-mnoha..
    https://rumble.com/v240e54-dol-k-zemi-znty-jako-zdroj..

nemoc #zanet #srdce #uzemneni #zem #rakovina #cukrovka #artritida #deti

https://vk.com/video642348623_456239342

Přirozenost bez cenzury / Jana Švecová / O životě / Přirozenost / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS /