19.11.2023 - Martin Marcikán

2023-11-19 O životě živě XXIII s Janou Švecovou

https://odysee.com/@radiosv.studiokadan:6/O-%C5%BEivot%C4%9B-%C5%BEiv%C4%9B-XXIII—19.11.2023:9

O Janě …

Narodila jsem se 1.2.1966 v Brně. Má Duše si vybrala složité dětství, aby získala zkušenosti, které dnes využívám v mé terapeutické práci.

S klienty řeším jakékoliv fyzické či psychické potíže (chronické potíže, rakoviny, panické ataky, úzkosti, fóbie).

Skrze radikální odpuštění a čištění vzorců a schémat v rodech očistím s Vámi Vaše struktury. Setkání je možné osobní či po Skype.S čím mohu pomoci?

  • Čištění rodových linií
  • Konzultace přes skype, osobně (na téma zdraví, práce, vztahy, atd…)
  • Čištění prostorů a míst od negativních energií (zharmonizování Vašeho prostoru, abyste se v něm cítili dobře a bezpečně)
  • Odstraňování příčin poruch a traumat dětí (strachy, pomočování, nesoustředěnost, ADHD, atd…)

https://mojeprirozenost.cz/

Obdobie nezáujmu, pohody, spokojnosti, samoľúbosti … čo príde? 

Ak sa neuvedomí dostatoční počet ľudí – príde totalita akú ľudstvo nepamätá. Pamätáte? Hovorieval to René Balák.

Mnohým je to aj potom všetkom, čo sa za posledné roky udialo stále na smiech. Stretávam sa s ľuďmi rôznych profesií, mnohým, bez ohľadu na vzdelanie to príde neskutočne zábavné. Našťastie, našťastie pre nás sú tu ľudia, ako napr. Dr. McCullough a mnohí ďalší, majú skvelú kariéru, prácu ktorá ich napĺňa, sú finančne zabezpečení – mohli by si po práci vyložiť nohy, pustiť obľúbenú hudbu, relaxovať … 

a mať všetko v paži – našťastie pre nás sú to ľudia so svedomím a vysokým stupňom morálky – týmto ľuďom to na smiech nie je a podľa toho v rámci svojej profesie, svojich vedomostí konajú. Ich mimopracovné aktivity vykonávané v prospech spoločnosti, aktivity ktoré ich oberajú o čas s rodinou, koníčky, či financie, môžeme oceniť rôznymi spôsobmi, najjednoduchší je – šíriť ich posolstvo.

https://vk.com/video615712128_456239856

Ľuboš Blaha k pandemickej zmluve WHO:

Pandemickú dohodu s WHO určite nepodporím!!!
Milí priatelia, všimol som si, že mnohí z vás ma pod statusmi upozorňujú na hrozby súvisiace s pandemickou dohodou s WHO.
Plné vám rozumiem, mám voči tejto dohode rovnako kritický postoj, ako vy
Najmä aktuálne doplňujúce návrhy sú čistým šialenstvom a nikto príčetný ich nemôže podporiť Aj bez nich je táto zmluva zlá a nebezpečná, spomínal som to už pred voľbami
⚠Môžem vás ubezpečiť, že do konca novembra sa o dohode rozhodovať nebude Overoval som to! Najbližšie rokovanie v OSN bude v decembri! Definitívne hlasovanie o tejto dohode sa na medzinárodnej úrovni očakáva niekedy v máji budúceho roku a podľa mojich informácií naša vláda nepodporí nič, čo by akokoľvek spochybnilo dobrovoľnosť očkovania proti Covidu, ľudské práva či suverenitu Slovenskej republiky.

Západní koncept vitamínů nemá k imunitě žádný vztah

„V chladných měsících bychom si měli především chránit oslabenou energii a posilovat vnitřní teplo. Základem je vhodná vyvážená strava a dostatek tepla a odpočinku,“ říká MUDr. Jozef Lucký z TCM Clinic, jeden z největších odborníků na tradiční čínskou medicínu.

https://vk.com/wall633461737_5149

Přirozenost Informace / Jana Švecová / O životě / Přirozenost / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS /