18.12.2023 - Martin Marcikán

2023-12-17 O životě živě # XXIV / Přirozenost 162

https://odysee.com/@radiosv.studiokadan:6/O-%C5%BEivot%C4%9B-%C5%BEiv%C4%9B-XXIV—17.12.2023:d

Co mi rok 2023 dal i vzal…

„Základní právo člověka je být přirozeně sám sebou.“ https://mojeprirozenost.cz/

Jana Švecová

Narodila jsem se 1.2.1966 v Brně. Má Duše si vybrala složité dětství, aby získala zkušenosti, které dnes využívám v mé terapeutické práci.
S klienty řeším jakékoliv fyzické či psychické potíže (chronické potíže, rakoviny, panické ataky, úzkosti, fóbie).

Skrze radikální odpuštění a čištění vzorců a schémat v rodech očistím s Vámi Vaše struktury. Setkání je možné osobní či po Skype. Při práci na dálku prosím o platbu předem. Na vyžádání zasílám číslo účtu.

Čištění rodových linií

Zranění na ženských úrovních, které si nevědomě přenášíme z našich předků. Skrze rozhovor společně zrušíme staré vzorce chování a zranění na ženských úrovních a tím potlačené emoce, které máme uloženy v podvědomí a souvisí s naší 1. čakrou a matkou Zemí. Pracuji přes své vlastní zkušenosti a darem léčit naši kořenovou čakru (zde se nachází radost ze života, hojnost, důvěra v sebe a život a Vaši předkové). Pokud zažíváte toto, co píši, vězte, že Vaši nerovnováhu způsobují právě tyto zranění a vzorce chování.

Např.: panika, úzkost, fóbie…

Jupiter vychází

https://www.csfd.cz/film/289178-jupiter-vychazi/prehled/

Kniha Čtyři dohody byla napsána Donem Miguelem Ángelem Ruizem

https://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cty%C5%99i_dohody

Když televize jednou ukázala pravdu‼

Experimenty v USA s rozprašováním sulfidu zinečnatokadmiového vyústily v četná postižení, vážná onemocnění, jako je rakovina a smrt.

Což znamená něco jako: teď stříkají všude a vědí, jak vysoká musí být dávka, aby to nebylo hned znát. Přesto jsme každý den kapku po kapce otráveni.

https://vk.com/wall357888153_67250

Přirozenost aktuality / bez cenzury / Informace / Jana Švecová / láska / O životě / Přirozenost / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / Život /