19.1.2024 - Martin Marcikán

2024-01-19 Zprávy bez cenzury

https://odysee.com/@radiosv.studiokadan:6/Zpr%C3%A1vy-bez-cenzury—19.01.2024:1

Zprávy bez cenzury 19.01.2024

Z domova

FIALO HRA SKONČILA – POZVÁNKA: DEMONSTRACE ZA DEMISI FIALOVY VLÁDY

https://www.czechfreepress.cz/vase-free-zona/fialo-hra-skoncila-pozvanka-demonstrace-za-demisi-fialovy-vlady.html

Demonstrace se koná 31. 1. 2024 od 15:00 před Úřadem vlády ČR, Nábřeží Edvarda Beneše 4.

Fialo, hra skončila!

Neděkujeme, odejděte a zaplaťte škody, které jste způsobili!

Zveme všechny Čechy, Moravany a Slezany na demonstraci proti Fialově pětidemoliční vládě. Na této demonstraci předáme na Úřad vlády dopis s požadavkem na okamžitou demisi celé vlády, která porušila své předvolební sliby a se kterou nesouhlasí 80 % lidí v ČR.

Akci pořádá Holešovská výzva s podporou ND.

Friday Edition: Die Ampel steht auf Rot…

https://www.fsfinalword.cz/?page=archive&day=2024-01-19&utm_source=utm_source%3Dnewsletter&utm_medium=utm_medium%3De-mail&utm_campaign=utm_campaign%3Dfriday_edition_19.1.2024

Televize Nova v pondělí informovala (od 7:25), že protesty německých zemědělců proti vládním škrtům dosahují vrcholu. Jeden z farmářů v záběrech má na traktoru ceduli, která začíná slovy Die Ampel steht… (Semafor svítí…). Zbytek je kvůli liště na obrazovce těžko čitelný, ale další zdroje tuto záhadu objasňují:

Die Ampel steht auf ROT

Die Wirtschaft ist bald TOT

To se dá do češtiny přeložit jako:

Na semaforu svítí červená

Ekonomika brzy zemře

Je to však trochu nepochopitelné, pokud nevíte, že koalici vedené Olafem Scholzem z SPD se kvůli barvám tří stran říká semafor. Navíc se to v češtině nerýmuje.

Angličtina, další germánský jazyk, je v tomto ohledu lepší:

The traffic light is RED

The economy will soon be DEAD

To by pro české zemědělce nebyl špatný slogan, pokud by se v příštích týdnech rozhodli protestovat. V angličtině by ve světě oslovil širší publikum a zároveň by upozornil na dopady počínání německé vlády i na stav české ekonomiky. 

Radek Koten z SPD vysvětluje, oč jde pětikoalici se schválením korespondenční volby. Ta totiž otevírá možnosti k rozdávání českých občanství.

https://vk.com/video655367599_456242167

Lekce základů ekonomie pro ministry

https://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=811860

Dneska si dáme takové malé základy ekonomie, aneb lekci pro ministerstvo financí. Povíme si, jak působí zvyšování daní. Pokud vaše radary zaznamenaly podezření na jízlivost, jsou správně nastavené. Poslední čísla o daňovém výběru

Základem nám budiž takzvaná Lafferova křivka, notoricky známý a zcela banální graf ukazující, že s růstem daňové sazby nejprve daňový výběr roste, ale po dosažení určitého bodu začíná naopak klesat. Jinými slovy, pokud nějakou ekonomickou aktivitu zdaníme 100% daní, nikdo nebude mít motiv podnikat (protože by mu z podnikání nic nezbylo), podnikání tedy zcela zmizí a daňový výběr bude nulový. Nejvyšší daňový výběr tedy nastane při daňové sazbě, která je velmi vzdálená nejvyšší možné. Kolik přesně tato sazba činí, říci přesně neumíme, můžeme to jen odhadovat, protože tento optimální bod se v čase mění a mění se i u jednotlivých činností. Tento bod tedy musíme hledat stylem „pokus – omyl“. Když kupříkladu budeme daňovou sazbu postupně po jednotlivých procentních bodech zvyšovat, ale daňový výběr poroste pomaleji než o stejné procentní body, budeme vědět, že už se příslušnému optimálnímu bodu blížíme. A až jednou daň zvýšíme a daňový výnos klesne, budeme vědět, že již jsme za optimálním bodem a daňovou sazbu jsme přehnali. (Pochopitelně takto jednoduché to v praxi není, do hry ještě vstupují jiné faktory typu hospodářský růst a podobně, ale toto zjednodušení si pro naše účely a představu můžeme dovolit.)

Daňové sazby už jsou příliš velké u značné části českých daní. Ale u jedné daně to můžeme krásně, modelově a zcela polopaticky dokumentovat tak, že není možné pochybovat. Tou daní je spotřební daň na tabákové výrobky.

Varování přišlo již v roce 2022. Stát očekával inkaso (všech) spotřebních daní ve výši 158,6 mld Kč, vybralo se ale o více než 5 mld. méně. A největším viníkem byl propad inkasa spotřebních daní z tabákových výrobků, které zaostalo za plánem o 3,3 mld. Kč. V roce 2023 se trend poklesu výběru potvrdil. Inkaso spotřební daně mělo dosáhnout 157,3 mld. Kč, ale dosáhlo jen 148,2 mld. Kč, tedy nejméně od roku 2015, přičemž za propad mohly opět zejména tabákové výrobky. Inkaso daně z tabákových výrobků se v roce 2023 dokonce propadlo o více než desetinu. A přitom ve stejném období spotřební daň na tabák neustále rostla. V roce 2020 došlo prvně k výraznému nárůstu daně: proti předchozí minimální dani 2,63 Kč za každou cigaretu se během dvou let zvedla až na 3,20 Kč. V roce 2023 dosáhla 3,52 Kč a letos to již je 4,22 Kč.

Logickým vysvětlením by mohlo být, že díky dražším cigaretám poklesl zájem o kouření. Jenomže to není pravda. Souhrnná zpráva o závislostech v ČR za rok 2022 totiž konstatuje, že podíl kuřáků se v posledních letech prakticky nemění. Ve skutečnosti došlo ke dvěma jevům současně. Zaprvé Češi začali mnohem víc nakupovat tabákové výrobky v levnějším Polsku, zadruhé Němci a Rakušané přestali nakupovat v dražším Česku. Výsledkem je, že v ČR se v roce 2023 prodalo o 13,5 % méně cigaret než o rok dříve. A zhruba pětina cigaret spotřebovávaných v ČR nyní není v ČR zdaňovaná.

Jednoznačně tady tedy vidíme – a můžeme to vidět již několik let v kuse! – že již jsme daleko za optimálním Lafferovým bodem a čím víc budeme daň zvyšovat, tím míň vybereme, aniž bychom tím ovšem omezili kouření. Kouření stagnuje, jenom kuřáci méně platí do české státní kasy. Efekt na zdraví tedy buď chybí, nebo je minimální, ale zvyšováním daně zhoršujeme veřejné finance. Tak takto „moudře“ náš konsolidační balíček „léčí“ naše veřejné finance.

Varování před moukou z Ukrajiny, která šestinásobně překročila normu

PRAHA – Česká zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) varuje před moukou dovezenou z Ukrajiny.

SZPI odebrala vzorek minulý rok v listopadu a byl u něj šestinásobně překročen limit reziduí pesticidu chlorpyrifos.

Chlorpyrifos je toxický, v půdě, vodě, dřevě atd. zůstává po týdny. Narušuje funkci hormonů v lidském těle, způsobuje pocit sucha v krku, poruchy spánku, zhoršení paměti, dezorientace, bolesti hlavy, poruchy řeči.

Dovozce: ALTIN JM GROUP s.r.o., Myslivecká 2370, Rychvald 735 32

Zdroj: potravinynapranyri.cz

POZOR! Sdílením tohoto videa šíříte pravdu…

https://vk.com/video56365713_456240205

Rozhovor s odvážným muži, kteří neváhali uklidit hnůj přesně tam kam patří, před největší CHLÍV v ČR.

Lubomír Volný, Aleš Svoboda a Jakub Netík

Evropa

Současná Evropa kopíruje dějiny starého Říma. Nejprve rozkvět, pak rozežranost, hedonismus (dosahování slasti a vyhýbání se strasti), cynismus a nakonec pád.

20 bodů, které ukazují, jak skončil Řím a jak skončí asi i Evropa (i USA i Kanada)…


1. Valná většina obyvatel preferuje zábavu před prací

2. Množí se rozvrácené vztahy a svobodně žijící matky bez otců

3 .Senioři jsou zanedbáváni. Lidé pečují o domácí mazlíčky více než o svoje staré rodiče.

4. Literatura a umění se stávají bezduchými. Vytváří se planá zábava za každou cenu. Tak zvaná umělecká díla jsou ošklivá, nevkusná, nic neříkající, ale přesto za ně bohatí zaplatí horentní sumy.

5. Čestná vojenská služba vlasti je odmítána, zpochybňována, vysmívána a posléze zákonem zrušena. Armádu tvoří nájemní žoldnéři

6. Lidé pracující jsou zesměšňováni a jako vzor se staví prázdní pokrytci, spekulanti, manažeři, populisté, pochybní umělci a takzvané celebrity.

7. Daňové zatížení obyvatelstva stále roste a stát přerozděluje neúměrně vysoké částky. Lidé se nebojí nepracovat, protože stát se o ně vždy nějak postará

8. Úroveň vzdělání rapidně klesá.

9. Státní dluh roste do nikdy nesplatitelné výše.

10. Přestává se vyrábět a pěstovat, protože výroba doma je moc drahá a potraviny a výrobky se dovážejí ze satelitních zemí.

11. Kdo se dostal do pozice, kde může ze státního krást, většinou tak činí. Postižitelnost těchto zločinů je velmi malá.

12. Početí a výchova dětí je vnímáno jako obtěžující a dětí se rodí stále méně.

13. Léty osvědčené mechanizmy, chránící poctivé před podvodníky, náhle selhávají.

14. Veřejné funkce se stávají předmětem kořisti zisku. Udělují se za úplatky, a kdo je získal, chce z nich kořistit, aby se mu vložený úplatek několikanásobně vrátil.

15. Staletími předků prověřené hodnoty jako je čest, smysl pro povinnost, zodpovědnost, nadšení pro práci, pro dobročinnost, zájem pro věci veřejné, jsou vysmívány a zesměšňovány.

16. Šíří se cynismus.

17. Šíří se plýtvání, nestřídmost, znevažování znalostí, dovednosti a poctivé práce.

18. Do země přichází velké množství cizinců.

19. Politikové nadbíhají i „lůze“, která si vynucuje zábavu a státní podpory (chléb a hry)

20. Občané stále na všechno nadávají.

Text napsal britský historik Edward Gibbon, autor knihy“ Úpadek a pád římské říše“, která vyšla již v roce 1776!!!

Má někdo o tom nějaké pochybnosti?

Justice se stává nástrojem politické zvůle! Ivan David oznámil výsledek šíleného hlasování EU

https://vk.com/video655367599_456242165

Evropská komise zahájila proces odebrání hlasovacích práv Maďarsku,

s čímž ale musí souhlasit všechny země EU, což již dopředu Robert Fico zamítl a prohlásil, že Slovensko zablokuje odebrání hlasovacích práv Maďarsku. Prostě je jasné, že Fico a Orbán vytvořili dvojku, která začne spolu úzce spolupracovat a v Bruselu z toho budou velké problémy.

SVO RF na Okrajině

Zvodka Ministerstva obrany RF o priebehu špeciálnej vojenskej operácie za obdobie od 13. januára do 19. januára 2024

https://sk.news-front.su/2024/01/19/zvodka-ministerstva-obrany-rf-o-priebehu-specialnej-vojenskej-operacie-za-obdobie-od-13-januara-do-19-januara-2024/

Ozbrojené sily Ruskej federácie uskutočnili v období od 13. januára do 19. januára 17 skupinových útokov vysoko presnými zbraňami vrátane raketových systémov hypersonických rakiet „Kindžal“, ako aj bezpilotných lietadiel, v dôsledku čoho boli zasiahnuté podniky vojenských priemyselných komplexov Ukrajiny, ktoré vykonávali opravy zbraní a techniky a vyrábali muníciu, pušný prach a prieskumné a útočné drony.

Zasiahnuté boli aj miesta dislokácie jednotiek ukrajinských ozbrojených síl, formácií zahraničných žoldnierov a nacistov. Ciele útokov boli dosiahnuté. Všetky vytýčené ciele boli zasiahnuté.

V kupjanskom smere pokračovali jednotky skupiny vojsk „Západ“ v zlepšovaní situácie pozdĺž frontovej línie vo viacerých oblastiach. V priebehu týždňa bolo odrazených 25 útokov útočných skupín 32. a 115. mechanizovanej, 57. motorizovanej pechotnej, 25. výsadkovej a 95. výsadkovej útočnej brigády, ako aj 103. brigády teritoriálnej obrany pri obciach Siňkovka, Pesčanoje a Tabajevka v Charkovskej oblasti. Straty nepriateľa za týždeň predstavovali viac ako 560 vojakov, 10 tankov, osem bojových obrnených vozidiel, 26 ďalších vozidiel a 8 jednotiek artilérie.

Okrem toho boli zničené dva poľné muničné sklady.

V krasno-limanskom smere jednotky skupiny vojsk „Centrum“ za podpory letectva a delostreleckej paľby odrazili 17 nepriateľských útokov a zničili koncentrácie živej sily 24. a 66. mechanizovanej brigády, 125. brigády teritoriálnej obrany a 5. brigády Národnej gardy Ukrajiny pri obciach Červonaja Dibrova v Luganskej ľudovej republike, Jampolovka v Doneckej ľudovej republike, ako aj v okolí Serebrjanského lesníctva. Straty nepriateľa v tomto období predstavovali až 1520 vojakov, tank, 21 bojových obrnených vozidiel, 34 ďalších vozidiel a 8 jednotiek artilérie.

V doneckom smere jednotky skupiny vojsk „Juh“ za podpory letectva a delostreleckej paľby odrazili počas týždňa 15 nepriateľských útokov. Okrem toho boli paľbou zasiahnuté jednotky 22., 28. a 93. mechanizovanej a 5. a 92. útočnej brigády, ako aj 112. brigády teritoriálnej obrany pri obciach Kurdjumovka, Antonovka, Bogdanovka, Kleščejevka a Andrejevka v Doneckej ľudovej republike. Straty nepriateľa predstavovali viac ako 1880 vojakov, 17 tankov, 27 bojových obrnených vozidiel, 2 odpaľovacie zariadenia protilietadlového raketového systému „Strela-10“, 86 vozidiel a 28 jednotiek artilérie.

V južnodoneckom smere jednotky skupiny vojsk „Východ“ odrazili útok 79. výsadkovej útočnej brigády ukrajinských ozbrojených síl pri obci Novomichajlovka v Doneckej ľudovej republike. Letecké útoky a delostrelecká paľba navyše zasiahli paľbou ukrajinské jednotky pri obciach Paraskovievka a Pavlovka v Doneckej ľudovej republike. Straty ukrajinských ozbrojených síl predstavovali 965 vojakov, 2 tanky, 6 obrnených bojových vozidiel, odpaľovacie zariadenie protilietadlového raketového systému „Strela-10“, 24 vozidiel a 15 jednotiek artilérie.

V záporožskom smere ruské jednotky zasiahli paľbou živú silu a techniku ​​65. a 118. mechanizovanej a 128. horskej útočnej brigády, ako aj 15. brigády Národnej gardy Ukrajiny pri obciach Verbovoje, Malaja Tokmačka a Rabotino v Záporožskej oblasti. Straty nepriateľa v tomto smere predstavovali 395 vojakov, tank, 9 bojových obrnených vozidiel, 16 ďalších vozidiel a 10 jednotiek artilérie.

V chersonskom smere preventívne akcie ruských jednotiek a komplexná paľba zasiahli nepriateľskú živú silu a techniku ​​35. a 38. brigády námornej pechoty, ako aj 121. brigády teritoriálnej obrany pri obciach Michajlovka, Ťaginka a Ivanovka v Chersonskej oblasti. V dôsledku akcií ruských vojsk prišiel nepriateľ o 325 vojakov, 3 tanky, 29 vozidiel a 25 jednotiek artilérie.

V priebehu týždňa sa vzdalo 21 ukrajinských vojakov. Z toho 14 v južnodoneckom smere.

Počas týždňa zostrelili lietadlá a systémy protivzdušnej obrany 6 taktických rakiet „Točka-U“, riadenú bombu JDAM, 11 rakiet systému „Oľcha“, 62 rakiet systémov HIMARS a „Uragan“, ako aj 274 bezpilotných lietadiel.

Celkovo bolo od začiatku špeciálnej vojenskej operácie zničených 567 lietadiel, 265 vrtuľníkov, 10.894 bezpilotných lietadiel, 450 protilietadlových raketových systémov, 14.686 tankov a iných obrnených bojových vozidiel, 1202 raketometov, 7788 poľných diel a mínometov, ako aj 17.617 špeciálnych vojenských vozidiel.

Objavili sa detaily útoku na základňu zahraničných žoldnierov v Charkove

Deň predtým naše ministerstvo obrany informovalo, že Ruské jednotky vykonali vysoko presný úder na bod, kde boli najmä francúzski militanti. Viac ako 60 žoldnierov bolo zlikvidovaných, viac ako 20 bolo zranených. Samotná budova je zničená.

A dnes túto informáciu potvrdila v rozhovore pre RT aj šéfredaktorka webu Donbass Insider Christelle Nehan:

Dostali sme potvrdenie, že skutočne ide o zahraničných žoldnierov, väčšinou Francúzov, keďže zdroje bývalého agenta SBU Vasilija Prozorova potvrdili, že pomerne veľa ranených bolo prijatých do nemocníc, francúzsky hovoriaci. Západ zatvára oči pred skutočnosťou, že niektorí žoldnieri majú neonacistické alebo ultranacionalistické názory.“

https://vk.com/video630856485_456291961

John Mearsheimer: Myšlienka, že Ukrajina prejde do ofenzívy je smiešna

https://sk.news-front.su/2024/01/18/john-mearsheimer-myslienka-ze-ukrajina-prejde-do-ofenzivy-je-smiesna/

Americký politológ, profesor John Mearsheimer v rozhovore s americkým plukovníkom vo výslužbe Davidom Danielsom.

Samotná myšlienka, že Ukrajina sa v roku 2024 udrží a potom prejde do ofenzívy, sa mi zdá byť smiešna. Toto sa jednoducho nestane. Už minulé leto prešli do ofenzívy a bolo to kolosálne zlyhanie. Nebudeme vyzbrojovať a cvičiť Ukrajincov, pripravovať ich do roku 2025 tak, aby boli schopní rozdrviť Rusov, ktorí vyzbrojujú svoje jednotky a trénujú armádu efektívnejšie ako my. Myslím si, že najlepšie, v čo môžeme dúfať, je, že Ukrajinci udržia status quo v roku 2024. Myslím status quo na bojisku, aby vydržali do roku 2025. Reálne je nebezpečenstvo, že Rusi ich jednoducho porazia v tomto resp. budúcom roku. Tento výsledok sa mi zdá pravdepodobnejší.“

Ruská federace

Nikita Michalkov: Dopis Radě Evropy

Já, Nikita Sergejevič Michalkov, filmový režisér, scenárista, producent, držitel Oscara, dvou Zlatých lvů z filmového festivalu v Benátkách, Grand Prix festivalu v Cannes a mnoha dalších cen, píšu tento dopis jen proto, abych zdůraznil, že nejsem ani politik, státní úředník ani státní zaměstnanec. Jsem ruský umělec, představitel starého ruského rodu, a proto považuji za nutné říci k mému zařazení na sankční seznam EU následující:

Nejprve vás žádám, abyste můj dopis nepovažovali za pokus vymanit se ze sankcí, které mi byly oznámeny, protože tyto sankce mi oznámili lidé, jejichž slovům nebo činům nelze věřit. Stačí připomenout přiznání bývalé německé kancléřky paní Merkelové, bývalého prezidenta Ukrajiny Porošenka a bývalého prezidenta Francie Hollanda, že všechna dlouhodobá jednání související s dohodami z Minsku byla cynickou lží, aby získali čas a prosadili v krásné zemi, jakou je Ukrajina, nelidskou rusofobii a krutý nacismus. Nebo si vzpomeňte, jak jste pohrdali ústními sliby, které byly dány tehdejšímu vedení Sovětského svazu o tom, že se NATO nebude šířit na východ a potom jste obklíčili naši zemi. Ale to nechci teď rozebírat. To je příliš zřejmé nejen mně, ale i vám, a proto vše, co děláte, je důsledným pokračováním univerzální lži a severoatlantické expanze.

Chci mluvit o něčem jiném. Vy, kteří se považujete za „civilizovanou demokratickou společnost“, vyhlašujete sankce člověku, který svůj osobní názor vyjádří ve své zemi, ve své vlasti, ve svém jazyce. 11 let jsem hostoval v TV Rossiya – 24 a po celých 11 let jsem nikdy nezměnil svůj pohled na žádnou z klíčových otázek, které jsem položil. Jen v loňském roce sledovalo mých 16 pořadů 229 milionů diváků. Toto číslo samo o sobě potvrzuje, že to, o čem mluvíme v našich pořadech, se týká velké většiny lidí žijících v Rusku.

Protože nevíte, o čem mluvíte, prohlašujete mě za propagandistu Kremlu. Ale pro informaci, pokud máte zájem: Nedostávám od kanálu ani od státu ani korunu a pořad dělám na vlastní náklady. Navíc není můj program přerušován reklamou, která by se mi, věřte, při takovém počtu zhlédnutí mohla stát zdrojem důležitých příjmů. Můj pořad není nikým cenzurován. V pondělí nahlásím televizní stanici název epizody, kterou odvysílají v pátek ráno. A kanál přijímá náš pořad až ve čtvrtek pozdě večer, aniž by o programu věděl něco jiného než název. Takže nikdo nemůže ovlivnit jeho obsah.

Mohu předpokládat, že váš postoj ke mně se vyvinul právě po zhlédnutí mých pořadů, a právě proto, že svou pravdivostí a nezávislostí pomáhají lidem zjistit pravdu. Nebudu lhát – dělá mi to radost.

Ale pokud je to tak, nemohli jste neslyšet a nevidět, kolikrát jsem ve svém pořadu volal po tom, abyste v sobě probudili svědomí a smysl pro pravdu a pořádně se podívali na děti zavražděné kyjevským režimem na Donbasu, na upálené v Domě odborů v Oděse, na zastřelené válečné zajatce, na mučení a týrání civilního obyvatelstva – na všechno, co je výsledkem vaší lstivé politiky a zrady Minských dohod, které jste proradně sami podepsali – aniž jste je chtěli dodržet.

Uvalujete na mě sankce mimo jiné za podporu údajně nepravdivého prohlášení Kremlu o biologických zbraních. Ale proč potom neoznámíte sankce proti paní Nulandové, která veřejně přiznala existenci biologických laboratoří na Ukrajině, což dokázaly dokumentární záběry a dokumenty, které jsme ukázali v našem pořadu.

Znovusjednocení Krymu s Ruskem nazýváte anexi a nechcete si připustit, že po fašistickém puči s pokusem o atentát na prezidenta Janukovyče se na Krymu připravovala krvavá lázeň. Tomu nechcete věřit a přiznat, že více než 90 % obyvatel Krymu hlasovalo bez jediného výstřelu a násilí pro návrat do Ruské federace.

Popíráte naše tvrzení o probuzeném nacismu na Ukrajině a pokorně přijímáte bourání pomníků sovětským vojákům, kteří porazili německou 3. Říši. Nevadí vám přejmenování ulic, pojmenovaných po kdysi velkých spisovatelích. A nevadí vám současně jejich přejmenování po Banderovi, Šuchevyčovi a dalších Hitlerových spolupachatelích, kteří už jen pro volyňský masakr a vraždy starých lidí, žen a dětí měli být navždy zatraceni.

Nechci se pozastavovat nad všemi těmito skutečnostmi, protože jste nepochybně vše viděli v mém vysílání – jinak byste mi přece neoznámili sankce. Ale vaším úkolem je tvářit se, jakoby se nic z toho nestalo. A hlavně – ať to nevidí ostatní – ti, kteří ještě nejsou zaslepeni vaší propagandou a kteří neplní úkoly, které vám zadal Washington.

Tato pravda je pro vás děsivá nepochybně i proto, že v období od 1. do 8. ledna tohoto roku reprízy našeho pořadu zhlédlo dalších 53 milionů lidí. Což dohromady je populace několika zemí EU, které proti mně vyhlásily sankce.

Shrnu-li tento dopis, chci vám vlastně vyjádřit vděčnost za uznání mé činnosti, protože jinak, než jeho uznáním nelze vysvětlit váš strach z pravdy, která dříve nebo později vyústí v mezinárodní tribunál z těch zemí a národů, které dnes čekají na naše vítězství, ale nemají sílu ani příležitost to otevřeně vyjádřit. Ale zapomínáte, že kromě Severozápadu je tu ještě Jihovýchod a také Afrika a Latinská Amerika.

Ukolébána pohodlným životem pod americkým jaderným deštníkem, „civilizovaná Evropa“, která kdysi ani jednou nevyslyšela Kaddáfího a zabila ho, se probudí. A stovky milionů očí obyčejných lidí, kteří procitnou z letargie, vám řeknou „ne!“. Řeknou to nahlas a jasně tak, jak vám to dnes říká náš prezident – jediný ze světových vůdců, který stojí v cestě ničivé tsunami vašeho pokrytectví. A spolu s ním vám toto „ne“ říká naprostá většina občanů národů našeho obrovského Ruska.

Vím, že o tomto mém dopise se dozví jen málokdo z těch, kterým je určen, ale pro mě bylo přesto důležité ho napsat.

A doporučuji: Slyšte naše „ne“ – dokud ještě máte čas….

Ze světa

Nebuďte v šoku, pokud se Obamová proplíží do voleb v roce 2024

USA – Michelle Obamová se děsí toho, „co by se mohlo stát“ v prezidentských volbách v roce 2024, uvedla v rozhovoru, který byl zveřejněn v pondělí.

Bývalá první dáma přiznala své obavy v odpovědi na otázku moderátora Jaye Shettyho během jednoho z dílů jeho podcastu.

Co je věc, která vám teď nedá spát, nebo z čeho máte teď největší strach, když už jste jich tolik překonala?“ zeptal se Shetty. Shetty se Obamové zeptal.

„Má to méně společného se mnou osobně a více se světem, ve kterém žijeme,“ odpověděla.

Vysvětlila obavy, které s sebou přináší pobyt v Bílém domě.

Existuje něco jako vědět příliš mnoho, a když jste se provdala za prezidenta Spojených států, který ví všechno o všem na světě – někdy to prostě chcete vypnout,“

řekla 59letá Obamová. „To, co mě drží vzhůru, jsou věci, které znám.“

Advokátka a spisovatelka uvedla řadu konkrétních obav, které ji trápí, včetně probíhajících válek, možného dopadu umělé inteligence na člověka a změny klimatu.

Řekla také, že ji zajímá, proč lidé nechodí k volbám.

„To jsou věci, které mi nedají spát, protože nad nimi nemáte kontrolu a říkáte si, kde v tom jsme, kde je naše srdce? Co se stane v příštích volbách?“ řekla.

Zahájí USA válku s Íránem? Co se stane na Tchaj-wanu a co se chystá v Rudém moři?

https://vk.com/video-9828339_456260657

Ve studiu Ukraina.RU vysvětlil Nikolaj Starikov, proč bylo Mezinárodní ekonomické fórum v Davosu nezapomenutelné, proč Německo přepisuje historii a rovněž odhalil plán USA krok za krokem na Blízkém východě.
Načasování:
00:00 – Úvod
00:38 – Výsledky Mezinárodního ekonomického fóra v Davosu;
09:57 – Změnila se Zelenského rétorika z vysokých tribun?
10:50 – O bezpečnostních zárukách mezi Londýnem a Kyjevem;
16:18 – Proč Německo přepisuje dějiny?
22:01 – Plán USA v Rudém moři a válka s Hútíy;
32:39 – Pravděpodobnost války USA s Íránem;
34:26 – Výročí prolomení blokády Leningradu a pokusy o útoky na Petrohrad tzv. bezpilotníky

NWO

FAKTY A KONSPIRÁCIE O:5G, 6G, GRAFÉNU, SPIKE PROTEÍNOCH V mRNA OČKOVACÍCH LATKACH……Z ÚST NAJZNÁMEJŠIEHO PROGNOSTIKA A VEDCA……PROFESORA INŽENÝRA PETERA STAŇKA…

https://vk.com/video648724520_456243201

Jaké milé. Globalistický ideolog Klaus Schwab v rozhovoru se Sergeyem Brinem, tvůrcem Google, tvrdí, že volby už v zásadě nejsou nutné.

https://vk.com/video440546054_456243277

Je zde umělá inteligence, která už přesně předpovídá, kdo vyhraje. Tak na co ztrácet čas a utrácet peníze na tyto zbytečné procedury. Stačí se zeptat umělé inteligence, kdo vyhraje a nominovat ho.“

Brin chápavě kývá hlavou a říká, že Google už takový vývoj má. Tito zmrdi se už vůbec neskrývají. I hlupákovi je jasné, koho umělá inteligence vybere.
Šťastnou shodou okolností to bude vždy postava, která se hodí například Schwabovi a Brinovi, mezi Trumpem a Bidenem moudrý robot z Google přirozeně doporučí Bidena. Jednoduchá matematika. Žádné podvádění. Stoprocentní demokracie.

Chorota vajrus, kočkování

RIADENIE PANDÉMIE COVID-19 IDEME PREŠETRIŤ S PLNOU VÁŽNOSŤOU
https://vk.com/video-205669967_456246370

Kým Progresívne Slovensko požadovalo povinné očkovanie a dokonca obmedzenie, či spoplatnenie zákonnej zdravotnej starostlivosti pre neočkovaných ľudí, my žiadame pravdu a nápravu!

Preto sme zriadili post splnomocnenca pre prešetrenie manažmentu počas pandémie Covid-19. Veríme, že MUDr. Peter Kotlár má všetky odborné predpoklady pre úspešné zvládnutie tejto ťažkej úlohy.

Duhová zóna

Rodičům hrozí 7 let vězení, pokud nedovolí dětem změnit pohlaví

SKOTSKO – Nové návrhy zveřejněné v úterý by měly kriminalizovat jakékoli jednání, jehož cílem je potlačit genderovou identitu jiné osoby.

Podle nových plánů předložených SNP hrozí rodičům až sedm let vězení, pokud nedovolí svým dětem změnit pohlaví.

Skotsko uvažuje o zavedení zákazu konverzní terapie, který by kriminalizoval jakékoli jednání, jehož cílem je „změnit nebo potlačit“ pohlavní identitu jiné osoby, a jakékoli jednání, které způsobí jiné osobě fyzickou újmu nebo psychické utrpení.

Podle včera zveřejněných plánů by bylo nezákonné, aby rodiče bránili dítěti „oblékat se způsobem, který odráží jeho sexuální orientaci nebo genderovou identitu“.

Marion Calderová, ředitelka kampaně skupiny For Women Scotland, prohlásila, že tyto plány jsou součástí „kultu genderové ideologie“.

Řekla: „Vláda se domnívá, že tento návrh je v rozporu s principy, které se uplatňují v praxi: „Máme vážné obavy, že tyto plány budou kriminalizovat milující rodiče, kterým by mohly hrozit roky vězení jen proto, že se odmítnou přihlásit ke kultu genderové ideologie.

Dají také aktivistům a sociálním pracovníkům bezprecedentní pravomoci zasahovat do rodinného života a zároveň budou mít mrazivý dopad na terapeuty a poradce.“

Varovala, že pokud bude SNP „trvat“ na prosazení těchto zákonů, mohlo by to skončit „stejnou cestou“ jako zákony o sebeidentifikaci a zákony o pojmenování osob – které Westminster zablokoval.

Sport

Miloš Šefra

Tak Kladeňáci, jak vám je?

Z posledních tří zápasů máte jen 2 BODÍKY. Zato Hudáček pomohl svému Frankfurtu ve svém druhém zápase opět k dalšímu vítězství. Frankfurt byl předposlední a 6 bodů ho vyneslo na 11. místo a na postupovou desítku do play-off ztrácí už jen 1 bod.

Zprávy bez cenzury aktuality / bez cenzury / Informace / informační válka / infowars / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / Zprávy / Zprávy bez cenzury /