17.2.2024 - Martin Marcikán

2024-02-17 Otázky a odpovědi V. V. Pjakina ze dne 05.02.2024

https://odysee.com/@radiosv.studiokadan:6/Ot%C3%A1zky-a-odpov%C4%9Bdi-V.-V.-Pjakina-ze-dne—05.02.2024:a

  • Nu což, tak už mi nezbývá než se s vámi rozloučit a připomenout vám, že mnohé věci jsou nám nepochopitelné, jenže ne proto, že by náš rozum byl tak slabý, ale proto, že si jejich podstatu nedokážeme dát dohromady s tím, co už známe.
    Zatímco dříve, abyste se stali člověkem a právoplatným občanem stačilo, abyste uměli číst, psát a počítat, tak nyní, abyste toho dosáhli, musíte vědět, jak jsou řízeny složité sociální supersystémy. Jak jsou řízeny státy.
    Takové znalosti jsou vyloženy jen v jednom zdroji, v pracích vnitřního prediktoru SSSR,
    v Koncepci sociální bezpečnosti.
    Když jsme předložili Koncepci sociální bezpečnosti, tak jsme hned řekli, že míra krvavosti stávajících a nadcházejících událostí plně závisí na tom, v jaké míře si co nejširší vrstvy obyvatelstva osvojí znalosti vyložené v Koncepci sociální bezpečnosti.
    Čím více se lidé vyznají v mechanismech a způsobech řízení složitých sociálních supersystémů,
    tím je ta míra krvavosti nižší. Čím více jsou lidé závislí na těch, kteří toho v těchto otázkách vědí a chápou více, tím je ta míra krvavosti vyšší. A potvrdil to sám život v průběhu celých těch třiceti postsovětských let.
    A proto čtěte práce vnitřního prediktoru SSSR, stávejte se konceptuálně mocnými, máte k tomu k dispozici úplně všechno.
    Pro stávající silný manévr jsme napsali třídílnou knihu Válka, Stát a Bolševismus
    a k ní další díl Státní symboly a státní suverenita.
    Naši partneři připravili vydání nové série Knihovna konceptuálních znalostí.
    Vydány byly díly: O ekonomice, O imitačně-provokační činnosti, Dostatečně všeobecná teorie řízení, to je páteř Koncepce sociální bezpečnosti, díl o konceptuální podstatě Puškinovy tvorby, Ejhle Puškin!
    Čtěte tyto knihy, čtěte další knihy vnitřního prediktoru, stávejte se konceptuálně mocnými.
    Braňte zájmy své i své rodiny.
    Budete vědět, jak prací pro zájmy své a své rodiny na svém místě, zároveň zlepšovat situaci ve státě a nepřipouštět zhroucení státu a rozpoutání občanské války, protože budete svou každodenní činností napomáhat obrození státu.

Proto braňte zájmy své i své rodiny.
Přeji vám mírové nebe nad hlavou a štěstí.
Do příštích setkání!

Knihy vnitřního prediktoru SSSR v češtině i slovenštině naleznete na www.leva-net.webnode.cz, https://ksbzdroje.cz/, https://www.vodaspb.ru/ nebo můžete zakoupit v knižní podobě na KSBPRESS.cz a www.zakazanevzdelani.cz

REALITA – BRAT za BRATA –

https://vk.com/video730341017_456240303

Vychovaní v duchu fašizmu –

Pred desiatimi rokmi sa v centre Kyjeva, na námestí Nezávislosti, známom ako majdan nezaležnosti, odohrali udalosti, ktoré vyškrtli zo života Ukrajincov desaťročia a mnohé tisíce z nich vyškrtli zo života. V tejto súvislosti by sme radi upozornili slovenských sledovateľov na dokumentárny film Vychovaní v duchu fašizmu (2022). Dokument odpovedá na otázky: kto školil nacionalistov z Majdanu, prečo sa pokojná akcia zmenila na krvavý masaker s políciou, ako sa začala genocída civilistov na Ukrajine?

Preklad: 🇸🇰 titulky

https://vk.com/video657895158_456247709

Otázky a odpovědi V.V. Pjakin aktuality / bez cenzury / Informace / informační válka / KSB / Otázky a odpovědi / Pjakin / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / V. V. Pjakin /