9.3.2024 - Martin Marcikán

2024-03-09 Otázky a odpovědi V. V. Pjakina ze dne 04.03.2024

https://odysee.com/@radiosv.studiokadan:6/Ot%C3%A1zky-a-odpov%C4%9Bdi-V.-V.-Pjakina-ze-dne-04.03.2024:9

Fond konceptuálních technologií uvádí pravidelný analytický pořad Otázka – odpověď

1) Plán rozvoje RF předložený Putinem – dějinný význam
2) Co udělá Západ v případě vítězství RF na Ukrajině?
3) Orbán a snaha o rozdělení Ukrajiny

Na ukrajinskou hranici dorazilo 20 000 vojáků a 3 500 bojových vozidel z 9 zemí NATO

  • Tak už to zbývá jen uzavřít. Nic se jim nezdaří, Rusko nikdo nezkruší!

A jestliže se pokusí Rusko zlikvidovat, tak zdechnou, prostě zdechnou a my možná skončíme v ráji, ale spíše budeme žít dál a budeme dál budovat náš ruský svět na planetě Zemi.

A závěrem našeho rozhovoru je nutné znovu připomenout, že mnohé věci jsou nám nepochopitelné, ne proto, že náš rozum je slabý, ale proto, že jejich podstata nezapadá do okruhu známých nám pojmů.

Současná situace, současný informační stav světa spočívá v tom, že každý z vás se musí vyznat v řízení a vědět, jak probíhá řízení složitých sociálních supersystémů, aby se ty procesy řízení zařadily mezi pojmy, které jsou vám známé a nepotřebovali jste nějakého toho Pjakina či někoho jiného, aby vám vykládal, jak tyto události probíhají a jak si je dát všechny dohromady.

Je nutné si uvědomovat, že analytika, to je skládání puzzle a nějaké domněnky či výmysly jsou v této analytice absolutně nepřijatelné. A také to puzzle nedokážete složit, jestliže k němu přistupujete s nějakou svou představou, že to musí být tak a nejinak.

Musíte se umět vyznat ve všech složitostech a nepokoušet se ty události přizpůsobit takovému obrázku, jaký je pro vás žádoucí, jaký je přijatelný pro váš pohled. Musíte si rozšiřovat svůj rozhled, abyste porozuměli tomu, jak to všechno probíhá. A pokud k tomu budete přistupovat se zúženým pohledem, tak nakonec dojde k chybě řízení a vy ty události přestanete chápat, bez provedení korekce už jim porozumíte. A vy je musíte umět chápat sami.

A tyto znalosti o řízení složitých sociálních supersystémů jsou vyloženy jen v jednom zdroji, v pracích vnitřního prediktoru SSSR.

Konkrétně tento silný manévr, tyto události, které jsou ve světě skutečně přelomové, jsou teoreticky rozepsány v třídílné práci Válka, Stát a Bolševismus.

V prvním díle o Státě je popsáno, co je to stát a zda jsou všechny státy skutečnými státy.

Ve druhém díle Válka, jaké jsou způsoby vedení války.

A ve třetím díle Bolševismus, kde je východisko z celé této noční můry, kterou na planetě Zemi vytvořil globální prediktor a jak se může celé lidstvo zachránit. Východisko je v unikátním jevu ruské kultury, ruského národa, v ruském bolševismu. To právě proto tak nenáviděl bolševiky Hitler i strůjci naší přestavby. Jen si vzpomeňte, že právě její „architekt“, Jakovlev oddělil bolševiky od komunistů a prohlásil, že komunisté jsou ti dobří a bolševici ti špatní. A nyní, když někdo z analytiků prohlašuje, že bolševici jsou ti špatní, nebo nazývá bolševickými nějaké sadistické metody a nelidské konání, tak vězte, že je to zrádce, vlasovec, který Rusko nenávidí a právě proto je na jedné lodi s Hitlerem a těmi dalšími, kteří bojovali proti bolševikům, kteří likvidovali ruský národ.

Čtvrtá kniha je určená k tomu, abyste se vyznali ve složitostech…

Neustále se nás teď ptají, jak bude postupovat ten či onen stát. Co bude s tímto státem? Co může dělat a jak se bude rozvíjet? Stejně jako v armádě podle uniformy a jejích výložek poznáte, ke kterému druhu vojsk patří ten či onen voják, jaké postavení zaujímá ve vojenské hierarchii, jakou má specializaci, podle jeho uniformy, podle rozlišovacích znaků, výložek, tak stejně tak v případě státu to můžete zjistit, když se podíváte na jeho vlajku a další symboliku.

Obzvláště na vlajku, a proto jsme vydali knihu Státní symboly a státní suverenita.

Je to na světě jediná kniha, která odhaluje heraldiku výslovně z této organizační stránky, protože předtím…

Heraldici vždy vykládali: „Tento erb je starobylý, tento je starší a tento mladší…“ Ale jakmile přijde řeč na státy: „Ne, ne, ne, o tom my mluvit nebudeme.“

Vždyť i ty znalosti o heraldice jsou předávány podle zasvěcení. A my jsme to předložili celému světu, čtěte, osvojujte si ty znalosti, abyste se v tom vyznali. Naši partneři pro stávající situaci obnovili vydávání starých prací vnitřního prediktoru SSSR v nové sérii Knihovna konceptuálních znalostí.

V prvním díle jsou práce O ekonomice. Nejsou tam všechny, ale většina těch, které jsou potřebné pro stávající okamžik.

Druhý díl je O imitačně-provokační činnosti, abyste si nevytvářeli falešné modly, třeba z člověka, který celou dobu Rusko ničil a najednou ze sebe začal dělat vlastence. Příkladem je Dmitrij Anatoljevič Medvěděv. Když byl prezidentem, tak Rusko jen ničil a neudělal nic pro to, aby Rusko vzkvétalo. A nyní je z něj slovní vlastenec. A já se ptám, do Telegramu píše on sám? Protože když začne mluvit, tak jsou najednou ty jeho výrazy poněkud slabší. Nemám na mysli ve své frajeřině, ani v tvrdosti, ale výslovně v hloubce vlastenectví v porovnání s tím, co je například v jeho Telegramu.

Třetí kniha je Dostatečně všeobecná teorie řízení, to je páteř Koncepce sociální bezpečnosti.

A čtvrtá je Ejhle Puškin! O konceptuální podstatě Puškinovy tvorby.

Vydán byl doplňkový díl analytických zpráv k té třídílné práci Válka, Stát a Bolševismus. To jsou analytické zprávy z různých let, které pomáhají lépe porozumět těm událostem, které jsou popsány v té třídílné knize. Vydány byly v sérii O světě křivých zrcadel, a ten díl se nazývá Fleet is being. Také byl vydán další doplňkový díl. Připravuje se třetí vydání třídílné knihy. Abyste si je zase nemuseli kupovat…

A já opakuji, že každému člověku postačí i to první vydání. Jestli jste si koupili druhé, tím spíše. To, co bude rozšířeně probráno ve třetím vydání…

Máte-li teoretickou přípravu, tak už si vůbec nemusíte to třetí vydání kupovat, stačí vám i to první. Ale pokud vás zajímá ta faktologie, tak většina těch doplněných materiálů, které budou součástí třetího vydání té třídílné práce, byla shrnuta našimi partnery v tom doplňkovém díle k prvnímu a druhému vydání té práce Válka, Stát a Bolševismus.

Takže pokud se chcete podívat, co je tam nového, tak si můžete koupit tento doplňkový díl a nekupovat celou tu třídílnou práci. Někdo by si totiž mohl pomyslet, že schválně vydáváme rozšířená vydání, aby lidé neustále jen kupovali nová vydání, první, druhé, třetí…

Ne, kdo si to chce koupit, tak prosím, ale už i to první vydání je v podstatě ukončené. Ono je to tak, že pokaždé, když mluvíme s lidmi, tak se ukazuje, že je nutné ještě rozepsat to či ono. Ta naše vydání jsou přece doplněná a upřesněná. Něco lidé prostě dobře nechápou, přestože už to bylo napsáno.

„Ach, tak je to tedy? Teď už to chápu.“

Takže jsou tam doplňkové informace, kde jsou podrobněji rozepsané ty či ony teoretické otázky. My přes tyto informace popisujeme procesy řízení. Takže abyste si nemuseli kupovat třetí vydání, stačí si koupit ten doplňkový díl a hotovo, pokud někdo stojí o ty doplňkové informace.

A ty analytické zprávy, ty vám skutečně doporučujeme, protože to je důležité doplnění k těm informacím v třídílné práci. Byly kdysi vydány v sérii O světě křivých zrcadel. Mimochodem z této série byl samostatně vydán čtvrtý díl o Bolševismu. Než vyjde to třetí vydání, tak už máte k dispozici tento díl o Bolševismu z té série O světě křivých zrcadel. Takže tyto práce jsou k dispozici, čtěte je, i další práce.

Stávejte se konceptuálně mocnými, braňte zájmy své i své rodiny. A s tím vědomím, jak se budují procesy řízení ve státě, potom můžete bránit zájmy své i své rodiny tak, abyste tím zároveň bránili zájmy celého státu a zajistili mu blahobyt, stejně jako mír a světlou budoucnost svým dětem.

Nebude-li totiž našeho státu, tak přestože jste si vybudovali ve své kajutě nějaký svůj lepší svět, tak se vám zhroutí společně s utonutím celé lodi. A jestliže víte, jak se buduje řízení složitých sociálních supersystémů, států, tak dokážete svou každodenní činností bránit zájmy své i své rodiny a bránit tím zároveň i celostátní zájmy a tím opět i dlouhodobé zájmy své i své rodiny.

Teď už mi nezbývá než vám popřát mírové nebe nad hlavou a štěstí!

Do příštích setkání!

Materiály Koncepce sociální bezpečnosti v češtině a slovenštině naleznete na adrese:

http://leva-net.webnode.cz/,

Úvod do KSB

https://proud-narodni-hrdosti.cz/

Sérii O světě křivých zrcadel, a knihy Státní vlajky a státní suverenita, Kdo přinutil Hitlera přepadnout Stalina, a další můžete objednat na stránkách

https://www.zakazanevzdelani.cz/

Otázky a odpovědi V.V. Pjakin aktuality / bez cenzury / Informace / KSB / KSBPRESS.cz / Otázky a odpovědi / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / V. V. Pjakin / zakazanevzdelani /