16.3.2024 - Martin Marcikán

2024-03-16 Otázky a odpovědi V. V. Pjakina ze dne 11.03.2024

https://odysee.com/@radiosv.studiokadan:6/Ot%C3%A1zky-a-odpov%C4%9Bdi-V.-V.-Pjakina-ze-dne-11.03.2024:c

Otázka – Odpověď V. V. Pjakina ze dne 11.03.2024_Titulky_CZ

https://vk.com/video351663392_456239476

Fond konceptuálních technologií uvádí analytický pořad Otázky a odpovědi…

1) mapa „Nové“ Ukrajiny, kterou demonstroval Medvěděv na maratónu Znalosti-Přední osobnosti
2) Macronovo prohlášení: „Pro nás už neexistují žádné červené čáry, žádná omezení.“
3) proč si velvyslanci Evropské unie minulý týden dovolili nedostavit se na schůzku na ruském ministerstvu zahraničí?

Vážení čtenáři, představujeme vám knihu vnitřního prediktoru SSSR Státní symboly a státní suverenita.

Je omylem domnívat se, že se světový systém státních vlajek zformoval jen tak sám o sobě.

Kolik lidí podílejících se na vypracování a schválení té či oné státní vlajky ve světě by se upřímně podivilo, kdyby se dozvědělo, že ty myšlenky a ideje, které považovali za své vlastní a na jejichž základě vztyčili nad státem konkrétní státní vlajku, jim byly vštípeny do vědomí na základě schématu ovládání lídra.

V této knize najdete informace o tom, jak se formovala světová hierarchie států, jak vypadá a jak se odráží ve vlajkách a další státní symbolice.

Získat tuto knihu můžete v on-line obchodu Ozon.ru

Všechny odkazy najdete v popisu k tomuto videu, a také na našich sociálních sítích.

POZOR POZOR POZOR NOVÉ OZNÁMENÍ!

Nově do češtiny přeložena kniha Ford a Stalin, o tom, jak žít lidsky

(starý překlad je nekompletní a nekvalitní‘)

Nu, tak už mi nezbývá než se rozloučit a připomenout vám, že mnohé věci jsou nám nepochopitelné ne proto, že náš rozum je slabý, ale proto, že jejich podstata nezapadá do okruhu známých nám pojmů. Abyste tedy věcem rozuměli, musíte si rozšiřovat rozhled.

Zatímco dříve, abyste se stali platnými občany, stačilo naučit se číst, psát a počítat, tak nyní je nutné vědět, jak jsou řízeny složité sociální supersystémy. Takové znalosti jsou vyloženy jen v jednom zdroji, v pracích vnitřního prediktoru SSSR. Stávající silný manévr, tu napjatou situaci jsme předem zpracovali a připravili pro ni teoretické podklady, aby se jí dalo porozumět.

To je ta třídílná práce Válka, Stát a Bolševismus.

V prvním dílu Stát se píše o tom, zda jsou všechny státy skutečnými státy, čím se liší projektově zkonstruovaný stát od historického a mnohé další otázky.

Druhý díl Válka je o způsobech a metodách vedení válek.

Třetí díl Bolševismus je o tom, kde je východisko z té hrůzy, která se šíří celým světem, a to je v ruském bolševismu, který tak nenáviděl Hitler a všichni „strůjci přestavby“. Podle jejich vztahu k bolševismu si můžete udělat obrázek o jakémkoliv politickém činiteli, jakémkoliv politologovi, kteří veřejně vystupují. Jakmile začíná uvažovat o bolševicích v negativním směru, tak vězte, že se jedná o Hitlerova přívržence, který Rusko nenávidí. Tyto knihy vám umožní porozumět tomu, co se děje.

Další kniha je Státní symboly a státní suverenita (překlad do CZ na Zakázaném vzdělání).

Stačí se podívat na státní vlajku a hned víte, co si může daný stát dovolit ve své státní politice a co nemůže, a jaké místo zaujímá v hierarchii států světa. Můžete tomu porozumět, jestliže si

osvojíte znalosti z této knihy.

Naši partneři zařídili vydávání nové série knih pod názvem Knihovna konceptuálních znalostí.

První díl je O ekonomice, abyste neskákali na ty oblbovačky, jakými vás krmí Nabiullinova.

Druhý díl je O imitačně-provokační činnosti, abyste hned ze začátku rozeznali, kdo je falešnou modlou či vůdcem typu Medvěděva.

Třetí díl je Dostatečně všeobecná teorie řízení, to je páteř Koncepce sociální bezpečnosti.

Čtvrtý díl je Ejhle Puškin! O konceptuální podstatě Puškinovy tvorby.

K té třídílné práci Válka, Stát a Bolševismus naši partneři vydali přílohu, sborník analytických prací Fleet is being, vydaný v sérii O světě křivých zrcadel. Také vydali doplňkový díl k prvnímu a druhému vydání třídílné práce Válka, Stát a Bolševismus.

Nyní se totiž připravuje třetí vydání a ty nové materiály jsou ve své většině součástí této přílohy. Můžete si je koupit jako samostatný díl, abyste nemuseli kupovat celou tu třídílnou práci, pokud vás to bude zajímat. Takže čtěte tyto práce.

Mimochodem ten díl o Bolševismu z předchozí série O světě křivých zrcadel byl samostatně

znovu vydán našimi partnery. Čtěte tyto a další práce vnitřního prediktoru SSSR. Stávejte se konceptuálně mocnými, braňte zájmy své i své rodiny.

A až budete vědět, jak probíhá řízení složitých sociálních supersystémů, tak dokážete obranou svých zájmů a zájmů své rodiny zároveň zajišťovat i suverenitu svého státu, mír a šťastnou budoucnost svým dětem.

Studujte tyto práce, stávejte se konceptuálně mocnými, braňte zájmy své i své rodiny.

Přeji vám mírové nebe nad hlavou a štěstí!

Do příštích setkání.

Knihy vnitřního prediktoru SSSR v češtině i slovenštině naleznete na www.leva-net.webnode.cz, https://ksbzdroje.cz/, https://www.vodaspb.ru/ nebo můžete zakoupit v knižní podobě na KSBPRESS.cz, na Zakázaném vzdělání.

Otázky a odpovědi V.V. Pjakin aktuality / bez cenzury / Informace / KSB / Otázky a odpovědi / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / V. V. Pjakin /