17.3.2024 - Martin Marcikán

2024-03-17 Necenzurované net CXI

https://odysee.com/@radiosv.studiokadan:6/Necenzurovan%C3%A9-net-CXI—17.03.2024:c

Spojení na Simonu – [email protected]

Sefer Yetrirah – Kniha Stvoření, Aryeh Kaplan

https://vk.com/video642348623_456239438

Pokud jste byli nějakou dobu vzhůru, pravděpodobně jste si uvědomili, že to, co zažíváme, je duchovní válka. Válka mezi dobrem a zlem, mezi světlem a temnotou; bitva o naše duše.

Je to válka, která se vede po tisíciletí, od „pádu člověka“.
Konzumace jablka ze ‚stromu poznání dobra a zla‘ vedlo lidstvo k tomu, aby zažilo přesně to; dvě strany mince. Světlo a tma, láska a strach, krása a ošklivost, empatie a pohrdání, egoismus a altruismus, dobro a zlo.
Od té doby s těmito polaritami bojujeme. Jak ale tato bitva skončí? Kdo budou vítězové? Co znamená prohra?
Vítězi budou ti, kteří jsou dostatečně silní, aby ochránili své duše před všemi formami pokušení, manipulace, klamu a nátlaku.
Budou to ti, kteří se především budou držet své božské podstaty a organické podstaty. Ti, kteří chápou smysl a účel života, protože to budou oni, kdo se nenechají zlákat příslibem bezbolestné, syntetické existence a digitální nesmrtelnosti.
Biblické ‚vytržení‘ je to, co transhumanisté nazývají ‚Singularita‘, přijde v podobě těch, kteří se rozhodnou splynout se stroji, a těch, kteří zůstanou věrní svému původnímu lidskému stavu.
Sklizeň bude mezi organickým a syntetickým, mezi těmi, kteří bránili svou duši, a těmi, kteří prodali svou duši za falešnou nesmrtelnost.
Dobrou zprávou je, že vyhrát nebo prohrát je volba. Je na vás a na nikom jiném, abyste se rozhodli, co je pravda, co je skutečné, co je hodné, co je svaté a co vás dělá tím, kým jste. Takže se ujistěte, že vybíráte moudře, protože prohra znamená být na věčnost uvězněn v syntetickém, virtuálním pekle.
Moje volba je jasná.

Laura

Klony

Náhradníci – Surrogates

2009 – Sci-Fi / Akční / Thriller

https://www.bombuj.si/online-film-nahradnici

REŽISÉR: Jonathan Mostow

HERCI: Bruce Willis, Rosamund Pike, Radha Mitchell, Ving Rhames, Valerie Azlynn, James Cromwell, Boris Kodjoe, Michael Cudlitz, Jack Noseworthy, Helena Mattsson, Ned Vaughn, Jordan Belfi, Devin Ratray, Jennifer Alden, Victor Webster, Dan Marshall, Robert Masiello, Rick Malambri, Trevor Donovan, Anya Monzikova, Evalena Marie, Una Green  (menej)

Lidé žijí své životy vzdáleně z pohodlí svých vlastních domovů přes robotické náhradníky – sexy, fyzicky perfektní mechanické zástupce sebe sama. Je to ideální svět, kde neexistuje zločin, bolest, strach a následky. Když tuto utopii po letech přeruší první vražda, agent FBI Greer (BRUCE WILLIS) objeví rozsáhlé spiknutí za fenoménem náhradníků a musí zrušit svého vlastního náhradníka a tím riskuje svůj život, aby odkryl záhadu.(oficiální text distributora)  (menej)

zdroj: csfd.cz

Pravidelné a cyklické střídání ročních období dokazuji, že žijeme v inteligentně vytvořenem ekosystemu s lokálním zdrojem světla. Výbuch z ničeho nemůže vytvořit perfektní řád a pořádek 

Žijeme na Geocentrické topograficky vyrovnané pláni setrvačnosti, středu všeho bytí.
FB: Noglobe Domo
IG : _noglobe_domo
YouTube: PLOCHÝ PODCAST 🌎
TikTok : PLOCHYPODCAST, _noglobe_domo
FB : Plocha země
Rumble : NOGLOBE_DOMO

Není planet, není vesmíru

https://vk.com/video553810130_456239096

Zeměplocha na buněčné Zemi

https://vk.com/video65818196_456239043

Pražský Orloj, kde mapa plochej zeme v strede hodín bola odstránená jezuitskými Pražskými hradnými v roku 2018 a bola nahradená slobodomurárskou guľou.

https://vk.com/video465198416_456243236

Flat Horizon Balloon Level [ Widescreen ]

Plochá horizontálna úroveň balóna [ širokouhlý ]

Zem nie je zemeguľa. A predtým, než vykríknete, že to nie je dosť vysoké na to, aby ste videli zakrivenie Zeme, ukazuje to len to, že nemáte absolútne žiadnu profesionálnu kompetenciu v sférickej geometrii vašej imaginárnej guľôčkovej Zeme.

Věčná Treblinka – Charles Patterson

https://www.databazeknih.cz/knihy/vecna-treblinka-34347

Ve vztahu ke zvířatům jsme všichni nacisté. Tak by se dalo vyjádřit poselství knihy známého amerického myslitele, který se v posledních letech významně angažuje proti systematickému utrpení zvířat. V knize odhaluje pozoruhodné souvislosti mezi „průmyslovým“ využíváním zvířat a holocaustem.

Dnes již světově proslulá kniha amerického znalce holocaustu hledá paralely mezi nacistickými zvěrstvy a naším chováním ke zvířatům.

Tematické pořady Informace / Matrix / Necenzurovane.net. / plochá Země / Simona z Mallorky / SVCS / Svobodný vysílač CS /