30.3.2024 - Martin Marcikán

2024-03-28 Zprávy bez cenzury

Zprávy bez cenzury 28.03.2024

Z domova

Na Veliký pátek dne 30.března 1945 zřítilo se večer asi o sedmé hodině v lese zvaném Vítová v katastru obce ruské letadlo. Pilot i pozorovatel při havárii zahynuli. Jsou to: ruský letec pilot Ponomarenko Nikolaj Aleksandrovič, narozen 1926 v SSSR a ruský letec pozorovatel Derkačov Vasilij Fedosejevič, narozen 1923. Dříve, než se na místo dostavily německé orgány, byla z letadla vymontována neporušená vysílačka, letcům odebrány osobní doklady, pistole, mapy, padáky a větší množství nábojů, benzín vypuštěn a také občany vybrán. Ráno zde ležel jen nepotřebný vrak.

Letci byli převezeni do zdejší márnice a dne 2.dubna 1945 pohřbeni ve společném hrobě.

Exhumace proběhla 28.února 1946 a společná rakev s ostatky obou letců byla za doprovodu hudby a účasti mnoha lidí převezena do Vizovic a odtud do Zlína, kde mají společný pomník.

Letoun 130. gardového leteckého pluku, 7. gardové bitevní divize Rudé armády,

Pilot:
mladší lejtnant DERKAČOV Vasilij Fedoseevič, narozený roku 1926
narozený v Aktjubinskoj oblasti, Klučevij rajon, osada Černovodsk
matka: DERKAČOVA Agafija Michajlovna, žila Kirgizské republice, Kalininskij rajon, vesnice Novonikolaevka.

Střelec:
seržant PONOMARENKO Nikolaj Aleksandrovič, narozený roku 1920
narozený v Oděsskoj oblasti, Grosudovskij rajon, vesnice Jubguslovka
matka: PONOMARENKO Tatjana Muchijlovna, žila v Saratovské oblasti, Rovenskij rajon, vesnice Rovnoe.

Letoun IL-2 s motorem AM-38F číslo motoru : 253372, číslo letounu: No 9760, stroj havaroval 10 km severně od Slavičína poblíž obce Loučka u Vizovic. V leteckém muzeu Praha Kbely (kde je fragment z letounu), je uváděno místo havárie: Pavelkův mlýn u obce Újezd u Valašských Klobouk – ten je vzdálen přibližně 500 metrů od místa havárie. Letoun podle svědků měl poruchu, zanechával za sebou kouřovou stopu. Přilétal od jihu ve směru od Luhačovic. Rozhodl se pro nouzové přistání na louce, která bohužel končila lesem. Stroj se nepodařilo dobrzdit, narazil do stromů. Oba letci byli ze svého stroje místními lidmi ze stroje vytaženi, ještě byli při vědomí, ale po krátké době na následky zranění zemřeli.

https://vk.com/wall486425912_2488

STAN, Dozimetr a PDZ

https://www.fsfinalword.cz/?page=archive&day=2024-03-28&utm_source=utm_source%3Dnewsletter&utm_medium=utm_medium%3De-mail&utm_campaign=utm_campaign%3Dfinal_word_28.3.2024

Bývalý předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek deníku Právo řekl, že tři roky o situaci ve své straně mlčel, ale už dál nemůže. Propad KDU-ČSL v průzkumech veřejného mínění se shoduje s něčím, co Bělobrádek označuje za parazitickou politiku STANu prezentovat se jako „vnitřní opozice“. Bělobrádek vyjádřil přesvědčení, že to má STAN promyšlené a taktéž dodal, že můžeme spekulovat, jestli na konci bude vzpoura. Klesající volební preference KDU, které jsou nyní na 2 %, budou podle něj mít taky význam pro další pokračování v koalici Spolu s ODS a TOP 09. Co by mohl udělat? Bělobrádek a jeho straničtí poslanečtí kolegové by nyní mohli proti hnutí STAN (a ODS) přejít do útoku tím, že dají ANO potřebné hlasy – třeba i zdržením se hlasování nebo odchodem ze sálu – pro potvrzení mimořádné schůze Sněmovny o Podnikatelské družstevní záložně (PDZ). To by dalo Andreji Babišovi a dalším politikům ANO šanci dále rozvíjet teorii o propojení STANu, Dozimetru a PDZ. Byla by to taková malá vzpoura lidovců.

Akce hnědých košil nabírá obludných rozměrů

https://vk.com/wall763392433_1506

Přesně takto to začali čistit nacisté v Německu. Normálně i kradou majetky. Já vám říkám, tihle klidně opráší nacistické lágry do dvou let ani netušíte ještě, co v nich je za zlo….

Protektor Petr Fiala:
Odhalili jsme proruskou síť, která rozvíjela operaci s cílem šířit ruský vliv a podkopávat bezpečnost v celé Evropě. Na sankční seznam jsme proto přidali dvě fyzické a jednu právnickou osobu, tuzemské orgány následně zajistily jejich majetek.

Na začátku celé této akce stála Česká republika. Naše práce a snaha vedou k tomu, že i další státy v Evropě vyšetřují činnosti proruských špionážních sítí a postupně docházejí k dalším závažným zjištěním. Jedno z nich například dnes zveřejnilo Polsko. Kroky v dalších státech budou následovat.

Jde o citlivé záležitosti, proto jistě pochopíte, že detailů nemohu sdělit mnoho. Jedno chci ale podtrhnout. Kroky, ke kterým jsme v posledních dvou dnech přistoupili, jsou výsledkem mezinárodní spolupráce, na jejímž začátku jsme stáli a kterou úspěšně koordinujeme.

Jsem hrdý na to, že to jsme právě my, kdo ukázal sílu a schopnost včas a dobře rozhodnout.

Děláme, co je třeba.

SNS navrhuje, aby mimovládky s príjmom vyše päťtisíc eur zo zahraničia boli označené

https://vk.com/wall295007132_15119

Poslanci z klubu SNS predložili novelu zákona o neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby. Docieliť chcú zvýšenie transparentnosti financovania mimovládnych neziskových organizácií.

• Zaviesť by sa mohlo označovanie organizácií prijímajúcich financie zo zahraničia cez 5000 eur za rok ako „organizácie so zahraničnou podporou“. Upraviť by sa mohol obsah výročnej správy organizácií či občianskych združení aj zverejňované údaje o darcoch.

• „Cieľom tohto návrhu je zvýšiť transparentnosť financovania mimovládnych neziskových organizácií, ktoré predstavuje kľúčový prvok pre posilnenie dôvery verejnosti voči mimovládnym neziskovým organizáciám formou zverejňovania informácií o daroch a darcoch, ak ich výška presiahne jednorazovo alebo v kumulatívne zákonom zadefinovanú hodnotu,“ píše sa v dôvodovej správe.

• Poslanci navrhujú rozšírenie nedobrovoľného zrušenia neziskovej organizácie pri porušení niektorého z nových ustanovení v zákone o registri mimovládnych neziskových organizácií. „Ustanovenie je poslednou z alternatív postihu za nezaplatenie pokuty v určenej lehote alebo nesplnenie si zákonom stanovených povinností,“ uviedli.

• Rozšíriť by sa mohol tiež obsah výročnej správy organizácie, aby sa zverejňovali aj informácie o darcoch, prispievateľoch a veriteľoch, ktorých dary, príspevky či pôžičky jednotlivo alebo v úhrne za kalendárny rok presiahnu 5000 eur. Obdobne sa navrhuje rozšíriť aj obsah výročnej správy neinvestičného fondu.

• Poslanci deklarujú, že návrh stanovuje minimálne požiadavky zverejnenia a zachováva požiadavky ochrany osobných údajov. Odôvodňujú to snahou znížiť možnosť zneužitia neziskových organizácií pre nezákonné činnosti. Uviedli, že niektoré ustanovenie týkajúce sa ochrany anonymity darcov sa vypúšťajú, aby sa zabezpečila potreba vyššej úrovne verejnej kontroly nad finančnými zdrojmi. Sľubujú si od toho zvýšenie zodpovednosti darcov.

• Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra (MV) SR rozpustiť občianske združenie, ak nesplní povinnosti na uloženie výročnej správy do registra účtovných závierok tak, ako je to v prípade iných mimovládnych neziskových organizácií.

• Účinnosť by mohla právna úprava nadobudnúť 1. januára 2025. štandard

Náklad mladého Slováka Danuši Nerudovej a českej vláde Petra Fialu Bravooo

https://vk.com/video-205669967_456246620

O stretnutí so zástupcami občianskeho združenia Motorkári Slovenska – Brat za Brata

https://vk.com/wall295007132_15118

Dňa 28. marca tohto roku navštívili Veľvyslanectvo Ruska na Slovensku zástupcovia občianskeho združenia Motorkári Slovenska – Brat za Brata, aby vyjadrili úprimnú sústrasť v súvislosti s teroristickým útokom v moskovskej koncertnej sále Krokus City Hall.

Predseda organizácie M. Alexa
odovzdal Veľvyslancovi I.B.Bratčikovovi na znak sústrasti srdce vyrezané z dreva a pritom poznamenal, že národ Ruska prežil veľké množstvo teroristických útokov, vojen, ale vždy z toho vychádzal silnejší.

Veľvyslanec poďakoval aktivistom za gesto solidarity a podpory.

Pracovník Veľvyslanectva Ruska na Slovensku sa 26. marca tohto roku na pozvanie Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov zúčastnil kladenia vencov k pamätníku námorných vojakov Červenej armády v Radvani nad Dunajom (Nitriansky kraj) pri príležitosti 79. výročia oslobodenia obce vojakmi Sovietskej armády.

https://vk.com/wall418654168_14294

Na podujatí sa zúčastnili predstavitelia samosprávy, poslanec NR SR, generál I.Ševčík, zástupcovia Klubu generálov SR a poslanci koaličných strán slovenského parlamentu.

VIETE, KTO JE NAJVÄČŠÍ LÚZER VOLIEB?

https://vk.com/wall708437710_34367

Dnes som v parlamente prijal Katku Konečnú z KSČM, ktorá za naše bratské slovensko-české vzťahy bojuje ako lev, ďakujem za to

1. Dúfam, že to po eurovoľbách spolu s Katkou roztočíme v Európskom parlamente, obaja sme vlastenci, ľavičiari a bojovníci.

2. Je veľké šťastie, že Fialova vláda je vo svojom džiháde proti Slovensku izolovaná a jej vojnové gestá odmieta väčšina českého národa.

3. Veľa sme s Katkou hovorili o našich prezidentských voľbách – smiala sa na tom, že slovenská opozícia používa heslo „nemôžu mať všetko“.

4. V Česku má pravica kompletne všetko a nikomu to nevadí. Aj vládu, aj prezidenta, väčšinu v parlamente a dokonca aj ústavný súd.

5. Ale slovenskí Progresívci tomu tlieskajú. Odrazu im nevadí, že jedni majú všetko. Pokrytci.

6. Všetci dobre vieme, že slovenské prezidentské voľby rozhodne to, či národný a vyhranený ľavicový tábor pôjde voliť alebo nie.

7. Z toho, čo mi píšete, priatelia, je zjavné, že veľká väčšina v druhom kole pôjde voliť proti americkému agentovi Korčokovi – a teda hodí hlas Petrovi Pellegrinimu.

8. Mnohí z vás so škrípaním zubov, ale urobíte správnu vec. Musíme neoliberálov a vojnových štváčov poraziť. A Korčok je číre zlo.

9. V tej záplave debát o prvých troch kandidátoch sa akosi zabudlo na najväčšieho lúzra volieb – Matovič získal menej než plnotučné mlieko, gratulujeme. Dve percentá – to je vtip roka

10. Výborne sa zabávam aj na Dubovskom, ktorý si myslel, že na prezidenta stačí, ak dá na Blahu trestné oznámenie za Che Guevaru

11. Nezískal ani jedno percento, trapko. A teraz šup, vráti sa na ÚPN a bude sa tváriť, že je nezávislý a apolitický historik a úradník. Celé zle

12. Humorné je aj to, ako Korčok sťa Matovičov minister nadával na Maďarov, čo mu sily stačili a teraz sa im snaží vtierať – myslíš si, že oni zabudli, Ivan?

Milí priatelia, v druhom kole je stále veľká šanca, že Progresívcov porazíme – len treba ísť voliť.

Proti Korčokovi. Proti vojne. Proti tým, čo majú na rukách krv

VENCEREMOS

Prešov dnes !
Pán Kaliňák ! Dokedy budeme tranzitnou krajinou pre vraždenie Slovanov ? !!!

https://vk.com/video512888720_456239707

SVO RF na Okrajině

V těchto minutách je nad Ukrajinou registrováno asi 50 ruských dronů Geran a čtyři rakety Kalibr. Proslýchá se, že hlavní raketový úder však přijde až později v noci …

https://vk.com/wall-78411245_19467

Výbuchy na Ukrajine, veľké roje dronov útočia na nepriateľské ciele

https://vk.com/wall630856485_145147

„Desiatky bezpilotných lietadiel „Geran/Shahid“ vo vzdušnom priestore Ukrajiny,“ píšu monitorovacie kanály.
Je veľa „šahídov“. To sa už dlho nestalo. Množstvo sa zvýšilo na 30-40 kusov. Prichádzajú z juhu aj zo severu.“
Rusko po týždňovej odmlke vypustilo do Čierneho mora aj podvodný raketový nosič: kapacita munície sú 4 rakety kalibru. Úroveň nebezpečenstva rakiet je veľmi vysoká.

V oblasti Dnepra bolo napadnutých niekoľko zariadení kritickej infraštruktúry, – Regionálna vojenská správa

https://vk.com/wall630856485_145158

Predtým bolo hlásené, že Kamenskoje bolo čiastočne bez energie.
V mnohých mestách: v Pavlograde, Kamenskom a Čerkasoch došlo k výbuchom už predtým.
Okrem toho viac ako dve desiatky „mučeníkov“ stále lietajú nad Ukrajinou smerom k cieľom na západe.
Nepriateľ zaznamenáva nové štarty útočných dronov z Krymu.
„Nové štarty útočných UAV z letiska Primorsko-Achtarsk (východné pobrežie Azovského mora),“ píše tiež nepriateľ.

Vojna na Ukrajine smeruje k scenáru nočnej mory, ktorý sa stáva realitou. Ruské jednotky zaklopú na dvere Kyjeva toto leto – The Times

https://vk.com/wall295007132_15106

Konflikt nesmeruje k zmrazeniu, ale k najhoršiemu scenáru. Spočíva v tom, že v júli sa pred brány Kyjeva postaví Ruská armáda a z hlavného mesta utečie nová vlna utečencov.
Toto je scenár nočnej mory, o ktorom teraz západní politici uvažujú. Udalosti nútia vojenských a civilných vodcov v Londýne, Washingtone, Paríži a Bruseli plánovať katastrofický kolaps ukrajinských síl.
btr80

Speciální operace, 28. března. Hlavní věci od Ria Novosti:

https://vk.com/wall722877106_15621

Pokud budou na Ukrajinu dodány stíhačky F-16, situaci na bojišti to nezmění, Rusko je zničí, stejně jako ostatní tamní letadla a tanky, řekl Putin.

Ukrajinské ozbrojené síly přesouvají osobní zálohy velení pozemních sil do Chasov Jar v DLR, aby stabilizovaly linii bojového kontaktu, informoval Maročko pro RIA Novosti.

Guvernér Orjolu Andrei Klychkov hovořil o poškozeném tanku Abrams v oblasti Avdějevka. Americké vozidlo zničili vojáci z brigády speciálních sil, kterým region Orjol pravidelně pomáhá. Tuto informaci později potvrdilo i ministerstvo obrany.

Ruská armáda svými údery ve čtvrtek večer zničila v Charkově asi 50 ukrajinských ozbrojenců, řekl agentuře RIA Novosti s odvoláním na kolegy Nikolajevův podzemní koordinátor Sergej Lebeděv.

Ruští vojáci použili drony ke zničení dvou ukrajinských vagonů s municí během jejich vykládky ve městě Záporoží, řekl Rogov agentuře RIA Novosti.

Šojgu předal zlatou hvězdu Hrdiny Ruska veliteli skupiny vojsk Střed Andreji Mordvičevovi, který vedl dobytí Avdějevky.

Ukrajinští vojáci ztratili celkem ve všech směrech až 680 lidí za den, vyplývá ze zprávy ruského ministerstva obrany.

Белгород

Несколько месяцев назад в городе начали устанавливать укрытия от обстрелов.

https://vk.com/video-151315035_456250840

Ruská federace

Islomov a jeho synové, kteří auto teroristům prodali, stejně jako Kasimov, který jim pronajal byt, věděli o záměru spáchat teroristický čin !!!

https://vk.com/wall-78411245_19469

Informaci o tom přinesla agentura TASS s odvoláním na orgány činné v trestním řízení.

Čtyři obvinění v případu teroristického útoku v Krokusu jsou obviněni z napomáhání, protože věděli o záměrech útočníků, uvedly orgány činné v trestním řízení.

Aminchon, Dilovar, Isroil Islomovs a Alisher Kasimov se podle publikace podíleli na přípravě teroristického útoku.

Zdroj rovněž uvedl, že automobil Renault, na kterém teroristé přijeli ke Krokusu a po činu ujeli, byl prodán za 250 tisíc rublů.

Rodina Islomovových – otec a dva bratři – auto teroristům prodala, ačkoli o jejich záměru zorganizovat teroristický útok věděla. Předseda Vyšetřovacího výboru Ruské federace Alexandr Bastrykin uvedl, že komplicové útočníkům poskytli byt a auto a také pomohli s přepravou peněz.

Obvinění v případu jsou obžalováni z napomáhání teroristům.

Přátelé, zde je oficiální odpověď Vyšetřovacího výboru Ruské federace na teroristický útok v Crocus. Vše je jasné a zřejmé, že vše organizoval kyjevský režimHana Stusaková

https://vk.com/wall772468873_13584

Americký novinář Alex Jones v souvislosti s teroristickým útokem v Krokusu připomněl, že NATO mělo vždy plán, jak využít teroristy:

https://vk.com/video722877106_456243208

Od padesátých do osmdesátých let mělo NATO plán nazvaný Operace Gladio. Ten byl částečně odtajněn.

Podle tohoto plánu, pokud Rusko začne vítězit v jakémkoli typu konfliktu v Evropě, budou [agenturní] sítě, které zůstaly v jeho týlu, provádět teroristické útoky – aby z toho, co se děje, obvinily Rusy a obrátily proti nim veřejné mínění.

Dělal jsem výzkum o NATO a jeho politice a podle vojenské doktríny NATO, když aliance prohraje válku (a Rusko v současnosti bojuje proti NATO), přejde k asymetrickému válčení a terorismu.

V roce 2023 bylo 15 strategických podniků vráceno do ruského vlastnictví (generální prokurátor Ruské federace Krasnov)

https://vk.com/wall827154083_1458

V některých případech se dokonce dostaly pod zahraniční kontrolu. Nebudu uvádět příklady (znám je), ale bylo by správné toto téma dále rozvíjet. Bylo by správné je nejen vrátit, ale také najít ty, jejichž vinou tyto podniky „vypadly“ z vlastnictví státu.

A tady se prostě vynořily nehorázné případy, kdy takové podniky nejen že nefungovaly (od začátku války) pro náš stát, ale (šedými schématy) zásobovaly Ukrajinu strategicky cennými surovinami, které zároveň našemu obrannému průmyslu. .. chyběli. Věc rozhodně nemůže skončit pouhým navrácením do vlastnictví.

Myslím, že demonstrativní věznění ÚŘEDNÍKŮ v takových případech by nejlépe prokázala efektivitu práce státního zastupitelství. A ano, souhlasím s generálním prokurátorem Ruska, toto je, jak říká jeden z mých dobrých přátel, „dobrý příběh“…
Juri Podoljaka..

Evropa

ZASE JSME JEN OSTUDOU EVROPY

https://vk.com/video655367599_456242482

„Evropané obecně, kromě pobaltských států, Polska a Česka, které nemají až tak velký význam, jsou všichni proti tomu, aby Macron poslal vojáky na Ukrajinu,“ tvrdí francouzský novinář Pierre Lorrain.

Bývalá rakouská ministryně zahraničí Karin Kneissl říká, že dnešní Evropě „vládnou děti“:

https://vk.com/wall295007132_15107

„Řekla bych, že bál dnes vedou teenageři. Nedospělí, nezáleží na věku. Paní Uršula von der Leyen má sice spíše náctiletý přístup – nechová se jako dospělý zralý člověk, promýšlející všechny činy až do konce a výsledku.
Annalena Baerbock je rozhodně příkladem takové dětinskosti. Říkám jim teenageři, protože mi připomínají 13leté děti, které zabouchnou dveře a zamknou se ve svém pokoji, čímž zavírají svět kolem sebe. Opravdu jsou jako 13letí, a to je problém. Takže když se dnes chcete s někým v Evropě bavit, máte opravdu problém pochopit, jak si vybrat partnera. Lidé jako Jacques Chirac, opravdoví pánové a dámy, jsou pryč.
Kdo je tedy vaším protějškem v dnešní Evropě? A obávám se, že rekonstrukce bude trvat desítky let. Celý politický systém ve velkých evropských zemích, jako je Francie a Německo, je rozbitý. Byl to Emmanuel Macron, kdo zničil politickou krajinu. A v politické krajině se vytvořilo vakuum.“

Nočný medzinárodný súhrn:

https://vk.com/wall630856485_145148

Rzeczpospolita: Poľsko ruší platby ukrajinským utečencom.

The Economist: Rusko sa pripravuje na novú veľkú ofenzívu na fronte.
Frankfurter Allgemeine Zeitung: Bývalý nemecký kancelár Schröder: priateľstvo s Putinom môže pomôcť nájsť riešenie pre Ukrajinu.

Politico: Ukrajinské ozbrojené sily sa nedokážu vyrovnať ani s tempom, ani s kvalitou výstavby obrany.

Nation: Assangeov právnik predložil dôkazy o plánoch CIA zabiť novinára.

Správy CBS: Ukrajinské ozbrojené sily nie sú pripravené brániť sa v prípade veľkej Ruskej ofenzívy, ukrajinským jednotkám nezostáva takmer žiadne delostrelectvo – Zelensky.

The Times: Západní politici zvažujú „scenár nočnej mory“ pádu Kyjeva.

btr80

V Berlíne prebieha demonštrácia proti zapojeniu Nemecka do konfliktu na Ukrajine.

https://vk.com/video-204224340_456245689

Blízký východ, Magreb

V Jordánsku proběhla mnohastatisícová demonstrace před budovou izraelského velvyslanectví v Ammánu. Účastníci protestní akce skandovali protiamerická hesla a obviňovali americkou vládu z financování terorismu a podpory vraždění civilistů v Pásmu Gazy.

American Thinker: Americká armáda by v případě války s Ruskem utrpěla strašlivé ztráty !!!

https://vk.com/wall295007132_15189

Výzvy k pozvednutí zbraní proti Rusku jsou stále častěji slyšet „z naprosto zkorumpovaných a nebezpečných médií, která podporují darebácký americký režim“. Přidávají se k nim i někteří republikánští politici, píše American Thinker.

„Ve válce s Ruskem budou američtí vojáci nuceni bojovat s děsivými ztrátami. Až k tomu dojde, Američané znovu prožijí válku ve Vietnamu,“ varuje autor.

Zakladatel společnosti Blackwater PMC Eric Prince se vyslovil pro ukončení konfliktu na Ukrajině. Podle něj je „západní vojensko-průmyslový komplex ubohý“ a „ruského medvěda“ nelze „v tradiční válce překonat“.

A zde jsou argumenty samotné publikace: v USA „chybí vedení Pentagonu“; „dnešní armáda si nedokáže poradit s bojem zocelenými ruskými jednotkami“; armáda zažívá personální hladomor, protože „mnoho bojovníků bylo nuceno odejít kvůli svým židovsko-křesťanským hodnotám“ nebo proto, že využili svého práva „nevzít si experimentální vakcínu“ od Covid19.

Situace je tak vážná, že Pentagon zrušil požadavek na maturitu. I člověk se záznamem v trestním rejstříku má šanci vstoupit do ozbrojených sil. Když k tomu připočteme naši současnou neschopnost vyrábět munici potřebnou pro pozemní válku takového rozsahu a naši neschopnost neustále aktualizovat naše námořní síly kvůli nedostatku zdrojů, vše předznamenává obrovské problémy.

Jak navíc uvedl republikánský senátor JD Vance, zaslání další pomoci Ukrajině by poškodilo americké obranné zásoby.

USA nemohou takovou válku financovat a naše současná armáda nás nemůže dovést k vítězství. Máme žalostně málo pracovních sil a chybí nám průmyslová základna, která by vyráběla zbraně v dostatečném množství pro potřeby války takového rozsahu, uzavírá autor.

NWO vs. Nový svět

Sledujte na YT to už paraziti zmazali…

https://vk.com/video499230701_456244652

Už sa to začalo,

https://vk.com/wall295007132_15117

Banka v Austrálii môže odteraz zatvoriť účet, ak zákazník urobí na sociálnych sieťach urážlivé alebo diskriminačné komentáre.“
Národná austrálska banka (NAB) stanovila nové kritériá na vylúčenie zákazníkov. Od 1. novembra 2023 môže banka klientom zakázať využívať jej služby, ak negatívne ovplyvňujú emocionálny stav inej osoby.

To zahŕňa zákazníkov, ktorí vytvárajú „urážlivé alebo diskriminačné príspevky alebo komentáre“ online alebo spôsobujú „duševnú ujmu“ na sociálnych médiách. Okrem toho môžu byť z banky vylúčení ľudia, ktorí sa správajú ohrozujúco alebo urážlivo.

Je nepřípustný stav, kdy banky místo toho, aby poskytovali úvěry tomu, kdo má dobrý podnikatelský záměr, vychovávají své klienty a odmítají poskytovat služby těm, kdo nejsou v souladu s ideologii.

Lidem musí být zaručena právo na hotovost. Nesmíme připustit zavedení digitální měny centrální banky, která umožňuje sledování občanů na principu čínských sociálních kreditů.

Milé ženy, chcete byť označované za „menštruátorky“ a stretávať sa na toaletách s mužmi

https://vk.com/video678919196_456246239

Nemecká europoslankyňa dala na tieto prihlúple bruselské nápady jasnú odpoveď! Silné slová od skutočnej ženy

Stále zdôrazňujem, že aj v Bruseli sú ešte europoslanci so zdravým rozumom. Poznáme sa,  spolupracujeme a chránime to, čo je normálne. Len nás tam musí byť po nasledujúcich eurovoľbách viac

Poďte v eurovoľbách voliť REPUBLIKU a zastavme spoločne tie nezmysly z únie! #eurovolby2024 #volimZmenu #volimRepubliku

SENÁT STÁTU TENNESSEE SCHVÁLIL ZÁKON O UKONČENÍ CHEMTRAILS… – REVOLVER NEWS

Senát státu Tennessee dnes schválil návrh zákona, který zakazuje rozprašování chemických látek pro geoinženýrství na naší obloze. Zde jsou některé klíčové formulace:

Návrh zákona by zakazoval „záměrné vstřikování, vypouštění nebo rozptylování chemických látek, chemických sloučenin, látek nebo přístrojů v rámci hranic tohoto státu do atmosféry s jasným cílem ovlivnit teplotu, počasí nebo intenzitu slunečního záření“.

To je pro Tennessee fantastické.

Pro hlasovalo 24 senátorů, 6 bylo proti. Zbytek návrhu zákona je uveden níže. Nyní čekáme na hlasování ve Sněmovně reprezentantů, ale vyzývám všechny zástupce Sněmovny reprezentantů v TN, aby tento zákon podpořili. Naše federální vláda má za sebou temnou historii postřikování a otravování občanů toxiny, s nimiž nikdy nesouhlasili přijít do styku. Stačí se podívat, co udělali v St. Louis během studené války. Utrpení, které to způsobilo, bylo strašné. Nemůžeme riskovat, že federální vláda bude na naše občany cokoli stříkat!

Debata o „chemtrails“ je plná kontroverzí. Na jedné straně se myšlenka zastavit vypouštění škodlivých chemikálií do ovzduší zdá být bezpředmětná. Přesto je tato otázka mnohem složitější a je zapletena s další vrstvou podezření týkajících se vládních záměrů. Významná skupina věří, že „chemtrails“ jsou používány jako zastírací taktika k prosazování tyranské „zelené agendy“ levice.

Domnívají se, že to, co nám bylo řečeno, že jsou škodlivé chemtrails, mohou být jen contrails, vytvořené za účelem vyvolání paniky. Tito kritici také tvrdí, že legislativní opatření jsou pouze symbolická a nejsou zaměřena na žádné konkrétní látky, protože upřímně řečeno, jsou bezradní, pokud jde o to, jaké chemické látky zakázat. Podstatou jejich argumentace je, že líčení „chemtrails“ jako skutečné hrozby podporuje narativ o změně klimatu způsobené člověkem, což z něj činí strategický prvek klimatické propagandy. Tento tábor věří, že jde o důmyslnou lest, která má myšlenku změny klimatu upevnit v povědomí veřejnosti, a to i u mnoha lidí na pravici.

Toto je populární obrázek, který mnoho lidí na internetu sdílí, aby ukázali „chemtrails“. Na tomto obrázku jsou vidět klikaté stopy ve zdánlivě menší výšce, které spíše mizí, než aby přetrvávaly. Je těžké se na něj podívat a nepozvednout obočí. Tyto vizualizace jsou v ostrém kontrastu s typickými contrails, které se tvoří ve velkých výškách a nemají takovou stopu. Právě takovéto vizualizace podněcují debatu a spekulace o chemtrails versus contrails.

Zprávy bez cenzury aktuality / bez cenzury / Informace / informační válka / infowars / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / Zprávy / Zprávy bez cenzury /