3.4.2024 - Martin Marcikán

2024-04-02 Zprávy bez cenzury

https://odysee.com/@radiosv.studiokadan:6/Zpr%C3%A1vy-bez-cenzury-02.04.2024:b

Zprávy bez cenzury 02.04.2024

Zprávy, informace a komentáře, které v médiích hlavního proudu neuslyšíte a neuvidíte…

Z domova, SVO RF na Okrajině, Ruská federace, Evropa, Blízký východ, Ze světa, Chorota vajrus

Konspirátor jeden!
„Přijde doba, kdy bohatí budou vlastnit všechna média a veřejnost nebude mít možnost vytvořit si informovaný názor.“

Albert Einstein 1949

Z domova

STAN, Dozimetr, PDZ… a BIS

https://www.fsfinalword.cz/?page=archive&day=2024-04-02&utm_source=utm_source%3Dnewsletter&utm_medium=utm_medium%3De-mail&utm_campaign=utm_campaign%3Dfinal_word_2.4.2024

Zrovna ve chvíli, kdy se hnutí ANO chystalo svolat mimořádnou schůzi Sněmovny k Podnikatelské družstevní záložně (PDZ), ředitel Bezpečnostní informační služby Michal Koudelka příhodně spustil mediální kampaň s cílem vykreslit Prahu jako centrum ruského vlivu na evropské politiky. Jedno z Koudelkových oblíbených médií, Deník N, pak mezi podezřelé zahrnul i poslance Petra Bystroně z německé AfD. To nepřímo vrhá špatné světlo na SPD, Trikoloru a ANO, a to na základě principu viny ze známosti. BIS má širokou agendu, od ochrany před náboženským terorismem až po boj proti nelegálnímu zaměstnávání, a sledování ruských špionů je jistě také v její kompetenci. Nejsou však fakta a podezření, která v magazínu Reportér vyložil Jaroslav Kmenta o Ivanu Netukovi, Miloši Růžičkovi a dalších z centra české moci, větší potenciální bezpečnostní hrozbou než nevýznamný opoziční politik v Německu? BIS se ze zákona zodpovídá vládě Petra Fialy, což ovšem neznamená, že je její povinností ji chránit.

Jindřich Kulhavý: BIS naděluje

Máme tu Velikonoce a jejich atmosféra je tak trochu neveselá. Přestože je teplo, z nebe padá cosi, co nám média podávají jako saharský písek. Pokud je to dárek z Afriky, pak by měl zasáhnout i státy jižně od nás. Ptáme se tedy, zda li dostali Italové a Rakušané stejnou dávku, nebo to prostě spadlo jen u nás. Nechceme spekulovat, jen nás to zajímá.

  Samotné Velikonoce ztrácí trochu na významu. Ve velkých městech dlouhodobě zanikají staré tradice, drží se především na venkově. Emancipované pipiny (omlouváme se za ten výraz) vnímají koledu spojenou s vyšupáním jako násilí a tradici za ,,ujetou“, přičemž svým přístupem k ní ukazují jak neznalost historie koled, tak i ztrátu smyslu pro humor. Nikdo nechce ženy mlátit, trestat či jim ubližovat, pokud to někdo dělá, je hloupý. Ale symbolické podráždění krásného pozadí čerstvě upletenou pomlázkou nikomu fyzicky neuškodí, zároveň se u toho dá zasmát a v podstatě jde i o jisté sociální vazby, které mohou lidé jinak uzavření za dveřmi svých obydlí navazovat. Chápeme, že každý vnímá Velikonoce jinak, současná doba je plná překotných změn a jejich obětí nejsou jen tradiční svátky udržované po staletí, ale je škoda, že starší generace neposkytuje té mladší více informací o historii různých oslav a významu tradic. Jistě, mladí se bez koledování obejdou, život jim to nezmění a v podstatě jim jde jen o prodloužený víkend. Jenže takto dopadají všechny ostatní tradice a národy tím ztrácí svou výjimečnost, minulost a identitu. A o to přeci jde.

Aby nám to vše nebylo líto, dostali jsme významný dárek. Tím je odhalení proruského spiknutí zveřejněné Fialou a Koudelkou. Po návštěvě sídla BIS v Kobylisích Petrem Pavlem a významným pracovníkem CIA  byla uvolněna informace o záškodnické činnosti Kremlu a jeho údajných ukrajinských poskoků, kteří se mediálně i neveřejně pokusili ovlivnit volby v zemích EU a proruskými narativy působili i na české občany. Bohužel nikdo nebyl přichycen při předání finančních odměn, takže nepůjde sedět a jediným výsledkem je zabavení soukromého majetku cizince (Ukrajince) pracujícího údajně pro Kreml. Jako fakt? To má být důkaz o diverzní akci moskevských trollů přinesený plným barákem námi placených tajných agentů? Konečně nám došlo, proč Koudelkovi odmítal dát Zeman generálskou hodnost a o BIS hovořil jako o čučkařích. Netvrdíme, že je BIS úplně nepotřebná, například amerických spolupracovníků CIA se u nás pohybuje dost a ovlivňují dění u nás až až, dokonce na nejvyšších místech.  Jen její zaujetí pro ochranu národa před Ruskem má nádech schizofrenie a snaha najít jejich tajné agenty za každou cenu je směšná. Důkazem toho je blamáž kolem Vrbětic či právě identifikace ,,proruských“ serverů. Připomíná to nález pasů teroristů údajně pilotujících unesená letadla v troskách Dvojčat. To celé musel také vymyslet skutečný idiot. O třetí spadlé budově už radši pomlčíme.

Za proruského agenta je označován každý, kdo ….

  1. ….je euroskeptikem a nemá rád EU, Leyenovou, Europarlament, Evropskou komisi a celý ten bruselský ancábl mlaskající u koryta
  2. ….nepodporuje Ukrajinu a nesnáší zkorumpovaného Zelenského, odmítá se podílet na záchraně amerických investic a posílat peníze na zbraně a další zabíjení
  3. ….upozorňuje na historii dění na východu Ukrajiny a vysvětluje tím oprávněnost ruské speciální vojenské operace
  4. ….nemá na sobě, svém autu, domu či v práci ani jeden ukrajinský symbol
  5. ….považuje NATO za útočný pakt ovládaný a zneužívaný USA
  6. ….odmítá i jen hovořit o mobilizaci a potřebě vyvolat válku s Ruskem
  7. ….upozorňuje na nevýhodnost veškerých sankcí vůči Moskvě a hovoří o propadu Západu do žumpy
  8. ….není očkovaný proti covidu a odmítá se podřídit plánům WHO
  9. ….odmítá Green Deal a celou komedii kolem něj včetně dvou svetrů dle návodu Pekarové
  10. ….je vlastenec a pamatuje si na historická  příkoří ze strany Germánů, Anglosasů, navíc připomíná zásluhy Rudé armády na osvobození Československa od německých nacistů
  11. ….nepopírá zločinnost Bandery a jeho tlupy za 2.světové války
  12. ….dovolí si kritizovat liberály, Fialu, vládu, mainstreamová média a celou tu bandu lumpů vedoucích náš stát do dluhové pasti, do předem prohrané války, do energetické krize
  13. ¨….vznáší odpor k neustálému omílání potřeby patřit k rychle umírajícímu Západu
  14. ….odmítá euro
  15. ….kdo má radost z toho, že byl V.Putin zvolen opět ruským prezidentem a je tak zachována rovnováha mezi Západem a zbytkem světa

Dalo by se ještě pokračovat a dle výše uvedeného je i inadhled proruským serverem placeným Moskvou. Dosud jsme však nedostali ani kopějku, nikdo nás nepozval na raut ani do Kremlu, ale ani na ruské velvyslanectví v Praze, dokonce nás nikdo ani neoslovil či veřejně nepochválil. Dovolujeme si mít na absolutní většinu současných událostí svůj názor, který veřejně prezentujeme. Není pravda, že nesnášíme Ukrajince, naopak jsme s nimi denně ve styku. Ale nebudeme kvůli tomu zavrhovat ruské přátele. A ani žádné jiné, posuzujeme lidi dle vlastností a charakteru, nikoliv dle národnosti. Jisté však je, že zlo pochází především z USA, u nás pak ze Strakovky. A kdybychom přestali vycházet, tak nás BIS konečně odhalila. Ale i tak zůstaneme takoví, jaké nás znáte.

I přes lehce depresivní text přejeme krásné Velikonoční pondělí.

Jindřich Kulhavý

Rakušan klame veřejnost. Mach a důkazy proti „ukrajinské výjimce“

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rakusan-klame-verejnost-Mach-a-dukazy-proti-ukrajinske-vyjimce-753124

Ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) dlouhodobě odmítá, že by migrační pakt obsahoval povinné relokační kvóty, označuje to doslova za fámu. Podle bývalého europoslance a člena SPD Petra Macha tím Rakušan naprosto klame veřejnost. Ve facebookovém příspěvku informoval, že migrační pakt kvóty obsahuje a Česká republika nemá ani žádnou zvláštní výjimku, jak ministr tvrdí.

„Nejde o to, co jsem chtěl já, ale jaký je vyjednaný kompromis, který bude výhodný i pro Českou republiku. Zásadní fáma je o tom, že máme povinné relokační kvóty. To zcela odmítám. Česká republika je odmítla. Nikdo nám nebude říkat, že musíme přijmout nějaký počet migrantů. To migrační pakt neobsahuje,“ zdůrazňoval Vít Rakušan loni v létě k migračnímu paktu, který budí obavy.

Uvedl, že před podpisem dohody mezi ministry vnitra EU se podařilo vyjednat výjimku pro země zasažené ukrajinskou migrační krizí. Ty nebudou muset zatím platit. „V současné době je ČR zproštěna povinnosti platit solidární příspěvek ostatním státům. Považuji to za skvělý výsledek,“ řekl Rakušan.

Slova ministra vnitra Víta Rakušana se ale nezakládají na pravdě, varuje Pet Mach, který povede kandidátku SPD a Trikolory pro eurovolby, a upozorňuje. „Ministr Rakušan klame veřejnost a vyhýbá se odpovědi na mé výtky. Tvrdí, že Migrační pakt EU neobsahuje povinné kvóty na migranty, ale veškeré důkazy nasvědčují opaku,“ zdůraznil.

„Za pravdu mi veřejně dali také konkurenční europoslanci Zdechovský (KDU-ČSL), a dokonce i Gregorová (Piráti),“ dodal Petr Mach.

Je podle něj proto nutné ministrovy nepřesnosti řešit, protože mají přímý dopad na informované rozhodování, naši vnitřní sourodost, národní bezpečnost a suverenitu.

„Imigranti z Afriky a Blízkého východu jsou vybavení souborem zvyků a postojů, které ztěžují až znemožňují jejich plnohodnotnou integraci. Poměry v západoevropských metropolích, které se jim otevřely, jsou velmi konfliktní, v řadě oblastí převažuje do jisté míry bezpráví, zvýšená kriminalita, nezaměstnanost, přestřelky mezi gangy, sexuální násilí a vandalismus, šíří se extremistické islamistické projevy. Ti, kdo na tuto každodenní deprimující realitu poukazují, jsou odsuzováni a veřejně hanobeni neomarxistickou levicí a aktivisty, kteří prolezli do médií a institucí EU. Obrana národní suverenity je označována za patologii, je blokována možnost pojmenovat problém a jednat,“ pokračuje Mach.

Evropa nyní nutně potřebuje zintenzivnit kontroly, zaměřit se na deportace, a především nikomu, kdo se sem dostane bez řádného povolení a nemá nárok na azyl, nikdy pobyt nelegalizovat, uvádí člen SPD.

Místo toho Brusel a jeho slouhové včetně ministra Rakušana jen hledají metody co nejsnazší legalizace pro každého, komu se povede vetřít na náš kontinent. „Nejsmutnější je vidět, jak účinná je salámová metoda – co jsme nedávno považovali za nepřijatelné, je náhle normou a jiný úhel pohledu se nemá připouštět. Spíše než se uchylovat k dezinformacím by se ale vládní politici měli zapojit do otevřených diskusí o důsledcích migračních politik, které podporují, na národní bezpečnost,“ dodává Petr Mach.

„Odmítám, aby ČR byla loutkou cizí zvůle, do které smí beztrestně bušit každá pěst. Možná že celé vládě premiéra Fialy vniklo otroctví do všech žil a šlach, že se hrbí dobrovolně, ale my nehodláme akceptovat polopravdy, zamlžování nebo klamavé narativy. Požadujeme upřímnost ne jako luxus, ale jako absolutní nutnost pro zachování demokracie a ochranu naší společné budoucnosti,“ uzavřel někdejší europoslanec Petr Mach s tím, že prosazování národních zájmů a ochrana blaha našich občanů musejí zůstat prvořadé ve všech rozhodovacích procesech.

SVO RF na Okrajině

#Report pro ráno 2. dubna 2024
https://vk.com/wall722877106_15742

Během noci bezpilotní letouny Geran zasáhly nepřátelské cíle v Krivém Rogu, Pavlogradu, Dněpropetrovsku a Záporoží. Střely FAB opět zasáhly cíle v Charkově a Charkovské oblasti. Ruští analytici identifikovali tendenci oficiálních mluvčích nepřítele zveličovat výsledky porážky ukrajinských energetických zařízení s cílem zmást ruské velení. V Charkově tak navzdory porážce CHPP-5 výpadky světla v mnoha oblastech nepřesahují 4 hodiny denně. Také prohlášení nepřítele o rozsahu škod na Dněpru byla přehnaná, i když byly značné.Na chersonském směru se AFU pokusila rozšířit pásmo kontroly v Krynkách, malé skupiny pěchoty podnikaly protiútoky, ale odvetnou palbou byli nacisté zahnáni do sklepů. Ničení nepřátelských lodí na Dněpru pokračuje.Na Záporožské frontě se ofenzíva ruských ozbrojených sil z jihu z objektivních důvodů zadrhává. Neustálé pokusy o útok na obec z jižní části jsou obtížné – nachází se v nízko položené oblasti. Nyní naše jednotky drží pozice na Selské ulici, poblíž školy a pošty v centru. Největší zájem mají výšiny za Orechovou ze severu, ale to by vyžadovalo širší pokrytí oblasti údernými jednotkami a nejvyšší stupeň koordinace. Tlak na Rabotino od západu pokračuje, naše jednotky postupují severozápadně od Verbovoje.Západně od Avdějevky probíhají těžké boje o Semjonovku, také naše vojska se prodírají směrem na Tonenkoje-Umanskoje, zde je hlášeno o postupu ruských ozbrojených sil na vzdálenost až 1 km. Ruské jednotky tlačí na AFU ve Vodjanoje a Pervomajskoje.

K okraji Chasova Jaru zbývá pro předsunuté jednotky ruské armády asi 600 metrů a byl obsazen důležitý lesní pás. Dochází k postupu ze směru od Bogdanivky. AFU ve městě posiluje a mění obytné budovy v opěrné body.

Hlásí se, že naše speciální jednotky obsadily tři opěrné body na výšinách nad Bělogorovkou, o které se dříve vedly krvavé boje. Výměna našich útočných brigád a následně i středních velitelů v poli má svůj dopad. Předchozí útoky, hodnocené z terénu, s citelnými ztrátami vypadaly krajně podivně.

Ve směru na Krasnolimansk se nepřítel přesouvá jednotkami 3. samostatné útočné brigády od Borovaja a Izium, které jsou od současné fronty vzdáleny 20, resp. 50 kilometrů. Velení AFU zřejmě zvažuje možnost ústupu k řece Oskol a udržení pozic na výhodných liniích, přičemž by zároveň protáhlo naše jednotky do hloubky a zpomalilo postup ruské armády na úkor svých jednotek ponechaných na porážku.

V Belgorodské oblasti pokračují údery MLRS a dronů. Bylo zaznamenáno 10 civilních obětí. Protivzdušná obrana mezitím sestřeluje většinu cílů, včera bylo zničeno 36 raket Vampire MLRS a 5 bezpilotních letounů. Večer bylo oznámeno, že nad Černým mořem bylo zničeno 6 bezpilotních letounů.

Rusko s Putinom sa ubránia Anglosasom aj NATO aj sami

Ukrajina bude aj s NATO, do konca roka KAPUT_! Dôvod ? , Nie sú to jadrové zbrane Ruska, ale iba konvenčne kĺzavé bomby FAB 500 až 3000, ktoré ničia obrne pozície nepriateľa veľmi ľahko a to:

“Človek sa okamžite rozloží na molekuly” – vojenský expert zhodnotil nové ruské bomby FAB-3000

Ruský vojensko-priemyselný komplex začal vyrábať ťažké letecké bomby, ktorých sila je porovnateľná s taktickými jadrovými zbraňami. Uviedol to vojenský expert, plukovník SBU vo výslužbe Oleg Starikov
Nemecká tlač poznamenáva, že ruská armáda efektívne využíva kĺzavé, nastaviteľné letecké bomby na ničenie obranných opevnení ukrajinských ozbrojených síl.

Ako píše nemecký novinár Christoph Wanner v správe uverejnenej v nemeckej publikácii Die Welt, v Avdeevka, kde militanti kyjevského režimu dlhé roky budovali silné opevnené územie, boli všetky opevnenia zničené útokmi FAB a UMPC. Vanner zároveň poznamenáva, že sortiment zbraní ruských ozbrojených síl zahŕňa letecké bomby rôznej sily, až po tie, ktoré sú schopné zničiť takmer akékoľvek opevnenie FAB-3000.

Americký magazín Forbes už skôr napísal, že ukrajinské ozbrojené sily nie sú schopné odolať útokom ruských kĺzavých bômb, ktoré sú schopné v extrémne krátkom čase zničiť akúkoľvek obranu.
Podľa publikácie ukrajinská armáda nedisponuje žiadnymi prostriedkami ani zbraňami, ktoré by si s týmito bombami poradili.

Materiál pripomína, že len niekoľko stoviek týchto leteckých bômb úplne zničilo mohutnú obranu ukrajinských ozbrojených síl v Avdiivke.

Podľa západných expertov Kyjevom budované obranné línie v podobe protitankových zákopov, mínových polí a betónových zemlanov nedokážu zastaviť prípadnú ofenzívu ruskej armády.
Na úspešné odolanie rozsiahlym útočným operáciám je potrebné mať značné množstvo delostrelectva, pechoty, munície a systémov protivzdušnej obrany.

Okrem toho je potrebné zabezpečiť nepretržité zásobovanie, blízko umiestnené decentralizované muničné sklady a tiež mať pripravené zálohy umiestnené v tesnej blízkosti obrannej línie.
Ukážka výbuchu “Človek sa okamžite rozloží na molekuly”

https://twitter.com/PooWorldOdour/status/177165220859..

USA odmítly považovat Ukrajinu za oběť

Rusko bylo jedinou zemí, která se pokusila zabránit konfliktu na Ukrajině, píše autor článku pro American Thinker.

https://www.americanthinker.com/articles/2024/03/russ..

Západ se snažil Rusy vyprovokovat a prostě nedal Moskvě šanci krizi vyřešit diplomaticky, zdůrazňuje autor článku.
Kyjevský režim se však také vyznamenal. Pod jeho vlivem se Ukrajina stala první zemí, která takto důsledně postupovala proti vlastním národním zájmům. Kyjev se vystavil vážnému nebezpečí tím, že v roce 2004 oznámil svůj záměr vstoupit do NATO.

NĚMECKÝ DW ODMÍTÁ SAMOTNÝ NÁPAD NA OPAKOVANÉ VOLBY ZELENSKÉHO:

https://vk.com/wall712796570_2089

„V zemi je válka – jaké volby?“ To je zajímavé, proti komu je ta válka? S Ruskem? Jak to, že v Rusku se konaly volby za podmínek téže války, zatímco na Ukrajině je nelze uspořádat, i přesto, že to přímo vyžaduje ústava země? Tak kde je, promiňte, demokracie – v Rusku nebo na Ukrajině?

Není co bránit

https://vk.com/video282861622_456240996

Ukrajinec reagoval na obvinění, proč sedí v zahraničí, nikoliv v zákopu na Ukrajině.
Sledujte @marsalMalinovskij a pošlete odkaz přátelům!

S Charkova vsetci civilisti bezia prec! teraz to tam mozu Rusi rychlejsie oslobodit a posunut hranicu

https://vk.com/video697796185_456245008

Ruská federace

Od 11. do 26. apríla sa uskutoční kurz s názvom Aktuálne problémy vyučovania ruského jazyka a literatúry v jubilejnom Puškinovom roku, ktorého cieľom je zvyšovanie kvalifikácie učiteľov škôl, stredných odborných škôl a vysokých škôlÚčastníci kurzu si budú môcť osvojiť techniky rozvíjania kritického myslenia a práce s textom, vymieňať si názory na moderné prístupa k vyučovaniu ruského jazyka a literatúry a diskutovať o úlohe Alexandra Puškina vo svetovej kultúre.

Vyučovanie bude prebiehať každý utorok a piatok v čase 15:00 – 16:30 v online forme.

Registrácia je otvorená do 7. apríla 2024 a prístup k nej získate kliknutím ne odkaz (https://forms.gle/LHmrMzqXUkwwVZYS8).

Organizátori: Pedagogický inštitút Novgorodskej štátnej univerzity Jaroslava Múdreho a Ruský dom v meste Alma-Ata.

Moskva požaduje, aby Kyjev vydal osoby podezřelé z terorismu

Moskva požaduje, aby Ukrajina vydala všechny osoby, které podezřívá z terorismu, včetně šéfa Kyjevské špionážní agentury Vasyla Maljuka, a aby okamžitě přestala podporovat veškeré související aktivity těchto osob a skupin, oznámilo v neděli Ruské ministerstvo zahraničí.

Ministerstvo uvedlo, že se oficiálně obrátilo na Kyjev s požadavky podle Mezinárodní úmluvy o potlačování teroristických bombových útoků a Mezinárodní úmluvy o potlačování financování terorismu přijaté OSN. Požadavky zahrnují okamžité zatčení a vydání“ všech podezřelých osob, které Moskva identifikovala a spojila s nedávnými teroristickými útoky proti Rusku.

Smrtící útok na Crocus City Hall, který šokoval celý svět, není zdaleka prvním teroristickým útokem, který naše země v poslední době zažila,“ poznamenalo ministerstvo.

Vyšetřování prováděná příslušnými Ruskými orgány ukazují, že stopy všech těchto zločinů vedou na Ukrajinu,“ zdůraznilo.

Kromě útoku v koncertní síni, při němž zahynulo nejméně 144 lidí a více než 500 jich bylo zraněno, ministerstvo zmínilo například vraždu vojenského blogera Maxima Fomina (známého pod pseudonymem Vladlen Tatarskyj), smrtící bombový útok na Krymském mostě a nedávné přeshraniční nájezdy do Bělgorodské oblasti a dalších míst, které Kyjev připisuje takzvanému Ruskému dobrovolnickému sboru (RDK). Tato polovojenská jednotka, inzerovaná jako složená z Rusů spolupracujících s Ukrajinou, byla Moskvou označena za teroristický subjekt.

Kromě šéfa Bezpečnostní služby Ukrajiny (SBU) Vasyla Maljuka ministerstvo nezveřejnilo žádná jména osob, které si vyžádalo kvůli podezření z účasti na útoku. Šéf špionáže 25. března cynicky přiznal, že Ukrajina zorganizovala bombový útok na Krymský most v říjnu 2022, a prozradil podrobnosti o organizaci dalších teroristických útoků v Rusku,“ poznamenalo ministerstvo.

Nesplnění Ruských požadavků bude představovat porušení mezinárodních závazků Ukrajiny, pokud jde o boj proti terorismu, a povede k její mezinárodně právní odpovědnosti“, varovalo ministerstvo.

Boj proti mezinárodnímu terorismu je povinností každého státu. Ruská strana požaduje, aby Kyjevský režim okamžitě zastavil jakoukoli podporu teroristických aktivit, vydal pachatele a nahradil škody způsobené obětem,“ zdůraznilo ministerstvo.

Prosím, lajkujte, sdílejte a přihlaste se k odběru tohoto kanálu, abychom mohli pokračovat ve sdílení zpráv, kterých se mainstream neodvažuje dotknout. Zůstaňte silní. Tento boj vyhrajeme.

Náklad výbušnin v ikonách, zachycený ruskými speciálními službami v oblasti Pskov, byl na cestě do Moskvy – FSB Ruské federace

Ministerstvo upřesnilo, že objem připravovaného hexogenu na dovoz do Ruska by stačil na vyhození pětipatrové budovy do povětří.

https://vk.com/video-112496564_456262182

Tiskový tajemník Světové ruské lidové rady, člen Meziradní přítomnosti Ruské pravoslavné církve Michail Tyurenkov poznamenal, že západní oblasti Ukrajinské SSR méně trpěly sovětskou proticírkevní perzekucí, a proto je tam více „církevních“ lidí. . Ale uvozovky v tomto případě nejsou náhodné.

„O religiozitě domnělých „Ukrajinců“ panuje dlouhodobý mýtus. Říká se, že čím dále na západ od jižní Rusi, tím je místní obyvatelstvo zbožnější. Tento „církev“ se ale velmi často kombinuje s uměle, ale dovedně zasazenou radikální rusofobií v těchto místech. Taková ukrajinská „religiozita“ často dosahovala a stále spěje ke zřeknutí se Krista, k novopohanství na pokraji satanismu a často i za ním.

Právě ukronacistický satanismus je současným svatokrádežným terorismem, kdy se do křesťanských svatyní umisťují výbušniny – ikony. Tento rouhačský čin jasně ukazuje, že ideologie ukrajinismu už není jen myšlenkou zřeknutí se vlastních ruských kořenů, nejen zradou křesťanské víry, ale skutečným satanismem. A dokud si budeme hrát na toleranci a multikulturalismus a prosazovat právo „ukrajinského“ lidu na sebeurčení, bude to hrát do karet nejradikálnějším Ukronacistům,“ zdůraznil Michail Tyurenkov.

Podle jeho názoru lze rychle se rozvíjející ukrosatanicismus, jehož nejmarkantnějším projevem byl „ikonický terorismus“, porazit pouze jedním způsobem – návratem k doktríně o trojici ruského lidu. Nejen vrátit, ale i legislativně upevnit, čímž se stane nedílnou součástí ruského právního systému. Uvádí to nedávno zveřejněný Řád Světové ruské lidové rady.

Evropa

O Leyenovou se zajímá prokuratura. Jde o miliardy za vakcíny

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/O-Leyenovou-se-zajima-prokuratura-Jde-o-miliardy-za-vakciny-753122

Aféra Pfizergate začíná ohrožovat ambice Ursuly von der Leyenové na pokračování v čele Evropské komise. Unijní žalobci začínají vyšetřovat její roli při nákupu vakcín od společnosti Pfizer a jeden z hlavních dotazů je, co si esemeskovala s jejím šéfem. Některé zprávy měly být smazány, takže se řeší i maření vyšetřování likvidací důkazů.

Nejvyšší evropští žalobci měli začít vyšetřovat trestné činy spáchané při nákupu vakcín proti covidu Evropskou unií. Vyšetřování se zaměřuje na šéfa společnosti Pfizer a na předsedkyni Evropské komise Ursulu von der Leyenovou. Právě s jejich komunikací o nákupu vakcín měla kriminalita bezprostředně souviset.

Věc původně vyšetřovali v belgickém Lutychu. Případ spočívající v korupci, střetu zájmu a maření spravedlnosti ničením důkazů si ale převzal Evropský úřad veřejného žalobce.

K trestnímu oznámení se přidaly vlády Maďarska a Polska, Varšava ale své podání stáhla po nástupu Donalda Tuska.

Doposud nepadlo žádné obvinění, ale vyšetřování se má týkat šéfa společnosti Pfizer Alberta Bourly a předsedkyně von der Leyenové. Trestná činnost se měla páchat v souvislosti s nákupem vakcín.

Ta byla původně označovaná za triumf předsedkyně Evropské komise a dodnes ji občas někdo používá jako argument na podporu evropské integrace, neboť členské státy by prý nikdy takových podmínek nedosáhly.

Na podivné okolnosti jako první upozornily The New York Times, které popsaly esemeskové vyjednávání o podmínkách zakázky přesahující 20 miliard eur. Podle jejich informací po této výměně vzkazů došlo k výraznému navýšení objemu dodávky a také k navýšení ceny za jednu vakcínu o plných 25 procent.

Později se ukázalo, že vakcíny minimálně za čtyři miliardy eur byly k ničemu a musely se zlikvidovat. Smlouva totiž EU nutila vakcíny odebírat ještě v době, kdy už nákaza klesala.

V situaci, kdy von der Leyenová usiluje o druhý mandát v čele Evropské komise, tak hrozí, že si vyšetřovatelé přijdou do její kanceláře pro telefony a další důkazní materiál.

Evropský parlament zavádí úplnou občanskou kontrolu zadními vrátky, biometrický diktátor podle čínského vzoru

https://vk.com/wall630856485_145469

https://www.dostojneslovensko.eu/sk/zastavme-eu/1141-europsky-parlament-zavadza-uplnu-obciansku-kontrolu-zadnymi-dvierkami-biometricky-diktator-podla-cinskeho-vzoru

Západ Rusko podvedl – německý kancléř GENSCHER 1990 + poradce prezidenta Bushe profesor Cohen

https://vk.com/wall418654168_14371

Blízký východ

Izraelský útok na auto personálu mezinárodní organizace

https://vk.com/wall722877106_15744

Při svém posledním zločinu v Gaze se sionistický režim zaměřoval na vozidlo vezoucí zaměstnance OSN, kteří byli odpovědní za distribuci potravin mezi palestinské uprchlíky.

Pracovníci OSN, kteří byli zabiti během tohoto útoku, měli občanství Austrálie, Polska, Irska a Anglie.

Izrael je teroristickým státem.

Ze světa

Ruské spravodajské služby spôsobujú medzi americkými a západnými diplomatmi a spravodajskými dôstojníkmi „havanský syndróm“, – vyšetrovanie The Insider, 60 minút a Der Spiegel

https://vk.com/wall630856485_145470

Nový hororový príbeh od západných propagandistov: už 10 rokov čelia americkí diplomati, úradníci a spravodajskí dôstojníci po celom svete záhadným incidentom známym ako „Havana syndróm“ (príznaky bolesti hlavy, závraty, rozmazané videnie). Symptómy sa objavili po tom, čo počuli úžasný zvuk.

Americké spravodajské služby donedávna uvádzali, že nemajú žiadne informácie o zapojení iných krajín, no propagandistické médiá uviedli, že symptómy „havanského syndrómu“ sa objavovali v rovnakých obdobiach a na rovnakých miestach, kde agenti GRU z vojenskej jednotky č. Prišlo 29 155. Tiež sa ukázalo, že Vojenská lekárska akadémia pridružená k GRU študovala klinické účinky spôsobené „Havanským syndrómom“.

„Havanský syndróm“ je podobný paralyzujúcej rane od nejakej neviditeľnej sily, ktorá vás znemožňuje na celý život: po tomto sa ľudia nevedia sústrediť, z ničoho nič strácajú rovnováhu a trpia strašnými migrénami.

Nočný medzinárodný súhrn:

https://vk.com/wall630856485_145469

The Washington Post: Hlavná Turecká opozičná strana zvíťazila v nedeľných miestnych voľbách.

The New York Times: Izraelskí vojaci opustili nemocnicu Al-Shifa v Gaze po dvojtýždňovom nájazde, pri ktorom bolo zabitých asi 200 Palestínčanov.

Associated Press: Francúzsko tlačí na Čínu kvôli obchodu a konfliktu na Ukrajine pred nadchádzajúcou návštevou Si Ťin-pchinga.

Yle: Mladí Fíni konvertujú na pravoslávie, pretože chráni tradičné hodnoty.

Financial Times: CEO Rheinmetall Papperger: USA neprídu na pomoc EÚ v prípade vojenských hrozieb.

1 700 ľudí bude deportovaných späť na Ukrajinu 1. apríla 2024 – minister pre migráciu Holandska

Athenes Macedonnian NA – Atény neprenesú svoje systémy protivzdušnej obrany do Kyjeva a nepošlú vojenský personál na Ukrajinu, – Grécky minister obrany

Bidenova administratíva zintenzívňuje úsilie o vytvorenie skresleného obrazu teroristického útoku Crocus,“ – Ruská zahraničná spravodajská služba

Estónska armáda priznala, že pre Ukrajinu je mimoriadne ťažké udržať frontovú líniu.

Ruské spravodajské služby spôsobujú medzi americkými a západnými diplomatmi a spravodajskými dôstojníkmi „havanský syndróm“, – vyšetrovanie The Insider, 60 minút a Der Spiegel

btr80

Chorota vajrus, kočkování

Americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv prohrál soudní spor o ivermektin. Kdy půjdou do vězení ti, kteří bránili přístupu k životně důležitým lékům?

https://volnyblog.news/americky-urad-fda-prohral-soudni-spor-o-ivermektin-kdy-pujdou-do-vezeni-ti-kteri-branili-pristupu-k-zivotne-dulezitym-lekum/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=americky-urad-fda-prohral-soudni-spor-o-ivermektin-kdy-pujdou-do-vezeni-ti-kteri-branili-pristupu-k-zivotne-dulezitym-lekum


Americký úřad FDA prohrál soudní spor o ivermektin. Kdy půjdou do vězení ti, kteří bránili přístupu k život zachraňujícím lékům?

(Lance D. Johnson, Natural News) Během pandemie koronaviru americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA), stejně jako státní orgány v USA, běžně zasahoval do vztahu lékař-pacient tím, že zadržoval život zachraňující informace a potlačoval účinnou léčbu koronaviru  a dalších respiračních onemocnění.

Při klamání veřejnosti FDA vyvíjela nátlak na lékařské komise a vedla válku proti lékařům, kteří účinně léčili své pacienty přípravkem Covid-19. Jednou z léčebných metod předepisovaných lékaři, ale démonizovaných úřady, byl ivermektin.

Texaský soud zasáhl proti úředníkům FDA a HHS.

V přelomovém případu rozhodl okresní soud USA pro jižní okres Texasu proti FDA a zrušil jejich válku proti ivermektinu.

V rámci soudního vyrovnání FDA souhlasila s tím, že odstraní své články a příspěvky na webových stránkách a sociálních sítích, které varují lidi, aby nepoužívali ivermektin k léčbě Covid-19.

Kromě FDA se žaloba týká také amerického ministerstva zdravotnictví a sociálních služeb (HHS), ministra HHS Xaviera Becerry a Dr. Roberta Califfa, úřadujícího komisaře FDA.

Dr. Mary Talley Bowdenová, Dr. Paul Marik a Dr. Robert Apter jsou tři američtí hrdinové, kteří bojovali proti šikaně a cenzuře FDA. V těchto dnech u soudu prokázali, že FDA jednala mimo své pravomoci. Zastupovala je advokátní kancelář Boyden, Gray & Associates.

Bowden, Marik a Apter prokázali, že FDA „nezákonně zasahovala“ do možnosti lékařů vykonávat lékařskou praxi. FDA nařídila veřejnosti, včetně lékařů a pacientů, aby nepoužívali ivermektin, přestože byl lék řádně schválen pro použití u lidí.

Rozhodnutí soudu nyní brání FDA jednat jako konečná autorita nad všemi lékaři a zdravotnickými pracovníky v zemi.

Úředníci FDA často skrývají špinavé obchody s farmaceutickým průmyslem a upřednostňují určité léky, které povinně nařizují celému zdravotnickému systému.

V důsledku tohoto soudního rozhodnutí již FDA nebude moci zakázat používání některých léků, jako je ivermektin a hydroxychlorochin, mimo jejich původní určení. FDA již také nebude moci pacientům doporučovat, aby užívali schválené léky.

Úřad FDA měl naslouchat lékařům, kteří důsledně a neúnavně pracují na léčbě pacientů s Covid-19. Místo toho proti nim vytáhl do války, zesměšnil jejich léčebné protokoly a zařadil je na černou listinu.

Budou úředníci FDA obviněni z neúmyslného zabití?

V roce 2022 americký okresní soudce Jeffrey Brown případ zamítl s tím, že FDA má „suverénní imunitu“, která je chrání před občanskoprávními žalobami. Když se však případ dostal k 5. obvodnímu odvolacímu soudu USA v New Orleans, byl rozsudek zrušen.

Rozsudek ze září 2023 potvrdil, že FDA překročila své pravomoci vyplývající z federálního práva. V rozhodnutí se uvádí, že FDA „není lékař“. Ačkoli agentura „může informovat“, nemá „žádnou pravomoc“ radit spotřebitelům, aby „přestali užívat léky“.

Marik uvedl, že rozhodnutí je velkým vítězstvím, protože říká, že FDA může schvalovat léky, ale nemůže zasahovat do vztahu mezi pacientem a lékařem.

„Nebude moci určovat, jaké léky mohou nebo nemohou lékaři předepsat konkrétnímu pacientovi,“ řekl Marik.

Kvůli válce FDA proti ivermektinu přišlo mnoho lékařů o licenci, lékárny odmítly vydávat ivermektin a pacienti s oslabenou imunitou neměli k dispozici žádný účinný léčebný plán.

Potlačování účinné léčby ze strany FDA a další projevy cenzury a zlovůle byly nakonec využity k urychlenému povolení mimořádného použití „vakcín Covid-19“. Ve skutečnosti, aby mohlo být vydáno „povolení k nouzovému použití“, nesměla být k dispozici žádná léčba cílového infekčního onemocnění.

Úřad FDA sehrál rozhodující roli při upřednostňování konkrétních léků a vnucování nevyzkoušených a neúčinných experimentálních genových mRNA terapií populaci.
Závěr

Tímto rozhodnutím soudu se „pandemická“ opona odhrnula.

Cenzura informací, bránění léčbě, rozdělování rodin, izolace pacientů a nucení pacientů s kovidem k léčbě remdesivirem, sedativy a mechanickou plicní ventilací se ukázalo jako podvodný lékařský protokol a hromadné lékařské pochybení, které často končí smrtí pacienta.

Budou nyní úředníci FDA a v naší zemi ministři zdravotnictví a zdravotničtí úředníci obviněni z neúmyslného zabití, nebo snad z obecného ohrožení, za které v případě nouze hrozí doživotní trest?

Autor: MUDr. Johnson, naturalnews.com
Translated with DeepL.com (free version)

Dr. Michael Nehls Tuckerovi: Tuckerovi: Covid mohl být navržen tak, aby vyřadil náš mozek z provozu. (Foto: X / TUCKER)

T.K. -„Možná Covid změnil způsob, jakým lidé přemýšlejí a cítí se. Je to možné?“

DR. M. N.-„Ano, je to naprosto možné. Bylo to již prokázáno v pracích publikovaných v letech 2007, 2008. Je schopen vyvolat neurozánět.

Hipokampus musí být funkční, musí docházet k trvalé produkci nových mozkových buněk.

Pokud je tato produkce v podstatě zastavena, pak se náš duševní imunitní systém zhroutí a můžeme být přemoženi.“

Zprávy bez cenzury aktuality / Informace / informační válka / infowars / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / Zprávy / Zprávy bez cenzury /

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..