26.4.2024 - Martin Marcikán

2024-04-25 Zprávy bez cenzury

https://odysee.com/@radiosv.studiokadan:6/Zpr%C3%A1vy-bez-cenzury-25.042024:f

Zprávy bez cenzury 25.04.2024

Zprávy, informace a komentáře, které v médiích hlavního proudu neuslyšíte a neuvidíte…

Z domova, SVO RF na Okrajině, Ruská federace, Evropa, Blízký východ, Ze světa, Chorota vajrus

Z domova

Nahoře se krade, dole se škudlí

https://www.fsfinalword.cz/?page=archive&day=2024-04-24&utm_source=utm_source%3Dnewsletter&utm_medium=utm_medum%3De-mail&utm_campaign=utm_campaign%3Dfinal_word_24.4.2024

V Praze je tolik rozkopaných ulic, až roste podezření, že dopravní komplikace jsou záměrnou snahou náměstka primátora Zdeňka Hřiba (Piráti) donutit lidi k zelenějšímu chování. Přesto se lidé, kteří na výzvu přistoupí a nechají svá auta doma, musí nyní ptát, jak bude vypadat jejich dojíždění do práce, pokud Praha pro městské autobusy opravdu zavede pouze zastávky na znamení. Jistě, ušetřilo by to peníze za pohonné hmoty, ale zároveň by to mnohé cestující nutilo přicházet na zastávky dříve pro případ, že by řidič přijel předčasně a ujel jim. Pro dopravní podnik by to mohlo být výhodné, ale jen díky tomu, že přenese na zákazníky část nákladů v podobě jejich promarněného času. Namísto škudlení dole by bylo lepší, kdyby město zastavilo krádeže nahoře. Právě před sedmi měsíci prohlásil pirátský poslanec Jakub Michálek, že STAN použil černé peníze, které ukradl Dopravnímu podniku hl. m. Prahy, na financování nelegální kampaně v parlamentních volbách 2021 na překroužkování Pirátů. Tyto černé fondy by toho mohly dokázat hodně, kdyby byly využity legálně.

Antibabiš 2.0 se neujal

https://www.fsfinalword.cz/?page=archive&day=2024-04-25

Poté, co hnutí ANO v únorovém volebním modelu agentury Kantar pro Českou televizi poskočilo o 3,5 procentního bodu na 38,5-39,0 %, prohlásil premiér Petr Fiala v rozhovoru pro portál CzechCrunch, že předvolební průzkumy nelze brát vážně a že on jako politolog ví, jak využít metodiku průzkumů k dosažení jakéhokoliv výsledku. Od té doby ANO kleslo zpátky na 34,5-35,5 %, což Kantar podle očekávání přičetl úniku e-mailu Andreje Babiše, ve kterém žádal o kompromitující materiály na ministra zahraničí Jana Lipavského. Nejnovější včera zveřejněný průzkum Medianu ukazuje, že ANO i ODS jsou víceméně na stejných pozicích, na jakých byly dlouhé měsíce. Tento průzkum spíše potvrzuje, že prudký vzestup v preferencích ANO v únorovém šetření Kantaru byl výjimka, stále však nebylo dostatečně vysvětleno, proč k němu došlo. Pokud bylo cílem těch v České televizi, kteří stejně jako Fiala vědí, jak využít metodiku průzkumů veřejného mínění k dosažení jakéhokoliv výsledku, spustit politiku Antibabiš 2.0“, tak to nezafungovalo. Do evropských voleb zbývá pouhých šest týdnů, čas se krátí.

Víc škody než užitku. Kvůli Green Dealu jsou evropské výrobky nekonkurenceschopné, říká šéf keramičky RAKO

https://www.epochtimes.cz/2024/04/23/vic-skody-nez-uzitku-green-deal-cini-evropske-vyrobky-nekonkurenceschopne-rika-sef-keramicky-rako/?utm_source=newsletter&utm_medium=e-mail&utm_campaign=nowall

V Evropě probíhá v důsledku klimatických politik a zdražování energií k masivnímu odchodu průmyslových firem z kontinentu. Ty, které zůstanou, budou muset zvyšovat ceny, aby reflektovaly stoupající náklady, říká Roman Blažíček, šéf keramičky RAKO. Dodává, že zbrzdění Green Dealu je možné jen tím, že nebudeme volit ideologické prosazovatele klimatických politik.

Blažíček je jednatelem společnosti Lasselsberger, která již 140 let podniká na poli obkladových materiálů. Pod značkou RAKO vyrábí keramické obklady a dlažby, v Evropě patří k jedněm z největších výrobců. Na konferenci „Green Deal s rozumem“ uskutečněné minulý týden na půdě Senátu ČR hovořil jako zástupce energeticky náročného odvětví.

Energeticky náročné firmy jsou ty, které nejvíce doplácejí na rostoucí ceny energií a dekarbonizační požadavky Evropské komise. Jde o velké průmyslové firmy, které se podílejí na evropském HDP téměř 20 procenty a přímo zaměstnávají 18 milionů lidí. V keramickém průmyslu pracuje v Evropě 200 tisíc lidí.

Šéf RAKO poznamenává, že energeticky náročný průmysl od roku 2017 snížil emise skleníkových plynů o 40 %. Přesto nesouhlasí se zběsilým tempem, jakým postupuje dekarbonizace evropské ekonomiky. Kvůli stále se zpřísňujícím enviromentálním předpisům a stoupajícím nákladům opouští dle něj Evropu jedna po druhé řada firem – ocelářství, hlinikářství, fotovoltaika, hutnictví, chemický průmysl, ti všichni odcházejí nebo k tomu mají nakročeno.

„Deindustrializace reálně běží. Pokud použiji naši keramickou výrobu, tak od začátku letošního roku vyhlásili v Německu insolvenci tři největší výrobci keramiky. V Maďarsku skončil jediný výrobce keramiky a ve Španělsku a v Itálii, kde jsou největší klastry, došlo k dramatickému omezení výroby,“ popisuje situaci ve svém odvětí Blažíček.

Líčí, že evropská obchodní bilance se od roku 2017 zhoršila o 100 miliard euro, což je podle něj „zcela zásadní indikátor toho, že se v Evropě v oblasti v oblasti průmyslu a energeticky náročného průmyslu něco zásadnějšího děje“.

„Musím říct, že to naše podnikání se zdá čím dál složitější a já se obávám a nechci být u toho, až naše továrny budou zavírat. Mílovými kroky se k tomu blížíme,“ varoval manažer. Green Deal je podle něj prosazován až s náboženským zanícením a stala se z něj ideologie.

Tempo přechodu na bezuhlíkovou ekonomiku se zrychluje, aniž by si evropské orgány ověřily, že to, co schvalují, i funguje. Tempo dekarbonizace je podle něj „nesprávné“ a „přináší více škody než užitku“.

Mimovládkari kričia, aby sme neodhalili ich sponzorov

https://vk.com/video633851719_456239878

Inspirace pro ČT1: Šimkovičová zverejnila zákon o RTVS, mení názov na STVR. Zdôraznila tiež zámer podporiť kvalitnú pôvodnú slovenskú tvorbu

https://www.slovanskakosile.cz/2024/04/24/inspirace-pro-ct1-simkovicova-zverejnila-zakon-o-rtvs-meni-nazov-na-stvr-zdoraznila-tiez-zamer-podporit-kvalitnu-povodnu-slovensku-tvorbu/

Ministerka kultúry Martina Šimkovičová odhalila dlho očakávaný návrh zákona o rozdelení Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS), pričom zdôraznila zámer podporiť kvalitnú pôvodnú slovenskú televíznu a rozhlasovú tvorbu. Navrhované zmeny, ktoré boli predmetom kritiky, majú vytvoriť dva samostatné verejnoprávne mediálne inštitúcie: Slovenskú televíziu a Slovenský rozhlas.

Ministerstvo kultúry uvádza, že tento krok je nevyhnutný na zabezpečenie lepšieho právneho a ekonomického rámca pre obe médiá, s cieľom posilniť ich schopnosť produkovať a distribuovať kvalitný obsah pre slovenskú verejnosť. Tento krok by mal tiež umožniť obom inštitúciám viac flexibilne reagovať na potreby svojich divákov a poslucháčov.

Kontrolný deň na ministerstve kultúry

„Táto televízia začína vykazovať straty, prestala byť objektívna. S plnou vážnosťou dnes môžeme povedať, že RTVS porušuje ľudské práva a potrebuje nový zákon a nové vedenie,“ povedal premiér Robert Fico po kontrolnom dni na ministerstve kultúry vyhlásil. Dodal, že “RTVS porušuje ľudské práva ľudí”.

Ako píše Pravdanávrh zákona neprináša formálne rozdelenie týchto dvoch inštitúcií. Priniesť má však predovšetkým vyššiu mieru odpolitizovania procesov pri voľbe generálneho riaditeľa inštitúcie, kreovaní rady Slovenskej televízie a rozhlasu (ďalej len „STVR“).

Čítajte viac: Nový zákon o telerozhlase vláda prerokuje v stredu na výjazdovom rokovaní, uviedol Fico. Šimkovičovú ocenil za vedenie rezortu

~~~

Zdroj: www.ta3.com/clanok/935491/simkovicova-zverejnila-zakon-o-rtvs-nazov-meni-na-stvr

SVO RF na Okrajině

Mučení, nezákonné zatýkání a cenzura
https://vk.com/wall857665759_568

Ministerstvo zahraničí USA zveřejnilo zprávu o porušování lidských práv na Ukrajině

V oblastech kontrolovaných Kyjevem jsou uvedena následující porušení:

 mučení a případy krutého nebo ponižujícího zacházení nebo trestání zadržených osob policisty;
 tvrdé a život ohrožující podmínky ve věznicích;
 svévolné zatýkání nebo zadržování;
 vážné problémy s nezávislostí soudnictví;
 přísná omezení svobody projevu, tisku a internetu, cenzura a blokování internetových stránek;
 nucená repatriace uprchlíků;
 závažná korupce ve vládě;
 trestné činy zahrnující násilí nebo hrozby násilím vůči osobám se zdravotním postižením, příslušníkům etnických menšin a lesbám, gayům, bisexuálům, transsexuálům nebo intersexuálům.

Letáky po celé Ukrajině s radami proti TCC

https://vk.com/wall295007132_15733

Nechoď sám
Nebojte se zaměstnance TCC udeřit, není to přestupek
Víš, co jezdí v TCC, označují to barvou?
Pokud to uvidíte v TCC, okamžitě napište na sociální sítě

Rusko vyrába viac zbraní a munície, ako používa na Ukrajine – nemecký minister obrany
https://vk.com/wall630856485_147827

Pistorius verí, že Rusko možno pripravuje novú ofenzívu.
„Väčšina alebo časť toho, čo sa teraz vyrába, už nejde na front, ale končí v skladoch. Človek môže byť naivný a povedať, že to robí len z opatrnosti. Ako skeptik by som skôr povedal, že v tomto v prípade, že to Rusko robí, pretože niečo plánuje,“ povedal Pistorius.

RVvoenkor


Ruská federace

Bylo oznámeno datum Putinovy inaugurace
https://vk.com/wall295007132_15736

Putinova inaugurace se bude konat 7. května

Inaugurace ruského prezidenta Vladimira Putina se uskuteční 7. května, uvedl Andrej Klišas, předseda výboru Rady federace pro ústavní legislativu a budování státu. Podle něj, kterého citovala agentura TASS, se senátoři v předvečer akce podrobí testu PCR.

Prezidentská inaugurace se uskuteční 7. května. K dispozici budou informace o testování. Standardní postup. Jednou za čas. Bude to 6. září,“ řekl Klishas.

https://news.ru/russia/nazvana-data-inauguracii-putina/

22. apríla sa na Ministerstve zahraničných vecí Ruskej federácie pod vedením ministra zahraničných vecí Ruskej federácie, predsedu Komisie Ruskej federácie pre UNESCO Sergeja Lavrova uskutočnilo slávnostné podujatie pri príležitosti 70. výročia vstupu ZSSR do tejto organizácie (21. apríla 1954).

https://vk.com/wall418654168_14942

Na podujatí sa zúčastnili členovia komisie – čelní predstavitelia ruských ministerstiev a agentúr, zástupcovia podnikateľských kruhov, významné osobnosti školstva, vedy, kultúry, médií a športu našej krajiny, ako aj šéfovia diplomatických misií.

 S. V. Lavrov vo svojom prejave poukázal na významný prínos Ruska k činnosti UNESCO počas siedmich desaťročí. Minister zdôraznil, že napriek politizácii, zneužívaniu platformy západnými krajinami na geopolitické účely a odklonu od koncentrácie zdrojov na úlohy, ktoré patria do komeptencie tejto organizácie, zostáva UNESCO autoritatívnou univerzálnou humanitárnou organizáciou.

Ako aktívny a zodpovedný člen UNESCO je Rusko odhodlané plne koordinovať svoje prístupy s partnermi s cieľom presadzovať jednotný program založený na rovnováhe záujmov a zachovaní kultúrnej suverenity.

Na podujatí vystúpili aj generálny riaditeľ ruskej tlačovej agentúry TASS A. O. Kondrašov a chargé d’affaires Ruska v Bielorusku D. M. Šmanaj, Bieloruská SSR totiž vstúpila do organizácie len niekoľko dní po ZSSR.

Uskutočnilo sa aj slávnostné otvorenie retrospektívnej dokumentárnej výstavy fotografií z archívov ruského ministerstva zahraničných vecí a tlačovej agentúry, usporiadanej spoločne s agentúrou TASS, ktorá hovorí o svetlých stránkach spolupráce našej krajiny s UNESCO počas siedmich desaťročí.

 Minister tiež opečiatkoval bloky známok, ktoré vydala spoločnosť Marka, a.s. pri príležitosti 70. výročia vstupu ZSSR do UNESCO, venovaných ruským pamiatkam svetového kultúrneho a prírodného dedičstva.

http://tiny.cc/bu1uxz

Medziregionálna spolupráca zohráva dôležitú úlohu pri posilňovaní bilaterálnych väzieb medzi Ruskom a Čínou a záujem regiónov o realizáciu spoločných projektov rastie

https://vk.com/wall418654168_14939

Uviedol to ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov na zasadnutí Rady hláv subjektov Ruskej federácie pri ministerstve zahraničných vecí.

 „Dôležitou súčasťou posilňovania mnohostranného komplexu našich vzťahov je už tradične medziregionálna spolupráca,“ poznamenal Lavrov. „Celkove môžeme konštatovať stály záujem o realizáciu spoločných projektov, predovšetkým v hospodárskej a vzdelávacej oblasti“.

Rusko vidí potenciál pre rozvoj spolupráce s Čínou v rámci BRICS a Šanghajskej organizácie spolupráce

https://vk.com/wall418654168_14938

Uviedol to ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov na zasadnutí Rady hláv subjektov Ruskej federácie pri ministerstve zahraničných vecí.

Došlo k nadviazaniu plodnej spolupráce prostredníctvom medziregionálnej rady Rusko-čínskeho výboru priateľstva, mieru a rozvoja. Ďalšie možnosti vidíme vo vzájomnej súčinnosti na medzinárodných platformách za účasti našich regiónov,“ poznamenal minister. „Predovšetkým je to BRICS, kde Rusko tento rok predsedá, a Šanghajská organizácia spolupráce, kde z iniciatívy Čeľabinskej oblasti vznikol užitočný formát, každoročné fórum hláv regiónov členských krajín ŠOS.“

Pri Tambove zadržali muža, ktorý sa pripravoval vyhodiť do vzduchu zariadenie energetickej infraštruktúry a podpáliť jednu z administratívnych budov krajského centra. Informovala o tom tlačová služba riaditeľstva FSB pre tento región

https://vk.com/wall630856485_147770

Zistilo sa, že útočník vstúpil do korešpondencie s predstaviteľom proukrajinskej teroristickej organizácie zakázanej v Rusku. Po teroristickom útoku plánoval podozrivý vycestovať mimo Ruskej federácie.

Námestníkovi ministra obrany Timurovi Ivanovovi hrozí až 15 rokov väzenia
https://vk.com/video630856485_456299476

Zadržali ho pre podozrenie z brania úplatku, informoval vyšetrovací výbor. Trestný článok, podľa ktorého je obvinený, si vyžaduje obzvlášť veľkú sumu, to znamená najmenej milión rubľov. Tlačový tajomník prezidenta Dmitrij Peskov uviedol, že o zadržaní námestníka ministra už bol informovaný Vladimír Putin a vopred bol informovaný aj minister obrany Sergej Šojgu. Agentúra TASS s odvolaním sa na zdroje z orgánov činných v trestnom konaní uvádza, že Ivanov je už dlho vo operačnom vývoji. Prípad podporuje vojenská kontrarozviedka FSB. Ivanov zastával svoj post posledných osem rokov. Na oddelení dohliadal na prácu vojenského stavebného komplexu, zodpovedal okrem iného za správu majetku a zabezpečenie bývania a mal na starosti aj nákup tovaru v rámci štátnych obranných zákaziek.

Hovorkyňa ruského ministerstva zahraničných vecí Mária Zacharovová odporučila Ukrajine, aby zmenila názov svojho ministerstva kultúry po tom, ako úradujúci šéf rezortu povedal, že Oblúk priateľstva národov v Kyjeve má skôr štatút obecného majetku než pamiatky

https://vk.com/wall418654168_14936

„V takom prípade by sa táto ukrajinská inštitúcia nemala volať ministerstvo kultúry, ale ministerstvo obecného hospodárstva,“ napísala Zcharovová na svojom kanáli v aplikácii Telegram.

Ako uviedla hovorkyňa ruského ministerstva zahraničných vecí Mária Zacharovová, Západ ukázal svoju nespoľahlivosť a politickú angažovanosť a budovanie udržateľných obchodných a finančných vzťahov s ním nie je perspektívne

https://vk.com/wall418654168_14935

„Budovanie stabilnej obchodnej a finančnej spolupráce so Západom, ktorý preukázal svoju nespoľahlivosť, politickú angažovanosť a sklon k používaniu „dvojitých“ štandardov, je neperspektívne,“ povedala Zacharovová, keď komentovala správy o tom, že Západ sa chystá vyvlastniť ruské štátne aktíva.

Evropa

ZDRAVÝ ROZUM ZO ZDENEROVANÉHO ZÁPADU UTEKÁ

https://vk.com/wall693870807_4993

Autorka Harryho Pottera J. K. Rowlingová si kúpila nehnuteľnosť v MOSKVE. Už jej lezie na nervy gender rodová ideológia, pre ktorú ju chcú vo „Veľkej“ Británii zatvoriť.

Hrozbou pre Európu nie sú ľudia so zdravým rozumom tam vonku. Ale politici uzavretí v  Bruseli, odtrhnutí od reality
https://vk.com/wall-145547389_23735


Už 25 rokov vkuse vládnu v únii socialisti, „kresťanskí“ demokrati a teraz s nimi aj progresívci. Vidíme, kam to s Európou dotiahli. Imigrácia, zdražovanie, vojna, Green Deal…  Stačilo!

Nevoľte už politikov, ktorí Slovensko zrádzajú. Voľte zmenu. Voľte naozaj zásadových  vlastencov. Voľte REPUBLIKU 

Německý miliardář Karl-Erivan Haub, který byl považován za mrtvého, se objevil v Moskvě, kde žije se svou milenkou Veronicou Ermilovovou, majitelkou eventové agentury z Petrohradu

https://vk.com/wall693870807_4987

58letý podnikatel zmizel ve Švýcarsku před 6 lety a v roce 2021 byl prohlášen za mrtvého.

V Německu po sobě zanechal manželku, dvě děti a mladšího bratra. Byl spolumajitelem a generálním ředitelem holdingu Tengelmann Group, který zahrnuje síť prodejen OBI.

Tak už víme kam zdrhnout.

Blízký východ, Maghreb

Nikolaj Starikov – Spolupráca s Afrikou povedie k prosperite v Rusku
https://vk.com/wall630856485_147769

Navštívil som Etiópiu a chcem vám povedať o svojich pozorovaniach:
„Etiópia je krajina vysoko nad morom, takže tam nie je horúco. Nie je to ako vo zvyšku Afriky. Je to pomerne rozvinutá, prosperujúca krajina.

Teraz je v období politických nepokojov, došlo k vojne s Eritreou a Etiópia stratila prístup k moru.

Toto je krajina, ktorá nikdy nebola nikoho kolóniou, jediná na africkom kontinente, ktorá mala impérium.

Vo všeobecnosti je Afrika miestom, kde dnes zvýšením spolupráce zlepšíme situáciu v Ruských mestách.

Afrika je zásobárňou nerastných surovín.

Toto je skutočne obrovský, sľubný trh, miliarda ľudí, čoskoro tu budú dve miliardy.

Kúpna sila pomaly rastie, populácia rastie oveľa rýchlejšie.

Afrika je skutočne Západom okradnutý kontinent, ktorý si toto všetko pamätá. Preto je v Etiópii veľmi dobrý vzťah k Rusom, ale keď my sami zabudneme na svoju históriu, iní to urobia ešte rýchlejšie.“

Ze světa

Nikolaj Starikov – Prečo USA eskalujú napätie v ázijsko-tichomorskom regióne?
https://vk.com/wall630856485_147768

Vždy konajú podľa rovnakého scenára.

Tu sú slová z Krylovovej bájky najvhodnejšie: „Je to tvoja chyba, že chcem jesť.“

Čína je vinná za to, že Spojené štáty stále „chcú jesť“ Čína sa ale nevzdáva a sami majú dobrú chuť do jedla.

Komentár oficiálnej predstaviteľky Ruského ministerstva zahraničných vecí M. V. Zacharovej v súvislosti s Ruským vetovaním americko-japonského návrhu rezolúcie Bezpečnostnej rady OSN o jadrových zbraniach a iných typoch ZHN vo vesmíre

Ruská federácia bola nútená vetovať americko-japonský návrh rezolúcie Bezpečnostnej rady OSN o jadrových zbraniach a iných typoch ZHN vo vesmíre z viacerých dôvodov.

V prvom rade to bolo spôsobené tým, že sa ignorovali zásadné pozmeňujúce a doplňujúce návrhy, ktoré sme navrhli. Zahrnuli do textu ustanovenia o potrebe prijať opatrenia na zachovanie kozmického priestoru bez zbraní akéhokoľvek druhu (a nielen ZHN), aby sa zabezpečilo zaručené nepoužívanie sily alebo hrozby silou vo vzťahu k vesmírnym objektom a ich využitie vo vesmíre, z vesmíru alebo vo vzťahu k vesmíru, ako aj dôležitosť rýchleho rozvoja vhodného medzinárodného právne záväzného nástroja.

Proti projektu sa postavili aj v súvislosti s pokusom USA vytvoriť s využitím Bezpečnostnej rady OSN nové medzinárodné právne záväzky v oblasti vesmírnej bezpečnosti, ktoré presahujú rámec existujúcich zmlúv a dohôd (predovšetkým Zmluva o vesmíre z roku 1967 ) obchádzanie špecializovaných „odzbrojovacích“ platforiem a bez riadnej odbornej štúdie.

Prijatie rezolúcie obsahujúcej takéto ustanovenia by vytvorilo negatívny precedens, ktorý by podkopal činnosť nielen Bezpečnostnej rady OSN, ale aj príslušných fór vrátane Prvého výboru Valného zhromaždenia OSN, Konferencie o odzbrojení a Vonkajšieho výboru OSN. Vesmírny výbor. Schválenie projektu by poskytlo Spojeným štátom prakticky úplné „voľné ruky“, aby podobným spôsobom legitimizovali akékoľvek porozumenia v otázkach medzinárodnej bezpečnosti a strategickej stability, ktoré zodpovedajú americkým záujmom.

Vychádzame z toho, že hlavnou úlohou v oblasti zaistenia kozmickej bezpečnosti zostáva predchádzanie pretekom v zbrojení vo vesmíre (ARMS) a zabezpečenie podmienok na prieskum a využívanie kozmického priestoru na mierové účely. Pozornosť medzinárodného spoločenstva by sa nemala odvádzať od skutočných hrozieb vo vesmíre, ktoré vytvorili Spojené štáty s podporou svojich satelitov.

Potvrdzujeme prísny záväzok Ruskej federácie k medzinárodným právnym záväzkom v oblasti vesmírneho práva, vrátane. Zmluva o vesmíre z roku 1967. Zdôrazňujeme našu pokračujúcu pripravenosť urýchlene dohodnúť a uzavrieť komplexnú medzinárodnú právne záväznú dohodu o PARG.

 V blízkej budúcnosti predstavíme vlastný návrh rezolúcie Bezpečnostnej rady OSN, ktorá zohľadní výsledky prerokovania americko-japonského dokumentu, ako aj doterajší vývoj na túto tému, schválený drvivou väčšinou OSN. členské štáty. Počítame s jeho prijatím Bezpečnostnou radou.

Chorota vajrus, kočkování

Jak média a to nejen ta česká a západní zbaběle manipulují i vás?

A jak lehce zlomit jejich hypnózu? Rozhovor s expertkou na média Dagmar Kubinovou: https://youtu.be/v8
Dagmar Kubinová dlouhá léta pracovala na obchodních pozicích v mediálních a vydavatelských domech. Má prokouknuté obchodní strategie korporací, jež manipulují diváky a čtenáře do pozice vystrašeného dítěte, které „zachrání“ jen produkt nebo řešení, na kterém se korporace na jeho úkor obohatí. Pokud bychom jen seděli a přijímali jsme tuto manipulaci, zaniknou přirozené mezilidské vztahy a z lidí se stanou strachem ovládané loutky. Částečnou ukázkou, jak by to mohlo vypadat, byla doba c.vidová. Naštěstí je dost lidí, kteří manipulaci alespoň částečně odolávají. Právě na ně a jejich touhu po normálním životě s normálními mezilidskými a obchodními vztahy se obrací nový projekt Dagmar Kubinové s názvem 4 lidi. Co se stane s manipulátorem, když je jeho manipulace odhalena? Proč k vám mainstreamová média mluví, jako byste byli desetileté děti? Jak mocná jsou doopravdy ta „mocná“ média? Jak obchodní propojení se zdravě smýšlejícími lidmi může rovnat trh pokřivený korporátními praktikami? Jak funguje decentralizovaná síť podnikatelů z různých oborů, kteří se propojují tak, aby mohli fungovat v přirozeném prostředí, na přirozeném lokálním trhu pro lokální zákazníky a bez vyděračských podmínek nastavených korporacemi? O tom všem je rozhovor s mediální expertkou a inspirativní podnikatelkou Dagmar Kubinovou,

https://www.svedomi-naroda.cz/2024/04/23/jak-media-zb..

https://vk.com/wall295007132_15744

Britská vláda skrývá nadměrnou úmrtnost (video)
https://vk.com/wall295007132_15743

V některých zemích se údaje o úmrtnosti v poslední době vůbec nezveřejňují, jinde jsou čísla manipulována. To nyní potvrzuje také dr. John Campbell, který vysvětlil, jak rozklíčoval manipulace, ke kterým ve statistikách dochází.

Každý týden je ze statistik „odstraněno“ několik set mrtvých, aby čísla nevykazovala nic neobvyklého. I když se statistikami manipulují jednotlivé země, tak tato čísla lze nakonec zjistit například z dat životních pojišťoven. A tato data říkají něco úplně jiného než zmanipulované statistiky.

https://necenzurovanapravda.cz/2024/02/britska-vlada-..

Vědci: „Lidé očkovaní MRNA jsou po 5 letech mrtví“

https://vk.com/wall295007132_15728

Imunoložka a molekulární bioložka prof. Dolores Cahillová a genetik a bývalý ředitel národního „Institutu pro zdraví a lékařský výzkum“ v Paříži Dr. Alexandra Henrion-Caude předpovídají, že lidé očkovaní mRNA zemřou během 3 až 5 let. A také vysvětlují proč.

Prof. Dr. Dolores Cahill: Toto je výzkumný dokument z roku 2012 publikovaný na Plus One s názvem: „Imunizace vakcínou proti koronaviru SARS vede k plicní imunopatologii po napadení viry SARS.“ Problém s injekcí messenger RNA byl v tom, že tato plus-pozitivní RNA se může dostat do našich buněk, pokud obsahuje virový protein, jako je spike protein. A nyní, když je virus injikován přímo do vašeho těla, váš imunitní systém rozpozná virus ve vašem těle jako něco, co tam nepatří, a vytvoří imunitní odpověď. Špičkový protein viru je exprimován v našich buňkách a je vystaven imunitnímu systému, když tyto buňky zemřou. Tělo pak vyvine imunitní odpověď, včetně tvorby protilátek. Řekněme, že se to stane v prosinci, lidé to udělají okamžitě, pak by tento proces začal během dvou nebo tří týdnů. Ale pokud v únoru, březnu, dubnu 2021 přirozeně cirkuluje další koronavirus, pak to bude pro přirozený virus výzva nebo to může být dokonce nachlazení. Víte, že SARS je jedním z přirozených koronavirů a že, jak se stalo v této studii, po napadení experimentální zvířata velmi onemocněla a některá z nich zemřela. Proto poslední řádek shrnutí říká: „Při použití vakcíny proti SARS-CoV u lidí se doporučuje opatrnost.“ Jedná se o takzvanou cytokinovou bouři nebo nadměrnou imunitní reakci. Nebezpečná mRNA „vakcína“
A to je důvod, proč už desítky let neexistuje vakcína schválená proti koronaviru, protože máte problém, že messenger RNA virus exprimují. A pokud se pak tělo dostane do kontaktu s přirozeně cirkulujícím koronavirem, může to trvat měsíc nebo rok nebo 2 roky, než lidé velmi rychle a velmi vážně onemocní touto cytokinovou bouří. Totéž bylo pozorováno také u respirační vakcíny RSV (vakcína proti respiračnímu syncyciálnímu viru = obalený virus s jednovláknovou negativní RNA). Většina dětí, kterým byla podána tato vakcína proti RSV, měla stejný problém. Většina z nich měla těžké infekce, které vyžadovaly časté pobyty v nemocnici. A 2 z 35 dětí zemřely. Závěr byl, že závažnost onemocnění byla zvýšena předchozím očkováním. Lidé musí vědět, že s těmito RNA vakcínami, srovnatelně řečeno, jako děti ve studii po očkování, máte mnohem vyšší úmrtnost po zbytek svého života, protože jste byli očkováni.

https://www.anonymousnews.org/gesundheit/wissenschaft..

NWO vs. Zlatý věk

Túto tému je potrebné dôsledne sledovať a nedopustiť „Digitálnu totalitu“
https://vk.com/wall693870807_4992

Informačné technológie a roboty majú ľuďom slúžiť a nie ich kontrolovať. Kontrolovať nás chcú vlastníci týchto technológií a strojov. Je to obrátený tranhumanizmus. Naše životy už nebudú lepšie a ľahšie vďaka strojom, ale staneme sa otrokmi, pod nadvládov strojov. Tú nadvládu budú mať majitelia týchto strojov a technológií. Vidíme to na Facebooku, kde sa musíš podriadiť vôli majiteľa tejto sociálnej siete a nič ho neviaže dodržiavať zákony našej vlasti.

 NEDOVOĽME IM UVRHNÚŤ NÁS DO OTROCTVA
V piatok budem hosťom u Adriany Krajníkovej na Slobodnom vysielači, kde budeme na túto tému diskutovať.

TORDEN má v ponuke hne’d niekoľko kník na danú tému:

https://torden.sk/produkt/digitalna-totalita/

https://torden.sk/produkt/transhumanizmus-v-ruskom-vz..

https://torden.sk/produkt/demon-v-nas-anatomia-umelej..

https://torden.sk/produkt/clovek-a-umela-inteligencia..

https://torden.sk/produkt/umela-inteligencia-big-data..

https://torden.sk/produkt/globalne-riadenia-a-clovek-..

https://torden.sk/produkt/ideologia-tyranie-evanjeliu..

https://torden.sk/produkt/alchymia-penazi/

Jak média a to nejen ta česká a západní zbaběle manipulují i vás?

A jak lehce zlomit jejich hypnózu? Rozhovor s expertkou na média Dagmar Kubinovou: https://youtu.be/v8
Dagmar Kubinová dlouhá léta pracovala na obchodních pozicích v mediálních a vydavatelských domech. Má prokouknuté obchodní strategie korporací, jež manipulují diváky a čtenáře do pozice vystrašeného dítěte, které „zachrání“ jen produkt nebo řešení, na kterém se korporace na jeho úkor obohatí. Pokud bychom jen seděli a přijímali jsme tuto manipulaci, zaniknou přirozené mezilidské vztahy a z lidí se stanou strachem ovládané loutky. Částečnou ukázkou, jak by to mohlo vypadat, byla doba c.vidová. Naštěstí je dost lidí, kteří manipulaci alespoň částečně odolávají. Právě na ně a jejich touhu po normálním životě s normálními mezilidskými a obchodními vztahy se obrací nový projekt Dagmar Kubinové s názvem 4 lidi. Co se stane s manipulátorem, když je jeho manipulace odhalena? Proč k vám mainstreamová média mluví, jako byste byli desetileté děti? Jak mocná jsou doopravdy ta „mocná“ média? Jak obchodní propojení se zdravě smýšlejícími lidmi může rovnat trh pokřivený korporátními praktikami? Jak funguje decentralizovaná síť podnikatelů z různých oborů, kteří se propojují tak, aby mohli fungovat v přirozeném prostředí, na přirozeném lokálním trhu pro lokální zákazníky a bez vyděračských podmínek nastavených korporacemi? O tom všem je rozhovor s mediální expertkou a inspirativní podnikatelkou Dagmar Kubinovou,

https://www.svedomi-naroda.cz/2024/04/23/jak-media-zb..

Mistr Koudelka z BIS se čílí

https://vk.com/video499230701_456244894

Zprávy bez cenzury aktuality / bez cenzury / Informace / informační svoboda / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / Zprávy / Zprávy bez cenzury /

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..