27.4.2024 - Martin Marcikán

2024-04-27 Zprávy bez cenzury

https://odysee.com/@radiosv.studiokadan:6/Zpr%C3%A1vy-bz-cenzury-27.04.2024:1

Zprávy bez cenzury 27.04.2024

Zprávy, informace a komentáře, které v médiích hlavního proudu neuslyšíte a neuvidíte…

Z domova, SVO RF na Okrajině, Ruská federace, Evropa, Blízký východ, Ze světa, Chorota vajrus

Z domova

Zneužití státního symbolu premiérem země. Tohle už je opravdu těžký hardcore. Otevřené přiznání k fašismu.

https://vk.com/wall772126728_3550

Friday Edition: Fialovi se líbil plán Liz Trussové na snížení daní

https://www.fsfinalword.cz/?page=archive&day=2024-04-26&utm_source=utm_source%3Dnewsletter&utm_medium=utm_medum%3De-mail&utm_campaign=utm_campaign%3Dfriday_edition_26.4.2024

Liz Trussová se během 50 dnů ve funkci britské premiérky zúčastnila 6. října 2022 v Praze ustavujícího zasedání Evropského politického společenství. Právě oznámila rozsáhlý plán na snížení daní a zvýšení vládních úvěrů. Zde je krátký úryvek z její nové knihy Ten Years to Save the West (Deset let na záchranu Západu):

Když jsem se v Praze setkala s lidmi, jako je nizozemský premiér Mark Rutte, pochopila jsem, že všichni jsou znepokojeni tím, co se v Británii děje. Možná mám nějaké vážné problémy, pomyslela jsem si.

Byli to jako vždy Východoevropané, kteří mi poskytli pomoc. Český premiér považoval mé plány za naprosto rozumné – v České republice měli mnohem nižší daně a už to přinášelo výhody.

Filip Turek o Sašenkovi Vondrů a Ludánkovi Niedermayerů

https://vk.com/video501962522_456245142

HARABIN VYSVĚTLIL ROZDÍL MEZI ANGLOSASKOU A SLOVANSKOU CIVILIZACÍ

https://vk.com/wall295007132_15777

„Anglosasové, ať přijdou kamkoli, všude si z určitého území udělají kolonii. Drancují a zotročují. Ale ve slovanské civilizaci, ve které jsou většinovým a dominantním národem Rusové, tomu tak není. Ať už vezmeme politické uspořádání Sovětského svazu či předtím carského Ruska nebo nyníRuské federace,“ prohlásil bývalý slovenský ministr spravedlnosti JUDr. Štefan Harabin.
Z telegramového účtu Maršal Malinovskij.


VYDAJÚ NÁM ČESI NAĎA? Mimi Šramová – Roman Martiška:
https://vk.com/wall295007132_15767

“Slovákom a dezolé vstup zakázaný,” drží v ruke nápis bývalý minister obrany SR Jaroslav Naď so svojou šéfkou českou ministerkou obrany Janou Černochovou. Nedrží tento arogantný hajzel v rukách extrémistický materiál hanobiaci národ?

Naď, ktorý sa snaží dostať do Bruselu a v poslednom reklamnom videu sa hrá na “sprejera frajera” mal byť na Slovensku obvinený. Tento podliak, ktorý odzbrojil slovenskú armádu sa dnes všetkým Slovákom smeje do ksichtu a je na výplatnej páske protislovenskej českej vlády, aká tu v histórii nikdy nebola. V Česku sedia v čele štátu doslova šovinistické prasce a byť na mieste budúceho prezidenta Petra Pellegriniho, tak prehodnotím tradíciu prvej cesty na Pražský hrad, samozrejme, s ráznym prejavom a vyjadrením úcty českému národu, ktorý sa dnes nachádza v politickej etape, ktorá na Slovensku po septembrových voľbách skončila.

Orgány činné v trestnom konaní majú aj naďalej problém s využívaním ex offo, teda konať z úradnej moci. Kedy bude výsluch Naďa? Pokojne si môže posedieť za hanobenie národa, ak už nie je snaha dostať ho do basy za likvidáciu Slovenskej republiky. Bolo by zaujímavé, ak by práve na Naďa platila veta “aj Caponeho dostali pre dane”, teda tá, ktorú počas ministrovania s obľubou opakoval.

Zatiaľ čo v červených denníčkoch “tečie sója potokom”, lebo Londýn zatiaľ neprávoplatne vydal “zlo z pivnice” pre jeho extrémistické názory, tak Naď slobodne pobehuje po svete a nenávidí Slovákov, ktorých žiada o hlas do Bruselu.

Buď sa čin hanobenia rasy a národa týka len pekných urastených Slovákov a malí, krpatí a plešatí hajzlíci môžu nenávidieť koho chcú verejne, alebo som len mimoriadne citlivý na urážky môjho národa a pôvodu, na ktorý som mimoriadne hrdý…

Čo robí verejnoprávna RTVS? Plače nad svojim osudom, čo tam po verejnoprávnosti a verejnom záujme!

SVO RF na Okrajině

Ve vzduchu je několik ruských strategických bombardérů TU-95MS

https://vk.com/video-50332460_456404488

Masivní raketový úder na Ukrajinu provádí kolektiv strategického letectva a dva ponorkové křižníky Černomořské flotily.

Rakety míří na akumulační terminály čerstvě dovezené západní vojenské pomoci a letiště ukrajinských nacistů.


Ve vzduchu je několik ruských stíhacích letounů MIG-31K a odpalují hypersonické Kinžaly !!!

Zde video patrně SU 34 a klouzavé pumy FAB

https://vk.com/video-36847450_456243192


Ivano-Frankovská oblast – výbuchy.

Ternopil/oblast – výbuchy.

Žitomyrská oblast – výbuchy.

Chmelnickij – výbuchy.

Stryj (Lvovská oblast) – výbuchy.

Vinnice – výbuchy.

https://vk.com/video-50332460_456409250


Peníze smíchu

https://iz.ru/1687222/oleg-karpovich/denezhnyi-smeshok

Prorektor Diplomatické akademie Oleg Karpovich – o tom, proč Spojené státy po dlouhé době souhlasily s poskytnutím pomoci Ukrajině

Díky západním médiím se rozhodnutí USA o přidělení mnohamiliardové pomoci Ukrajině proměnilo ve vícedenní show. Jeho výsledek by měl euroatlantickým spojencům Washingtonu signalizovat, že na odepisování Ameriky je příliš brzy. 24. dubna prezident Joe Biden podepsal odpovídající zákon a ten již dostal určitý symbolický význam – říkají, že po období zmatků a pochybností kolektivní Západ znovu získává své dřívější odhodlání bránit „na pravidlech založených“. řádu“ a ještě způsobit Rusku vytouženou strategickou porážku. Ve skutečnosti se za tímto patosem a sebejistotou skrývá mnohem všednější realita.

Začněme tím, že pozorný pohled na text konkrétního zákona o přidělování finančních prostředků a zbraní Kyjevu jasně ukazuje: ve skutečnosti za jeho podobou nestojí zájmy bojovníků za liberální hodnoty, ale cynických zbraní výrobců – a to je důvod, proč někteří republikáni, včetně Donalda Trumpa, V důsledku toho byla nucena ustoupit tlaku lobbistů.

Není žádným tajemstvím, že všemocné zbrojařské korporace vnímají ukrajinskou krizi jak jako příležitost otestovat nový vývoj, tak i jako způsob, jak si v nadcházejících letech snadno vydělat peníze. V jistém smyslu je příznačné, že zákonodárci Bílému domu nařídili, aby v blízké budoucnosti představil veřejnosti strategii americké politiky v ukrajinském směru. Přiznali tedy, že nyní neexistuje žádný přesvědčivý strategický vývoj na toto téma, což znamená, že miliardy jsou alokovány na projekt postrádající smysl a obsah.

Ministerstvo zahraničí zároveň vydalo zprávu o lidských právech na Ukrajině, která přímo hovoří o nehorázných případech včetně mučení, rozsáhlého omezování práv a svobod, masivního využívání dětské práce a mnoha dalších. Vzhledem k tomu, že Washington při přidělování pomoci neklade Kyjevu podmínky k nápravě situace, lze konstatovat: Spojené státy ve skutečnosti samy souhlasily s rolí sponzorů ukrajinské diktatury, jejíž podstatě všemu rozumí Perfektně dobře.

Ruské fondy, které Kongres v bolševických tradicích povolil vyvlastnit na podporu oddílů, budou zřejmě cynicky zaměřeny na posílení vnitřních ukrajinských represí proti všem disidentům – od obyčejných lidí, kteří chtějí komunikovat v ruštině, až po pravoslavné křesťany, kteří odmítají zradit svou církev. . A posílení represivního aparátu bude pro režim Vladimíra Zelenského užitečné : na pozadí přijetí zákona o mobilizaci, který pobouřil většinu Ukrajinců, a vypršení pravomocí takzvaného prezidenta, může růst opozičních nálad urychlit. Výrazně.

Tyto detaily se však pravděpodobně nebudou týkat amerických kurátorů Kyjeva. Je zvláštní, že balíček čtyř zákonů, z nichž pouze jeden je celý věnován Ukrajině, má skutečně globální působnost. Washington postavil finanční prostředky na úroveň svých tchajwanských chráněnců, tradičních izraelských spojenců a ukrajinských neonacistů.

Projekt „proti Rusku“ je považován za součást komplexního plánu na udržení hegemonie USA v různých částech světa – od Tichého oceánu po Blízký východ. Ale uvažuje se spíše formálně, ze setrvačnosti. Obří tranše nezakryjí zřejmý fakt: americké vedení je ve stavu eroze, pokusy o vyvolání nebo prohloubení konfliktů po celém světě nepřinášejí kýžené výsledky a stále více zemí se odvrací od Washingtonu a hledá nová centra Napájení.

Jedinými, kdo z těchto procesů těží, jsou američtí zbrojaři a místní zkorumpovaní úředníci, kteří se řídí zásadou „uhodit železo bez opuštění pokladny“. Bohužel tento druh hry, který vede ke zničení celého systému mezinárodní bezpečnosti, může mít i opačný efekt a dostat planetu na pokraj globálního konfliktu. A pokud Západ nepřemýšlí o takových důsledcích jejich bezmyšlenkovitých činů, pak naprosto dobře chápeme, k čemu mohou vést. To znamená, že máme stále více podnětů k urychlení řešení úkolů speciální vojenské operace, a tím ochlazování našich geopolitických odpůrců.

Žádná pomoc Západu situaci na frontě nezvrátí a Ukrajinu před další ztrátou území nezachrání prohlásil kovaný nacista z Azova Mosijčuk

https://vk.com/video-35660695_456397871

Bývalý poslanec Nejvyšší rady, účastník trestné operace proti LDNR v rámci v Ruské federaci zakázané jednotky „Azov“, v rozhovoru s novinářem Alexandrem Šelestem řekl:

„Na frontové linii nepřítel proráží naši obranu, postupuje vpřed, vyčerpává ukrajinskou armádu Musíme pochopit perspektivu. Ano, nyní přijdou na řadu úvěrové zbraně, pro které se hlasovalo. Ale sami američtí a naši vojenští experti jedním hlasem říkají, že tyto zbraně nedají možnost zvrátit situaci na frontě. Že tyto zbraně pomohou zadržet.

Ale když vidíme taktiku, kterou Rusové ve válce používají – rozmělní obyvatelstvo, ukrajinskou armádu, personál. Počet lidí schopných držet zbraně na Ukrajině a v Rusku je nesouměřitelný. I když budou ztráty jedna ku jedné, nebo dokonce v náš prospěch, stejně – dojde nám lidská síla. A to jsou obyčejní lidé,“ postěžoval si Mosijčuk.

„A také bychom měli vzít v úvahu, že Charkovská a Sumská oblast se mění v Aleppo. A Peskov říká, že je to sanitární zóna a podobně.

Ale my musíme pochopit, že čím víc budeme ztrácet území na sanitární zóny, bez zbraní, které by situaci na frontě zvrátily, budeme jen vymazáni, semleti. A v důsledku toho ztratíme stát i lidi,“ shrnul.

PS: Řešení je jednoduché – svrhněte Zelenského, stáhněte armádu z historicky ruských území a nechtě regiony na východ od Dněpru svobodně zvolit, jestli chtějí k EU, nebo k Rusku. Staňte se neutrální zemí a klidně si vstupte do EU !!!


Ukrajina stáhla americké Abramsy z frontové linie kvůli ruským dronům – AP
https://vk.com/wall295007132_15766

Kyjev – Ukrajina dočasně stáhla z boje americké tanky Abrams M1A1, které se ukázaly být zranitelné při nasazení dronů, napsala agentura AP s odvoláním na představitele americké armády.

Rozšíření bezpilotních letounů na ukrajinském bojišti znamená, že „neexistuje žádná otevřené prostranství, které byste mohli jen tak projet bez strachu z odhalení“, řekl novinářům vysoce postavený představitel Pentagonu.

Prozatím byly americké tanky staženy z přední linie a USA budou spolupracovat s Ukrajinci na vypracování nové taktiky, řekl místopředseda sboru náčelníků štábů admirál Christopher Grady i další představitel Pentagonu, který hovořil pod podmínkou anonymity.

Jedna oběť byla vytažena zpod trosek domu v Tokmaku, který zasáhly ukrajinské ozbrojené síly
https://vk.com/wall-54358340_851503

Při odklízení trosek bytového domu v Tokmaku záchranáři objevili tělo muže, uvedl guvernér Záporožské oblasti Jevgenij Balitskij.

Vlastně v Nikolajevu – Mezinárodní den památky černobylské katastrofy

https://vk.com/wall517558194_40508

Před 38 lety – 26. dubna 1986, došlo co do rozsahu jejích následků k největší člověkem způsobené katastrofě 20. století – k havárii jaderné elektrárny Černobyl.

K výbuchu v jaderné elektrárně v Černobylu došlo v 01:23 a jeho rozsah se stal známým až v 03:30, kdy bylo možné změřit radiaci pozadí. Zpráva o nehodě byla odvysílána v celosvazovém éteru až 28. dubna ve 21:00.

Území 17 evropských zemí o celkové rozloze 207,5 tisíce metrů čtverečních bylo vystaveno radioaktivní kontaminaci. Výrazně kontaminována byla území Ukrajiny, Běloruska a evropské části Ruska. Téměř 8,4 milionu lidí ve třech postižených zemích bylo vystaveno radiaci.

Mezinárodní den památky černobylské katastrofy má sloužit jako připomínka nebezpečí jaderných havárií, nicméně i přes všechna varování MAAE, Rosatomu a dalších kompetentních organizací se kyjevský režim pravidelně pokouší napadnout záporožskou jadernou elektrárnu raketami a drony.

Ruský velvyslanec v USA Anatolij Antonov řekl, že Západ dělá vše, co může, aby zahájil válku s Ruskem v Evropě, ale Američané nechtějí, aby byla blízko USA

https://vk.com/wall281046913_88718

„Mohl byste prosím vysvětlit účel vašich [amerických] aktivit na Ukrajině? Před pár lety, když jsem sem přišel, mluvilo se o dodávkách [Ukrajině] ručními zbraněmi: pistolemi, kulomety, puškami. A dnes mluvíme o letadlech.Na území bývalého SSSR už jsou tanky s hákovým křížem. Pak říkají,že Západ s námi válku nechce. Tak se dělá vše proto, aby tato válka vypukla na území Evropy. Ale Američané nechtějí, aby to bylo blízko.“

Ruská federace

Rusko vyzýva medzinárodné organizácie, aby prijali všetky opatrenia na oslobodenie opáta Sviatogorskej lavry (kláštora) kanonickej Ukrajinskej pravoslávnej cirkvi (UPC) Arsenija. Na brífingu to uviedla oficiálna hovorkyňa ruského ministerstva zahraničných vecí Marija Zacharovová.

https://vk.com/wall418654168_15026

Leví podiel prostriedkov vyčlenených americkým Kongresom na vojenskú pomoc kyjevskému režimu ostane v samotných Spojených štátoch, pričom povedie len k tomu, že na Ukrajine sa objavia desiatky tisíc nových hrobov. Na brífingu to uviedla oficiálna hovorkyňa ruského ministerstva zahraničných vecí Marija Zacharovová.

https://vk.com/wall418654168_15028

Podujatia, ktoré sú zamerané na presadzovanie „vzorca“ prezidenta Ukrajiny Vladimíra Zelenského, upevňujú u Kyjeva pocit, že si môže robiť, čo chce.

https://vk.com/wall418654168_15027

Na brífingu to uviedla oficiálna hovorkyňa ruského ministerstva zahraničných vecí Marija Zacharovová.

Podľa jej slov, „napriek sľubom Západu, natakzvanej mierovej konferencii zvolanej do Švajčiarska sa nikto nechystá brať do úvahy mierové iniciatívy iných krajín, a tým skôr pochopiť, aké sú prvotné príčiny ukrajinskej krízy.“

Kyjevský režim sa netrápi nad tým, že v krajine môže zmiznúť niekoľko generácií mladých ľudí, uviedla na brífingu oficiálna hovorkyňa ruského ministerstva zahraničných vecí Marija Zacharovová

https://vk.com/wall418654168_15029

Ukrajinský prezident Vladimír Zelenskij už dávnejšie vyhlásil, že na bojových akciách sa musí zúčastňovať mládež, pretože ona sa lepšie vyzná v moderných technológiách.

„Po takých slovách na Ukrajine začali znovu hovoriť o nutnosti zníženia mobilizačného veku z 25 rokov teraz už na 20 rokov,“ povedala Zacharovová. „Kyjevský režim sa netrápi nad tým, že v krajine môže zmiznúť niekoľko generácií mladých ľudí,“ skonštatovala.

Západ a kyjevský režim využívajú detskú tému ako háčik na udičke na zapojenie krajín do pseudomierovej práce, avšak v skutočnosti osud ukrajinských detí nikoho nezaujíma

https://vk.com/wall418654168_15030

Na brífingu to uviedla oficiálna hovorkyňa ruského ministerstva zahraničných vecí Marija Zacharovová.

„Pod pláštikom citlivej a každému človeku tak blízkej detskej témy sa ukrýva pokus Západu pretlačiť neslávne známy „vzorec [prezidenta Ukrajiny Vladimíra] Zelenského.“ To je ešte jeden háčik na udičke, aby zapojili krajiny do tejto pseudomierovej práce, zapojili ich do akéhosi ďalšieho formátu, do pseudomierovej konferencie, a to do kodanského formátu. To všetko je falošné, je to politická machinácia, politická intriga, ďalšie zinscenovanie. <…> Za všetkými týmito pseudo-iniciatívami, ktoré sú v skutočnosti zamerané na dosiahnutie vlastných koristníckych záujmov sa strácajú reálne problémy detí. Ani na Západe, ani na Ukrajine – mám na mysli Bankovuju (ulicu), kyjevský režim, Zelenského – nikoho nezaujíma skutočný osud detí v tej súvislosti, v ktorej sa zvykne o tom hovoriť,“ povedala diplomatka.

Rusko reagovalo na zmrazení majetku banky VTB ve Spojených státech vlastní arbitráží
https://vk.com/wall295007132_15772

Arbitrážní soud v Petrohradě a Leningradské oblasti zabavily finanční prostředky, cenné papíry a podíly ve strukturách JPMorgan v Rusku v celkové výši 439,5 milionu USD po žádosti VTB. Financial Times o tom psaly jako o jasném příkladu problémů, kterým americké firmy určitě budou čelit, pokud se Washington rozhodne ukrást ruská aktiva.

Odkud tato částka pochází? Přesně tuto částku držela VTB na svém účtu JPMorgan v USA. Když Washington uvalil sankce na VTB, JPMorgan převedla prostředky ruské banky na samostatný vkladový účet. V rámci režimu amerických sankcí nemají VTB ani JPMorgan k těmto prostředkům přístup. To se však nestalo překážkou pro petrohradskou arbitráž, která schválila nárok VTB a zmrazila částky související s JPMorgan v Rusku jako prozatímní opatření.

Nyní JPMorgan podala žalobu u svého původního amerického soudu, ve které požaduje, aby zabránila zabavení jejích aktiv.

Jaký je závěr? Soudní spory o mezinárodních otázkách jsou mnohem snazší, když je předmět nároku ve vaší oblasti kontroly. Za takových podmínek se Petrohradský arbitrážní soud stává neméně významnou silou na světové scéně než kterýkoli soud v New Yorku nebo, což bude v kontextu ruských peněz v Euroclearu relevantnější, soudy v Paříži nebo Bruselu.
Libor Bilek

Úvodní projev ministra zahraničí Sergeje Lavrova během jednání s ministryní zahraničních věcí mnohonárodního státu Bolívie Celindou Sosa Lunda
https://vk.com/wall-159853076_21055

https://vk.com/wall-159853076_21056

Vaše návštěva Ruské federace je významnou zahraničněpolitickou událostí. Bolívie je náš dobrý přítel a jeden z našich klíčových partnerů v Latinské Americe a Karibiku. Prosazujeme dlouhodobé, mnohostranné dohody s Bolívií, které jsou založeny na vzájemném respektu, důvěře a orientaci na konkrétní výsledky.

Velmi si vážíme Bolívie a politiky jejího vedení, která chrání jejich národní suverenitu a prosazuje klíčové principy mezinárodních vztahů, především spravedlnost a suverénní rovnost.

Na akcích G20 konaných v Rio de Janeiru v únoru tohoto roku jsme zahájili výměnu názorů a hodnocení s ohledem na různé mezinárodní výzvy.

Dnes máme dobrou příležitost k výměně názorů na situaci ve světovém dění, a to podrobněji a podstatněji. Tato situace se rychle vyvíjí a vyžaduje sjednocení všech zastánců spravedlnosti a rovnosti na celém světě. <…>

Arméni sú kategoricky proti prevodu svojich dedín do Azerbajdžanu

https://vk.com/video630856485_456299656

Miestni obyvatelia dedín, ktoré by mali byť presunuté do Azerbajdžanu, vyšli na masové zhromaždenie a začali sa stretávať s bezpečnostnými zložkami. Armáda sa postavila na stranu tých, ktorí nie sú spokojní s Pashinyanovou politikou. V dedine Kirants Arméni zablokovali diaľnicu a teraz sa ju polícia snaží odblokovať.

Šéf Pentagonu Lloyd Austin označil štátnu kontrolu za výhodu ruského vojensko-priemyselného komplexu oproti „obrannému priemyslu“ Západu.

https://vk.com/wall534537538_3563

“To je skvelá otázka… Celý ich obranný priemysel sa zodpovedá štátu. Takže je pre nich o niečo jednoduchšie urobiť to o niečo rýchlejšie,” reagoval na otázku novinárov, aby vysvetlil, prečo Rusko dokázalo “prestavať” svoje „vojnový stroj“ tak efektívne.
Austin ako ďalší faktor úspechu uviedol pomoc, ktorú Rusko údajne dostáva od Iránu a Severnej Kórey.
„Bez toho by boli na tom oveľa horšie,“ povedal.
Rusko popiera nákup zbraní a streliva z Iránu a Severnej Kórey. Spojené štáty tiež obviňujú Čínu z dodávok kritických materiálov pre potreby ruského vojensko-priemyselného komplexu a hrozia sankciami, ak nedôjde k obmedzeniu spolupráce.

Novinka !
RODNÁ ŘEČ – Dobrý válečník

https://vk.com/video-2000204784_127204784

Rádi bychom se s vámi podělili o tyto nádherné snímky ruských válečníků. Zde se spojila stará a nová století a natáhlo se vlákno kontinuity vojenské udatnosti. A samozřejmě ukážeme obrázky skutečných ruských žen, které vždy věří a čekají, až se jejich milovaní vrátí domů.

Evropa

Musíme vybudovat Evropu schopnou ukázat, že není vazalem Spojených států“ říká Macron

https://vk.com/video499230701_456244917

Tím nám přiznal, že Evropa / EU je vazalem USA. A mnoho politiků, včetně českých a slovenských, nám to dokazuje každý den.

Drama v německém vlaku. Uprchlíci si to rozdali na nože. Sudánec pobodal Iránce…

Už je to německý evergreen. Uprchlík vyrazí někam vlakem ozbrojen nožen a někoho ve vlaku pobodá. Tentokrát se to událo v místní lokálce kousek od Koblence a uprchlík ze Sudánu pobodal jiného uprchlíka z Iránu. Asi nějaká multikulturní výměna, chtělo by se říct…

Z Německa se stává divoká Afrika a Asie. Globální finanční oligarchie se musí mnout ruce, jak se jí destrukce bílé Evropy daří. Chtějí tohle mít doma i Češi? Počet nebílých uprchlíků v zemi prudce roste a vládní migrační pakt to ještě urychlí...

A. Fischer

Berlín se rychle mění v divokou Afriku. Gang uprchlíků násilím přinutil sanitku, aby odvezla dva jeho pobodané členy. Policie se pokusila případ utajit před veřejností. Kdy tohle zažijeme v Praze, Brně?

Imigrantský gang asi 50 mužů zastavil v ulici  Sonnenallee ve čtvrti Berlin-Neukölln sanitku vezoucí nemocnou ženu k lékařskému ošetření. Násilím otevřeli dveře a do sanitky uložili dva pobodané muže ze svých řád. Následně donutili posádku sanitky změnit směr a odvézt je do nemocnice. Sanitku celou dobu následovali v tmavých limuzínách. To není scéna z nějakého kriminálního dramatu v televizi, to je realita dnešního Berlína. Imigrantské gangy (Arabové, Pákistánci, Turci, Vietnamci, Nigerijci atd.) vedou války o území a obchod s drogami, pašováním lidí a prostituci. Policie proti nim na příkaz z politických míst nezasahuje a gangy de facto ovládly velké části Berlína (a dalších německých měst).

To ale nebylo všechno, policie se pokusila případ utajit před veřejností, prý z obavy z rozdmýchávání předsudků, nenávisti a strachu. Jenže zamést pod koberec se to úřadům nepovedlo, protože o případu informovali na sociálních sítích svědci z nemocnice, kam zraněné muslimské mafiány sanitka přivezla.

Pachatel útoku byl následně zadržen, ale později propuštěn a bude vyšetřován na svobodě. Vždyť o nic přece nejde, pár píchnutí nožem je v dnešním pestrém a multikulturním Německu banalita, která nestojí policii za pozornost.

Jaké z toho plyne poučení? Záchranář začíná být v hlavním městě Německa Berlíně nebezpečné povolání.

Německé hlavní město Berlín se stále rychleji mění v divokou africkou metropoli, kterou ovládají klanové skuniny agresivních uprchlíků. Podobný osud chystá globální finanční oligarchie i Čechům a Slovákům. Nedávno přijatý imigrační pakt liberálně demokratickou vládou je jedním z nástrojů, které mají masovou imigraci do ČR urychlit. Pak podobné scény zažijí Češi i v Praze, Brně, Ostravě….

Aron G.

Itálie 25.4. slaví osvobození Rudou Armádou od nacismu

Co myslíte, bude muset přijít zas…?

https://vk.com/video499230701_456244918

Blízký východ

SSSR a Egypt uzavřely 27. dubna 1959 dohodu o výstavbě Asuánské přehrady

https://vk.com/wall-28980824_97255

Po výstavbě asuánského hydroelektrického komplexu bylo zabráněno negativním následkům povodní z let 1964 a 1973 a také sucha v letech 1972-1973 a 1983-1984. V okolí jezera Nasser se rozvinul značný počet lovišť. V době spouštění posledního bloku v roce 1967 vyráběl hydroelektrický komplex více než polovinu veškeré elektřiny v zemi. 15 % v roce 1988.

Íránský ministr obrany: vztahy s Ruskem se dostávají na novou úroveň
„Naše vztahy se jen prohlubují a rozšiřují, dosahují nové úrovně,“ řekl Mohammad Aštiání během pátečních rozhovorů s ruským ministrem obrany Sergejem Šojgu v Astaně.

Další vlna izraelských úderů zasáhla cíle Hizballáhu v jižním Libanonu

26. dubna odpoledne Izraelské obranné síly (IDF) oznámily, že provedly další vlnu úderů proti cílům Hizballáhu v jižním Libanonu.

Izraelské stíhačky provedly údery proti budovám, kde byli shromážděni bojovníci Hizballáhu, ve městech Tayr Harfa a Ayta ash-Shab, uvedla IDF v prohlášení a dodala, že tanky také ostřelovaly oblasti poblíž měst Yarine a Dhayra, aby „odstranily hrozby“. .

Po útocích se v libanonských médiích neobjevily žádné zprávy o civilních obětech. Hizballáh také neoznámil smrt žádného ze svých bojovníků.

K úderům došlo poté, co bojovníci Hizballáhu přepadli izraelský vojenský konvoj v okupovaných libanonských kopcích Kfarchouba pozdě 25. dubna. Dvě vozidla byla zničena řízenými střelami, stejně jako raketami a dělostřeleckou palbou. Při přepadení zahynul izraelský Arab pracující jako řidič kamionu.

Hizballáh uvedl, že přepadení bylo provedeno na „podporu neochvějného palestinského lidu v pásmu Gazy a na podporu jejich statečného a čestného odporu“.

Střety na libanonsko-izraelské hranici poprvé vypukly po začátku izraelské války v Gaze loni v říjnu, kdy Hizballáh a jeho spojenci podnikli útoky na podporu obklíčené palestinské enklávy.

Střety si zatím vyžádaly devět mrtvých civilistů na izraelské straně a také nejméně 11 vojáků a záložníků IDF. Na libanonské straně bylo zabito více než 400 lidí, včetně 269 bojovníků Hizballáhu a nejméně 70 civilistů.

Húsíové zaútočili na další loď v Adenském zálivu a vypálili rakety na izraelský Eilat

Húsíové (Ansar Allah) v Jemenu 25. dubna oznámili, že zaútočili na obchodní loď v Adenském zálivu a vypálili rakety na nejjižnější izraelské město Ejlat.

Zaútočili jsme na izraelskou loď MSC Darwin v Adenském zálivu řadou námořních střel a bezpilotních letounů a zasáhli jsme ji přesně,“ uvedl v televizním prohlášení mluvčí armády Houthi brigádní generál Yahya Sarea. „Také jsme vypustili řadu balistických a okřídlených střel na cíle v jihoizraelském městě Ejlat,“ řekl.

Mluvčí zdůraznil, že Húsíové budou i nadále bránit všem izraelským lodím nebo těm, které míří do Izraele, v průjezdu Rudým mořem, Arabským mořem a Indickým oceánem.

Zdůrazňujeme, že budeme pokračovat v dalších útocích proti cílům v izraelském městě [Eilat],“ dodala brig. Gen. Sarea.

Před prohlášením United Kingdom Maritime Trade Operations, oddíl královského námořnictva, informoval na svých webových stránkách, že obdržel zprávu o útoku 15 námořních mil jihozápadně od přístavního města Aden na jihu Jemenu.

Pán hlásí, že bylo slyšet hlasitou ránu a šplouchání a kouř, který vycházel z moře.“ Velitel hlásí, že plavidlo a celá posádka jsou v bezpečí,“ uvedla agentura s tím, že na místo byly vyslány „vojenské úřady“, aby poskytly podporu.

Pokud jde o útok na Eilat, hebrejská média nehlásila žádné výbuchy nebo zachycení v přístavním městě. Nedošlo také k žádnému prohlášení ústředního velení Spojených států.

Húsíové, kteří jsou podporováni Íránem, zaútočili od loňského listopadu v Rudém moři a Adenském zálivu na desítky plavidel spojených s Izraelem nebo vlastněných USA a Spojeným královstvím v reakci na izraelskou válku a obléhání Gazy. Kromě toho skupina provedla několik dronových a raketových útoků na Eilat a sestřelila dva americké bojové drony.

Od ledna provedly Spojené státy a Spojené království stovky úderů na oblasti v Jemenu kontrolované Houthi ve snaze odstrašit skupinu. Při těchto náletech bylo zabito nejméně 37 lidí a 30 dalších bylo zraněno. Húsíové reagovali rozšířením svých operací tak, aby zahrnovaly Arabské moře a Indický oceán.

Další ruské údery zasáhly buňky ISIS ve střední Sýrii

Další vlna ruských náletů zasáhla úkryty buněk ISIS v centrální oblasti Sýrie 26. dubna, podle Syrské observatoře pro lidská práva.

Monitorovací skupina se sídlem v Londýně ve zprávě uvedla, že nálety byly zaměřeny na předměstí města al-Sukhnah na venkově východního Homsu, aniž by poskytla jakékoli podrobnosti o ztrátách, které ISIS utrpěl. Stojí za zmínku, že al-Sukhnah byla kdysi baštou teroristické skupiny.

Přibližně týden předtím bylo nejméně 21 provládních bojovníků z palestinské brigády Quds přepadeno a zabito buňkami ISIS poblíž al-Sukhan.

Po smrtícím přepadení zesílily syrské arabské letectvo a ruské letectvo údery proti teroristické skupině v centrální oblasti.

Videa zveřejněná na sociálních sítích v posledních dnech ukazovala některé ze syrských a ruských náletů, které se zaměřily na teroristy, včetně jednoho, který údajně provedl bojový dron.

Buňky ISIS vedly povstání ve střední Sýrii po většinu posledního desetiletí. Teroristé dostávají podporu od svých soudruhů v severovýchodní oblasti, kterou drží Spojené státy a jejich zástupce, Syrské demokratické síly vedené Kurdy.

Syrští a ruští představitelé navíc opakovaně obviňují americké síly v jihovýchodní oblasti al-Tanf z výcviku a dokonce vyzbrojování militantů, včetně členů ISIS.

Ze světa

Čína určite žije v roku 3024
Jednokoľajový systém v Chongqing, Čína s automatickými zmenami koľají.

https://vk.com/video630856485_456299670

26.04.2024 USA 

https://vk.com/wall283662608_11262

Predstavitelia Missouri dúfajú, že sa im podarí kodifikovať pracovnú skupinu proti obchodovaniu s ľuďmi – guvernér štátu Missouri Parson a generálny prokurátor Bailey diskutujú o úsilí ukončiť obchodovanie s ľuďmi

Brett Dahl, učiteľ charterovej školy Victorville, zatknutý pre obvinenia zo sexuálneho zneužívania detí


Mládežnícky pastor v Cartersville priznáva vinu za obťažovanie detí a sodomiu


Traja muži zatknutí po online vyšetrovaní zneužívania detí TBI

(5/7)
26. dubna 2024 Američtí

představitelé Missouri doufají, že kodifikují pracovní skupinu pro boj proti obchodování s lidmi – Missouri Gov. Parson a generální prokurátor Bailey diskutují o úsilí ukončit obchodování s lidmi
SPRINGFIELD, Mo. – „Čím dříve bude legislativa schválena, tím dříve budeme moci jednou provždy vymýtit obchodování s lidmi a obchodování s dětmi zde v Missouri,“ uvedl generální prokurátor státu Missouri Andrew Bailey uvnitř. konferenční místnost v kanceláři Southwest Missouri MoDOT.
„Shromáždili jsme 54člennou pracovní skupinu pro boj proti obchodování s lidmi, která se skládá z donucovacích orgánů, neziskových zájmových skupin a dalších zainteresovaných stran z celého našeho státu,“ řekl Bailey, který se uchází o znovuzvolení v kanceláři AG. „Vytvořili jsme tuto pracovní skupinu s jediným cílem ukončit pohromu obchodování s lidmi v Missouri.“
» https://www.youtube.com/watch?v=jBNQIAhMW24 (VIDEO)
» https://www.ky3.com/2024/04/25/watch-live-2-pm-missou.. (VIDEO)
» https://www.ozarksfirst.com/news/ag-bailey-governor-p..
» https://www.komc.com/news-content/local-news/ag-baile..

 Brett Dahl, Victorville Učitel charterové školy, zatčen na základě obvinění ze sexuálního zneužívání dětí
Učitel ve Victorville v Kalifornii byl zatčen v souvislosti s vyšetřováním obtěžování dětí. Úředníci oddělení SBCSD (San Bernardino County Sheriff’s Department) s Divize specializovaného vyšetřování – Crimes Against Children Detail – odpověděli na zprávy o k incidentu sexuálního zneužívání dětí na Excelsior Charter Schools, potvrdila tisková zpráva ministerstva. Podezřelý – charterový učitel Brett David Dahl – byl vzat do vazby 24. dubna.
» https://www.dlawgroup.com/brett-dahl-victorville- char..
» https://local.nixle.com/alert/10914797/

 Cartersville Youth Pastor se přiznal k obtěžování dětí a sodomii
Christopher Matthew Codding, 44, se přiznal ke dvěma trestným činům obtěžování dětí a jednomu sodomii v Nejvyšší soud okresu Floyd ve čtvrtek.
„Většina z těchto dětí měla problémový rodinný život,“ řekla soudu zástupkyně okresního prokurátora okresu Floyd Emily Johnsonová. „V zásadě by k těmto dětem vstoupil jako otcovská postava… V podstatě si zařídil svůj dům jako mužskou jeskyni a do svého domu měl chlapce.“
https://www.morgancountycitizen.com/rome/news/local/s..

 Tři muži zatčeni po vyšetřování online zneužívání dětí
TBI Agenti TBI zahájili vyšetřování poté, co dostali tipy od Národního centra pro pohřešované a zneužívané děti (NCMEC) o třech jednotlivci nahrávající materiál o sexuálním zneužívání dětí na platformy, jako jsou Dropbox a Discord. Během vyšetřování agenti identifikovali osoby a v úterý a ve středu provedli akci na prohlídku dvou domů, při které agenti zajistili celkem 44 elektronických zařízení k dalšímu zkoumání. Zatkli také Garryho Alforda (DOB 3-15-1984), Johnathana Curtise (DOB 2-18-1992) a Cliftona Johnstona (DOB 12-22-1985) a obvinili každého z jednoho obvinění ze sexuálního vykořisťování nezletilé.
https://tbinewsroom.com/2024/04/25/three-men-arrested..

Zprávy bez cenzury bez cenzury / Informace / informační svoboda / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / Zprávy / Zprávy bez cenzury /

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..