4.5.2024 - Martin Marcikán

2024-05-04 O společnosti lidství XXIX s Yannii Slánskou

https://odysee.com/@radiosv.studiokadan:6/O-spole%C4%8Dnosti-lidstv%C3%AD-XXIX—04.05.2024:e

Syntetický člověk

Pulzní Magnetismus ničí Morgellony a Nanotechnologii – EMP – PEMF – Elektromagnetický Puls

K.O. sexu: Jak blaho vymýtit

https://www.databazeknih.cz/knihy/k-o-sexu-jak-blaho-vymytit-404465

K. O. sexu volně navazuje na předchozí trilogii Tao sexu, Ciao sexu a Mao sexu a sleduje postmoderní vývoj sexuálních vztahů. Analyzuje tři fáze a tři generace feminismu, od Simone de Beauvoir přes Germaine Greer po MeToo, od emancipace ženy po psychický masakr mužů. Kniha se baví revolučností současných feministek brojících proti “fašisticko-rasistické” maskulinitě bílého heterosexuála ztělesněné v osobě Donalda Trumpa. Kroutí hlavou nad nadšením dnešních feministek pro islám, který má vlastní dlouholeté bohaté zkušenosti, jak si s ženskou rebelií poradit. A snaží se spočítat desítky nových genderových identit a hodně se při tom všem směje, i když jí místy běhá mráz po zádech napětím, kam se naše civilizace zvolna řítí.

Gustáv Murín – Feminizmus ako tretie zlo – s podpisom autora

https://obchod.infovojna.bz/produkt/gustav-murin-feminizmus-ako-tretie-zlo-s-podpisom-autora

Feminizmus si podobne ako marxizmus-leninizmus vytvára svoj celkom osobitný, vnútorne uzavretý systém bludov, opentlených vlastným slovníkom, ktoré majú bez ohľadu na realitu ospravedlniť neospravedlniteľné excesy tejto totalitnej ideológie. Už prvým príkladným klamstvom je, že feminizmus sa zastáva všetkých žien. Podrobnosti v kapitolách:

Digitální demence. Jak připravujeme sami sebe a naše děti o rozum – Manfred Spitzer

https://www.databazeknih.cz/knihy/digitalni-demence-jak-pripravujeme-sami-sebe-a-nase-deti-o-rozum-198686

Jak připravujeme sami sebe a naše děti o rozum. Digitální média nás zbavují nutnosti vykonávat duševní práci. To, co jsme dřív prováděli jednoduše pomocí rozumu, nyní obstarávají počítače, smartphony, organizéry a navigace. To s sebou nese nezměrné nebezpečí, říká neurovědec Manfred Spitzer. Výsledky výzkumu, které zmiňuje, jsou alarmující. Na digitálních médiích vzniká závislost. V dlouhodobém horizontu poškozují tělo a především mysl. Jakmile přestaneme vyvíjet duševní úsilí, ochabuje nám paměť.

CYMATICS: Science Vs. Music – Nigel Stanford

Tohle by měl každý vidět

https://odysee.com/@lesapan5:a/%E2%9D%97Tohle-by-m%C4%9Bl-ka%C5%BEd%C3%BD-vid%C4%9Bt-%E2%9D%97_360p.mp4—Disk-Google:e

Sofistikované zabíjanie obyvateľov a kto to organizuje Odhalenie menný zoznam vrahov

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permal..

Transcendence

https://www.csfd.cz/film/329244-transcendence/galerie/plakaty/

Pohledný a úspěšný vědec Will Caster (Johnny Depp) má velký celoživotní sen: vytvořit stroj obdařený umělou inteligencí i schopností vnímat emoce, který by dokázal soustředit kolektivní vědění a vědomí lidstva. Jeho kontroverzní experimenty z říše snů mu přináší slávu i nepřátele. Extremisté z řad odpůrců umělé inteligence se ho pokusí zastavit a spáchají na něj atentát ve chvíli, kdy je jeho dílo téměř u konce. Sami tím však „božský experiment“ uspíší a Will osobně se v projektu transcendence stane hlavním hrdinou. Pro jeho ženu Evelyn (Rebecca Hall) a dalšího vědce Maxe (Paul Bettany) zde totiž neleží otázka, zda je to možné, ale zda je to správné. A co se vlastně stane. Willovo vědomí připojí k super počítači a obřímu vesmíru umělé mysli, kterou sám vytvořil. Důsledky záhy pocítí celý svět. Willova původní touha obsáhnout vědění celého světa se však rychle mění v jiný cíl: získat nad celým světem kontrolu.

Přirozenost Informace / O společnosti lidství / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / Yannii Slánská /

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..