28.11.2018 - Martin Marcikán

2018-11-25 Vibrace lidstva – přechod do 5. dimenze / Peter Insider a Palo Nemo

 

Stáhnout nebo přehrát

 

[email protected]

 

Archiv pořadů / Peter Insider / Studio Kadaň 5. dimenze / aktuality / Analytik / bez cenzury / bez korektnosti / evoluce / Informace / Palo Nemo / Peter Insider / Svobodný vysílač CS / Tajemství /

Komentáře

  • soncebaba napsal:

    Pán redaktor, pri troche zdravého rozumu, zamyslel ste sa niekedy nad BLUDMI, ktoré šíria aj takíto pomätenci??? Vám ešte nedošlo, na akú úroveň ťaháte dôveryhodnosť vášho rádia? Keby ste sa radšej venovali skutočným problémom, témam ktoré by mohli pomôcť ľuďom naozaj, tak ako to robí napríklad kolega Vítek. Ten robí naozaj záslužnú prácu, ktorá má význam pre všetkých. Ale toto?? Nehnevajte sa, ale dojem z takýchto pofidérnych relácii sa dá zhrnúť len jednou vetou – v ústave pre slaboduchých mali vychádzky a 2 chovanci sa v nestráženej chvíli dostali k internetu. Ak si vážite vašich poslucháčov, zvážte, či vám stojí za to podkopávať svoju kredibilitu takýmito gólmi do vlastnej brány. V Čechách aj na Slovensku sa určite nájde dosť iných zaujímavých ľudí, debatami s ktorými sa dá naplniť priestor hodnotnými informáciami. Radšej než toto. Obsahovo to nemá význam komentovať, bývalý cirkus Humberto je pri tom šuvix – ten aspoň otvorene priznal, že je to len cirkus. Na rozdiel od Vašich hostí, ktorí to určite vedia tiež, že robia len cirkus bez kulís a obsahu, zato však možno na niečiu objednávku, ale čestne to sami nepriznajú. Prosím Vás, neurážajte inteligenciu poslucháča takýmto blivajzom. Ďakujeme. Znechutení poslucháči (doteraz – či budeme aj naďalej závisí od kvality a úrovne toho, čo nám budete ďalej ponúkať).

    • Studio Plzeň napsal:

      Víte, zde jste na zcela jiném médiu, které dává prostor prakticky všem a je na každém z vás, co si z toho vezmete. My netvrdíme, že máme vždy pravdu, my jen nabízíme podněty k tomu, aby jste pravdu hledali sami! A Peter Insider je v tomto ohledu velmi dobrý – umí velmi dobře lidi provokovat v tom dobrém slova smyslu, proto jsou jeho relace v tomto ohledu velmi přínosné. To, že vy to vidíte jinak, může naopak svědčit o tom, že nejste ochoten přijmout cokoliv jiného a o věcech, které vám nesedí prostě nepřemýšlíte. To ale velmi často vede ke stagnaci v novém pojetí vnímání skutečné reality.
      Nikdy též nehodnotíme (naopak od vás), že je něco úplně špatně, když to nemůžeme 100% vyloučit (a to nemůže vlastně nikdo, ani vy že je to špatně a že to je blud), pak by jste měl připustit, že by to tak mohlo být. Pokud to ale rovnou zavrhnete, opět stagnujete.
      Zrovna tak prosím nehodnoťte posluchače a diváky SVCS, že jsou, či nejsou inteligentní. Mírně řečeno – opravdu vám to, ale i nám nepřísluší. Vše může být nakonec úplně jinak, než si momentálně myslíte.

      Ze všech těchto důvodů má relece Petera Insidera své místo ve vysílání SVCS a je na vaši svobodné vůli, zda to budete poslouchat (a vyprovokuje vás to k plodnému zamyšlení) a nebo to prostě vypnete. Věřte, že je mnoho jiných posluchačů, kteří se rádi nad jeho pořady zamyslí a následně jim to přinese mnoho nového poznání o které jste vy a všichni, kteří to rovnou zavrhnou, ochuzeni. Nesnažte se prostě hodnotit a nálepkovat lidi za to co přdkládají k zamyšlení – to je ohromná manipulace.

      za SVCS P.Hlávka