1.9.2021 - Petr Václav

2021-08-31 – Pokřivená zrcadla tohoto světa – hosté Marian Bojko a Lubomír Volný 182. díl – 133 min.

Jak je to s novelou zákona o odebírání dětí z rodin? V první hodince s poslancem zpovídal Petr Václav Mariana Bojka. Jak Marian prožil a co pro něho signalizuje akce Festival svo3ody na Letné? Kam míří Volný blok a jaké má ambice? V čem je letošní volební kampaň jiná, než ty, co v minulosti zažil? Ve druhé hodince byl hostem Lubomír Volný. Jak pohlíží Lubomír Volný na vítězství ve volbách? Jak bude vypadat první vláda Volného 3loku? Co udělá jako zásadní krok vláda Volného 3loku?

Archiv pořadů / Pokřivená zrcadla světa / S-koro-na -sci-fi / Volby 2021 covidofašismus / covidová agenda / covidová mafie / Festival SVO3ODY / host Lubomír Volný / host Marian Bojko / manipulace / Petr Václav / podvod / pokřivená zrcadla tohoto světa / Studio Midgard / vakcinace / vítězství / vláda Volného 3loku / volby 2021 / volební turné Volňásek / Volný 3lok /

Komentáře

  • Jarmila D. napsal:

    Volný blok může velmi dobře uspět ve volbách, pokud AB nebude mít přístup ke sčítačímu sofwaru. Pokud zase na nějakou dobu vypadne sčítání, je jasné, že se opět manipuluje.

    • Petr Václav napsal:

      Bylo vytvořeno a bude nasazeno několik kontrolních mechanismů. Zuby si pochopitelně brousí …