4.4.2022 - Martin Marcikán

2022-04-03 Komentované zpravodajství

A/ Komentované zprávy

1. Události na Ukrajině

      2. Zprávy z Ruské federace

      3. Aktuality z EU

      4. Informace z USA

      5. Novinky odjinud

      6. covid, očkování, následky

      7. Zajímavosti z domova

B/ Tématické okénko

1. část pořadu „O počátečním osídlení Země a jeho pozdějších souvislostech“

Hosté:

      – Miloš Parma

        – ing. Jaroslav Tichý

Chcete informace z Ukrajiny? Co takto nezávislý americký novinář Patrick Lancaster? 

https://www.youtube.com/c/PatrickLancasterNewsToday/videos

Přestože je v současnosti mediální prostor přehlcen Ukrajinsko – Ruským konfliktem, Evropská Unie připravuje na pozadí další prodlužování digitalizace lidských bytostí a současně diskreditace neočkovaných. Evropská Unie v loňském roce zavedla (nařízením EU 2021/953 o digitálním certifikátu EU COVID) tzv. kovidpas, tedy nástroj, který očkovaným přináší výrazná privilegia oproti neočkovaným. Kovidpas byl časově omezen do 30. června 2022.

Evropská Unie se nyní snaží platnost kovidpasu prodloužit o další rok, přestože je již zcela jasně prokázáno, že očkování nebrání šíření nákazy. Je tedy evidentní, že nejde o zdraví občanů a zvládání tzv. pandemie, ale o nástroj na kontrolu pohybu lidí a privilegizování těch, kteří si do těla nechají vpravit experimentální genetickou látku. Již nyní víme, že mRNA z očkovací látky se může vepsat do lidského genomu (na konferenci Corona-Duel o tom informoval prof. Jaroslav Turánek – https://www.youtube.com/watch?v=r4YjI54p–o&t=7163s), tedy děje se přesně to, o čem „vědci“ ještě před několika měsíci prohlašovali, že se nemůže stát, a že vakcína je v tomto ohledu zcela bezpečná. Navíc již existují vědecké důkazy o tom, že by vakcíny mohly podporovat nádorové bujení či například způsobit autoimunitní onemocnění.

Prodloužení kovidpasů je tak něco, čemu je nutné se postavit. Nyní je možné do 8. dubna zasílat připomínky k možnému prodloužení kovidpasů přímo komisi EU. Prosíme, zapojte se a vzkažte Evropské Unii, že kovidpasy skutečně nechceme! Odkaz s podrobnostmi a zaslání připomínek zde (připomínky je možné vkládat v českém jazyce): https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Prodlouzeni-platnosti-narizeni-o-digitalnim-certifikatu-EU-COVID_cs (prostudujte si nejdříve Pravidla pro zpětnou vazbu: https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/rules-feedback-and-suggestions_cs).

Děkujeme všem, kteří se aktivně zapojí. Je jen na nás samotných, jestli dopustíme pokračování a prohlubování covi-totality!

Za Deklaraci lékařů

Václav Hrabák

odkazy:

Záznam z projednávání Petice za zrušení pandemického zákona: https://www.youtube.com/watch?v=cOVhVTPrc8g

Corona-Duel: https://www.youtube.com/watch?v=r4YjI54p–o&t=7163s

Zaslání připomínek komisi EU k prodloužení platnosti kovidpasů: https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Prodlouzeni-platnosti-narizeni-o-digitalnim-certifikatu-EU-COVID_cs

Petice za zrušení Pandemického zákona: https://www.petice.com/petice_ans_za_zrueni_pandemickeho_zakona

Zprávy bez cenzury dezinformace / Informace / informační válka / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / Zprávy / Zprávy bez cenzury / Zprávy bez politické korektnosti /