28.12.2014 - Alexandr Goetz

2014-12-21 – Mix hudby a informaci – Studio Kladno – Vanocni povidani – 62-min- V_ Kapal – Rozhovor Vladimira Kapala s Pavlem Matejkou plus interakce-182-min

Stáhnout nebo přehrát

Archiv pořadů

Komentáře

  • Arnold Nowak napsal:

    Komentuji pouze coby zpětná vazba: Nejsem si jist zda všichni posluchači měli stejnou dispozici aranžmá hudby a mluveného slova. V mém případě je hudba natolik silně reprodukovaná, že není vůbec rozumět mluvenému slovu. Myslím si, že nápad mixu hudby a informací je dost nešťastný model. Kromě toho , že i výběr samotné hudby je docela slaďák vzhledem ke zvoleným tématům. Klišé, které mluví samo za sebe. Už dlouho jsem neslyšel něco tak neprofesionálního jako tento rozhovor. Panu Matějkovi držím palce, s mnoha dalšími se osobně znám; nejsem zaujatý proti nikomu, popisuji jenom pocity, jaké to u mne vyvolalo.

    • Martin Dukát napsal:

      Pane Arnolde Nowaku, pan Kapal je novinář, který má narozdíl od Vás zkušenosti s vysíláním v rozhlasu. Lidem se naopak jeho projev velmi líbí. Rozhovor vedl naopak velmi dobře a profesionálně. Co se týče mého hudebního mixu ten je velmi originální a oblíbený.Že máte špatný zvuk bude asi tím že máte špatné reproduktory. Takže závěr: Nic měnit nebudu a pan Kapal bude vysílat ještě časteji. Pokud se Vám to nelíbí tak naše vysílání „studio Kladno“ neposlouchejte.