13.1.2015 - Studio Plzeň

2015-01-13 – Zelenka_Lecení těla a mysli zcela jinak

Stáhnout nebo přehrát

M.Zelenka

Komentáře

  • Mili napsal:

    Pravě vás poslouchám ( z archivu) a souhlasím a gratuluji. Jsem nadšena proslovem pana Zelenky…Léčení těla a…….Lidi na mě často koukají jak na „pako“ ( a to v tom lepším případě),když jim něco podobného tvrdím.Na rádio jsem narazila až někdy minulý týden a začínám se rozkoukávat a popravdě ne se vším rezonuji, ale tohle naprostý souhlas a hurá za každého, kdo má chuť a odvahu to vypustit do světa.
    Cítím tam tedy ještě trochu rozdíl mezi „kritikou“ těch samých věcí u lékařú a trochu zapřenou u léčitelů..jakože léčitelé sory, ale děláte to taky. Trochu potřeba se jim omlouvat…proč? Někteří jsou daleko „vyčuranější“ a hamižnější než obyč lékaři (těch je spousta jen přitroublých a občas jim to i dojde).
    Mám osobní zkušenost s tím, že pokud přijdete na původ (či prapůvod) té nemoci, která na vás právě sedí či leze…může být někdy i do minut pryč. Např. ischias(houser), ale takový, no prostě….se vším všudy ( z cesty na záchod hodinová tůra a vstát se z néj téměř nedalo..nemluvě o ležení či jiných činnostech). A po dvou dnech mi to trklo a s přidáním cviků na housera (které začaly být možné do 2 hod. po myšlence na původ) jsem druhý den vstala a za dva další šla do práce. A to jsem zrovna dělala uklízečku.
    PS: Prášky jsem nikdy nejedla ( téměř), ale kdysi jsem se po několika veselých debatách s lékaři naučila je vzít, odkývat a vrátit do lékárny…a to i v případě mých dětí (protože to hrozilo sociálkou a dalšími „dramaty“).
    PS2: Nepřemýšlel jste uspořádat někdy něco jako diskuzi několika lidí, kteří toto praktikují v běžném životě…tzn.mají z reálu…pro příklad, že to není jen teorie…nebo i ischias jde bez prášků, nebo atd…lidí v různýc životních situacích, soc. postavení, různého nahlížení na ostatní aspekty života. Jen mě napadlo.
    PS3: omlouvám se , ale ještě mě tam chybělo to recondicion…nebo jak se píše…..bude pokračování?