19.9.2015 - Alexandr Goetz

2015-09-18 – Studio Kladno – Host vysílání: Šéfredaktor Aeronet.cz pan VK. Témata: Imigrace, aktuální situace u nás a ve světě

Přehrát nebo stáhnout

Archiv pořadů

Komentáře

  • galaxie5 napsal:

    Dobrý den pane Hlávka. Mám k Vám prosbu. Nemohu najít pořad Zeitgeist 10.část. Bylo mi řečeno, že pořady jsou někdy uloženy pod jiným názvem. Pokud jste jej nahrál do archivu pod jiným názvem, prosím pomozte jej identifikovat, nebo jej nahrajte. V drtivé většině jsem odkázán na záznamy z archivu. Jsem velmi vděčný za činnost rádia. I přesto, že mnoho lidí o Vás ví, nemá šanci se aktivně účastnit čehokoliv, co na něm probíhá. Většinou pro nároky svého zaměstnání a rodinných povinností. Jsem rád za ten archiv. Myslím si, že je velmi důležitou součástí Vaší činnosti. Věřte, že probudil víc lidí, než se na první pohled zdá. Až v budoucnu dojde k něčemu zásadnímu, budete asi překvapeni, kdo všechno se postaví na správnou stranu. Lidé již nespí, ale jsou probuzení, mnohdy aniž by o Vašem rádiu vůbec věděli, došli k naprosto stejným závěrům vlastními kombinačními a srovnávacími schopnostmi. Jejich spánek jsou spíše obavy, že zůstanou sami v odporu a přijdou o vše, co tvoří podstatu jejich životů. Což již v minulosti proběhlo mnohokrát. Podle mne, jediné prozatímní štěstí stávajících vládců české kotliny spočívá v tom, že spousta probuzených neví o Vás. Proto mainstreem chrlí tollik informací, které mají vyvolat v lidech obavy, že do čehokoliv se pustí, zůstanou sami. Například veškeré soudní kauzy ve zprávách mainstreemu jsou evidentně pečlivě vybírány aby zastrašovaly. Jejich podstata má jasnou souvislost s analýzou minulosti našeho národa. Ovšem nedostatek informací o naší minulosti dělá z této analýzy názor a naše uspávání dělá polovičatým a zradí naše prediktory v okamžiku, kdy přestanou mlžit a vyjeví jasné požadavky stojící za jejich dosavadní snahou ovlivňovat veřejná mínění. Jejich přesvědčení, že nás pochopili je z mainstreemu znát a je už nejen vidět ale i cítit, jak se mýlí.(Jelikož je vidět, že lidi toto ovlivňování spíše uráží) Nepřestávejte. Vaše práce zvedla vlny událostí měnící povědomí obyčejných lidí, které nejsou vidět, když se neotočíte ale to neznamená, že neexistují. A jsou čím dál větší. A zkázu našim vládcům způsobí hlavně proto, že přes neúplnou znalost naší podstaty je ani nemohou vidět. A to vy jste způsobili, že tyto vlny již nejdou zastavit.

  • vasinovad napsal:

    Dobrý den, můžete mi prosím sdělit zákon, podle kterého mohou imigranti volit v ČR, např. komunální volby?
    Děkuji.
    Dagmar Vašinová

    • Studio Plzeň napsal:

      Hezký den,
      to byla otázka na koho? Tento zákon patrně ještě zde u nás neexistuje, ale v některých evropských zemích již ano. A co je tam, vždy dojde i sem – pokud se tedy jedná o zákony proti lidem!

      za studio Plzeň P.Hlávka

    • Godan napsal:

      Je na to podepsaný nějaký závazek – smlouva, že takový zákon se musí uzákonit.

      • Studio Plzeň napsal:

        Netuším, ale je to standardní postup v EU!