7.1.2016 - Studio Plzeň

/2016-01-06 – M.Cach_Trochu jiný, ale hodnotný pohled na současnou situaci

Stáhnout nebo přehrát

Tématické pořady

Komentáře

  • PP napsal:

    Studio Plzeň, po oddělení Kladenského studia, má samozřejmě nejlepší program a hosty.
    Je tu ovšem jedno malé mínus, a to v osobě moderátora pana Hlávky.
    Pan Hlávka si pozve pana Cacha, a ten se musí na 20 minut odmlčet kvůli telefonátům.
    Pro pana krále, pana Pepu z Pardubic slyšíme v každém pořadu několikrát, pana Cacha ne, tak ho nechte mluvit.
    Dále, už mi vstávají vlasy na hlavě, když od pana Hlávky v každém pořadu několikrát slyším, „to je právě ono, já už to říkám…..“, a vezme si slovo na pár minut, a začne pozvaným hostům, ale i volajícím vnucovat svůj světonázor. Pane Hlávko, Váš pacifismus a strach, aby se lidé nesrotili na nějakém náměstí, je doslova chorobný.
    Závěrem jednu radu. Omezte se v pořadech na doplňující otázky a jemné moderování.
    To co doposud předvádíte, je katastrofa. To co mně s Vámi ještě drží, jsou kvalitní hosté, pan Chvátal, Zelenka, Doležal, atd.

    • Studio Plzeň napsal:

      …no jo, no, „to je právě ono, já už to říkám dávno“…přesně lidé s vaším poznáním si stále neuvědomují to podstatné! Nikdo neříká, aby se lidé nesrocovali někde na náměstích, ale až tehdy, kdy vyčerpají možnost jinou, která se nyní tak nabízí! Stále nevíte jaká? …nechte promluvit i Pepu, i ostatní a vnímejte je! Copak stále nevidíte, vážený(á), že kdyby nějaké srocení na náměstí ve stylu, který je stále stejný, něco změnilo, že už bychom si žili jak prasata v žitě? Tyto revoluce a srocení jsou tu již po staletí a je to čím dál horší….vždy to opět ovládnou s ještě větší mocí ti a jejich metody, na které je třeba se již konečně zaměřit. Jsou to ti, vámi uznávaní, různí vůdcové a populisti, kteří nakonec vždy vrátí dění tam, kde ho ty skryté elity chtějí mít! Tyto skryté elity na náměstí neporazíte….to by mělo být jasné ponaučení pro všechny lidi vašeho typu poznání….“to je právě ono, co již tu říkám celou dobu“ a jsou tu stále lidé, kteří si raději zanadávají (např. s bývalým studiem Kladno)…(jak to souzní s egem nadávajícího, vždyť je přeci taky řádně naštvaný…), než aby došli k poznání a vyrovnání se Svobodným vysílačem CS!
      ….a pokud vás irituje Pepa z Pardubic a nebo jste asi zapomněl i na p.Lufta, pak to bude tím, že nejste schopen opět pochopit, že tito lidé jsou velkou pomocí nejen pro rádio, ale i pro mnohé posluchače, neboť jim často nastavují zrcadlo, což je pro mnohé naprosto nepřijatelné…ale i toto je velké poznání! Pokud tedy chcete něco změnit, začněte u sebe tím, že sám zavoláte do vysílání a předvedete, jak jste na tom sám (bez urážení druhých)! Když to budete dělat častěji, jistě se najdou mnozí, kteří mne (jako moderátora) začnou vyzývat, abych vás již nepouštěl a dával prostor hostům a jiným lidem….
      Čili, to co vám vadí, je ve skutečnosti vaše neschopnost způsobená nedostatečným poznáním sama sebe, vážený(á)!

      Ale děkuji, že jste krásně odhalil, jak lidé s nedostatečným poznáním přemýšlejí, jak reagují a jak jsou víceméně ve svém chování agresivní, a jak by chtěli ovládat ostatní (proti čemuž ale zároveň bojují – zde je ta schizofrenie, která dalším poznáním sama sebe, odpadá).
      …“ a to je právě ono, já již to tu říkám dávno…“ – Chceš-li něco změnit ve svém okolí, změň nejprve sebe ve svém poznání…pak již to vše půjde samo – neboť dojdeš k tomuto dalšímu poznání!!!!! (změníš se totiž sám do nového prostředí – vítej!!!)
      A proč je třeba usilovat se změnit sám do nového prostředí? Odpověďí je mnoho…. ale třeba jen proto, že se mi v tomto současném již nechce žít – jsem naštvaný – a zároveň jsem si uvědomil, že v tomto prostředí změny nikdy nelze dosáhnout, neboť prostředky, které nám (ty skryté elity) umožňují využívat, (demonstrace, protesty, srocování, ale také nezralé názory, které si dnes obhajuje každý Jouda – čím nezralejěí=blbější, tím více si za ním stojí a říká tomu domokratická vyspělost atd.) jim absolutně, ale absolutně…opravdu, ale opravdu….neublíží a také dnešní vaše problémy NEODSTRANÍ, ale spíše jim to paradoxně (a vy jste jeden z nich, který to tak dělá – zatím) pomáhá s udržením moci nad vámi! Cožpak to denně nevidíte? Vlastně nemůžete, omlouvám se! K tomuto vidění je totiž potřeba ještě něco, k čemuž většina zatím ještě nedošla! Copak to asi je a proč se tomu zatím tak stalo jen u menšiny?…zní kontrolní otázka!

      • PP napsal:

        Pane Hlavko, mě vaši volající neiritujou, ani nejsem nevědomý hlupák za kterého mně pokládáte. Mně vadí jakým způsobem moderujete, a myslím si že nejsem sám. Malý příklad, v minulém pořadu s panem Doležalem, volala nějaká paní s dotazem na Davida Icka, a jiné. Pan Doležal odpovídal k jednotlivým osobnostem s kým se osobně setkal, a podobně.
        V okamžiku, kdy pan Doležal mluvil o D. Ickovi, jste ukojil svoje ego chvástavou poznámkou že jste D. Icka viděl osobně taky. Víte, už Vás poslouchám dlouhou dobu, a začínáte mi vadit. Neustále se snažíte místo moderování, vnucovat svoje myšlenky. Nějaké paní z Kanady jste přerušil myšlenkový proud, zbytečnou otázkou, jak dlouho je v Kanadě, a podobně. Vy víte že mezi vaším hostem a studiem máte malou, asi 2 vteřinovou prodlevu, a místo toho aby jste tento nedostatek eliminoval malou frekvencí Vašich vstupů, děláte pravý opak. Neustále Vaše hosty v něčem doplňujete, na něco upozorňujete, to už se nedá poslouchat. Vy jste jak Václav Moravec, jak zaseknutá deska.
        Mimochodem, Tou Vaší odpovědí jste se odkopal Vy. Vy, který sám sebe pokládáte za člověka s vyšším vědomím, by jste měl takové komenty přijímat s pokorou a porozuměním. Místo toho Vám na hlavě vyskočí červený hřebínek, a dáte se do útoku.
        S pozdravem, Váš zatím věrný posluchač.

        • Studio Plzeň napsal:

          Myslím, že jsem na vše odpověděl v minulé odpovědi. Neříkám, že jsem moderátor, ani profesionál a vlastně jsem tomu rád, že netrpím profesionální degradací. Nejsem a ani si na ně nehraji. Vaše výtky přijímám, ale jsou tu často i opačné názory. Někomu se zase ten lidový přístup líbí. Někteří (většina) hostů zase nemá moc ráda, když někdo zavolá a dlouze povídá o něčem, co již je všem jasné (paní z Kanady, co volala do vysílání prvně)! Dokud si to prostě sám nevyzkoušíte, nemůžete někomu něco vytýkat. Můžete si pouze rozšířit náhled a brzy zjistíte, že vše může být jinak.
          Osobně zase nemám já rád profesionální moderátory bez názoru….a také jim to nevytýkám.

          Tak se mějte fajn a věřte, že nikdo nebede určovat pod hrozbou dalšího neplacení příspěvků, jak máme moderovat, nebo co vysílat tak , jak se to stalo panu VK z AE News, který byl nucen nějaký článek stáhnout…a moderátor ze Svobodného rádia mu přikyvoval, že oni jsou nuceni dělat totéž! To je diktát platících posluchačů a tomu my se nikdy nepodvolíme, neboť přesně v tu chvíli je po svobodném vysíláni ať to tisíkrát budete omlouvat zodpovědností k tísícům čtenářů, či posluchačů! Posluchač může změnit průběh a obsah vysílání JEN vlastním přičiněním…a to tak, že sám do vysílání ukáže, jak by si to představoval on! To je přístup, který ber u a který chci prosazovat…ale nikdy nepřipustím, aby někdo určoval, co má druhý dělat!!!!! Bohužel musím sdělit všem, že přesně toto dělal velmi dlouho M.Dukát z našeho bývalého kladenského studia….no, a když se mu to nedařilo dobrovolně odešel, aby ukázal, jak by to dělal on…a nyní to dělá dle sebe!

          Doufám, že chápete správně, co jsem tímto chtěl říci!

          za SVCS P.Hlávka

  • zlatnik napsal:

    Zdravím svobodný vysílač. Je to úžasný projekt a dík za něj.
    Tato debata, bohužel, ani podobné debaty nespojují, ale naopak rozdělují lidi. Docela si dovedu představit tu radost na americkém velvyslanectví, pokud to poslouchali. Každá iniciativa, která je proti invazi je dobrá a potřebná. Jsme lidi a není možné, aby všichni měli stejný názor na to jak řešit nějakou, zvláště pak krizovou situaci. Jsme také Češi a čelíme velké hrozbě, možná i budoucí genocidě. Musíme se spojit a podpořit každý každého. Já například moc nevěřím tomu, že by mohla nějaká petice, i kdyby jí podepsalo 90 procent lidí přimět vládu, aby vyhlásila referendum, nebo se dokonce vzdala vlády, pokud nebude chtít. Přesto ale podepíši, a budu šířit každou petici. Podpořím každou iniciativu, ale půjdu i na demonstraci. Podpořím vládu, pokud se postaví za naší kulturu a bezpečí. To by měla být hlavní změna myšlení, podpořit jeden druhého a nemyslet, že jenom ten můj názor je ten jediný správný a jediný účinný.
    To, že našim úhlavním nepřítelem jsou naši “ spojenci „, představitelé EU, ale i naše vláda, kteří posluhují bankéřům, světovým elitám a snaží se rozpoutat tento konflikt, ví asi již úplně každý a není to nic objevného. Žádná demonstrace nebyla namířena pouze proti imigrantům, ale vždy i za vystoupení z NATO, z EU, i proti jednání naší vlády a na podporu prezidenta.
    Většina lidí si uvědomuje, kdo je za tím vším, ale situaci to nijak nezměnilo, bez aktivního odboje to nepůjde.
    Je potřeba aby se spojili lidé, aktivisté i politici, kterým záleží na budoucnosti naší vlasti. Za zemi bezpečnou,
    kde se dá žít spokojeně a beze strachu.
    Shazování některých aktivit (demonstrace), nebo dokonce nálepkování (populista) některých lidí ničemu nepomůže, ale právě naopak rozděluje. Vladimír

    • Studio Plzeň napsal:

      zde není na co odpovídat..díky za reakci