14.4.2016 - Studio Plzeň

2016-04-14 – Peter_Insider z Austrálie

Stáhnout nebo přehrát_120min

Peter Insider (vysíláno z Plzeňského studia - ukončeno v 4/2018)

Komentáře

  • rufise napsal:

    Dobrý den,byl by to další ze skvělých pořadů,kdyby tam opět nevolal,jako vždy a všude do každého pořadu Pepa,a všem to neotrávil,jak posluchačům,tak Petrovi.
    Opravdu Vás moc prosím,nedávejte mu prostor v pořadech,na které se všichni těšíme,přednášející se na to velmi dobře a pracně připravují,aby ten obsah hodně lidem hodně přinesl,a tento rádoby řečník,neustále ruší,říká pořád naprosto stejné nesmysly,a vyloženě třeba mě osobně bere chut dál toto jinak skvělé rádio poslouchat.
    Doporučuji všem aby Vás poslouchali,bohužel už se mi několikrát stalo,že narazili na Pepu,což vzhledem k tomu,že volá všude a pořád,není nijak těžké,a bylo po zájmu o toto rádio.Jeho vstupy Vám opravdu velmi ubírají na přitažlivosti.
    Pokud není vyhnutí,tak mu dejte hodinu,at má svůj vlastní pořad,kde se doslova vykecá,a nebude prudit pořady ostatních.
    At si vezme příklad s pana Lufta,položí rychle dobře sformulovanou otázku,kterou si předem připraví, a dál poslouchá,aby nerušil ostatní a co nejvíce se dozvěděl.
    Neberte to nijak zle,já si osobně velmi vážím co děláte,jsem ráda,že jsem tenhle informační kanál objevila,a tak jako že jsem nikdy neplatila Čt a platit nebudu,to by se opravdu muselo hodně změnit,Vám ráda každý měsíc přispěji.Ale čas je ted vzácná veličina,a je potřeba ho využívat opravdu co nejlépe.

    Děkuji a přeji hodné úspěchů jak tady tak v reálu.

    Jana Tovačovská

    • Studio Plzeň napsal:

      Hezký den pí. Jano,
      děkuji Vám za Váš postřeh a názor.
      Víte, je to fakt těžké, protože nikdo nikdy neví, jak se pořad bude vyvíjet, a proto občas se stane, že potřebujeme nějakého volajícího, který to posune dále a přidá novou inspiraci.
      Proto Vám musím sdělit, že já nemohu selektivně vybírat, kdo bude do vysílání volat, a kdo to má zakázané, nebo i omezené. Ale můžete to udělat Vy tím, že sama (nebo ostatní posluchači ) přeberete iniciativu a zavoláte vy. Rádio SVCS je založené na interakci, a proto je jen na Vás a ostatních, jak se dál bude vyvíjet a pokračovat.

      děkuji za SVCS P.Hlávka

      • Nadina napsal:

        Omlouvám se, že do toho vstupuji, ale chtěla bych se pana Pepy naopak zastat. My se na jeho „bouřlivé“ zásahy do vysílání naopak těšíme, protože on svým svérázným humorem dokáže debatu odlehčit a i to je často třeba. Už jsme si na něj zvykli, jako na součást programu a chyběl by nám. A při dvouhodinovém maratonu věřím, že i hlavní aktér pořadu si rád pár minut odpočine, když to za něj vezme Pepa ;). Chce to jen nebýt škarohlíd a umět brát věci trochu s nadhledem. Zdravím a díky za obětavou práci, kterou vysílači věnujete.
        Naďa B.

        • Studio Plzeň napsal:

          Hezký den, Nadino
          ale ano, já vím, že jsou vždy někteří, kterým se něco líbí a někteří, kterým zase ne. Já to tak beru a jedeme dál s Pepou, nebo bez! Ale je fakt, že Pepa je náš (společně s P.Luftem) nejaktivnější posluchač a oba mají často velmi dobré a čerstvé postřehy do vysílání. Prostě víc lidí, kteří přemýšlejí, toho je více schopno poskytnout. …a o tom to je!