19.5.2016 - Studio Plzeň

2016-05-18 – J.Doležal z USA

Stáhnout nebo přerát -121min

J.Doležal - (Ukončeno 11/2018)

Komentáře

  • PavelPetrolin napsal:

    ta ukrajinská zpěvačka zpívala o deportacích krymských Tatarů ve 40. letech, takže i když je panu Hlávkov opět všechno jasné, tak nešlo o žádnou současnou politiku

    • Studio Plzeň napsal:

      Hezký den,
      Ale ona v tom politika byla, ať si zpívala o tom, či onom! Jasně bylo zjištěno, že publikum jednoznačně určilo vítěze ruského zpěváka (jméno si nepamatuji) ale porota zvolila právě kvůli textu, který se hodí západním silám, tu ukrajinku! Z tohoto hlediska je to bohužel jasné snad všem uvažujícím lidem….

      za SVCS P.Hlávka z Plzně

      • PavelPetrolin napsal:

        Ve vašem pořadu to ale vyznělo jakoby snad zpívala o anexi Krymu. Co se týče samotného rozhodnutí poroty, tak uvažujícímu člověku to může být všechno jasné i tak, že prostě porotci neudrželi na uzdě svoje politické sympatie. Je to sice špatně ale stalo se. Tečka. A ne že se musí vidět všude vaše „se hodí západním silám“. Já se třeba vaše počínání na SV snažím pochopit i jinak než to že jste „placení z Ruska“.

        • Studio Plzeň napsal:

          Hezký den,
          ale je jedno zda zpívala o anexi, či o něčem jiném, co je vhodné pro tento současný režim, a proto z toho bylo nakonec politické rozhodnutí komise, která třeba neudržela své politický sympatie na uzdě! I z toho již je vidět, jak jsou asi vybíráni členové komise i se svými politickými názory – přeci tam nemá politika co dělat a pak není ani potřeba držet politické názory na uzdě.

        • pablohk napsal:

          Pane Pavle Petrolíne zkuste především pochopit sám sebe…Závist a ego je prevít…