26.5.2016 - Studio Plzeň

2016-05-26 – IvA_Omezovaní svobody slova

Stáhnout nebo přehrát -55min

Interakce v akci

Komentáře

  • brent74 napsal:

    ano to jsem zaregistroval že něco jste četl a něco komentoval.
    to byl samozřejmě sarkasmus ode mne…. použil jsem ho proto aby se někteří posluchačí zamyslely.(to neplatilo ani tolik k vám pane Hlávka.naopak si myslím že vy jste na dobré cestě a moc rád vás poslouchám)
    neustále se tu mluví o spiritualitě jednotě andělích a já nevím co….
    ale málo kdo už pujde a rozdělí se s posledním bezdomovcem(podotýkám samozřejmě že spiritualita je naprosto klíčová)nicméně jesli že nepohopím že soucit a pokora je odrazový mustek k reformě sama sebe pak mi je celá duchovní věda k ničenu.
    chcete se spojovat s celým vesmíre a mezigalatikou aliancí a co já vím co ale neumíte akceptovat ani souseda z vedlejší ulice…..a ještě k té poslední větě—-i když jsme jedni z mála z kvantového hlediska malá čátice ovlivnuje celek-číli blázni jako mi tvoří svět o trochu lepší.A TO SE POJDME SNAŽIT

  • brent74 napsal:

    zakážou vám nadavát na fetáky cikány bankéře židy muslimy atd
    to bude hrozné na koho budete pak nadávat????hmmm
    takhle kdyby udělali zákon všechny ty zmíněné splynovat to by byla paráda, a zbyly by jste jenom vy ctihodní čistí 😀
    to je ta vaše pravda to je to vaše osvícení??každé paušalizování jedince a každá křivda je špatná,
    chceteli opravdu změnit svět pak jedině cestou soucitu a empatie-
    nezapomínejte co odsuzujete – TÍM SE STANETE:!
    jedna věc je přečíst tuny knih o osvícení-poslouhat moudra mudrcu.
    setrvačně tobezmyšlenkovitě opakovat a druhá tu opravdu vtáhnou do svého života a žit tím.jinak vše dobré at se daří. Odpuste mi moji upřímnost….Laďa z Prahy

    • Studio Plzeň napsal:

      Já to tušil Lá´do, že si tímhle naběhnu, ale je třeba poslouchat pořádně! Já jsem tam něco četl a také jsem tam říkal, že SVCS není apriori rádio, které jen nadává, ale především rádio, které se snaží řešení nabízet…a to v mnoha ucelených podobách.
      Takže Láďo, poslechněte si to ještě jednou a rozeznávejte, co jsem řekl a co četl! Já vlastně říkám, to co Vy, ale musel jsem přečíst, co bylo též napsáno.
      A změnit svět lze opravdu jen cestou empatie a lásky…souhlasím, ale budeme opravdu jedni z mála, kteří to mají takto postavené!