9.6.2016 - Studio Plzeň

2016-06-09 – Insider_Peter z Austrálie

Stáhnout nebo přehrát – 180min

Peter Insider (vysíláno z Plzeňského studia - ukončeno v 4/2018)

Komentáře

  • vorisek napsal:

    Dobrý den,
    Ohledně barev v určité frekvenci. Tak na mě napadá, že na podobném principu funguje psychowalkman. Tam jsou ledky a blikají v určitých frekvencích.

    Zajímalo by mě osobně jak bylo zmíněno, že jste se bavili s mimozemšťanem, který byl na zemi 20 000 let. Zajímalo by mě jak se jeho věk promítne do jeho intelektu, moudrosti? Vždyť za takovou dobu musí být nepředstavitelně zkušený a jak se jeho věk promítne do jejich osobnosti. Liší se nebo lze poznat, že jejich věk se promítá do jejich osobnosti. Zajímalo by mě ohledně bytostí jenž jsou nesmrtelné kam směřují, když nejsou věkem omezení tak za svůj nekonečný život si časem dokážou splnit vše co si přejí touží. Kam směřují? Nebyla by pak nesmrtelnost na obtíž? Vždyť i když je tu nekonečně mnoho variant možností jak prožívat život tak nepředpokládám že se tu žije pořád dokola. Ať už formou inkarnací nebo jednoho nekonečného života.

    Zajímalo by mě rovněž zda jsou i jiné komodity než jsou lidé (na pokusy) za které se vyměňují technologie. Když nebereme v úvahu technologie za technologie.