19.7.2017 - Jaroslav Mencl

2017-07-16 – A Babiš – vize 2035 – 9část -28min

Stáhnout nebo přehrát – 28min

Četba z knih

Komentáře

  • Jaroslav Mencl napsal:

    mILÁ PANÍ dOBEŠOVÁ.

    jSME „svobodny vysilač“ na tak dáváme názorový prostor všem, kteří nám chtějí něco říci. Faktem je, že tato kniha je vzhledem k autorovi a jeho hnutí ANO zatím jediným komplexním návrhem s dlouhodobým cílem na scéně. Také jsem to řekl při úvodním čtení, že najkde-li se jiný podobný projekt, dáme mu ve vysílači prostor. Zatím o něčem podobném nevím. Jinak je jen na našich posluchačích jak se k tomuto projektu postaví.

  • Dobesova napsal:

    Dobrý den,
    s přestávkou na rozdýchání Babišových kravin jsem si pustila další pokračování. A opět rostu. Ať už ten demagog někam zaleze a ani nevystrkuje nos z nory nebo mu ho přijdu vlastnoručně přerazit. Čtyři roky měl možnost učitelům přidat, nemá z čeho, protože on a jemu podobní republiku ožebračili a teď bude naivními sliby chytat na udičku voliče?
    Místo psaní nesmyslů ať si jde raději přepočítat státní rozpočet a zadlužení naší republiky, aby ta čísla konečně byla pravdivá. Takovému tupounovi by mělo být zakázáno cokoli, čím ovlivní život lidí u nás. Doufám, že někdo, kdo má důkazy o jeho zločinné činnosti, konečně vytáhne karty a znemožní ho, aby si v příštích volbách ani neškrtl. Radši už končím, ať nejsem vulgární ještě víc.
    Zdravím.
    Jarmila Dobešová

    • Studio Plzeň napsal:

      Asi odpovím za kolegu J.Mencla, který knihu od Babiše načítal.
      Víte, ne vždy se každému člověk zavděčí a především tehdy, když to nemusí mít ani v úmyslu. Zavděčovat se totiž svazuje ve svobodném vyjadřování. Osobně si též myslím, že Babiš již měl možnost s tím něco udělat, ale to mohli i ostatní, že? A také nyní říkají vzletné myšlenky, před volbami.
      Asi by bylo potřeba se spíše zamyslet nad systémem a zda je vůbec možné s tím tímto způsobem něco udělat. Poslechněte si spíše pořad ze dne 20.7 s Hnutím Zeitgeist – a možná leccos pochopíte…….